Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-11-06, 13:16   #841
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 272
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Cytat:
Napisane przez 123wika Poka¿ wiadomo¶æ
By³am u p.Gosi, moja kolezanka by³a u Karoliny i tez jest zadowolona . A ty do kogo chodzisz? I co tobie tam pasuje? A na rekonstrukcje umówi³am sie na poniedzia³ek bo w tym tygodniu nie zabardzo pasowa³y mi wolne terminy. Czy któras z was jeszcze tam by³a??
czy te fryzjerki potrafi± jako¶ doradzic i ukierunkowaæ w doborze fryzury?
phenomena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-06, 18:23   #842
xxbiankaoo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 392

Dziewczyny, tak troche z innej beczki, ale moze ktos mi pomoze Czy ktoras z Was "robi³a" w Bstoku zabieg zamykania naczynek metoda laserowa?
xxbiankaoo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-07, 23:24   #843
spacja_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 297

Cytat:
By³am u p.Gosi, moja kolezanka by³a u Karoliny i tez jest zadowolona . A ty do kogo chodzisz? I co tobie tam pasuje? A na rekonstrukcje umówi³am sie na poniedzia³ek bo w tym tygodniu nie zabardzo pasowa³y mi wolne terminy. Czy któras z was jeszcze tam by³a??
Ja chodzê na ¶ciêcie w³osów tzn. by³am 2x i jak na razie bardzo mi odpowiada. W tym tygodniu wybieram siê ponownie. I w³a¶nie mam problem, mo¿e mi pomo¿esz? chodzê do krótko ¶ciêtej, niewysokiej blondynki i zapomnia³am jak ma na imiê, a muszê zadzwoniæ siê zapisaæ... Help
spacja_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-08, 15:09   #844
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 272

jakimi busami mozna tam dojechac i jak dlugo czeka sie na wizyte?
phenomena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-09, 09:58   #845
123wika
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1

Jak by³am tam na strzyzeniu to w³asnie doradzono mi troche w³osy skrócic i pomalowac nieco inaczej, nawet dok³adnie mi wyt³umaczono jakby to mia³o wygladac, tamtym razemnie mia³am tyle odwagi ale nastepnym razem napewno sie skusze

To w³asnie karolina , moja kolezanka u niej by³a.

Z busów to ma³y wybór bo 20 dojerzdza pod sam salon(pierwszy koncowy 20 na lesnej dolinie) albo 12 i wtedy trzebaa sie kawa³ek przejsc. Najlepiej jak zadzwonisz wtedy powiedza kiedy wolne terminy i do kogo, mi potrzebne by³y wolne te najpózniejsze i temu posz³am w poniedzia³ek.

A co do rekonstrukcji to jestem zadowolona , efekt jest o wiele lepszy niz wczesniej, a same masowanie tego wszystkiego w moje w³osy trwa³o 40 min , leza³am sobie na myjce z masazem (na sam ten fotel bym posz³a posiedziec hehe) a co najbardziej mi sie podoba³o to to ze wszystko by³o mi dok³adnie t³umaczone, wiec nawet sie czegos nauczy³am A potem , wyciagnieto mi w³osy na szczotke, prostowanie odradzono do nastepnego mycia, ciezko by³o ale wytrzyma³am do tej pory i dopiero jutro je wyprostuje
123wika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-09, 11:00   #846
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 304

Dziewczyny czy która¶ z Was korzysta³a z us³ug fryzjerskich (¶ciêcie) w ambasadzie urody (oprócz pana Wojtka) i jakie s± Wasze wra¿enia? Niestety pan Wojtek ma bardzo odleg³e terminy, a w soboty nie pracuje wogóle :/ i mam teraz dylemat
hypnotized28 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-13, 17:12   #847
b..
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

wczoraj w koñcu umówi³am siê do p. Wojtka. na 7 grudnia na 17- jedyny termin po po³udniu cudem zwolniony. kolejki ma niez³e :/.
I teraz pozostaje mi oczekiwaæ...
!!!Najtañsze ksi±¿ki w sieci!!!
-------
...
+
b.. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 18:11   #848
Laura268
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

dziewczyny, a kto¶ mo¿e by³ w salonie matrixa mass ?
Laura268 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-23, 09:14   #849
emna111
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

Cytat:
A co do rekonstrukcji to jestem zadowolona , efekt jest o wiele lepszy niz wczesniej
A co to za zabieg. Domy¶lam siê, ¿e regeneruj±cy zniszczone w³osy?

Kiedy¶ s³ysza³am opinie, ¿e te wszystkie zabiegi oferowane przez salony fryzjerskie, to jedna wielka ¶ciema, bo jeden zabieg nie zregeneruje nam w³osów.
emna111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-02, 18:42   #850
Miesza
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Zdecydowanie nie polecam P Wojtka. Niestety 90z³ w b³oto a efekt koszmarny. Czê¶æ w³osów ³adnie pocieniowana do twarzy a z ty³u zostawi³ mi zupe³nie proste d³ugie w³osy. Patrz±c z przodu mam boba a od ty³u boba plus co¶ wystaj±cego spod spodu. Na czubku g³owy w³osy faluj± a te na plecach proste jak druty. Pomiêdzy jednym cieniowanie a drugim jakie¶ 15cm odstêpu. Wygl±dam koszmarnie a dok³adnie okre¶lilam ze chce mieæ wlosy postoponiowane regularnie Oprócz tego, ¿e pieniadze w b³oto to chyba czeka mnie poprawka u jakiego¶ innego fryzjera. Ogólnie powiedzia³am ze mi sie to nie podoba ale pan stwierdzi³, ze juz nie da sie nic z tym zrobiæ chcia³am je skróciæ i nie chcia³ ich podciaæ tak jak mnie odpowiada³o Pozatym wcale sie nie uk³adaja. Ka¿dy w inn± stronê. Odradzam ka¿demu kto sie tam wybiera!
Miesza jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-03, 07:31   #851
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

A ja mam zupelnie odmienne zdanie, mam dlugie wlosy wiec nie szaleje ze strzyzeniami, ale moja kolezanka od dluzszego czasu strzyze sie u p Wojtka, za kazdym razem wyglada rewelacyjnie i za kazdym razem cos fajnego nowego wymysla, ja ze swojego koloru jestem rowniez zadowolona Niestety nie wszystkim sie dogodzi, sa rozne gusta
0000ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 07:46   #852
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez 0000ja Poka¿ wiadomo¶æ
A ja mam zupelnie odmienne zdanie, mam dlugie wlosy wiec nie szaleje ze strzyzeniami, ale moja kolezanka od dluzszego czasu strzyze sie u p Wojtka, za kazdym razem wyglada rewelacyjnie i za kazdym razem cos fajnego nowego wymysla, ja ze swojego koloru jestem rowniez zadowolona Niestety nie wszystkim sie dogodzi, sa rozne gusta
S± ró¿ne gusta, ale w przypadku wizyty u fryzjera stawia siê PRZEDE WSZYSTKIM na gust klienta. To jemu ma siê podobaæ, a nie wy³±cznie fryzjerowi, jak w ww. przypadku

Miesza, za ¼le wykonan± us³ugê masz prawo odmówiæ zap³aty, pamiêtaj!

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-03, 11:21   #853
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

Cytat:
Napisane przez Miesza Poka¿ wiadomo¶æ
Zdecydowanie nie polecam P Wojtka. Niestety 90z³ w b³oto a efekt koszmarny. Czê¶æ w³osów ³adnie pocieniowana do twarzy a z ty³u zostawi³ mi zupe³nie proste d³ugie w³osy. Patrz±c z przodu mam boba a od ty³u boba plus co¶ wystaj±cego spod spodu. Na czubku g³owy w³osy faluj± a te na plecach proste jak druty. Pomiêdzy jednym cieniowanie a drugim jakie¶ 15cm odstêpu. Wygl±dam koszmarnie a dok³adnie okre¶lilam ze chce mieæ wlosy postoponiowane regularnie Oprócz tego, ¿e pieniadze w b³oto to chyba czeka mnie poprawka u jakiego¶ innego fryzjera. Ogólnie powiedzia³am ze mi sie to nie podoba ale pan stwierdzi³, ze juz nie da sie nic z tym zrobiæ chcia³am je skróciæ i nie chcia³ ich podciaæ tak jak mnie odpowiada³o Pozatym wcale sie nie uk³adaja. Ka¿dy w inn± stronê. Odradzam ka¿demu kto sie tam wybiera!
P³aci³a¶ 90z³. za samo ¶ciêcie?
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-04, 01:06   #854
Miesza
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Tak 90zl za samo ¶ciêcie na mokro i dla mnie zupe³nie w b³oto.... Ro¿nicy nie ma ni¿ przy obciêciu u osiedlowej fryzjerki.... Jestem za³amana a mia³am w³osy do po³owy plecow...
Miesza jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-04, 10:25   #855
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miesza Poka¿ wiadomo¶æ
Tak 90zl za samo ¶ciêcie na mokro i dla mnie zupe³nie w b³oto.... Ro¿nicy nie ma ni¿ przy obciêciu u osiedlowej fryzjerki.... Jestem za³amana a mia³am w³osy do po³owy plecow...
A d³ugie mia³a¶ w³osy? Szybko ceny podnosi :/

Wie kto¶ mo¿e ile teraz Emilka bierze za bardzo d³ugie w³osy?
Stary 2010-12-05, 09:04   #856
aaaguga
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7
Cool Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Witajcie
Osobi¶cie uwa¿am, ¿e Pan Wojtek przezywa falê zadufania w sobie. Podobnie jak Emilka. Jak potrac± klientow to wroc± na ziemiê.
aaaguga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-05, 12:47   #857
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
A d³ugie mia³a¶ w³osy? Szybko ceny podnosi :/

Wie kto¶ mo¿e ile teraz Emilka bierze za bardzo d³ugie w³osy?
Ostatnio (kilka m-cy temu ) p³aci³am 70z³. To moje maksimum za ¶ciêcie w³osów, wiêc napiwku nie by³o...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 09:15   #858
nesalirfi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
Exclamation Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Ja tez niestety- tak jak chwalilam Pana Wojtka -tak teraz sie na Nim zawiodlam. Tez uwazam ze ma etap zadufania w sobie A ceny- z kazda wizyta coraz wyzsze.Ostatnio tak mi postopniowal wlosy- ze mam takie doslownie 4 stopnie- bo sa to mocne sciecia a te najkrotsze to mi stercza na wszystkie strony. Tak jak kiedys za bardzo nie musialam ukladac wlosow ( byly postopniowane ale subtelnie) to teraz albo musze prostownica wszystkie trakrowac- a mam geste i dlugie wlosy- albo najczeciej chodze w kucyku. Niestety robie sobie przerwe w wizytach u Pana Wojtka. Szukam teraz innego fryzjera.
nesalirfi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-06, 10:21   #859
niuniaaa86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 428

jakie sa teraz ceny u p.Wojtka za kolor + strzyzenie? wczesniej placilam 180 z³ za w³osy do ³opatek.ale czytajac o podwyzszeniu cen, wole byc przygotowana na wieksza kwote...

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 13:31   #860
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hathayoga Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio (kilka m-cy temu ) p³aci³am 70z³. To moje maksimum za ¶ciêcie w³osów, wiêc napiwku nie by³o...
No to nie¼le,pamiêtam czasy jak 40z³. p³aci³am :P Ehh masakra z tymi cenami.
Stary 2010-12-06, 14:13   #861
MisQa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 732
GG do MisQa

Bo¿e 90 z³ za ¶ciêcie w³osow... ¶wiat stan±l na g³owie
ja p³acê 15 zeta i zawsze wychodzê zadowolona, czasem id±c sama nie wiem co bym chcia³a, a fryzjerka super doradzi, i przy okazji mo¿na porozmawiaæ , wiec bardzo mi³o czas p³ynie

Czas zacz±æ nowe, lepsze ¿ycie...
MisQa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-07, 16:07   #862
_bananek
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Ktos wie ile kosztuje makijaz i fryzura wieczorowa w SZOK LOK?
_bananek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-07, 17:05   #863
xxbiankaoo
Raczkowanie

Ja u Wojtka zap³aci³am za wlosy do ramion 180 z³, wiec sadze, ze teraz musicie sie szykowac na wyzsza cene Osobiscie by³am bardzo niezadowolona, pisalam o tym juz wczesniej.
Aktualnie zastanawiam sie nad zabiegiem GLOBAL KERATIN. Efekt kusi, ale cena troche odstrasza. Mam do wyboru Emilke i salon Agnes na pogodnej, cena jednakowa w obu miejscach wiec mam maly dylemat :P Moze ktos korzystal z GK ?
Stary 2010-12-07, 21:14   #864
nus26nus
Przyczajenie

Lokalizacja: ...z miejsca gdzie jest ciep³o i biegaja ma³e nó¿ki mojego Synka S³oneczka...
Wiadomo¶ci: 4

Witajcie...mam pytanie, czy kto¶ z Was zna salon pracuj±cy na farbach LISAp. wiele dobrego s³ysza³am o produktach. Prawdopodobnie piêknie wychodz± blondy a ja chcê jasny blond nie wpadaj±cy w ¿ó³ty.

A mo¿e kto¶ z Was poleci mi fryzjera od którego wysz³abym przezadowolona . Moje w³osy maja tendencjê do ¿ó³cenia apragne tego unikn±æ.

Bêdê Wam wdzieczna za wszelk± pomoc?

czyta³am te¿, ze bardzo dobrze robi blondy Pani Iwona z De ja vu....czy to prawda??/

Pozdrawiam Was ciep³o
nus26nus jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-07, 21:58   #865
xxbiankaoo
Raczkowanie

Mi kiedys Emilka robila fajne blondy, ale wtedy pracowa³a jeszcze na Lorealu, wiec teraz nie recze za efekt Co prawda "robilam" wlosy u £ukasza na nowych produktach ale nie bylam zadowolona.
Stary 2010-12-13, 10:39   #866
nesalirfi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u Wojtka zap³aci³am za wlosy do ramion 180 z³, wiec sadze, ze teraz musicie sie szykowac na wyzsza cene Osobiscie by³am bardzo niezadowolona, pisalam o tym juz wczesniej.
Aktualnie zastanawiam sie nad zabiegiem GLOBAL KERATIN. Efekt kusi, ale cena troche odstrasza. Mam do wyboru Emilke i salon Agnes na pogodnej, cena jednakowa w obu miejscach wiec mam maly dylemat :P Moze ktos korzystal z GK ?

Ja korzystalam z zabiegu Global keratin- wlasnie dlatego ze Pan Wojtek tak mnie zle scial ze musialam te swoje wlosy jakos do porzadku doprowadzic zeby nie byly ze kazdy w swoja strone. Powiem tak- za taka cene nie polecam. Wlosy sa bardziej odzywione ale przynajmniej u mnie- wcale sie nie prostuja- sa troche mniej puszace sie ale na pewno nie proste. Moze inaczej to wyglada na wlosac cienkich i takich bardziej prostych. Ja mam geste i takie miejscami krecone, wiec u mnie to nie zdalo egzaminu. Pozdrawiam
Stary 2010-12-13, 14:46   #867
xxbiankaoo
Raczkowanie

W takim razie u mnie tez moze byc problem ... Zdecydowalam sie na zabieg - podobnie jak Ty - po scieciu "mistrza" Wojtka. Napisze po jak u mnie bedzie z efektem Nesalirfi - a moge wiedziec u kogo robilas Globala?
Stary 2010-12-13, 17:09   #868
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Poka¿ wiadomo¶æ
Bo¿e 90 z³ za ¶ciêcie w³osow... ¶wiat stan±l na g³owie
ja p³acê 15 zeta i zawsze wychodzê zadowolona, czasem id±c sama nie wiem co bym chcia³a, a fryzjerka super doradzi, i przy okazji mo¿na porozmawiaæ , wiec bardzo mi³o czas p³ynie
Pochwal siê gdzie chodzisz A jeszcze jakby¶ wiedzia³a czy kobieta potrafi ¶cinaæ krêcone w³osy to w ogóle

Ostatnio posz³am do osiedlowej fryzjerki ¶ci±æ grzywkê i tak z ciekawo¶ci pytam o ceny podcinania koñcówek (i tak bym kobiecie nie da³a dotkn±æ innych w³osów oprócz grzywki ),a ona: "No wie Pani, u Pani w³osy takie d³ugie, w dodatku gêste,falowane to ja nie wiem jak je tu by ¶ci±æ ..." I we¼ zaufaj fryzjerowi.
Stary 2010-12-13, 17:43   #869
nesalirfi
Przyczajenie

XXBiankaoo GK robi³am w salonie avangarda na wyszynskiego 2 lok99. Robi³am zabieg w listopadzie- byla promocja i zabieg kosztowa³ 350z³ - normalnie to na moja d³ugo¶æ w³osów ok 600z³.
Tak jak pisalam wlosy sa bardziej odzywione- to czuc, ale skrêt wlosa pozosta³ taki sam.
A co do tego salonu avangarda- to calkiem dobrze tam scinaja ( sza³u nie ma ale zle tez nie jest)- ale wad± jest to ze klientka goni klientke. I tak odnosi sie wrazenie ze chca zebys sobie juz poszla bo nastepna osoba na sciecie czeka.Pozdrawiam
Stary 2010-12-14, 19:00   #870
xxbiankaoo
Raczkowanie

nesalirfi - Chodzi Ci o ta Avangarde w której pracuje Marta (blondynka) Kiedys chodzi³am do Avangardy na grochowej, ciekawi mnie czy to ten sam salon. Mi w³a¶ciwie chodzi w³asnie o odzywienie i zlikwidowanie efektu puszenia sie. W³osy troche mi sie kreca ale nie przeszkadza mi to, bo ogolnie daje to fajny efekt. Mam nadzieje, ze po zabiegu bede miala blyszczace wlosy
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.