|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
Poka¿ wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
czy te fryzjerki potrafi± jako¶ doradzic i ukierunkowaæ w doborze fryzury?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
Dziewczyny, tak troche z innej beczki, ale moze ktos mi pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 297
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
jakimi busami mozna tam dojechac i jak dlugo czeka sie na wizyte?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1
|
Jak by³am tam na strzyzeniu to w³asnie doradzono mi troche w³osy skrócic i pomalowac nieco inaczej, nawet dok³adnie mi wyt³umaczono jakby to mia³o wygladac, tamtym razemnie mia³am tyle odwagi ale nastepnym razem napewno sie skusze
![]() ![]() To w³asnie karolina , moja kolezanka u niej by³a. Z busów to ma³y wybór bo 20 dojerzdza pod sam salon(pierwszy koncowy 20 na lesnej dolinie) albo 12 i wtedy trzebaa sie kawa³ek przejsc. Najlepiej jak zadzwonisz wtedy powiedza kiedy wolne terminy i do kogo, mi potrzebne by³y wolne te najpózniejsze i temu posz³am w poniedzia³ek. A co do rekonstrukcji to jestem zadowolona , efekt jest o wiele lepszy niz wczesniej, a same masowanie tego wszystkiego w moje w³osy trwa³o 40 min , leza³am sobie na myjce z masazem (na sam ten fotel bym posz³a posiedziec hehe) a co najbardziej mi sie podoba³o to to ze wszystko by³o mi dok³adnie t³umaczone, wiec nawet sie czegos nauczy³am ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 304
|
Dziewczyny czy która¶ z Was korzysta³a z us³ug fryzjerskich (¶ciêcie) w ambasadzie urody (oprócz pana Wojtka) i jakie s± Wasze wra¿enia? Niestety pan Wojtek ma bardzo odleg³e terminy, a w soboty nie pracuje wogóle :/ i mam teraz dylemat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
wczoraj w koñcu umówi³am siê do p. Wojtka. na 7 grudnia na 17- jedyny termin po po³udniu cudem zwolniony. kolejki ma niez³e :/.
I teraz pozostaje mi oczekiwaæ... ![]()
![]() |
#848 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
dziewczyny, a kto¶ mo¿e by³ w salonie matrixa mass ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Cytat:
Kiedy¶ s³ysza³am opinie, ¿e te wszystkie zabiegi oferowane przez salony fryzjerskie, to jedna wielka ¶ciema, bo jeden zabieg nie zregeneruje nam w³osów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Zdecydowanie nie polecam P Wojtka. Niestety 90z³ w b³oto a efekt koszmarny. Czê¶æ w³osów ³adnie pocieniowana do twarzy a z ty³u zostawi³ mi zupe³nie proste d³ugie w³osy. Patrz±c z przodu mam boba a od ty³u boba plus co¶ wystaj±cego spod spodu. Na czubku g³owy w³osy faluj± a te na plecach proste jak druty. Pomiêdzy jednym cieniowanie a drugim jakie¶ 15cm odstêpu. Wygl±dam koszmarnie a dok³adnie okre¶lilam ze chce mieæ wlosy postoponiowane regularnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
A ja mam zupelnie odmienne zdanie, mam dlugie wlosy wiec nie szaleje ze strzyzeniami, ale moja kolezanka od dluzszego czasu strzyze sie u p Wojtka, za kazdym razem wyglada rewelacyjnie i za kazdym razem cos fajnego nowego wymysla, ja ze swojego koloru jestem rowniez zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
![]() Miesza, za ¼le wykonan± us³ugê masz prawo odmówiæ zap³aty, pamiêtaj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Tak 90zl za samo ¶ciêcie na mokro i dla mnie zupe³nie w b³oto.... Ro¿nicy nie ma ni¿ przy obciêciu u osiedlowej fryzjerki.... Jestem za³amana a mia³am w³osy do po³owy plecow...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wie kto¶ mo¿e ile teraz Emilka bierze za bardzo d³ugie w³osy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
![]()
Witajcie
![]() Osobi¶cie uwa¿am, ¿e Pan Wojtek przezywa falê zadufania w sobie. Podobnie jak Emilka. Jak potrac± klientow to wroc± na ziemiê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
![]()
Ja tez niestety- tak jak chwalilam Pana Wojtka -tak teraz sie na Nim zawiodlam. Tez uwazam ze ma etap zadufania w sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 428
|
jakie sa teraz ceny u p.Wojtka za kolor + strzyzenie? wczesniej placilam 180 z³ za w³osy do ³opatek.ale czytajac o podwyzszeniu cen, wole byc przygotowana na wieksza kwote...
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Bo¿e 90 z³ za ¶ciêcie w³osow... ¶wiat stan±l na g³owie
![]() ja p³acê 15 zeta i zawsze wychodzê zadowolona, czasem id±c sama nie wiem co bym chcia³a, a fryzjerka super doradzi, i przy okazji mo¿na porozmawiaæ , wiec bardzo mi³o czas p³ynie ![]()
![]() |
#862 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ktos wie ile kosztuje makijaz i fryzura wieczorowa w SZOK LOK?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Ja u Wojtka zap³aci³am za wlosy do ramion 180 z³, wiec sadze, ze teraz musicie sie szykowac na wyzsza cene
![]() Aktualnie zastanawiam sie nad zabiegiem GLOBAL KERATIN. Efekt kusi, ale cena troche odstrasza. Mam do wyboru Emilke i salon Agnes na pogodnej, cena jednakowa w obu miejscach wiec mam maly dylemat :P Moze ktos korzystal z GK ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Przyczajenie
Lokalizacja: ...z miejsca gdzie jest ciep³o i biegaja ma³e nó¿ki mojego Synka S³oneczka...
Wiadomo¶ci: 4
|
Witajcie...mam pytanie, czy kto¶ z Was zna salon pracuj±cy na farbach LISAp. wiele dobrego s³ysza³am o produktach. Prawdopodobnie piêknie wychodz± blondy a ja chcê jasny blond nie wpadaj±cy w ¿ó³ty.
A mo¿e kto¶ z Was poleci mi fryzjera od którego wysz³abym przezadowolona ![]() Bêdê Wam wdzieczna za wszelk± pomoc? czyta³am te¿, ze bardzo dobrze robi blondy Pani Iwona z De ja vu....czy to prawda??/ Pozdrawiam Was ciep³o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Mi kiedys Emilka robila fajne blondy, ale wtedy pracowa³a jeszcze na Lorealu, wiec teraz nie recze za efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja korzystalam z zabiegu Global keratin- wlasnie dlatego ze Pan Wojtek tak mnie zle scial ze musialam te swoje wlosy jakos do porzadku doprowadzic zeby nie byly ze kazdy w swoja strone. Powiem tak- za taka cene nie polecam. Wlosy sa bardziej odzywione ale przynajmniej u mnie- wcale sie nie prostuja- sa troche mniej puszace sie ale na pewno nie proste. Moze inaczej to wyglada na wlosac cienkich i takich bardziej prostych. Ja mam geste i takie miejscami krecone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
W takim razie u mnie tez moze byc problem ... Zdecydowalam sie na zabieg - podobnie jak Ty - po scieciu "mistrza" Wojtka. Napisze po jak u mnie bedzie z efektem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio posz³am do osiedlowej fryzjerki ¶ci±æ grzywkê i tak z ciekawo¶ci pytam o ceny podcinania koñcówek (i tak bym kobiecie nie da³a dotkn±æ innych w³osów oprócz grzywki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Przyczajenie
|
XXBiankaoo GK robi³am w salonie avangarda na wyszynskiego 2 lok99. Robi³am zabieg w listopadzie- byla promocja i zabieg kosztowa³ 350z³ - normalnie to na moja d³ugo¶æ w³osów ok 600z³.
Tak jak pisalam wlosy sa bardziej odzywione- to czuc, ale skrêt wlosa pozosta³ taki sam. A co do tego salonu avangarda- to calkiem dobrze tam scinaja ( sza³u nie ma ale zle tez nie jest)- ale wad± jest to ze klientka goni klientke. I tak odnosi sie wrazenie ze chca zebys sobie juz poszla bo nastepna osoba na sciecie czeka.Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
nesalirfi - Chodzi Ci o ta Avangarde w której pracuje Marta (blondynka) Kiedys chodzi³am do Avangardy na grochowej, ciekawi mnie czy to ten sam salon. Mi w³a¶ciwie chodzi w³asnie o odzywienie i zlikwidowanie efektu puszenia sie. W³osy troche mi sie kreca ale nie przeszkadza mi to, bo ogolnie daje to fajny efekt. Mam nadzieje, ze po zabiegu bede miala blyszczace wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.