|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 272
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
czy te fryzjerki potrafi jako doradzic i ukierunkowa w doborze fryzury?
|
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 392
|
Dziewczyny, tak troche z innej beczki, ale moze ktos mi pomoze
Czy ktoras z Was "robi豉" w Bstoku zabieg zamykania naczynek metoda laserowa?
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 297
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 272
|
jakimi busami mozna tam dojechac i jak dlugo czeka sie na wizyte?
|
|
|
|
|
#845 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 1
|
Jak by豉m tam na strzyzeniu to w豉snie doradzono mi troche w這sy skr鏂ic i pomalowac nieco inaczej, nawet dok豉dnie mi wyt逝maczono jakby to mia這 wygladac, tamtym razemnie mia豉m tyle odwagi ale nastepnym razem napewno sie skusze
![]() To w豉snie karolina , moja kolezanka u niej by豉. Z bus闚 to ma造 wyb鏎 bo 20 dojerzdza pod sam salon(pierwszy koncowy 20 na lesnej dolinie) albo 12 i wtedy trzebaa sie kawa貫k przejsc. Najlepiej jak zadzwonisz wtedy powiedza kiedy wolne terminy i do kogo, mi potrzebne by造 wolne te najp霩niejsze i temu posz豉m w poniedzia貫k. A co do rekonstrukcji to jestem zadowolona , efekt jest o wiele lepszy niz wczesniej, a same masowanie tego wszystkiego w moje w這sy trwa這 40 min , leza豉m sobie na myjce z masazem (na sam ten fotel bym posz豉 posiedziec hehe) a co najbardziej mi sie podoba這 to to ze wszystko by這 mi dok豉dnie t逝maczone, wiec nawet sie czegos nauczy豉m ![]() ![]() A potem , wyciagnieto mi w這sy na szczotke, prostowanie odradzono do nastepnego mycia, ciezko by這 ale wytrzyma豉m do tej pory i dopiero jutro je wyprostuje ![]()
|
|
|
|
|
#846 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 304
|
Dziewczyny czy kt鏎a z Was korzysta豉 z us逝g fryzjerskich (軼i璚ie) w ambasadzie urody (opr鏂z pana Wojtka) i jakie s Wasze wra瞠nia? Niestety pan Wojtek ma bardzo odleg貫 terminy, a w soboty nie pracuje wog鏊e :/ i mam teraz dylemat
|
|
|
|
|
#847 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
wczoraj w ko鎍u um闚i豉m si do p. Wojtka. na 7 grudnia na 17- jedyny termin po po逝dniu cudem zwolniony. kolejki ma niez貫 :/.
I teraz pozostaje mi oczekiwa...
|
|
#848 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 24
|
dziewczyny, a kto mo瞠 by w salonie matrixa mass ?
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Cytat:
Kiedy s造sza豉m opinie, 瞠 te wszystkie zabiegi oferowane przez salony fryzjerskie, to jedna wielka 軼iema, bo jeden zabieg nie zregeneruje nam w這s闚. |
|
|
|
|
|
#850 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Zdecydowanie nie polecam P Wojtka. Niestety 90z w b這to a efekt koszmarny. Cz窷 w這s闚 豉dnie pocieniowana do twarzy a z ty逝 zostawi mi zupe軟ie proste d逝gie w這sy. Patrz帷 z przodu mam boba a od ty逝 boba plus co wystaj帷ego spod spodu. Na czubku g這wy w這sy faluj a te na plecach proste jak druty. Pomi璠zy jednym cieniowanie a drugim jakie 15cm odst瘼u. Wygl康am koszmarnie a dok豉dnie okre郵ilam ze chce mie wlosy postoponiowane regularnie
Opr鏂z tego, 瞠 pieniadze w b這to to chyba czeka mnie poprawka u jakiego innego fryzjera. Og鏊nie powiedzia豉m ze mi sie to nie podoba ale pan stwierdzi, ze juz nie da sie nic z tym zrobi chcia豉m je skr鏂i i nie chcia ich podcia tak jak mnie odpowiada這 Pozatym wcale sie nie uk豉daja. Ka盥y w inn stron. Odradzam ka盥emu kto sie tam wybiera!
|
|
|
|
|
#851 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
A ja mam zupelnie odmienne zdanie, mam dlugie wlosy wiec nie szaleje ze strzyzeniami, ale moja kolezanka od dluzszego czasu strzyze sie u p Wojtka, za kazdym razem wyglada rewelacyjnie i za kazdym razem cos fajnego nowego wymysla, ja ze swojego koloru jestem rowniez zadowolona
Niestety nie wszystkim sie dogodzi, sa rozne gusta
|
|
|
|
|
#852 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
![]() Miesza, za 幢e wykonan us逝g masz prawo odm闚i zap豉ty, pami皻aj! |
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#854 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Tak 90zl za samo 軼i璚ie na mokro i dla mnie zupe軟ie w b這to.... Ro積icy nie ma ni przy obci璚iu u osiedlowej fryzjerki.... Jestem za豉mana a mia豉m w這sy do po這wy plecow...
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#856 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Witajcie
![]() Osobi軼ie uwa瘸m, 瞠 Pan Wojtek przezywa fal zadufania w sobie. Podobnie jak Emilka. Jak potrac klientow to wroc na ziemi. |
|
|
|
|
#857 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
) p豉ci豉m 70z. To moje maksimum za 軼i璚ie w這s闚, wi璚 napiwku nie by這...
|
|
|
|
|
|
#858 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 15
|
Ja tez niestety- tak jak chwalilam Pana Wojtka -tak teraz sie na Nim zawiodlam. Tez uwazam ze ma etap zadufania w sobie
A ceny- z kazda wizyta coraz wyzsze.Ostatnio tak mi postopniowal wlosy- ze mam takie doslownie 4 stopnie- bo sa to mocne sciecia a te najkrotsze to mi stercza na wszystkie strony. Tak jak kiedys za bardzo nie musialam ukladac wlosow ( byly postopniowane ale subtelnie) to teraz albo musze prostownica wszystkie trakrowac- a mam geste i dlugie wlosy- albo najczeciej chodze w kucyku. Niestety robie sobie przerwe w wizytach u Pana Wojtka. Szukam teraz innego fryzjera.
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 428
|
jakie sa teraz ceny u p.Wojtka za kolor + strzyzenie? wczesniej placilam 180 z za w這sy do 這patek.ale czytajac o podwyzszeniu cen, wole byc przygotowana na wieksza kwote...
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Bo瞠 90 z za 軼i璚ie w這sow... 鈍iat stan彬 na g這wie
ja p豉c 15 zeta i zawsze wychodz zadowolona, czasem id帷 sama nie wiem co bym chcia豉, a fryzjerka super doradzi, i przy okazji mo積a porozmawia , wiec bardzo mi這 czas p造nie
|
|
#862 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Ktos wie ile kosztuje makijaz i fryzura wieczorowa w SZOK LOK?
|
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Ja u Wojtka zap豉ci豉m za wlosy do ramion 180 z, wiec sadze, ze teraz musicie sie szykowac na wyzsza cene
Osobiscie by豉m bardzo niezadowolona, pisalam o tym juz wczesniej. Aktualnie zastanawiam sie nad zabiegiem GLOBAL KERATIN. Efekt kusi, ale cena troche odstrasza. Mam do wyboru Emilke i salon Agnes na pogodnej, cena jednakowa w obu miejscach wiec mam maly dylemat :P Moze ktos korzystal z GK ? |
|
|
|
|
#864 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: ...z miejsca gdzie jest ciep這 i biegaja ma貫 n騜ki mojego Synka S這neczka...
Wiadomo軼i: 4
|
Witajcie...mam pytanie, czy kto z Was zna salon pracuj帷y na farbach LISAp. wiele dobrego s造sza豉m o produktach. Prawdopodobnie pi瘯nie wychodz blondy a ja chc jasny blond nie wpadaj帷y w 鄴速y.
A mo瞠 kto z Was poleci mi fryzjera od kt鏎ego wysz豉bym przezadowolona . Moje w這sy maja tendencj do 鄴販enia apragne tego unikn望.B璠 Wam wdzieczna za wszelk pomoc? czyta豉m te, ze bardzo dobrze robi blondy Pani Iwona z De ja vu....czy to prawda??/ Pozdrawiam Was ciep這 |
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Mi kiedys Emilka robila fajne blondy, ale wtedy pracowa豉 jeszcze na Lorealu, wiec teraz nie recze za efekt
Co prawda "robilam" wlosy u ㄆkasza na nowych produktach ale nie bylam zadowolona.
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja korzystalam z zabiegu Global keratin- wlasnie dlatego ze Pan Wojtek tak mnie zle scial ze musialam te swoje wlosy jakos do porzadku doprowadzic zeby nie byly ze kazdy w swoja strone. Powiem tak- za taka cene nie polecam. Wlosy sa bardziej odzywione ale przynajmniej u mnie- wcale sie nie prostuja- sa troche mniej puszace sie ale na pewno nie proste. Moze inaczej to wyglada na wlosac cienkich i takich bardziej prostych. Ja mam geste i takie miejscami krecone , wiec u mnie to nie zdalo egzaminu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie u mnie tez moze byc problem ... Zdecydowalam sie na zabieg - podobnie jak Ty - po scieciu "mistrza" Wojtka. Napisze po jak u mnie bedzie z efektem
Nesalirfi - a moge wiedziec u kogo robilas Globala?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze jakby wiedzia豉 czy kobieta potrafi 軼ina kr璚one w這sy to w og鏊e ![]() Ostatnio posz豉m do osiedlowej fryzjerki 軼i望 grzywk i tak z ciekawo軼i pytam o ceny podcinania ko鎍闚ek (i tak bym kobiecie nie da豉 dotkn望 innych w這s闚 opr鏂z grzywki ),a ona: "No wie Pani, u Pani w這sy takie d逝gie, w dodatku g瘰te,falowane to ja nie wiem jak je tu by 軼i望 ..." |
|
|
|
|
|
#869 |
|
Przyczajenie
|
XXBiankaoo GK robi豉m w salonie avangarda na wyszynskiego 2 lok99. Robi豉m zabieg w listopadzie- byla promocja i zabieg kosztowa 350z - normalnie to na moja d逝go嗆 w這s闚 ok 600z.
Tak jak pisalam wlosy sa bardziej odzywione- to czuc, ale skr皻 wlosa pozosta taki sam. A co do tego salonu avangarda- to calkiem dobrze tam scinaja ( sza逝 nie ma ale zle tez nie jest)- ale wad jest to ze klientka goni klientke. I tak odnosi sie wrazenie ze chca zebys sobie juz poszla bo nastepna osoba na sciecie czeka.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
nesalirfi - Chodzi Ci o ta Avangarde w kt鏎ej pracuje Marta (blondynka) Kiedys chodzi豉m do Avangardy na grochowej, ciekawi mnie czy to ten sam salon. Mi w豉軼iwie chodzi w豉snie o odzywienie i zlikwidowanie efektu puszenia sie. W這sy troche mi sie kreca ale nie przeszkadza mi to, bo ogolnie daje to fajny efekt. Mam nadzieje, ze po zabiegu bede miala blyszczace wlosy
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Czy ktoras z Was "robi豉" w Bstoku zabieg zamykania naczynek metoda laserowa?
Opr鏂z tego, 瞠 pieniadze w b這to to chyba czeka mnie poprawka u jakiego innego fryzjera. Og鏊nie powiedzia豉m ze mi sie to nie podoba ale pan stwierdzi, ze juz nie da sie nic z tym zrobi chcia豉m je skr鏂i i nie chcia ich podcia tak jak mnie odpowiada這 

),a ona: "No wie Pani, u Pani w這sy takie d逝gie, w dodatku g瘰te,falowane to ja nie wiem jak je tu by 軼i望 ..."