![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Moj post tez z zal postow xd
Wlasbie wylazlam od lekarza. Od jakis 2 dni mam spychnieta lewa strone twarzy przy nosie - taki trojkat. To opychniecie czuhe tez jak wloze sobie palca w gebe tak jakby nad dziaslem - normalnie pukiel z tym ze czhlam ze to nie opuchniete dziaslo. No i faktycznie... oouchniete zatoki. Nosz ja pierdziele ja w tej ciazy to chyba wszystkie jakies dziwaczne choroby przerobie. Nie wierze w to co sie kurna ze mna dzieje. Wgl zebym ja jakis katar niala albo cos ale nie... tak sobie spuchly po prostu, dla zartu tudziez nie wiem byc moze dla mojej rozrywki. Oczywiscie gowno moge na to brac. Mam robic parowki zeby to rozgrzac co spynie ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#843 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Jakos przezyje jak zawsze. Niby przyzwyczajona jestem że on rzadko w domu bywa i często wyjeżdża. Ale misja dopiero druga ... i to w dodatku w takim momencie gdzie naprawdę będę go potrzebowała i nie potrzebny mi dodatkowy stres ![]() ![]() ![]() Lady bardzo ci wspolczuje dolegliwosci!!!! Trzymam kciuki żeby wszystkie choroby poszly a kysz!!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Smileska, to co piszesz brzmi po prostu strasznie. Przed wami cholernie trudny okres. Straszne, że to wszystko dzieje się tak nagle, niespodziewanie, nie ma czasu na przetrawienie tej informacji, oswojenie się z sytuacją. Strasznie Ci wspolczuję i mam.nadzieję, że jak już wróci to będzie z wami częściej i nie będziesz musiała zyc w związku na odległość. I to tak stresującym...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
No na bank szaleja. Ja w sumie nie wiem czy juz za stara jestem czy jak... z marti bylam w ciazy jak mialam 19l i serio prawie o konca pracowalam, wszystko bylo ok, nawet dobrze nie wiedzialam ze w cazy jestem... a teraz? No masakra. Jakies glupie choroby z doopy, kregoslup mnie tak boli, ze jak musze wstac np szybko do domofonu to z bolu nie ogarnaim bo kroka dac nie moge, skurcze mnie lapia takie ze szok, a jak pojde do sklepu to mam taka zadyszke jakbym maraton przebiegla. No czuje sie kurde stara! Woecej krzepy w tym momecie ma moja babcia 80 letnia niz ja xd
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja . Noc o dziwo przespana , nawet dziecko nie wstalo i jak o 5 zadzwonil budzik Tż to az w szoku byłam ze to juz trzeba wstawac . Poszlam do laboratorium , oczywiscie nikt mi miejsca nie ustapil bo po co , i jak juz wychodzilam to nawet nikt mi nie pomogl z drzwiami . Wiec jedna noga i reka otwierala drzwi a druga ciagnela wozek uwazajac na brzuch , troche komicznie to wygladalo ...
Smileska pisalas kiedys ze Twoj Ci powiedzial ze bierzesz go z pracą , ja pewnie bylabyn wsciekla jak pies , no bo jak tak mozna . Ale widocznie mozna , dla niego praca jest tak samo wazna jak wy , no cos go musi zmuszac do wyjazdu . Szkoda ze akurat w tym momencie , wspolczuje :-( Sara melduj sie !! Bo nie wiem rodzisz Nie rodzisz ![]() 16:30 dzisiaj wizyta ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Smile, wspolczuje...
Lady, ja też ciągle chora. Obecnie mam kaszel jak ja ☠☠☠☠☠☠☠e i niczym nie mogę sobie z nim poradzić... Aż mnie brzuch boli jak mnie zlapie... Vica, nie rodzę. Nawet nie miałabym siły po takiej chujowej nocy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Ja juz w domu, przeglad okej. Nawet nie musialam plakac, zeby podbili, hehe! :-D
Sara, a co tam w nocy? :-P Nie mow, ze sie nie wyspalas ;-) ;-) Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Vica, lepiej zglos sie do lekarza, chociazby rodzinnego. Albo szoruj do apteki, pogadaj z farmaceuta. Nie ma co sie meczyc, a to juz sie robi powazna sprawa.
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz sie czyms wspomoc... rumianek, kiwi, duuuuuuuzo wody, blonnik, czy nawet te czopki glicerynowe. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia, nie wyspałam się bo jeden chrapał, drugi płakał a ja kaszlalam i tak ooo nocka zleciała nie wiadomo kiedy :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Sara, u mnie maz caly czas kaszle... mnie pobolewa gardlo, ale jakos sie trzymam. Mam nadzieje, ze mnie nie rozlozy...
No i odpukac - poki co naprawde niezle spie. Mozecie mi zazdroscic :-P Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Haha wybacz, ja nawet ich nie stosowalam, wiec nie wiem czy to prawda! Z taka opinia spotkalam sie tylko w necie. Ale wydaje mi sie, ze to by moglo miec takie dzialanie, gdyby np ktos mial juz rozwarcie, albo mega skrocona szyjke itp. Z reszta jak czopki by mialy miec takie dzialanie, to lewatywa tym bardziej. Ale skoro i tak masz ta wizyte dzisiaj, to moze rzeczywiscie sie wstrzymaj i spytaj lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Smileska - współczuje sytuacji, ale sama wspominałaś kiedyś, ze u was nie ma kompromisów w tym zakresie. Trudny czas przed wami, dla każdego na swój sposób. Dla mnie, tak jak dla Dews, nie do wyobrażenia. Trzymaj się
![]() Sara - mi się właśnie kończy kaszel, ale mecze się już drugi tydzień. Tez mnie brzuch bolał, skurcze łapały, masakra. Pomagały troche inhalacje i spanie nieco wyżej na poduszce. Brałam tez spray prenalen do nosa bo wszystko szło od zatok i przynajmniej mogłam oddychać. Ale żadne z tych rozwiązań raczej szału nie zrobiło. Głównie czas :/
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
Dews ehhh tak wiem kompromisy, związek itd...
Chcialabym urodzic do połowy pazdziernika bo w listopadzie zostane sama i boje sie ze nie ogarne wszystkiego... niby mam mame do pomocy ale wolałabym jednak te pierwsze tygodnie spędzić z mężem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zadomowienie
|
Lady współczuje tych dolegliwości
![]() Co do czopków, jak byłam w szpitalu nie pozwalali, dawali syrop lactulosum (czy jakoś tak). Byłam dziś znów w labie, oby wyniki nie wzrosły ![]()
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez miałam tylko sól, troche pomagało. Jeśli cię to pocieszy to u mnie już jest sporo lepiej. Nadal kaszle, ale już dużo, dużo mniej niż w zeszłym tygodniu. Mam takie napady, wykaszle się wtedy i na troche spokój. Musza się denerwować te nasze dzieci, na pewno się wybudzają przy każdym kaszlnięciu, nie dość ze hałas to jeszcze spięcie.
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole, mlody ma tak wysoko ta glowe, ze musi mi jakos na zoladek uciskac, bo jak bylam studnia bez dna, tak teraz nie mam apetytu wcale. Wmusilam w siebie 2 male tosty tylko z serkiem i czuje sie mega pelna Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-10-04 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |||
Wtajemniczenie
|
Kurde no chodzić nie mogę.. Tak mnie mala ciśnie w dół że chodzenie jest baaardzo niekomfortowe..
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zdrówka! Teraz najgorszy sezon chorobowy sie zaczyna niestety
![]() Dews nie zalamuj sie ![]() Smileska nie wiem co powiedzieć szczerze mówiąc... mam nadzieję ze jakoś to wszystko poukladacie. Szkoda ze z tych wszystkich okazji które Twoj maz mial na ten wyjazd wybral akurat taka ktora koliduje z narodzinami jego syna ![]() Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.