Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-11, 08:04   #811
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Ehh... Muszę się wyżalić. Z okazji promocji na Evree dokupiłam więcej produktów bo te, które posiadam sprawdzają się świetnie. W tym również krem różany. Jak z każdym kremem/smarowidłem do buzi zawsze mam iskierkę nadziei, że mój TrueMatch w końcu będzie wyglądał dobrze i tutaj wynik mnie zaskoczyl. Na połowie twarzy wygląda ok [minimalnie powłaził w pojedyncze [?!] pory i się zciastkowal tylko przy skrzydełku nosa] a na drugiej połowie jedno wielkie ciastko... No wtf Trumaczu?? Nie dość, że u mnie nie sprawdziłą się baza z meskiego nivea balsamu - wiecie o co chodzi, to nikt go nie chce przygarnąc bo albo za jasny albo też im robi kuku na buzi.. Niech go kule biją ;/ Potrzebuje jakiegoś podkładu do twarzy na te pare h do pracy [obecnie uzywam z SmartGirlsGetMore i jest bardzo spoooko!]. Nawet te 4h dziennie nosic ciastko, gdzie w sumie tylko ja, ewentualnie jakaś trójmiejska wizażanka by wypatrzyła ciastko, inni ludzie raczej nie- to mnie to wkurza. Ps. Któraś z Was preferuje wklepywanie podkladu palcami? Kolezanka tak aplikuje sobie TM i jej sie nie waży [a podobno mial skłonności] ale jakoś tak się oduczyłam, że wychodzi mi to koślawo. Ktoś może podrzuci link z tym jak to robić, żeby nie skończyć w połowie z nerwem, że to trwa wieki??
Tak wiem ulało mi się a temat był maglowany...

Zaraz mnie zjedziecie, że zaglądam do porftela - nie nie zaglądam odnoszę to do siebie! Po Szuszowym haulu to mi kopara opadła. Zwykł t-shirt za 30E oksy za 500E... Jak dla mnie to przerost formy nad treścią.... Jak może niech kupuje i sobie nosi ale mój racjonalny rozumek . Chyba Gałgany dały czadu - tego im gratuluje! Wiem wiem, nie warto przeliczać ale pamietam jak byłam w Madrycie i nie przeliczając podobne oferty były mało atrakcyjne. Co kto woli ja jedynie mogę skwitować haul jednym słowem "przepłaciła" ale jak chce tak ma. Tekst o kupowaniu ciuchów na Hel mnie rozwalił. Oksy same w sobie są ładne ale na Szuszy to jakoś rozmywają się z jej buzią i włosami? Połączenie tego beżu i złota ok ale nie wiem czy to kamera czy co że mi się zlewają z nosicielką. No i wspomnienie "po to nakładam okulary, żebym się mogła bezkarnie na kogoś gapić" oraz że lubi maksymalnie ciemne bez prześwitu jasnego od dołu i potem pokazuje mi cieniowane szkła . Poza tym jej ustawienia kamery mnie denerwują bo przekłamuje to obraz!!
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 08:16   #812
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przypomnijcie mi, jak się nazywała sympatyczna ciemnowłosa dziewczyna, nagrywała lata temu, pokazywała jak wiązać turbany i chusty, mi chodzi po głowie nazwa Carterfold? Coś w tym tonie. Chyba usunęła cały ślad po swojej youtubowej przygodzie. Lubiłam ją!
Carterdfold jest aktywna na instagramie @aduchapoducha. Brała ostatnio udział w konkursie zmalowanej. Dostała się do najlepszej 40
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 08:44   #813
mangosteen
Raczkowanie

Oczywiście obserwuję Magdę alltheprettyfaces na insta, ona cały czas prowadzi bloga: http://www.beautybucketlist.com/
Ale jednak przez samego bloga nie nawiązuję aż takiej więzi, jak przez filmiki

Jeśli chodzi o Olfę, to ja bardzo cenię sobie jej bloga. Jest bardzo profesjonalny i merytoryczny, widać że do każdego wpisu porządnie się przygotowuje, bada temat, podaje dużo rzeczowych informacji. Można się wiele nauczyć.
Nawet nie przeszkadza mi, że pozuje na snobkę otaczającą się tylko drogimi przedmiotami, luksusowymi markami itp.
Ale jednak przykre jest to, jak ustawicznie wypowiada się z pogardą o ludziach innych, niż ona sama.
Obserwują ją wszędzie gdzie się da, więc mam pełny obraz jej poglądów: każdy człowiek powinien mieć własną firmę i zarabiac mnóstwo kasy, w innym przypadku jest nieudacznikiem, miała kiedyś wpis o oszczędzaniu - ludzie próbujący oszczędzać to idioci, trzeba duża zarabiać, a nie oszczędzać, większość kobiet przychodzących do Douglasa to wieśniary i biedaczki, które chcą popsikać się perfumami, na które je nie stać i wyżebrać próbki, osoby, które kupują kosmetyki tańsze czy średniopółkowe robią to tylko dlatego, że nie stać je na droższe.
Rozwaliła mnie też kiedyś jej wypowiedź, że jej nie obchodzi skład czy działanie kosmetyku, kupuje tylko na podstawie marki i ceny.
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 08:56   #814
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Carterdfold jest aktywna na instagramie @aduchapoducha. Brała ostatnio udział w konkursie zmalowanej. Dostała się do najlepszej 40
Dzięki! Idę obczaić

Jejku, to ona??? :-o Nie poznałam!

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2016-01-11 o 09:03
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 09:11   #815
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki! Idę obczaić

Jejku, to ona??? :-o Nie poznałam!
Vampi poszukaj sobie na FB zmalowanej konkursowe zdjęcia, tam można znaleźć jej FB i zobaczyć więcej jej prac. Robiła jakiś challenge dla sephory nawet. Jej prace robią wrażenie
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 09:12   #816
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Vampi poszukaj sobie na FB zmalowanej konkursowe zdjęcia, tam można znaleźć jej FB i zobaczyć więcej jej prac. Robiła jakiś challenge dla sephory nawet. Jej prace robią wrażenie
Już na insta robią wrażenie, ale przeżyłam szok, zupełnie inaczej ja zapamiętałam. Pierwsze zdjęcia z instagrama oddają to, jak ją zachowałam w swojej głowie.

Stary 2016-01-11, 09:23   #817
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
https://youtu.be/9-7D7T5whYs Czarodziejka, noworoczni niekosmetyczni.
Chyba skończę moją przygodę z jej kanałem ;/
Bardzo nie spodobał mi się moment kiedy zachwala książkę Gacki mówiąc, że te całe Ewy i inne stawiają na wychudzone ciało a Gacka pokazuje jak stać się stuprocentową kobietą. Nie żebym broniła Ewę czy nie lubiła Gacki, ja się na tym nie znam nawet, ale jak słyszę takie słowa od wychudzonej dziewczyny to mnie krew zalewa. I jeszcze tekst że ćwiczenia innych są denne a te w tej książce super. Ćwiczyłam też z Gacką i innymi i szczerze? Ja nie widzę żadnej różnicy
Gada jak poparzona wg mnie.
Dla tych które lubują się w tym temacie, w filmiku jest 20 reklam.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-11, 09:46   #818
smerffie
Zakorzenienie

Chyba przez Was zacznę oglądać to The Affair. Ale muszę mam jeszcze kilka odcinków Downton Abbey do nadrobienia w pierwszej kolejności Szkoda, że ostatnie ;(

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 09:49   #819
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Nie ogarniam.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 09:58   #820
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Dla fanek The Affair: słyszały już, że na tegorocznych Złotych Globach Helen Solloway tzn. Maura Tierney została najlepsza serialową aktorką drugoplanową? ;-)

moja Helcia razem z Colem zrobili ten serial
Stary 2016-01-11, 10:02   #821
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Chyba przez Was zacznę oglądać to The Affair. Ale muszę mam jeszcze kilka odcinków Downton Abbey do nadrobienia w pierwszej kolejności Szkoda, że ostatnie ;(
Koniecznie! Tylko miej na uwadze, że 1 sezon się sączy, a drugi jest już mocno intrygujący i jest mnóstwo zwrotów akcji ;-)

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

Nie sposób się nie zgodzić

Stary 2016-01-11, 10:08   #822
olenkasz
Zakorzenienie

Hania i zbyt ciemny podkład. ale "kolor jest ok"
Stary 2016-01-11, 10:28   #823
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Koniecznie! Tylko miej na uwadze, że 1 sezon się sączy, a drugi jest już mocno intrygujący i jest mnóstwo zwrotów akcji ;-)
Dzięki zachwytom tutaj, zaczęłam oglądać ten serial, jestem przy s0108 i mam wrażenie, że w końcu zaczyna się coś dziać.
Stary 2016-01-11, 10:31   #824
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
i pomysleć, że tych 7 mi u weroniki przeszkadza ....
Stary 2016-01-11, 10:33   #825
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:

Też zaczęłam oglądać ten serial i również według mnie postać Helen jest świetna jak i Cola. Straszliwie wkurzają mnie główne postacie, zwłaszcza Noah brrr
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 10:40   #826
201605301111
Konto usunięte

https://www.instagram.com/p/BAX9px_N2f-/

TA CZAPKA XDDDD

mialam taką jak miałam 12 lat, boze ale to była tradża ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 10:50   #827
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
Z BB nie polecam Skin79, bo są bardzo "glow", natomiast fajny efekt dawała Misha ino zbyt szara była jak dla mnie

Swoją drogą Munka- z Twoich opisów wnioskuję, że to czego szukasz to prawdziwe, azjatyckie kremy BB. Próbowałaś kiedyś? Jestem na 100% pewna, że byłabyś zachwycona

Przybijam pjone! Ech ciągle liczę, że Barbara do nas wróci

A ja bardzo lubiłam pomarańczowy BB ze Skin79, kolor piękny, żółty i jasny, trwałość bez zarzutu, i mat też był na cały dzień, jeśli się użyło pudru. Missha mi nie podeszła, spływała ze mnie jak tylko były wyższe temperatury.

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Tez miałam taka sytuacje. I jeszcze przy zamawianiu pikantnego jedzenia "pani tego nie zje"...

Miałam kiedyś taką sytuację, że ze swoim () zamówiliśmy lekkomyślnie kebaba z ostrym sosem. On wymiękł pierwszy ja też ledwo dałam radę, musiałam biec do sklepu po wodę, ale to strasznie głupie oceniać przełyki ludzi po ich płci. Z tego co wiem to te akurat części ciała mamy identyczne i wytrzymałość na ostre potrawy jest osobistą cechą.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
O tak! Na przykład mnie to wpienia, jak w restauracji pan mi wmawia, że ja takiego ostrego nie zjem, po czym wypadają mu gały, gdy pytam czy mają tabasco. Porcje to już inna bajka. Są potrawy, których mogę zjeść nieprzyzwoite ilości. Kilka razy dostałam wiadomości prywatne, że nie powinnam na instagramie pokazywać takich wielkich porcji jedzenia. Kobiecie tak nie wypada. Powinnam sobie później 3razy dołożyć, skoro jestem taka żarta, bo inaczej ludzie sobie pomyślą, że mam bulimię (wtf), bo nie jestem otyła.

Ludzie są niemożliwi... To pewnie panie typu "dwie kromeczki chlebka Wasa z pomidorkiem na śniadanie a do kawusi w pracy ciasteczko". Nie powiedziałabym zresztą że te Twoje porcje są jakieś wyjątkowo duże, imho normalne syte obiady po których człowiek przez kilka godzin może spokojnie funkcjonować bez myśli o ssaniu w żołądku.

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
https://youtu.be/9-7D7T5whYs Czarodziejka, noworoczni niekosmetyczni.
Chyba skończę moją przygodę z jej kanałem ;/
Bardzo nie spodobał mi się moment kiedy zachwala książkę Gacki mówiąc, że te całe Ewy i inne stawiają na wychudzone ciało a Gacka pokazuje jak stać się stuprocentową kobietą. Nie żebym broniła Ewę czy nie lubiła Gacki, ja się na tym nie znam nawet, ale jak słyszę takie słowa od wychudzonej dziewczyny to mnie krew zalewa. I jeszcze tekst że ćwiczenia innych są denne a te w tej książce super. Ćwiczyłam też z Gacką i innymi i szczerze? Ja nie widzę żadnej różnicy
Gada jak poparzona wg mnie.
Czyli wychudzone kobiety nie są stuprocentowymi kobietami? To w ilu procentach taka wychudzona kobieta jest kobietą, bo ja nie wiem xd

Jak patrzę na to jak Alicja się wypowiada i jakimi rzeczami się otacza, to nie jestem w stanie myśleć o niczym innym, jak o tym, że to kolejny youtube'owy klon, kompletnie bezbarwna postać i piwo z sokiem. W prawdziwym życiu uciekałabym od niej aż by się kurzyło. Z kanału zresztą też szybko uciekłam.

Mam dzisiaj dzień hejtera, ale rozumiecie, zajęcia od ósmej rano...
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 10:52   #828
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Hania i zbyt ciemny podkład. ale "kolor jest ok"
Ten kolor to jest jakaś tragedia, wygląda strasznie, wpada w pomarańcz, odcina się od szyi - Hania, WTF
Stary 2016-01-11, 11:01   #829
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

TA CZAPKA XDDDD

O tak ten stylowy daszek aż mi się podstawówka i początki gimnazjum przypomniały
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 11:06   #830
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

A ja bardzo lubiłam pomarańczowy BB ze Skin79, kolor piękny, żółty i jasny, trwałość bez zarzutu, i mat też był na cały dzień, jeśli się użyło pudru. Missha mi nie podeszła, spływała ze mnie jak tylko były wyższe temperatury.

Miałam kiedyś taką sytuację, że ze swoim () zamówiliśmy lekkomyślnie kebaba z ostrym sosem. On wymiękł pierwszy ja też ledwo dałam radę, musiałam biec do sklepu po wodę, ale to strasznie głupie oceniać przełyki ludzi po ich płci. Z tego co wiem to te akurat części ciała mamy identyczne i wytrzymałość na ostre potrawy jest osobistą cechą.

Ludzie są niemożliwi... To pewnie panie typu "dwie kromeczki chlebka Wasa z pomidorkiem na śniadanie a do kawusi w pracy ciasteczko". Nie powiedziałabym zresztą że te Twoje porcje są jakieś wyjątkowo duże, imho normalne syte obiady po których człowiek przez kilka godzin może spokojnie funkcjonować bez myśli o ssaniu w żołądku.

Czyli wychudzone kobiety nie są stuprocentowymi kobietami? To w ilu procentach taka wychudzona kobieta jest kobietą, bo ja nie wiem xd

Jak patrzę na to jak Alicja się wypowiada i jakimi rzeczami się otacza, to nie jestem w stanie myśleć o niczym innym, jak o tym, że to kolejny youtube'owy klon, kompletnie bezbarwna postać i piwo z sokiem. W prawdziwym życiu uciekałabym od niej aż by się kurzyło. Z kanału zresztą też szybko uciekłam.

noooo, tak bardzo

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ten kolor to jest jakaś tragedia, wygląda strasznie, wpada w pomarańcz, odcina się od szyi - Hania, WTF
ciekawe jak wygląda bez lamp, stawiam że sto razy gorzej, przecież te lampy ostro rozjaśniają i wyrównują kolor no ale kolor ok, w porządku, pół tonu za ciemny, ale będzie wyglądał dobrze
Stary 2016-01-11, 11:09   #831
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

wspieram, wspieram, ja dzis mam od ósmej do wieczora, na dodatek o 17 mam prezentacje (o gender i queer w badaniach literackich, tak troche w kontekscie męskiego i żenskiego jedzenia :P)
ale ubrałam sie dziś w stylówę pt. "zagubiony przedszkolak", wiec moze wzbudze litosc i mnie jakos łagodniej ocenią ;-;

A Alicji Czarodziejki to ja chyba nawet nie oglądałam nigdy. Ale tak patrze i mysle, ze tam bedzie motywacja i fit, czyli ja odpadam, bo ileż można
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 11:19   #832
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

ciekawe jak wygląda bez lamp, stawiam że sto razy gorzej, przecież te lampy ostro rozjaśniają i wyrównują kolor no ale kolor ok, w porządku, pół tonu za ciemny, ale będzie wyglądał dobrze
Potem się dziwić, że dziewczyny przychodzące do wizażystek na makijaż często targają ze sobą swój sprawdzony podkład
Stary 2016-01-11, 11:26   #833
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
wspieram, wspieram, ja dzis mam od ósmej do wieczora, na dodatek o 17 mam prezentacje (o gender i queer w badaniach literackich, tak troche w kontekscie męskiego i żenskiego jedzenia :P)
ale ubrałam sie dziś w stylówę pt. "zagubiony przedszkolak", wiec moze wzbudze litosc i mnie jakos łagodniej ocenią ;-;

A Alicji Czarodziejki to ja chyba nawet nie oglądałam nigdy. Ale tak patrze i mysle, ze tam bedzie motywacja i fit, czyli ja odpadam, bo ileż można
dolączam sie, budzik o 6 byl bezlitosny, ponuro dzis i sennie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 11:39   #834
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

TA CZAPKA XDDDD

Też taką miałam, w 1 gimnazjum[*] Wtedy były takie modne...

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:07   #835
201607131110
Konto usunięte

Offtop szamponowy.
Babuszka Agafia - szampon na cedrowym propolisie. Miałyście? Kupiłam wczoraj i coś mi nie pasowało. Zapach, jak normalny, perfumowany szampon z drogerii, patrzę na skład, a tam na pierwszych miejscach SLS i cała reszta dziadostwa, a dopiero później, później olejki, ekstrakty...
Miałam już szampony z tej firmy, na kwiatowym propolisie chyba - zapach typowo ziołowy, skład zaczynający się od wody i olejków. Czyżby jakieś zmiany? Różna produkcja?
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:20   #836
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Offtop szamponowy.
Babuszka Agafia - szampon na cedrowym propolisie. Miałyście? Kupiłam wczoraj i coś mi nie pasowało. Zapach, jak normalny, perfumowany szampon z drogerii, patrzę na skład, a tam na pierwszych miejscach SLS i cała reszta dziadostwa, a dopiero później, później olejki, ekstrakty...
Miałam już szampony z tej firmy, na kwiatowym propolisie chyba - zapach typowo ziołowy, skład zaczynający się od wody i olejków. Czyżby jakieś zmiany? Różna produkcja?

który numer masz, powiedz. ja mam numer 1 kupowany we wrześniu i od samego początku składu są dobroci.
jaką masz butelkę? odkręcaną matową plastikową czy większą z twardego plastiku, która ma otwarcie na taki jakby zatrzask?
Stary 2016-01-11, 12:37   #837
kaledonia
zielony stworek

Pogadanka o zarabianiu na Youtube u Agaty

Z tymi sieciami partnerskimi to prawda. W google można sobie sprawdzić, do której kto należy i np. będzie wiadomo dlaczego RLM nie pojawiła się na ślubie łobuzów, a tak bardzo "przyjaźni się" z Panną Joanną

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:40   #838
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

który numer masz, powiedz. ja mam numer 1 kupowany we wrześniu i od samego początku składu są dobroci.
jaką masz butelkę? odkręcaną matową plastikową czy większą z twardego plastiku, która ma otwarcie na taki jakby zatrzask?
Matowa z zatrzaskiem.
Na jakimś blogu widziałam inne składy:
http://4.bp blogspot.com/-GLgT1sj32XM/UcBr1EVyg0I/AAAAAAAAIhs/p02VyTsCeXE/s1600/BILD0071.JPG
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szampon1.jpg (179,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szampon2.jpg (124,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szampon3.jpg (129,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szampon4.jpg (108,8 KB, 7 załadowań)
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:42   #839
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Matowa z zatrzaskiem.
Na jakimś blogu widziałam inne składy:
http://4.bp blogspot.com/-GLgT1sj32XM/UcBr1EVyg0I/AAAAAAAAIhs/p02VyTsCeXE/s1600/BILD0071.JPG

nie mogę otworzyć tego linku, ale to faktycznie dziwne... mam nadzieję, że nie zmienili składów

edit. już widzę
szok, ja mam też 1 i skład wygląda zupełnie inaczej. jak to sprawdzić zamawiając przez internet na przykład? :/

Edytowane przez olenkasz
Czas edycji: 2016-01-11 o 12:43
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:44   #840
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Offtop szamponowy.
różna produkcja pewnie, informacja o tym np. tu:
http://kascysko.blogspot.com/2015/10...ny-skadow.html
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości