![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77464031]Ja nie chora ![]() Gratuluję spadku, wow! ![]() ![]() No wlasnie ja sie tak zalatwilam jakis czas temu jak poszlam biegac we wrzesniu, a duzo chlodniej sie zrobilo i rozlozylo mnie na tydzien. Oczywiscie do biegania juz wtedy nie wrocilam, bo balam sie powtorki z rozrywki. A co z Cindy? Probowalas? Nie podeszla Ci? ![]() Dziękuję! Oj, tak - chodzenie po, przeciętnie, 30km tygodniowo zdecydowanie poprawilo mi sylwetke ![]() ![]() ![]() ![]() Co do filmu, nie ogladalam, ale nie dziwi mnie to. Cukier jest koszmarny, fuj! Wszedzie go pakują, bo, oprocz soli, to jeden z najlepszych konserwantów. Np. alkohol, to juz w ogole tez czysty cukier. Piwo, fuj, ble! Wy tu chyba nie pijące? Ja pilam sporo w przeszlosci, bo czlowiek chodzil na imprezy - pamietam mialam nienaturalne, wystające boczki, bo alkohol glownie w korpus idzie. Teraz nie pije w ogole i super jest mi z tym, alkohol mi nie smakuje mi, kace mam po 3 dni, masakra. Ja nie uzywam cukru juz kupeeee lat. Czasami, bardzo rzadko, skuszę sie na jakis domowy placek. Cukier glownie pozyskuje z owoców, ktore jem jedynie rano, bo owocowe sniadania najlepiej mi wchodzą. Nie obzeram sie jednak ani bananami ani winogronami, bo akurat te owoce maja sporo fruktozy. Jem glownie berries - borowki, maliny. Uwielbiam tez mango ![]() Dziewczęta, u mnie dzisiaj równiusienkie 54 kg!!! ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]() Pokazesz różnice jak się na buzi zmieniłaś ? ![]() ![]() ja mam nadzieje, ze buzia mi tez schudnie ![]() Ja kiedyś dużo piłam i imprezowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#842 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - gratuluję spadków. U mnie też już blada 47 się pojawia (47,99kg) hehe, więc widać, że zmienił mi się metabolizm, powróciło wszystko chyba do normy (puk, puk).
Bieganie wczoraj było tylko 6km, dzisiaj nic nie będzie, bo mam hardcorowy dzień - 9 lekcji.... Z synem się prawie nie zobaczę dzisiaj, tylko rano się w przelocie widzieliśmy przed szkołą. Cindy mi tak średnio podeszła, na razie oglądałam, strasznie dużo tej rozgrzewki. Ale może tak trzeba..... No muszę koniecznie coś zacząć. Oprócz biegania. A raczej później w zastępstwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapisz
![]() |
![]() |
#844 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu fatalnie wyglądam na zdjęciu na lewo - ciekawe, ze automatycznie otluszczonym ludziom przypisuje zaniedbanie. Ja siebie taką widzę - zaniedbaną i zmęczoną. Bo po twarzy od razu widac kto ile ma miesni, a kto ile tkanki tluszczowej. Wygladalam jak wiesniara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77466676]Wiesz co, u mnie nie będzie jakiejs super wielkiej różnicy, bo to tylko kwestia zaledwie kilku kilogramów... Na zdjęciu od lewej robionym rok temu - waga ok. 58kg, duze otluszczenie ciała, dobra dieta, ale ZERO ruchu. Zdjęcie od prawej (robione tym samym aparatem wczoraj) - waga 54kg, czysta dieta (wiecej protein i zdrowych tluszczow, mniej węgli niz wczesniej) + 4 miesiące chodzenia codziennie.
Po prostu fatalnie wyglądam na zdjęciu na lewo - ciekawe, ze automatycznie otluszczonym ludziom przypisuje zaniedbanie. Ja siebie taką widzę - zaniedbaną i zmęczoną. Bo po twarzy od razu widac kto ile ma miesni, a kto ile tkanki tluszczowej. Wygladalam jak wiesniara ![]() Tak niestety jest , ale co ciekawe jak się ogląda metamorfozy kobiet to na zdjęciach przed kobiety sa zmeczone, z szara cera, byle jakimi włosami, bez makijażu w byle jakich ciuchach a po od razu widać ze zmiana fryzury była, pojwił się makijaż ładne ubrania itp.
![]() |
#846 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do ryzu... pewnie masz racje, aczkolwiek mi nawet on służy. Tj. obserwuje wnikliwie moje cialo po tym co jem i np. makaron mnie wypłuczy i generalnie srednio sie po nim czuje, ale ryz jakos dobrze mi wchodzi ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Po prostu juz po twarzy widzę, ze ten dół nie jest taki ciężki. Tam przy żuchwie mialam sporo tłuszczyku i twarz wydaje się taka ciężka. Teraz widze, ze powoli i delikatnie robi mi sie ladny, naturalny kontur na dole. A to dopiero początek! Cwiczenia wejdą, zrzuce jeszcze te 2kg i juz powinno być dobrze! Takze - nie martw sie! Schudniesz i na buzi. Im masz mniej tluszczu, a wiecej miesni, tym twarz zaczyna lepiej wyglądać. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-26 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
no ja też widzę różnicę na buzi, mimo, że jakoś spektakularnie dużo nie schudłam, ale -5 kg i jest różnica.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77466676]
Po prostu fatalnie wyglądam na zdjęciu na lewo - ciekawe, ze automatycznie otluszczonym ludziom przypisuje zaniedbanie. Ja siebie taką widzę - zaniedbaną i zmęczoną. Bo po twarzy od razu widac kto ile ma miesni, a kto ile tkanki tluszczowej. Wygladalam jak wiesniara ![]() Fajne foty - jak z kartoteki policyjnej hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | ||
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77464031]
Dziewczęta, u mnie dzisiaj równiusienkie 54 kg!!! ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]() Też gratuluję ![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77466676]Wiesz co, u mnie nie będzie jakiejs super wielkiej różnicy, bo to tylko kwestia zaledwie kilku kilogramów... Na zdjęciu od lewej robionym rok temu - waga ok. 58kg, duze otluszczenie ciała, dobra dieta, ale ZERO ruchu. Zdjęcie od prawej (robione tym samym aparatem wczoraj) - waga 54kg, czysta dieta (wiecej protein i zdrowych tluszczow, mniej węgli niz wczesniej) + 4 miesiące chodzenia codziennie. Po prostu fatalnie wyglądam na zdjęciu na lewo - ciekawe, ze automatycznie otluszczonym ludziom przypisuje zaniedbanie. Ja siebie taką widzę - zaniedbaną i zmęczoną. Bo po twarzy od razu widac kto ile ma miesni, a kto ile tkanki tluszczowej. Wygladalam jak wiesniara ![]() Fatalnie to w ogóle nie wyglądasz.. Mi się podoba zaokrąglona buzia, ja sama przez dietę mam buzie dosłownie wychudzoną.. Kontury są, ale jednak za chuda i mimo, że przytyłam to nic się nie poprawiło, chyba tak już zostanie:P Geny robią swoje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie dzisiaj leniwie. Bilans niski, bo siedziałam w pracy w nadgodzinach, więc jak wróciłam to wpadła tylko obiado-kolacja - pomidorowa ![]() ![]() Cinderella Girl - właśnie piję lampkę wina:P Staram się nie pić za dużo alkoholu, ale czasami, jak TŻ gdzieś wychodzi, to korzystam i oglądam sobie jakiś serial/film z lampką wina. Żeby nie było tylko jedną:P Nie wiem o co chodzi, katar mi przeszedł, ale mam cały czas głos jakbym miała zatkany nos (ale się zrymowało) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kasza jaglana, gryczana, komosa, soczewica, fasole i strączki. Jak jesz od czasu do czasu ryż (powiedzmy do 2 woreczków tygodniowo z tego co pamiętam) to jeszcze tak źle nie jest ![]() Boże.... ja ostatni raz alko piłam... na początku sierpnia?! Zapisz
![]() |
![]() |
#851 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w decathlonie kupiłam za 549 zł, zobacz sobie na stronce ![]() a alkohol niestety bardzo lubię ![]() u mnie wczoraj: I. płatki jaglane na mleku z bananem II. 2 kanapki swojego chleba z pasztetem + pomidor III. jog. naturalny ze slonecznikiem, żurawiną i płatkami migdałów obiad: zupa jarzynowa, kawałek duszonego schabu z surówką z pomidórów, papryki i ogórka kolacja: mozzarella z kiełkami jarmużu, kilka plasterków wędliny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Można dołączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co sądzicie o śniadaniu bt : serek wiejski 200 g słonecznik łuskany 20g kabanos drobiowy 25 g ?
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77466676] Po prostu fatalnie wyglądam na zdjęciu na lewo - ciekawe, ze automatycznie otluszczonym ludziom przypisuje zaniedbanie. Ja siebie taką widzę - zaniedbaną i zmęczoną. Bo po twarzy od razu widac kto ile ma miesni, a kto ile tkanki tluszczowej. Wygladalam jak wiesniara ![]() Nie wyglądałaś fatalnie, jesteś zbyt surowa dla siebie. Mam podobny układ twarzy i niestety pucołowate policzki, których nie lubię, ale one się u mnie nie zmieniają w zależności od wagi, tj. jak byłam dużo szczuplejsza niż teraz to nadal miałam pucołowatą twarz. Teraz przy wadze 65-66 kg też uważam, że mam zbyt okrągłą twarz, ale obawiam się, że musiałabym naprawdę wychudnąć, żeby owal się zmienił, a to chyba nie byłoby zdrowe. Ale masz rację z ruchem, już widzę po sobie, że odkąd całkiem mnie lenistwo opanowało i nic nie ćwiczę to ciało jest mniej "fajne", bardziej otłuszczone, zwłaszcza na brzuchu wyglądam źle. Mnie demotywuje ta ciągła walka z wagą, z własnymi słabościami. Jakiś defetyzm mnie dopadł i obawiam się, że zamiast do ślubu schudnąć to jeszcze przytyje ![]() Jasne, napiszesz coś o sobie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapisz ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Zapisz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
A jedzenie całkiem spoko, choć śniadanie jak dla mnie za bardzo węglowodanowe i zjadłabym je na kolacje a kolacje na śniadanie ![]() Jaki chleb pieczesz? ![]() Zapisz
![]() |
![]() |
#859 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A wiecie Dziewczyny, że skóra się starzeje od cukru? Białk0-kolagen ulega glikacji i stacje się sztywne, przez co skóra traci na elastyczności. Może to było w tym filmie, o którym wspominacie, nie wiem, nie oglądałam. To tak na marginesie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolacje tylko białkowo-warzywne chleb piekę z mąki pełnoziarnistej 3 zboża do wypieku chleba- jest taka gotowa mieszanka z Lubelli do tego daję płatki owsiane, otręby i słonecznik i wychodzi pyszny chrupiący chlebek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Rozeznanie
|
![]() |
#863 |
Rozeznanie
|
Wrzucisz przepis? Ja chleba w ogóle nie jadam, ale myślę coraz częściej nad tym, żeby rodzince coś zdrowego zapodać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kolezanka ten sam chleb mikserem robi 400 g ciepłej wody, łyżeczka cukru, 40 g drożdży- zmiksować dodać 70 g płatków owsianych i 30 g otrębów owsianych albo żytnich, wymieszać dodać 500 g mąki (ja używam tej mieszanki: https://www.lubella.pl/pl/produkty/m...cf9830f112ac51) ale mozna użyć jakiej chcesz lub wymieszać różne rodzaje żeby w sumie pół kg było dodać dowolne ziarna- ja dodaję ok 50 g słonecznika 2 łyżeczki soli i łyżkę oliwy z oliwek wyrobić ciasto ciasto wyłozyć do wyłozonej papierem do pieczenia keksówki, odczekać aż wyrośnie (30-60 minut, im cieplej tym szybciej rośnie), piec ok godziny w 200 C ( po pół godzinie zmniejszyć na 180 C ) ciepły chleb włożyć do foliowej reklamówki- dzięki temu skórka trochę zmięknie a wszelkim kuchennym beztalenciom polecam ther.mo.mix ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.