Dobry fryzjer-Bia造stok - Strona 29 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego.

Poka wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2010-11-06, 14:16   #841
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 272
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

Cytat:
Napisane przez 123wika Poka wiadomo嗆
By豉m u p.Gosi, moja kolezanka by豉 u Karoliny i tez jest zadowolona . A ty do kogo chodzisz? I co tobie tam pasuje? A na rekonstrukcje um闚i豉m sie na poniedzia貫k bo w tym tygodniu nie zabardzo pasowa造 mi wolne terminy. Czy kt鏎as z was jeszcze tam by豉??
czy te fryzjerki potrafi jako doradzic i ukierunkowa w doborze fryzury?
phenomena jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-06, 19:23   #842
xxbiankaoo
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 392

Dziewczyny, tak troche z innej beczki, ale moze ktos mi pomoze Czy ktoras z Was "robi豉" w Bstoku zabieg zamykania naczynek metoda laserowa?
xxbiankaoo jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-08, 00:24   #843
spacja_
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 297

Cytat:
By豉m u p.Gosi, moja kolezanka by豉 u Karoliny i tez jest zadowolona . A ty do kogo chodzisz? I co tobie tam pasuje? A na rekonstrukcje um闚i豉m sie na poniedzia貫k bo w tym tygodniu nie zabardzo pasowa造 mi wolne terminy. Czy kt鏎as z was jeszcze tam by豉??
Ja chodz na 軼i璚ie w這s闚 tzn. by豉m 2x i jak na razie bardzo mi odpowiada. W tym tygodniu wybieram si ponownie. I w豉郾ie mam problem, mo瞠 mi pomo瞠sz? chodz do kr鏒ko 軼i皻ej, niewysokiej blondynki i zapomnia豉m jak ma na imi, a musz zadzwoni si zapisa... Help
spacja_ jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-08, 16:09   #844
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 272

jakimi busami mozna tam dojechac i jak dlugo czeka sie na wizyte?
phenomena jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-09, 10:58   #845
123wika
BAN sta造

Wiadomo軼i: 1

Jak by豉m tam na strzyzeniu to w豉snie doradzono mi troche w這sy skr鏂ic i pomalowac nieco inaczej, nawet dok豉dnie mi wyt逝maczono jakby to mia這 wygladac, tamtym razemnie mia豉m tyle odwagi ale nastepnym razem napewno sie skusze

To w豉snie karolina , moja kolezanka u niej by豉.

Z bus闚 to ma造 wyb鏎 bo 20 dojerzdza pod sam salon(pierwszy koncowy 20 na lesnej dolinie) albo 12 i wtedy trzebaa sie kawa貫k przejsc. Najlepiej jak zadzwonisz wtedy powiedza kiedy wolne terminy i do kogo, mi potrzebne by造 wolne te najp霩niejsze i temu posz豉m w poniedzia貫k.

A co do rekonstrukcji to jestem zadowolona , efekt jest o wiele lepszy niz wczesniej, a same masowanie tego wszystkiego w moje w這sy trwa這 40 min , leza豉m sobie na myjce z masazem (na sam ten fotel bym posz豉 posiedziec hehe) a co najbardziej mi sie podoba這 to to ze wszystko by這 mi dok豉dnie t逝maczone, wiec nawet sie czegos nauczy豉m A potem , wyciagnieto mi w這sy na szczotke, prostowanie odradzono do nastepnego mycia, ciezko by這 ale wytrzyma豉m do tej pory i dopiero jutro je wyprostuje
123wika jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-09, 12:00   #846
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 304

Dziewczyny czy kt鏎a z Was korzysta豉 z us逝g fryzjerskich (軼i璚ie) w ambasadzie urody (opr鏂z pana Wojtka) i jakie s Wasze wra瞠nia? Niestety pan Wojtek ma bardzo odleg貫 terminy, a w soboty nie pracuje wog鏊e :/ i mam teraz dylemat
hypnotized28 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-13, 18:12   #847
b..
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 13

wczoraj w ko鎍u um闚i豉m si do p. Wojtka. na 7 grudnia na 17- jedyny termin po po逝dniu cudem zwolniony. kolejki ma niez貫 :/.
I teraz pozostaje mi oczekiwa...
!!!Najta雟ze ksi捫ki w sieci!!!
-------
...
+
b.. jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-14, 19:11   #848
Laura268
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 24

dziewczyny, a kto mo瞠 by w salonie matrixa mass ?
Laura268 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-11-23, 10:14   #849
emna111
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 14

Cytat:
A co do rekonstrukcji to jestem zadowolona , efekt jest o wiele lepszy niz wczesniej
A co to za zabieg. Domy郵am si, 瞠 regeneruj帷y zniszczone w這sy?

Kiedy s造sza豉m opinie, 瞠 te wszystkie zabiegi oferowane przez salony fryzjerskie, to jedna wielka 軼iema, bo jeden zabieg nie zregeneruje nam w這s闚.
emna111 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-02, 19:42   #850
Miesza
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

Zdecydowanie nie polecam P Wojtka. Niestety 90z w b這to a efekt koszmarny. Cz窷 w這s闚 豉dnie pocieniowana do twarzy a z ty逝 zostawi mi zupe軟ie proste d逝gie w這sy. Patrz帷 z przodu mam boba a od ty逝 boba plus co wystaj帷ego spod spodu. Na czubku g這wy w這sy faluj a te na plecach proste jak druty. Pomi璠zy jednym cieniowanie a drugim jakie 15cm odst瘼u. Wygl康am koszmarnie a dok豉dnie okre郵ilam ze chce mie wlosy postoponiowane regularnie Opr鏂z tego, 瞠 pieniadze w b這to to chyba czeka mnie poprawka u jakiego innego fryzjera. Og鏊nie powiedzia豉m ze mi sie to nie podoba ale pan stwierdzi, ze juz nie da sie nic z tym zrobi chcia豉m je skr鏂i i nie chcia ich podcia tak jak mnie odpowiada這 Pozatym wcale sie nie uk豉daja. Ka盥y w inn stron. Odradzam ka盥emu kto sie tam wybiera!
Miesza jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-03, 08:31   #851
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 23

A ja mam zupelnie odmienne zdanie, mam dlugie wlosy wiec nie szaleje ze strzyzeniami, ale moja kolezanka od dluzszego czasu strzyze sie u p Wojtka, za kazdym razem wyglada rewelacyjnie i za kazdym razem cos fajnego nowego wymysla, ja ze swojego koloru jestem rowniez zadowolona Niestety nie wszystkim sie dogodzi, sa rozne gusta
0000ja jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-03, 08:46   #852
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez 0000ja Poka wiadomo嗆
A ja mam zupelnie odmienne zdanie, mam dlugie wlosy wiec nie szaleje ze strzyzeniami, ale moja kolezanka od dluzszego czasu strzyze sie u p Wojtka, za kazdym razem wyglada rewelacyjnie i za kazdym razem cos fajnego nowego wymysla, ja ze swojego koloru jestem rowniez zadowolona Niestety nie wszystkim sie dogodzi, sa rozne gusta
S r騜ne gusta, ale w przypadku wizyty u fryzjera stawia si PRZEDE WSZYSTKIM na gust klienta. To jemu ma si podoba, a nie wy陰cznie fryzjerowi, jak w ww. przypadku

Miesza, za 幢e wykonan us逝g masz prawo odm闚i zap豉ty, pami皻aj!

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-03, 12:21   #853
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 16 600

Cytat:
Napisane przez Miesza Poka wiadomo嗆
Zdecydowanie nie polecam P Wojtka. Niestety 90z w b這to a efekt koszmarny. Cz窷 w這s闚 豉dnie pocieniowana do twarzy a z ty逝 zostawi mi zupe軟ie proste d逝gie w這sy. Patrz帷 z przodu mam boba a od ty逝 boba plus co wystaj帷ego spod spodu. Na czubku g這wy w這sy faluj a te na plecach proste jak druty. Pomi璠zy jednym cieniowanie a drugim jakie 15cm odst瘼u. Wygl康am koszmarnie a dok豉dnie okre郵ilam ze chce mie wlosy postoponiowane regularnie Opr鏂z tego, 瞠 pieniadze w b這to to chyba czeka mnie poprawka u jakiego innego fryzjera. Og鏊nie powiedzia豉m ze mi sie to nie podoba ale pan stwierdzi, ze juz nie da sie nic z tym zrobi chcia豉m je skr鏂i i nie chcia ich podcia tak jak mnie odpowiada這 Pozatym wcale sie nie uk豉daja. Ka盥y w inn stron. Odradzam ka盥emu kto sie tam wybiera!
P豉ci豉 90z. za samo 軼i璚ie?
moooniaaaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-04, 02:06   #854
Miesza
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

Tak 90zl za samo 軼i璚ie na mokro i dla mnie zupe軟ie w b這to.... Ro積icy nie ma ni przy obci璚iu u osiedlowej fryzjerki.... Jestem za豉mana a mia豉m w這sy do po這wy plecow...
Miesza jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-04, 11:25   #855
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miesza Poka wiadomo嗆
Tak 90zl za samo 軼i璚ie na mokro i dla mnie zupe軟ie w b這to.... Ro積icy nie ma ni przy obci璚iu u osiedlowej fryzjerki.... Jestem za豉mana a mia豉m w這sy do po這wy plecow...
A d逝gie mia豉 w這sy? Szybko ceny podnosi :/

Wie kto mo瞠 ile teraz Emilka bierze za bardzo d逝gie w這sy?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 10:04   #856
aaaguga
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 7
Cool Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

Witajcie
Osobi軼ie uwa瘸m, 瞠 Pan Wojtek przezywa fal zadufania w sobie. Podobnie jak Emilka. Jak potrac klientow to wroc na ziemi.
aaaguga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-05, 13:47   #857
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka wiadomo嗆
A d逝gie mia豉 w這sy? Szybko ceny podnosi :/

Wie kto mo瞠 ile teraz Emilka bierze za bardzo d逝gie w這sy?
Ostatnio (kilka m-cy temu ) p豉ci豉m 70z. To moje maksimum za 軼i璚ie w這s闚, wi璚 napiwku nie by這...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-06, 10:15   #858
nesalirfi
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 15
Exclamation Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

Ja tez niestety- tak jak chwalilam Pana Wojtka -tak teraz sie na Nim zawiodlam. Tez uwazam ze ma etap zadufania w sobie A ceny- z kazda wizyta coraz wyzsze.Ostatnio tak mi postopniowal wlosy- ze mam takie doslownie 4 stopnie- bo sa to mocne sciecia a te najkrotsze to mi stercza na wszystkie strony. Tak jak kiedys za bardzo nie musialam ukladac wlosow ( byly postopniowane ale subtelnie) to teraz albo musze prostownica wszystkie trakrowac- a mam geste i dlugie wlosy- albo najczeciej chodze w kucyku. Niestety robie sobie przerwe w wizytach u Pana Wojtka. Szukam teraz innego fryzjera.
nesalirfi jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-06, 11:21   #859
niuniaaa86
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 428

jakie sa teraz ceny u p.Wojtka za kolor + strzyzenie? wczesniej placilam 180 z za w這sy do 這patek.ale czytajac o podwyzszeniu cen, wole byc przygotowana na wieksza kwote...

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-06, 14:31   #860
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hathayoga Poka wiadomo嗆
Ostatnio (kilka m-cy temu ) p豉ci豉m 70z. To moje maksimum za 軼i璚ie w這s闚, wi璚 napiwku nie by這...
No to nie幢e,pami皻am czasy jak 40z. p豉ci豉m :P Ehh masakra z tymi cenami.
Stary 2010-12-06, 15:13   #861
MisQa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 732
GG do MisQa

Bo瞠 90 z za 軼i璚ie w這sow... 鈍iat stan彬 na g這wie
ja p豉c 15 zeta i zawsze wychodz zadowolona, czasem id帷 sama nie wiem co bym chcia豉, a fryzjerka super doradzi, i przy okazji mo積a porozmawia , wiec bardzo mi這 czas p造nie

Czas zacz望 nowe, lepsze 篡cie...
MisQa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-07, 17:07   #862
_bananek
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 1

Ktos wie ile kosztuje makijaz i fryzura wieczorowa w SZOK LOK?
_bananek jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-07, 18:05   #863
xxbiankaoo
Raczkowanie

Ja u Wojtka zap豉ci豉m za wlosy do ramion 180 z, wiec sadze, ze teraz musicie sie szykowac na wyzsza cene Osobiscie by豉m bardzo niezadowolona, pisalam o tym juz wczesniej.
Aktualnie zastanawiam sie nad zabiegiem GLOBAL KERATIN. Efekt kusi, ale cena troche odstrasza. Mam do wyboru Emilke i salon Agnes na pogodnej, cena jednakowa w obu miejscach wiec mam maly dylemat :P Moze ktos korzystal z GK ?
Stary 2010-12-07, 22:14   #864
nus26nus
Przyczajenie

Lokalizacja: ...z miejsca gdzie jest ciep這 i biegaja ma貫 n騜ki mojego Synka S這neczka...
Wiadomo軼i: 4

Witajcie...mam pytanie, czy kto z Was zna salon pracuj帷y na farbach LISAp. wiele dobrego s造sza豉m o produktach. Prawdopodobnie pi瘯nie wychodz blondy a ja chc jasny blond nie wpadaj帷y w 鄴速y.

A mo瞠 kto z Was poleci mi fryzjera od kt鏎ego wysz豉bym przezadowolona . Moje w這sy maja tendencj do 鄴販enia apragne tego unikn望.

B璠 Wam wdzieczna za wszelk pomoc?

czyta豉m te, ze bardzo dobrze robi blondy Pani Iwona z De ja vu....czy to prawda??/

Pozdrawiam Was ciep這
nus26nus jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2010-12-07, 22:58   #865
xxbiankaoo
Raczkowanie

Mi kiedys Emilka robila fajne blondy, ale wtedy pracowa豉 jeszcze na Lorealu, wiec teraz nie recze za efekt Co prawda "robilam" wlosy u ㄆkasza na nowych produktach ale nie bylam zadowolona.
Stary 2010-12-13, 11:39   #866
nesalirfi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka wiadomo嗆
Ja u Wojtka zap豉ci豉m za wlosy do ramion 180 z, wiec sadze, ze teraz musicie sie szykowac na wyzsza cene Osobiscie by豉m bardzo niezadowolona, pisalam o tym juz wczesniej.
Aktualnie zastanawiam sie nad zabiegiem GLOBAL KERATIN. Efekt kusi, ale cena troche odstrasza. Mam do wyboru Emilke i salon Agnes na pogodnej, cena jednakowa w obu miejscach wiec mam maly dylemat :P Moze ktos korzystal z GK ?

Ja korzystalam z zabiegu Global keratin- wlasnie dlatego ze Pan Wojtek tak mnie zle scial ze musialam te swoje wlosy jakos do porzadku doprowadzic zeby nie byly ze kazdy w swoja strone. Powiem tak- za taka cene nie polecam. Wlosy sa bardziej odzywione ale przynajmniej u mnie- wcale sie nie prostuja- sa troche mniej puszace sie ale na pewno nie proste. Moze inaczej to wyglada na wlosac cienkich i takich bardziej prostych. Ja mam geste i takie miejscami krecone, wiec u mnie to nie zdalo egzaminu. Pozdrawiam
Stary 2010-12-13, 15:46   #867
xxbiankaoo
Raczkowanie

W takim razie u mnie tez moze byc problem ... Zdecydowalam sie na zabieg - podobnie jak Ty - po scieciu "mistrza" Wojtka. Napisze po jak u mnie bedzie z efektem Nesalirfi - a moge wiedziec u kogo robilas Globala?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 18:09   #868
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Poka wiadomo嗆
Bo瞠 90 z za 軼i璚ie w這sow... 鈍iat stan彬 na g這wie
ja p豉c 15 zeta i zawsze wychodz zadowolona, czasem id帷 sama nie wiem co bym chcia豉, a fryzjerka super doradzi, i przy okazji mo積a porozmawia , wiec bardzo mi這 czas p造nie
Pochwal si gdzie chodzisz A jeszcze jakby wiedzia豉 czy kobieta potrafi 軼ina kr璚one w這sy to w og鏊e

Ostatnio posz豉m do osiedlowej fryzjerki 軼i望 grzywk i tak z ciekawo軼i pytam o ceny podcinania ko鎍闚ek (i tak bym kobiecie nie da豉 dotkn望 innych w這s闚 opr鏂z grzywki ),a ona: "No wie Pani, u Pani w這sy takie d逝gie, w dodatku g瘰te,falowane to ja nie wiem jak je tu by 軼i望 ..." I we zaufaj fryzjerowi.
Stary 2010-12-13, 18:43   #869
nesalirfi
Przyczajenie

XXBiankaoo GK robi豉m w salonie avangarda na wyszynskiego 2 lok99. Robi豉m zabieg w listopadzie- byla promocja i zabieg kosztowa 350z - normalnie to na moja d逝go嗆 w這s闚 ok 600z.
Tak jak pisalam wlosy sa bardziej odzywione- to czuc, ale skr皻 wlosa pozosta taki sam.
A co do tego salonu avangarda- to calkiem dobrze tam scinaja ( sza逝 nie ma ale zle tez nie jest)- ale wad jest to ze klientka goni klientke. I tak odnosi sie wrazenie ze chca zebys sobie juz poszla bo nastepna osoba na sciecie czeka.Pozdrawiam
Stary 2010-12-14, 20:00   #870
xxbiankaoo
Raczkowanie

nesalirfi - Chodzi Ci o ta Avangarde w kt鏎ej pracuje Marta (blondynka) Kiedys chodzi豉m do Avangardy na grochowej, ciekawi mnie czy to ten sam salon. Mi w豉軼iwie chodzi w豉snie o odzywienie i zlikwidowanie efektu puszenia sie. W這sy troche mi sie kreca ale nie przeszkadza mi to, bo ogolnie daje to fajny efekt. Mam nadzieje, ze po zabiegu bede miala blyszczace wlosy
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: Wy陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.