|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
![]() Cześć w piękny czwartek Kto odlicza do weekendu, jakie plany? mi sie marzy jakiś delikatny smażing ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
No hej
![]() U mnie w końcu się ochłodziło, bo zbiera się na burzę. Co do planów na weekend to sobotę mam pracująca bo mamy piknik rodzinny, a poza tym moja siostra z de przyjeżdża więc nudy nie będzie
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
Przejażdżka na rowerku zaliczona. Wzięłam sobie jutro wolne to może pojedziemy z Tżtem nad wodę na smażing.
U nas pikniki rodzinne były w zeszły weekend. I w sobotę i niedzielę 🙂
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzień temu był dzień dziecka to były wszędzie pikniki
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
.
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2019-06-06 o 20:59 |
|
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola piękne 😍 Zdolniacha z Ciebie 👍 Dziś tylko 10 km, ale na moim miejskim rowerku to dla mnie dużo szczególnie, że zadyszka pojawia się przy każdej górce 😜
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
To i tak całkiem nieźle, my mamy powiedzmy że stałą trasę to wychodzi ok 12 km.
A dzięki dzięki
|
|
|
|
#849 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam 6 cykli stymulowanych clo. Przy dawce 1x1 nie było efektu (2 cykle). Przez 3 kolejne cykle miałam dawkę 2x1. W 1 cyklu miałam 2 pęcherzyki, w kolejnym 1 pęcherzyk, w 3 nie wiem, bo nie miałam monitoringu (owulacja wypadła w majówke, a lekarz miał urlop). Pęcherzyki ładnie rosły, dostałam zastrzyk na pęknięcie, na monitoringu pękały ładnie. No, ale nie zadziałało... Teraz mam 6 cykl z clo i jest 1 pęcherzyk, ale mały 13mm (14dc) - już nie mam kolejnych wizyt, tylko skierowanie do kliniki. Nie miałam ani laparoskopii, ani histeroskopii. Cytat:
Cytat:
Najwygodniej byłoby mi do Gyncentrum (obok pracy), ale sporo średnich opinii. Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Moulin a badalas proga po owu? Może tu tkwi problem?
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A nie pamiętam czy tz badal nasienie?
|
|
|
|
#851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Znowu robi mi się pryszczata twarz jak u nastolatki, także obstawiam że chyba owu się zbliża. A jak na złość tż nie daje się do siebie dobierać . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Pięknie 😀
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Coś mi się źle zacytowało ale wiadomo że chodzi o Karole i jej malowanie 😀 ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Już odliczam dni do wolnego. Biore 19 i 21.06. Idę z córką na zakończenie roku szkolnego po świadectwo, a potem wolne 😀 bosko |
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TŻ nie miał badanego nasienia. Zaczynam widzieć coraz więcej i ta klinika może faktycznie lepiej to wszystko poprowadzi. Powiedzcie proszę, czy do kliniki trzeba mieć skierowanie? Dostałam od lekarza z Medicover do ich kliniki Invimed, ale nie wiem czy tam będę szła i zastanawiam się, czy mogę na to skierowanie iść do innej, czy w ogóle nie jest ono mi potrzebne? |
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nic mu się nie stało, nie bo nie
. W takich sytuacjach nie wiem po co ja te tabletki biorę, na Usg latam i się stresuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
Abstynent
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Najgorsze jest to, że ja źle znoszę branie tych tabletek wszystkich, nienawidzę chodzić po tych lekarzach, zwłaszcza że nie raz muszę przez to w mieście siedzieć kilka godzin przez dojazdy, psychicznie mi ciężko z tym że się nie udaje, staram się jak tylko mogę, bo to on pierwszy od dawna mówił że chce mieć dzieci, a ja się jak osioł upierałam przez ponad dwa lata że nie bo później, a teraz mi takie coś robi. No ja nie wiem co on myśli, ale ja wiatropylna nie jestem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Plany na weekend ambitne-znajomi przyjeżdzają z nadzieją że posmażą się nad jeziorem ale w prognozach tylko burze. Martwie sie ze sie rozczarują, pół Polski przejadą i bedziemy w domku siedzieć
Robię co miesiac tsh a ono rośnie i rośnie, do endo mam dopiero w lipcu. Wczesniej jeszcze do swojego chirurga, troche mnie dziwi że mam tak czesto kontrole po tej tarczycy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#861 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Dzień dobry w piateczek. Obudziły nas psy sąsiada, ma 3 k ciągle szczekają, jazgoczą. Do sąsiada nic nie trafia. Także tak ... ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
Lisiencja dobrze, że masz często wizyty. Też się nie znam, ale może Tsh się w końcu unormuje 🤞✊
Dance i rozmawiałaś cis z Tżtem? Marcja to u Ciebie okres na dniach i działacie 😉 U nas pogoda się popsuła bo chmury i deszczyk pada co chwilę, ale najpierw odbieram wyniki wymazów i jedziemy na basen, a potem się zobaczy co dalej 😊 Miłego piąteczku wszystkim 🌻
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okres powinnam dostać ok wtorku/środy. Tak potem ogień 🤪 działamy. Czytałam ulotkę że po clo nie powinno się jeździć samochodem. Hmmm trudno będę bardziej uważnie prowadzić samochód. Pyza tym jest całe stado innych skutków ubocznych. No ale czego się nie robi ... ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- U nas pięknie. Pogoda cudna. |
|
|
|
|
|
#864 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
|
#865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze zależy jak kto się po tym czuje, ale u siebie nie zauważyłam spadku koncentracji czy czegoś co mogło by wpływać na bezpieczeństwo podczas jazdy. Samochód prowadzę amatorsko raz na ruski rok po polnych drogach, ale będąc na Clo i idąc na na rower, jeżdżąc po ruchliwej ulicy jeszcze się nie zabiłam, także jest spoko
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze? Chyba z 3 tyg nie zaglądałam na forum. Za bardzo wkrecilam sie w starania, które wcale nie przynosiły efektów. Może za szybko się poddalam bo oczywiście nie długo się staramy bo od lutego. Ale ja głupia myslalam ze Bedzie tak łatwo jak przy pierwszym dziecku ze hop siup. A tu dalej nic. Chyba za bardzo też sie wkrecalam i zloscilam wiec chcialam przewietrzyć głowę i nie wchodziłam na forum. Potrzeba mi tego było. Bo i z mężem zaczęłam sie kłócić i więcej było cichych dni niż "normalnych". Mój mąż nie jest z tych co pogada ze mną w takich sytuacjach tylko oczywiscie ze to ja dramatyzuje i mam sie wziasc w garść...echhhh ciężko z.takim charakterem czasem żyć...
Także staramy się dalej. Ale obiecałam sobie że bez wariactwa w mojej głowie. Więcej luzu. ![]() wakacje tuż tuż więc czas na odpoczynek w pełnej krasie.Pozdrawiam was wszystkie. I tęskniłam tu za wami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Co do ogródka to posiadam i warzywka i truskawki i poziomki i malinki itd itp. No i duuuuużo kwiatów. Właśnie zerwałam wczoraj piękne piwonie ktore mi w domku pachną. Mi działka daje dużo radości. Plewic mi sie czasem nie chce ale jak porobie to jestem z siebie dumna. A co do bloku bez windy lady moge cie uspokoić...mieszkam na 2 piętrze. I dałam radę z wózkiem. Wózek zostawialam na półpietrze. Idzie wszystko pogodzić i nie bylo dnia zebym cos marudziła w tym temacie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie że jesteś Czasem chyba każda z nas musi sobie zrobić detox od forum, ważne żeby wrócić z nową energia ![]() Ja dziś ostre porządki robię bo na spacer dziś nie mam siły, może wieczorem się wybiorę została mi jeszcze kuchnia do wypucowania (uroki szafek na wysoki połysk)![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

mi sie marzy jakiś delikatny smażing 

. 

fajnie że jesteś