![]() |
#811 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Beata, Hipnotyzera też czytałam - świetna książka, ale według mnie Świadek i Piaskun - świetniejsze
![]() Miszka, chyba zacznę Ci mówić Paula ![]() Ciekawe, czy Dircik coś zamówiła. Hop, hop Dircik !!!! Zamówiłaś coś u Pauli ? Uwaga, uwaga.......idę robić przysiady ![]() Irenka, taka czekolada, po którą szło się 16 km, to pewnie w ogóle nie tuczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Paulę używa tez moja córka,więc idzie jej trochę.Mleczko- czy to żel?- do mycia facjaty kupiłam po raz pierwszy.Duże. 190 ml,więc będzie na jakis czas.
Dircik exfoliant BHA jest po 20 zeta,więc nawet mi nie mów,ze nie kupiłaś! To wręcz must have w pielęgacji problematycznych ![]() Aussie mnie pomaga Movalis i ochronnie do niego Ipp.W razie (jak teraz)ostrego bólu..Czy kijki mogły mi rozdrażnić kości ![]() ![]() ![]() Kiedy Ciechocinek? ![]() Kupiłam tez kultową i bardzo chwaloną przez moje guru -emulsje do rozjaśniania facjaty z Mary Key...i dwie kiecki..tak przy okazji.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Juka ...taaa pewnie nie tuczy. Zjadl pol na raz Teraz juz prawie jedna cała zniknęła. Śmiałam sie ze na drugi rok nie bede sie rozdrabniać tylko kupie 43 sztuki.
Zreszta on jakby przytył to nikt na tym nie straci. Kiedys udało mi sie go ,,utoczyć "do 70 kg ale to był max . Przy jego ponad 180 cm to chucherko ... Ja mu zawsze z checia oddam moje z 5-8 kg ale zeby to było takie proste. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Irenka, faceci tak maja, memu tez mogłabym parę kilo oddac
![]() Miszka - śliczna kiecka, dla zgrabnych nóg akurat ![]() Naprawdę Ci nie smakowały te muffiny z powidłami? Dla mnie bomba, mocno czekoladowe, tylko słodzik zamiast cukru dałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Smakowały Kam,ale owsiane smakują mi bardziej.Teraz chce spróbowac wersji Aś -na słono..Pikantnie- tez jeszcze nie majstrowałam w mufinach..Robiłaś może na ostro?
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-01-19 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() szary poranek.. dziwna ta "zima" ![]() Beata- nie oglądałam niestety tego serialu. Póki co wczoraj 2 pierwsze odcinki Banshee sezon 3. No i powiem szczerze, że zaczyna mnie rozczarowywać. Hmm. Po co oni zmienili czołówkę filmu. Ta nowa mi się nie podoba ![]() Miszka - możliwe, że za dużo chodziłaś z kijkami. Generalnie nordic jest wskazany, ale na początek tylko po kilka km. Ja nie łykam już od dawna żadnych tabletek na kręgosłup ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
Michell, piekne kiecki.
![]() Irenka moj Tz tez tyle pochlania a do 70kg nie moze dobic. Dla mnie tez kazdy gram ciala na wage zlota, jak brylanty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
Amelia rozumiem ze za pare dni do tej 40 dobijasz
![]() bedzie sie zmieniala jak na nia pracujemy pewnie . eh ... przypomniala mi sie babka u ktorej mieszkalam kilka miesiecy .... z pracy czy w dzien wolny : tv , kilka paczek ciastecz czy kilogramowa paczka m&ms i siedzi caly dzien ... rowerek stoi ... a na lodowce kartka od dietetyka ,zreszta nawet kawalek dalej do nianki dziecka autem ( a my jak podjechalismy po mloda to problem dlaczego sie nie przeszlam . no szczegol ze my podjechalismy jedynie w przypadku jak skas wracalismy i bym nie zdazyla podejsc na czas ) . a ona jak jej dalam jakies zdjecia jak sie zobaczyla od tylu ( akurat na jednym czy dwoch dzieciaka fotografowalam i matka sie w kadr wstawila ) .. do mnie jakby pretensje ze ona jest na tym zdjeciu i ze wyglada jak wyglada. no coz ... sama sie doprowadza do czegos takiego rozumiem... ok czasem powiedza ludzie ,, przez chorobe " uwierze jesli ktos kg cukru na raz przy jednym posiedzeniu nie zjada i sie rusza a nie tylko uzala ze wyglada jak wyglada Amelia Ty jak dbasz o to zeby wygladac to niemasz co sie martwic o ,, po 40 " ![]() Twoj tz jak i moj pewnie maja tak inny metabolizm , zreszta oni sa przyzwyczajeni do innego ,,trybu" jedzenia niz my ( a przynajmniej ja ) |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Miszka skąd ta czarna sukienka? Śliczna!
#820 |
Zakorzenienie
|
Temperatura jak temperatura, ale czekam na jaśniejsze dni, gdy rano iemnosc nie będzie skutecznie zniechęcać do basenu
![]() Nadal oglądam Z Lark Rise... i ten spokojny, angielski serial całkiem mi się podoba ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-21 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
hellou
![]() niestety nie wszyscy faceci maja tak dobrze jak wasi... moj brat niestety (ja zreszta tez) odziedziczyl zle geny po mamie... i zle nawyki zywieniowe tez... ja sobie radze bo dbam o siebie, ale tez musze sie niezle nagimnastykowac, zeby osiagnac to co chce ![]()
#822 |
Zakorzenienie
|
Oj tak dalej ciemności egipskie u mnie, a już prawie 8. W nocy spadł śnieg, który właśnie topnieje..
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Film z wczoraj "Begin again"- bardzo pozytywny ![]() http://www.filmweb.pl/film/Zacznijmy...wa-2013-627420 |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Rzeczywiście jakoś tak szaro na zewnątrz, niestety. Nie mobilizuje to do działania, trzeba bardziej pracować nad motywacją. Miszka - sukienki bardzo w Twoim stylu - takie z pazurem, choć z pozoru proste. Podbijam pytanie o źródło tej czarnej ![]() Zakupów z Pauli jeszcze nie zrobiłam - nadal co najmniej połowa produktów, które chciałam kupić co najmniej w próbkach - niestety jest niedostępna, więc czekam dalej. Co do bóli kręgosłupa po chodzeniu z kijkami to możliwe, że za dużo, ale wydaje się prawdopodobne, że bardziej chodzi o jakość niż ilość. Przy takich problemach z kręgosłupem bardzo prawdopodobne, że mamy jakieś złe nawyki związane z postawą i przy takim ćwiczeniu one działają ze zdwojoną siłą. Warto się wybrać do mądrego rehabilitanta, który by wskazał co jest nie tak i jak "walczyć" z tymi nawykami, żeby wypracować poprawne. Co do przemiany materii po 40-tce to faktycznie wydaje mi się, że spowalnia. Dawniej wcale nie musiałam kontrolować ilości pochłanianego jedzenia, teraz takie praktyki jednak byłyby już widoczne gołym okiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Rozeznanie
|
Hej, czy przyjmujecie jeszcze "nowe" do watku?
![]()
#825 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj córa ma nieplanowane wolne, bo spadł śnieg ![]() Więc dziś sankowo-bałwanowo ![]()
#826 |
Zakorzenienie
|
Mietowka- witaj
![]() ![]() Gosia- jak to wolne bo spadł śnieg???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#828 |
Rozeznanie
|
Mietowka witaj
![]() Gosia zapowiada sie swietny poranek na sniegu, jak ja to uwielbiam nawet teraz w tym wieku ![]() Irenkaa, faktycznie niektore panie kochaja wieczorem wiaderko lodow i wiecznie sa na diecie od jutra.... Ja kocham fit styl, odzywianie plus czystosc umyslu i na tym sie skupiam. Jesli chodzi o cialo to rolki, rower, badmington, ping pong ( mam stol w domu) teraz dluuuuugie spacery. Czyli raczej kardio. Wysilek fizyczny we dwoje lub w grupie. Inny mnie nuzy i usypia. Mi raczej chodzilo o to, ze po 40 nawet jesli kg zostaja te same to figura i tak sie zmienia, no i jestem ciekawa jak to bedzie u mnie ![]() Planujecie w najblizszej przyszlosci jakies spotkanie ? Ile razy juz sie spotkalyscie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Gang Iren
|
No tak to tu bywa. Do pracy też można nie iść, wystarczy zadzwonić, że jest problem z dojazdem
![]() Mietowka witaj ![]() ![]()
![]() |
#830 |
Rozeznanie
|
U mnie też śniegu od wczoraj napadało, ale o wolnym pomarzyć mogę
![]()
#831 |
Raczkowanie
|
Buongiorno
![]() Ja nie wiem, jak wy to robicie, ze macie czas na regularne pisanie?! Ja ciagle jestem w biegu, i zdaze (zdarze?) tylko czasem was podczytac. A zanim sie zastanowie, temat juz sie zmienil... ![]() U mnie w temacie Graala podkladowego finisz: wracam do Sisley ![]() Mam wrazenie, ze w KWC rozpisuja sie same mlodociane... Testuja "dorosle" kosmetyki, deflamujac je oczywiscie niemilosiernie, a na koniec stwierdzaja... ze...dla mamy jest dobry... Litosci! Beznadzieja i glupota. Hmmm, ja tez mam wkrotce urodziny, za poltora tygodnia ![]() ![]() ![]() Miszka czarna sukienka bombowa! Tez calkiem w moim stylu ![]()
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-01-21 o 09:20 Powód: Cos sobie przypomnialam! |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Amelia tak wiem bardziej o figurę Ci chodziło itp.
Powiem Ci znam wiele kobiet po 40 i wyglądają obok swoich córek jak siostry . Bedzie dobrze ![]() Szczególnie ze aktywna kobieta z Ciebie. Gosia przypomniałaś mi Irlandię ... Śniegu 5 cm a tu tragedia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
hahaha... ja w Niemczech to w sniegu po kolana nieraz jezdzilam rowerem na uczelnie albo do pracy
![]() Witaj Mietowka, jestesmy rowiesniczki... ja niedawno skonczylam 31 wiosen
#834 |
Zakorzenienie
|
Witaj Miętówka
![]() Kiecka z mojej stajni firmowej.Do niej mam kozaki Stuart Weitzman,więc jest z pazurem..Tak polubiłam ów buty,ze dwie pary kupiłam.Szare i czarne..O takie jak nosi Siwiec..Fajnie sie prezentuja do wielu kreacji..Czy to dresówka czy coś bardziej eleganckiego.. Wczotaj po zakupach w Auhan(uwielbiam ich kus kus),pojechalismy do Ikei ,pózniej wdrepłam sobie do Douglasa.Pomalowano mnie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...20.html&next=1 Kolor 5,5 .I całkiem to ładnie wygladało..ale ja nie wiem u nich jest bosko ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-01-21 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Piekę mufiny ,tym razem jabłka i płatki owsiane w roli głownej..
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
cześc, Mietówka
![]() Sati, ostatnio mało piszemy, zdecydowanie masz czas się włączyć ![]() Ilekroc piszecie o podkładach - mam coś w rodzaju kaca - w moim przekonaniu jestem na nie...za młoda ![]() ![]() ![]() Szczoteczka sympatyczna, masaz twarzy jest od razu. Dzis zapisałam się na mikroigłowa frakcyjna u mojej kosmetyczki - zobaczymy za tydzień, jak to będzie wyglądało. dotad miałam derma pen, ale jednak to na miejscu i koszty nizsze...Tak samo oszczędziłam z fryzjerem ze szczecina, wychodzi równo 1/3 za strzyżenie ![]() ![]() Jutro jade, czas wreszcie na botoks czoła ![]() A, moja kosmetyczka pracuje teraz na tak lubianej przez Jukę Arkonie i dała mi próbki ![]() Ja robie dziś paszteciki naleśnikowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Paszteciki naleśnikowe brzmią apetycznie
![]() Mało piszemy fakt.Ilana to już sporadycznie,Juka też.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Miszka, iles razy już pisałaś, ze forum obumiera, a ono trwa
![]() Paszteciki to odwieczna potrawa imieninowa mojej mamy, uwielbiana przez gości... Mięso typu karkówka, biodrówka, marchew można inne tego typu warzywa - gotujesz do miekkosci, ja w szybkowarze. Gdy trochę przestygnie - mielisz. Pieczarki i cebule kroimy drobno, podsmażamy, meszamy w mięsem, doprawiamy, dajemy jajka, przesmażamy. Smazymy naleśniki takie, jakie lubimy - niezbyt grube i tłuste w każdym razie. Nalesniki napełniamy farszem, składamy w kopertę. Mama je wtedy panieruje i smazy w panierce z bułki i jajka, ja poprzestaję na nalesniku gołym. Proporcje - ile wyjdzie, tyle jest. Dzis miałam ok 1 kg miesa, 0,5 kg pieczarek - naleśniki musiałam smazyc na raty, bo poszły dwie porcje - 2 szklanki mleka i 2 szklanki wody ![]() Oczywiście - zamrażam na potem. |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() melduję ze zyję...choć w biegu ostatnio ![]() małoletnia zafundowała sobie katar i to taki, ze aż oczy miała podpuchnięte... juz wychodzi na prostą niemniej jednak jeździ ze mną do biura i mam z nią milion uciech... staram się podczytywać ale już na pisanie czasu mi brakuje normalnie pogoda mnie dobija.... czy tylko ja marzę o wiośnie? uciekam spać bo Tosia mi zafundowała dwie pobudki w nocy... już zapomniałam jak to jest wstawac do dziecięcia w nocy ![]()
![]() |
#840 |
Rozeznanie
|
Miszu, mówisz masz, telepatia, jestem
![]() w ciągu dnia trudno odpalić neta na czystą ptywatę...a jak już zwlekę się do domu późnym wieczorem, to jestem, po pracy i wszelkich dodatkowych aktywnościach fizycznych i intelektualnych tak obolała ![]() buty fajne ![]() Pauli 10% nie lubię ze względu na formę płynu, niewygodne to w użyciu, do tego nie wiedzę lepszych efektów niż po 5% BHA, jakoś ogólnie nie przypadł mi do gustu ![]() chciałam robić zamówienie z pauli a tu większość produktów niedostępna ![]() ![]() ![]() Satin, jaki podkład Sislay chwalisz? ja testowałam ten najnowszy, jednak nie przypadł mi do gustu, za bardzo efekt glam&glow, preferuję bardziej naturalny efekt, plus okropnie i wstrętnie ważył się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.