Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-21, 14:43   #811
justi699
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Witajcie! Ja swój pierwszy raz przeżyłam 01.09.2007r czyli nie tak dawno... z moim obecnym i JEDYNYM facetem. Miałam 19lat, on 21-dla niego to także był pierwszy raz Zrobiliśmy to po 14 mies. bycia razem. Było bardzo cudownie, chociaż trochę bolało. Jednak ON był bardzo delikatny. Wcześniej często o tym rozmawialiśmy-wiedział, że nie jestem gotowa, jednak zaskoczyłam go pewnej soboty swą deklaracją Było cudnie, choć łóżko strasznie skrzypiało a za ścianą spali rodzice. To było dla nas wielkie przeżycie, nigdy nie zapomnę tego jak wtedy na mnie patrzył... Pozdrawiam!!!
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:55   #812
TmargoT
Zakorzenienie

moj pierwszy raz był bardzo dawno temu.

spotykałam się ze starszym mezczyzną.ja miała 18 lat,on 28 .zaplanowałam to sobie w moje 18 urodziny.

pojechaliśmy na kolację do restauracji,wypiliśmy drinki i poszliśmy do pokoju hotelowego z wiśle.

moj T.Z. był bardzo delikatny i wiedział co robic.najpierw mnie czule calował ,a potem kazał obrócić sie tyłem do niego(na pieska) i mocno wypiąć.bawił się moim ciałem,żebym się wyluzowała i zrobił to, kiedy się nie spodziewałam.
pamiętam ,że trochę bolało i mój głupi tekst -"długo jeszcze?"

potem było ciekawiej kiedy zajął się mną.wytłumaczył mi,że mam orgazm łechtaczkowy i dlatego nie czułam przyjemności.

do dziś mile to wspominam.krótko trwała nasza znajomość ,on uciekł za granicę .śledzę jego losy,choć wiem ,że nie są chlubne.nie wiedziałam o tym ,ale byłam dziewczyną gangstera.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-06, 20:50   #813
agaciaa92
Przyczajenie

Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

mój pierwszy raz.? hmmm. niedawno. xD sierpień 2008. i jesteśmy ze sobą dalej. ;D i nadal jest tak cudnie jak za pierwszym razem.
agaciaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 07:31   #814
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agaciaa92 Pokaż wiadomość
mój pierwszy raz.? hmmm. niedawno. xD sierpień 2008. i jesteśmy ze sobą dalej. ;D i nadal jest tak cudnie jak za pierwszym razem.
heh to powiem CI że jesteście bardzo szybcy ponaddźwiękowi albo i szybsi od światła
Stary 2008-04-07, 23:42   #815
Feme21
Wtajemniczenie

juz myslałam ze zwariuowałam i daty mi sie pokiełbaisły... heh..

a moj pierwszy raz...
był ostatniego pazdziernika 2005 roku... miałam 19 lat a on 29 ...
jak było... targicznie... miałam traume po tym przezyciu i załuje do dzis tego co wtedy zrobiłam...

potem był inny raz i juz było lepiej... choc nadal to nie było to... ja miałam 21 on 25.

teraz juz mi jest dobrze z moim obecnym partnerem i niech tak zostanie.. mozna tylko "urozmaicać"

Feme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 16:26   #816
xDkarusiaxD
Raczkowanie

GG do xDkarusiaxD Send a message via Skype™ to xDkarusiaxD
Talking Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Ja jeszcze nie miałam takiej okazji ale mam odpowiedniego partnera i planujemy

Myślę, że będzie cudownie on tez jest prawiczkiem i troszkę się boi....

Ale już nie mam błony dziewiczej więc tak ciężko nie będzie
zostało: 15
xDkarusiaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 23:20   #817
rozdział_zero
Raczkowanie

Dziewczyny czy to normalne, że jeszcze kilka godzin po pierwszym razie lekko krwawię?
wejście do pochwy jest tak jakby...pomarszczone. w jednym miejscy ta ścianka jest tak jakby przevita tzn. rozcięta nie wiem jak wytłumaczyć...czy tak powinno być?
rozdział_zero jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-01, 14:18   #818
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozdział_zero Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to normalne, że jeszcze kilka godzin po pierwszym razie lekko krwawię?
wejście do pochwy jest tak jakby...pomarszczone. w jednym miejscy ta ścianka jest tak jakby przevita tzn. rozcięta nie wiem jak wytłumaczyć...czy tak powinno być?
Moim zdaniem wszystko jest ok. Krwawienie się zdarza. Pozdrawiam
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 14:21   #819
NaoaMii
Przyczajenie

Zbiorowe powiedzcie szczerze ktora dziewczyna i chlopak , by sie na cos takiego zgodzili > ????????????
Hm ... ale pierwszy raz ... nie bylo ciekawie i nawet nie chce tego pamietac !!!
mialam wtedy 16 lat i 6 miesiecy bylo to dokladnie 19 grudnia po tym jak moj chlopak wpadl z inna chcialam sie zemscic ... Wiec znalazlam sobie przez internet kolege sama do niego przyszlam i stalo sie to ... to czego do dzisiaj zaluje na maxa
zrobilam z nim to z poczatku nie chcialam ale w peenym sensie on mnie zmusil , trzymal mocno . Nie wiem kiedy i jak to sie stalo ale nie pamietam tego , nie pamietam mojego pierwszego razu . |Prawdopodobnie nie chce pamietac . Wiem jedno ... za to wszystko chcialam zemscic sie na mezczyznach , co zrobilam i nadal robie
NaoaMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 14:23   #820
NaoaMii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rozdział_zero Pokaż wiadomość
Hej sluchaj wszystko jest w jak najlepszej sytuacji i wszystko bedzie ok ... prawdopodobnie za mocno bylas spieta a taka rzecz jest najnormalniejsza
NaoaMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 18:00   #821
SugarFinn
Raczkowanie

Mój pierwszy raz... hmm. To było niedawno, w marcu 2008, z chlopakiem którego kocham i on kocha mnie, bylismy ze soba od 5 miesiecy wtedy, jesteśmy do teraz... Chciałam od dawna to zrobić, ale nie było okazji typu pusty dom itp. w sumie chciałam, żeby bylo troche bardziej wyjatkowo, a wyszlo jak wyszlo... po imprezie, w domu kolezanki, on podpity, ja podpita i nie tylko :/, bolało bardzo, krwawiłam, on nie zająl się mną wystarczająco, mam takie odczucie przynajmniej... To nie był jego pierwszy raz, jego pierwszy raz byl z obaca dziewczyna na imprezie(oboje byli pijani), nie wiem co o tym myśleć???
SugarFinn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-01, 18:13   #822
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarFinn Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz... hmm. To było niedawno, w marcu 2008, z chlopakiem którego kocham i on kocha mnie, bylismy ze soba od 5 miesiecy wtedy, jesteśmy do teraz... Chciałam od dawna to zrobić, ale nie było okazji typu pusty dom itp. w sumie chciałam, żeby bylo troche bardziej wyjatkowo, a wyszlo jak wyszlo... po imprezie, w domu kolezanki, on podpity, ja podpita i nie tylko :/, bolało bardzo, krwawiłam, on nie zająl się mną wystarczająco, mam takie odczucie przynajmniej... To nie był jego pierwszy raz, jego pierwszy raz byl z obaca dziewczyna na imprezie(oboje byli pijani), nie wiem co o tym myśleć???
Ze romantyczne to nie jest I bardzo przedmiotowe
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 13:59   #823
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
moj pierwszy raz był bardzo dawno temu.

spotykałam się ze starszym mezczyzną.ja miała 18 lat,on 28 .zaplanowałam to sobie w moje 18 urodziny.

pojechaliśmy na kolację do restauracji,wypiliśmy drinki i poszliśmy do pokoju hotelowego z wiśle.

moj T.Z. był bardzo delikatny i wiedział co robic.najpierw mnie czule calował ,a potem kazał obrócić sie tyłem do niego(na pieska) i mocno wypiąć.bawił się moim ciałem,żebym się wyluzowała i zrobił to, kiedy się nie spodziewałam.
pamiętam ,że trochę bolało i mój głupi tekst -"długo jeszcze?"

potem było ciekawiej kiedy zajął się mną.wytłumaczył mi,że mam orgazm łechtaczkowy i dlatego nie czułam przyjemności.

do dziś mile to wspominam.krótko trwała nasza znajomość ,on uciekł za granicę .śledzę jego losy,choć wiem ,że nie są chlubne.nie wiedziałam o tym ,ale byłam dziewczyną gangstera.
Margo, to prawie jak historia z filmu
Dziewczyna gangstera, pierwszy raz, osiemnastka

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 15:31   #824
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
Margo, to prawie jak historia z filmu
Dziewczyna gangstera, pierwszy raz, osiemnastka
uściślam-złodzieja samochodów.ja nie wiedziałam,kiedy się dowiedziałam dałam sobie spokój.
mowiłam ,ze jestem niegrzeczna
Stary 2008-05-02, 16:39   #825
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
uściślam-złodzieja samochodów.ja nie wiedziałam,kiedy się dowiedziałam dałam sobie spokój.
mowiłam ,ze jestem niegrzeczna
I po co psułas efekt

Trzeba było jescze dodaż, że mówil do Ciebie jak typwy gangster z lekka czułościa" moja maleńka"
Stary 2008-05-02, 16:50   #826
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
I po co psułas efekt

Trzeba było jescze dodaż, że mówil do Ciebie jak typwy gangster z lekka czułościa" moja maleńka"
to nie bajka,to życie.
a życie pisze lepsze scenariusze niż najlepszy gryzipiórek.
jedynie co nie można mu zarzucić był prawdziwym dżentelmenem(miło go wspominam-i pierwszy raz)
Stary 2008-05-03, 12:30   #827
zkrainyoz
Raczkowanie

a ja? mam 21 lat, chłopaka od prawie 2 lat i ... postanowiliśmy zaczekać do ślubu.
Czytam tak wasze wypowiedzi i ... stwierdziłam że wiekszośc z Was żałuje a po drugie potem związki się rozpadały. Po trzecie nie chce by mój pierwszy raz był tylko dlatego że inne są już po. A po czwarte uczę się cierpliwości
Stary 2008-05-03, 12:32   #828
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zkrainyoz Pokaż wiadomość
a ja? mam 21 lat, chłopaka od prawie 2 lat i ... postanowiliśmy zaczekać do ślubu.
Czytam tak wasze wypowiedzi i ... stwierdziłam że wiekszośc z Was żałuje a po drugie potem związki się rozpadały. Po trzecie nie chce by mój pierwszy raz był tylko dlatego że inne są już po. A po czwarte uczę się cierpliwości
A skad masz pewnosc,z e Twoj sie nie rozwali

Zycie sie roznie uklada
Stary 2008-05-03, 13:58   #829
zkrainyoz
Raczkowanie

Wierze mocno, że nasze wspólne pragnienie życia w czystości spoi nas związek i będziemy zawsze w końcu "strzeżonego Pan Bóg strzeże" hehe
Stary 2008-05-04, 23:58   #830
InAndOutOfLove
Przyczajenie

...

Edytowane przez InAndOutOfLove
Czas edycji: 2012-01-10 o 13:28
InAndOutOfLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 12:53   #831
przypadeknr9
Przyczajenie

Zaczynam stwierdzać, ze moj partner byl i jest egoista w lozku... brakuje mi tej delikatnosci, tego podejscia do dziewicy [wtedy, gdy doszlo do pierwszego stosunku]. Rozmawialam z nim na ten temat i wiecie co? Jakas jego kolezanka mu powiedziala, ze dziewice mysla tylko o sobie i oczekuja, ze cala uwaga zostanie na nich skupiona. Poradzila mu, zeby tego nie robil... Nie rozumie tej dziewczyny... No, ale to juz historia, nie chce zalowac, ale chyba na siłe wmawiam sobie, ze wszytsko jest ok. Myslalam, ze znam go tak dobrze [pol roku], nie tak wyobrazalam sobie ten pierwszy raz... Dziewczyny... przemyslcie, czy to na pewno ten i czy to ten moment...
Pozdrawiam.
przypadeknr9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 10:02   #832
sashka20
Rozeznanie

Czesc laseczki! Jezeli chodzi o moj pierwszy raz to przezylam go prawie 3 lata temu a dokladnie to z 18 na 19 listopada 2005. Miala wtedy prawie 18 lat (brakowaly 4 miesiace). Moj chlopak a obecnie moj maz jest ode mnie starszy o 7 lat. Doszlo do tego po 4 miesiacach, dosyc spontaiczne ale z milosci. Bylam pewna ze to ten facet, to miejsce i ten czas. Zostalismy sami w domku No i wiadomo co dalej Nie bylo za przyjemnie, troszke pobolalo i troszke krwi sie polalo Moj misiek byl taki zestresowany. Mial doswiadczenie w tych sprawach, ale nie kochal sie nigdy z dziewicaTeraz sie staramy o naszego pierwszego dzidziusia ale jakos nam nie wychodzi
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 10:11   #833
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SugarFinn Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak jezeli chodzi o ten pierwszy raz to powinien byc tak na trzezwo. Bo po pijanemu jak to po pijanemu hamulce puszczaja i nie kontroluje sie swoich zachowan. A potem sie budzisz i myslisz "Kurcze co ja najlepszego zrobilam"I tez wydaje mi sie chyba troszke zalujesz ze wydarzylo sie tak a nie inaczej.
Stary 2008-05-06, 13:49   #834
89Madzia89
Raczkowanie

Mój pierwszy raz hmmm ... Powiem tak strasznie bolało nie tyle nawet przebijanie blony bo chyab z mojego tchozostwa tylko zostala naruszona ale z samego wkładania czlonka przez mojego chlopaka. Nie wiem czy ze mna jest cos nie tak ... Na szczescie moj kochany ejst czuly i cierpliwy dalej bedziemy probowali

Mam tez takie pytanie moj chlopak gadal mi ze jego tez bolalo tzn przy zsuwaniu sie z napletka jak to jest z facetami ja myslalam ze w ich przypadku to nie ma takich bolesnych przezyc. Pomozcie
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 14:24   #835
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz hmmm ... Powiem tak strasznie bolało nie tyle nawet przebijanie blony bo chyab z mojego tchozostwa tylko zostala naruszona ale z samego wkładania czlonka przez mojego chlopaka. Nie wiem czy ze mna jest cos nie tak ... Na szczescie moj kochany ejst czuly i cierpliwy dalej bedziemy probowali

Mam tez takie pytanie moj chlopak gadal mi ze jego tez bolalo tzn przy zsuwaniu sie z napletka jak to jest z facetami ja myslalam ze w ich przypadku to nie ma takich bolesnych przezyc. Pomozcie

Moj maz opowiadal mi jak raz po stosunku (ale nie ze mna) tak mu sie oberwal napletek ze zaczal krwawic. Nie byl to jakis krwotok to podobno normalne. Kazdy facet musi to przejsc
Stary 2008-05-09, 16:48   #836
Tequila909
Raczkowanie

Hej. Ja planuję z moim chłopakiem. Wiem,że chce to zrobić z nim bo mam do niego ogromne zaufanie i on mam nadzieje że do mnie też. Tylko strasznie się boję tylko że może nie zaakceptuję mojego ciała,mimo że mówi że lubi mój brzuszek No i przede wszystkim mam obawę przed bólem i krwawieniem o jakim tu mówicie...
Tequila909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 18:08   #837
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tequila909 Pokaż wiadomość
Hej. Ja planuję z moim chłopakiem. Wiem,że chce to zrobić z nim bo mam do niego ogromne zaufanie i on mam nadzieje że do mnie też. Tylko strasznie się boję tylko że może nie zaakceptuję mojego ciała,mimo że mówi że lubi mój brzuszek No i przede wszystkim mam obawę przed bólem i krwawieniem o jakim tu mówicie...

Powiem Ci tak ja tez mam mase kompleksow;] jak cie kocha to nie ejst to dla niego wazne a o tym bolu zapomnisz po 5 minutach wazne zebys zrobila to z kims ktorego kochasz i ufasz a jak piszesz tak pewnie jest Nie masz sie czego bac to wszystko jest dla ludzi;]
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-09, 18:09   #838
TylkoCiebieChce
Przyczajenie

Mój pierwszy raz 23.02.2008 :P czekałam do tej pory aż będę gotowa. Nie było tak, że zostałam do tego namówiona, tylko sama tego chciałam Miałam to szczęście, że bolało tylko troszeczkę i zero krwi
TylkoCiebieChce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 09:29   #839
Tequila909
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak ja tez mam mase kompleksow;] jak cie kocha to nie ejst to dla niego wazne a o tym bolu zapomnisz po 5 minutach wazne zebys zrobila to z kims ktorego kochasz i ufasz a jak piszesz tak pewnie jest Nie masz sie czego bac to wszystko jest dla ludzi;]
Madzia,dzięki Ci.
A co z goleniem wzgórka łonowego.? Golę się zawsze ''świeżą'' żyletką i później smaruję np. Nivea,ale i tak wychodzą takie małe czerwone krostki Co z tym zrobić?
Tequila909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 11:16   #840
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez Tequila909 Pokaż wiadomość
Madzia,dzięki Ci.
A co z goleniem wzgórka łonowego.? Golę się zawsze ''świeżą'' żyletką i później smaruję np. Nivea,ale i tak wychodzą takie małe czerwone krostki Co z tym zrobić?
lepiej kremem do depilacji jeżeli dobierze się taki krem który nie uczula nie ma żadnych krostek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości