|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz V
To prawda ale trzeba sobie i innym kierowcom uświadomić że taki wypadek NIE JEST winą tego który się zatrzymał tylko tego który złamał przepisy i się NIE ZATRZYMAŁ. Takie zachowanie trzeba potępiać a nie na wszelki wypadek nie przypuszczać pieszych.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na przykład straszliwie przemądrzali kierowcy dostawcy... ci wiecznie tak się śpieszą, ciężko im zahamować, i w ogóle... nawet nie warto o tym pisać.Ja się tylko cieszę, że tam gdzie mieszkam, zrobili teraz wysepkę. Bo wcześniej, to przez jezdnię można było w zasadzie tylko przebiec, teraz, jakby co, można się zatrzymać, pytanie tylko, jakie świadectwo wystawia to kierowcom
|
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny muszę pochwalić sklep Ecco. Trzy i pół roku temu kupiłam u nich buty, które po prawie 2 latach się rozpadły (pękła podeszwa w kilku miejscach i szwy). Zaniosłam do reklamacji. Nie dało się ich naprawić więc dostałam nową parę. Teraz po 1,5 roku chodzenia w tych butach praktycznie bez przerwy, te również się rozleciały (dokładnie w tych samych miejscach). Wczoraj zaniosłam do reklamacji i powiedziałam jaka była wczesniej sytuacja i że mam świadomość, że tych butów nie da się już naprawić. Pan mi zaproponował, że mogę w cenie butów wybrać sobie nowy model lub jeśli nic nie znajdę w sklepie to dostanę voucher na zakupy o wartości zakupu moich butów do wykorzystania przez 2 lata. No i kupiłam nowe buty za... 20 zł
. Naprawdę jestem w szoku, że tak dbają o klienta. Niby tak powinno być w każdym sklepie, ale same wiecie, że z tym różnie bywa. Dla nas- klientów to dobrze, ale dla nich już niekoniecznie. Teraz dostałam nowe buty, które w ciągu dwóch lat w razie potrzeby znowu będę mogła reklamować (choć tym razem, skoro to inny model to pewnie nie będzie już takiej potrzeby).
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ kupił jedne buty, które po 2 latach reklamował i dostał nowe, które po dwóch latach reklamował i znów dostał nowe. Czyli miał 3 pary, płacąc za jedne.
Oczywiście ceny wyjściowe są wg mnie zaporowe, ale na wyprzedażach warto się za czymś rozejrzeć.
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, ale jak wydajesz na buty 700 złotych i po dwóch latach ma im np. pękać podeszwa, to to jest kompletna porażka. To mi w trampkach z bazaru (tylko takie mnie nie obcierały) nie dzieje się nic, a różnica w cenie - jest powalająca. Przecież te buty Ecco nie są warte wydanych pieniędzy; powiem więcej, taka pękająca podeszwa to jest JAKOŚCIOWY BAZAR. To nie kowbojki, za które płaci się ponad tysiąc, ale to jest koszt między innymi ręcznego wykonania, i nosi się je potem dłuuuuuuugo To, że nie są to buty dla każdego, to inna sprawa, ale naprawdę, jak już płacić, to za jakość prawdziwą, a nie pękające podeszwy czy podobne przypały.
Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2018-03-16 o 12:51 |
|
|
|
|
|
#847 |
|
BAN stały
|
Zgadzam się.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zgadzam. Zdarza się, że kupuję buty skórzane w sklepie no name na rogu. Mam trzy takie pary botki, kozaki, jazzowki. Żadna z nich nie była droższa niż 250 zł. Każda z nich mam już 3-5 lat.
Nie wyobrażam sobie dać 700 zl za buty, żeby jeszcze latać po reklamacjach. Choć z Wojasa też mam kilka lat, kupuje wtedy na promocjach i nie narzekam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaś wydać na nie i 519 złotych, i 699, nie chce mi się w to wnikać. Po prostu żenujące są dla mnie takie uszkodzenia w butach za taką cenę; wolę perfumy za takie pieniądze.No i cóż? Uderzyłam w stół, więc nożyce się odezwały. |
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, ale czemu Ty tak naskakujesz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2018-03-16 o 17:15 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A może mi się wydawało? Już sama nie wiem, bo miałam wrażenie że po chwili już miałam suchą stopę. Pewnie z czasem da się to zweryfikować, ale na wszelki wypadek omijałam dzisiaj kałuże jak tylko się da .A tak swoją drogą mnie zwykłe sieciówki (typu HM, czy Reserved) też nie są warte tego, żeby płacić za ciuch 100-200 zł. A jakoś inni kupują w takich sklepach na potęgę. Jeśli o mnie chodzi to jedyną drogą marką której ufam (nie miałam okazji przetestować wielu) jest Guess (przynajmniej jeśli chodzi o torebki, bo innych ich wyrobów nie znam).Buty z Wojasa też wydają mi się dobre, ale nie wiem czy aż takie rewelacyjne jeśli chodzi o cenę. To jak już jesteśmy przy tym temacie... Macie jakieś sprawdzone marki którym ufacie? Mogą być tanie lub drogie, ale warte swojej ceny.
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2018-03-16 o 19:01 |
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam marki które mi się sprawdzają jeżeli chodzi o pielęgnację twarzy/ciała
. Marka ubrań nie jest dla mnie istotna, zwracam uwagę na skład i jakość wykonania. Miałam świetne ubrania z lumpa, sieciowki tańszej droższej, ubrania z wyższej półki i zawsze można trafić na beznadziejna jakość, jak i na super ciuchy.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#856 |
|
BAN stały
|
Buty Ecco za 270zl? Jakim cudem😎
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za żadne swoje Ecco nie zapłaciłam więcej niż 290 zł, więc da się. Dwie pary kupione przez internet, jedna w outlecie. Pewnie z kolekcji sprzed kilku lat, ale ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 290 złotych, to i tak za dużo, przy tych podeszwach
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jedne buty ecco. Brzydkie, ale miały być wygodne i nie do zdarcia.
Niestety obcieraja, wiec nie noszę ich tak często jak planowałam. |
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie Ecco to stylistyka siostry zakonnej na pielgrzymce. Zupełnie nie rozumiem fenomenu, nawet jakby miałyby to być najwygodniejsze buty świata.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie buty przede wszystkim mają być wygodne. Co raz mniejszą uwagę zwracam na fasony. Jedyne co, to mogę założyć szpile na rozpoczęcie roku szkolnego ( bo użyję je maksymalnie przez godzinę) albo raz w roku dla mojego Tż. Inne opcje nie wchodzą w grę.
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okropne są. Nie wierzę, że wygoda i minimum estetyki nie mogą iść w parze.
|
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie buty Ecco są tak strasznie brzydkie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy ogólnie większość jest brzydka ale można kupić ładne botki.
|
|
|
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
|
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam totalnie zły dzień. Mówiłam Wam że remontujemy mój dom rodzinny. Ostatnio musieliśmy tam na coś dać 10.000 i na koniec roku zaplanowana była inwestycja też na jakieś 10.000, a teraz mąż mi mówi że na już trzeba coś zrobić co jest związane z tą inwestycją na koniec roku i trzeba dodatkowe 5.000zł. Przeraża mnie to, topnieją nam oszczędności dziecko w drodze. Niby można wszystko przesunąć, ale to znowu odwlecze naszą przeprowadzkę w przyszłości. Kurde nawet nie wiem po co to pisze, chyba muszę się wygadać po prostu
Strasznie dużo kasy pochłania remont, niby się coś wylicza, kalkuluje a potem i tak wychodzą kwiatki po drodze i setki/tysiące trzeba dodatkowo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz planujemy robić kolejny pokój i taras. Taras ma ok 60 metrów. Pod nim jest coś a la warsztat. Płytki ułożone ponad 30 lat. Już się boję ile rzeczy dodatkowych wyjdzie w między czasie. Totalna skarbonka i tyle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

na przykład straszliwie przemądrzali kierowcy dostawcy... ci wiecznie tak się śpieszą, ciężko im zahamować, i w ogóle... nawet nie warto o tym pisać.
. Naprawdę jestem w szoku, że tak dbają o klienta. Niby tak powinno być w każdym sklepie, ale same wiecie, że z tym różnie bywa. Dla nas- klientów to dobrze, ale dla nich już niekoniecznie. Teraz dostałam nowe buty, które w ciągu dwóch lat w razie potrzeby znowu będę mogła reklamować (choć tym razem, skoro to inny model to pewnie nie będzie już takiej potrzeby).
Oczywiście ceny wyjściowe są wg mnie zaporowe, ale na wyprzedażach warto się za czymś rozejrzeć.
niestety, ale jak wydajesz na buty 700 złotych i po dwóch latach ma im np. pękać podeszwa, to to jest kompletna porażka. To mi w trampkach z bazaru (tylko takie mnie nie obcierały) nie dzieje się nic, a różnica w cenie - jest powalająca. Przecież te buty Ecco nie są warte wydanych pieniędzy; powiem więcej, taka pękająca podeszwa to jest JAKOŚCIOWY BAZAR. To nie kowbojki, za które płaci się ponad tysiąc, ale to jest koszt między innymi ręcznego wykonania, i nosi się je potem dłuuuuuuugo
. Marka ubrań nie jest dla mnie istotna, zwracam uwagę na skład i jakość wykonania. Miałam świetne ubrania z lumpa, sieciowki tańszej droższej, ubrania z wyższej półki i zawsze można trafić na beznadziejna jakość, jak i na super ciuchy.
okropne są. Nie wierzę, że wygoda i minimum estetyki nie mogą iść w parze.

Strasznie dużo kasy pochłania remont, niby się coś wylicza, kalkuluje a potem i tak wychodzą kwiatki po drodze i setki/tysiące trzeba dodatkowo.