|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
mój kolejny pomysł - candy cake. nie chciałam zdradzać póki go nie wypróbuje ale niech Wam będzie
http://www.creativecandies.net/images/Nerds%20Cake.JPG http://www.thriftyfun.com/images/art...ake226x300.jpg http://candyb.com/db1/00044/candyb.c...mages/cake.JPG więcej inspiracji tutaj : http://images.google.pl/images?q=can...l&start=0&sa=N gdyby któraś miała pomysł na zrobienie stelaża byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Super pomyśł dla chłopaka który lubi słodycze
Mój TŻ mówi, że musi raz dziennie zjeść batona, bo nie wytrzyma więc kiedyś mogłabym mu zrobić "takie coś" i obkleić batonami, żeby miał np na cały miesiąc... fajne fajne ![]() ![]()
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Mam problem z prezentem dla mojego faceta.
Otóż ma on urodziny i imieniny w wigilie dlatego chcialabym żeby to było coś pożądnego, z drugiej jednak strony jesteśmy ze sobą bardzo krótko, dlatego wolałabym zeby to było coś nie bardzo zobowiązującego i nie bardzo drogiego.I jestem w kropce, a czas leci...
|
#845 |
|
BAN stały
|
Przyszło mi do głowy, że dla kinomaniaka dobry byłby jakiś zestaw filmów na DVD
|
|
|
|
#846 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
. Jakimś klejem, który pozwoli na odczepienie - może być silikon, powinien się nadać. Kombinuję strasznie z prezentem na mikołajki, chociaż to ma być jakiś drobiazg . Pomyślałam, że może być klips na zdjęcia z pisemnym zezwoleniem na fotografowanie mnie, bo ja zawsze, ale to zawsze bardzo się bronię przez robieniem mi zdjęć, a TŻ z kolei lubi mnie fotografować Niech ma co włożyć w takiego klipsa... ![]() Myślicie, że może być? (Taaak, potrzebuję utwierdzenia mnie w tym pomyśle |
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A te słodycze można przykleić taśmą dwustronną, co nie?
|
|
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
ja juz mam pomysl dzieki tym ktorzy mi dawali pomysly a na mikolajki polecam
http://www.allegro.pl/item271999886_...mikolajki.html lub jakies inne pelno na allegro. |
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
styropian byłby dobry, tylko skąd ja wezmę styropian? taki styropian musiałby być gruby... w grę wchodzą też pudełka na żywność takie zamykane plastikowe... lub produkty, np. puszka ciastek, (tutaj zagwostka co na środek) i na samą górę puszka orzeszków... a co pomiędzy? puszka ma 22 cm średnicy a puszka orzeszków pewnie około 10...
|
|
|
|
|
#850 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta
Hej. Też właśnie szukam w sieci jakiegoś pomysłu i trafiłam na naprawdę fajną stronkę - www.gadzeter.pl - myślę, że każdemu facetowi spodobałyby się prezenty z takiej strony
. Ja myślę o lodowych kuflach...
|
|
|
|
#851 |
|
BAN stały
|
Dot.: Prezent Dla Faceta
No właśnie,wybywam niedługo do miasta rozejrzeć się za prezentem dla tż-ta.Myślałam o czymś fajnym,symbolicznym bo jesteśmy dopiero 5 miesięcy razem.
Może jakiś kubek z moim imieniem albo szalik ciepły,OO Jeszcze myśle nad prezentem.
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.)
Cytat:
leżał sobie na przystanku mam jeszcze miesiąc na zrobienie tego tortu, ale ważne, że wiem z czego zrobię stelaż teraz wpadło mi do głowy, że są takie breloczki misie. każdy z nich trzyma pół serca. gdy się je połączy powstaje całe serce. urocze to jest. dostałam od Tż na imieniny a nie wiesz moze gdzie mozna kupic takei misie?
![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-12-07 o 15:56 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, co? są stoiska z duperelami firmy NICI i jakiś tam innych SHEEP WORLDów i tam to widuję. mogę pokazać fotkę
Edytowane przez alufa Czas edycji: 2007-12-03 o 19:22 Powód: dodanie fotki |
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki bardzo a tam cos pisze na nich czy mam zwida?
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno bawiłby sie myślącą masą ale ja chyba kupię czterolistną koniczynke do zasadzenia i lodowy kufel fasolka z napisem "kocham cie" też jest fajna... ale zbankrutowałabym gdybym kupiła wszystk co tam jest fajnego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
widze ze nikt nie jest zinteresowany moim pomysle-jak tam chcecie
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mega problem co kupic mojemu Tż na mikołajki wlasnie id edo miasta przed zajeciam zyczcie mi szczescia zebym cos upolowala
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
Polecam poszukac cos na allegro np:
ocieplacz dla pana http://www.allegro.pl/item272560777_...mikoljaki.html http://www.allegro.pl/item274727717_...mikolajki.html kajdanki fajne http://www.allegro.pl/item276296904_...m_mikolaj.html lub cos bardzo orginalnego np; czekoladowy telegram http://www.czekoladowytelegram.pl/do/chocotelegram |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 | ||||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A taśma jest świetna, nie wpadłam na to ![]() Cytat:
Na mikołajki to już nie, ale może tak bez okazji mu dam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) otrzymałam takie prawdziwe kajdanki. Czarne. Fajne są ![]() W sumie to mam kilka pomysłów na prezent na gwiazdkę. Uff, od razu mi lepiej, kiedy nie mam pustki w głowie
|
||||
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie do Was - kupiłam dla TŻ-a na Mikołajki książkę, kupiłam torebkę, ale wypadałoby wrzucić do środka jakieś słodycze,drobiazgi - podrzućcie mi pomysł, co takiego małego i fajnego tam dorzucić do środka do tej torebki, żeby ta książka taka osamotniona nie była
[nie to, że pytam się o to w dzień, kiedy mam mu ten prezent dać - po prostu dziś nie było możliwości, żebyśmy się zobaczyli, więc Mikołajki nasze odroczono do jutra
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
na mikolajki dałam mu tylko serce lizaka z napisam Kocham Cię i czekoladę, na Andrzejki z racji imienia - powiększone nasze zdjęcie, na urodzinki - w niedzielę - perfumy Full Speed (oby doszły do jutra z allegro!! grr...) no i na gwiazdkę planuję zrobić kalendarz ze swoimi zdjęciami z aukcji allegro.
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla faceta na urodziny
jestem z moim TZ prawie 6 lat,a oto lista prezentów z okazi imienin,urodzin,świąt i rocznic,które juz dostał,może komus sie przyda
-domek ze świeczkami zapachowymi -śmieszne bokserki -nasze fotki z serduszkami itp. -album z naszymi fotkami -film z naszych starych i nowych zdęc z odpowiednim podkładem muzycznym -aparat zwykly,póżnie cyfrowy, -radio samochodowe, -bluzy,swetry, -rybka w kuli, -cała masa figurek do postawienia i świeczek zapachowych -perfumy, kubek z naszym zdęciem, -kolacja we dwoje -wygrawerowane obrączki, -srebrny łancuszek i bransoletka, -ogromny miś -na tegoroczne swięta kamera. pamietam tez jak w któres walentynki obudzilam sie troszke wczesniej ,i jak mo tz sie obudzil przed soba zonaczyl walentynke a w ie liscik ze ma szukac kolejnego lisciku,i takich znaklazl 14( a na kazdym byl wierszyk milosny) az doszedl na dwor do bagaz nika swioego samochodu,ktory byl ustroony czrwonymi serduchmi-balonami i w srodku czekal na niego prezent. w lutym bedziemy mieli kolena rocznice i a uz si martwie ze wyczerpalam juz wszystkie pomysły,ale eszcze mam troche czasu...
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z moim chlopakiem 3 miesiace i zastanawiam czy w zwiazku z tym mam cos mu kupic,
dostanie odemnie na Mikołaja i na świeta. Moze cos mi poradzicie czy mam czy nie a jak tak to np. co ![]() Z góry dzieki
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na świata - miło będzie mu otrzymać jakiś drobiazg. lista inspiracji jest długa... |
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tż dałam rózgę na mikołaja. ale miał minę |
|
|
|
|
#870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak to zadan rocznic to problem z głowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Ale ostatnio mówił, że chciałby sobie takie bonsai wyhodować, więc samo to chyba dobrze o nim świadczy

byłabym wdzięczna 

styropian byłby dobry, tylko skąd ja wezmę styropian?
albo szalik ciepły,OO

moje oczko
a tam cos pisze na nich czy mam zwida?