Staraczkowe grono 2020 - cz. 3 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-09-02, 17:32   #841
Karo991
Rozeznanie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez malinka103 Pokaż wiadomość
Piękny widok
Ja powinnam dostać bana na myślenie o ciąży bo właśnie robiąc dziecku popcorn zamiast to posolic to co popieprzylam 🤣🤣🤣🤣
Zakupilam testy na jutro.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja ostatnio wszystko przesalam więc witam w klubie zamyślonych

Karo991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 17:57   #842
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo991 Pokaż wiadomość
Hej, jeśli jeszcze mogę być tu z Wami, to chciałam powiedzieć że słyszałam dzisiaj serduszko i chciałam Wam pokazać jak wygląda efekt mojego cyklu, który spisałam na straty. Mam nadzieję, że napawa Was to nadzieja Załącznik 7726493

Pewnie, że możesz
theali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 18:14   #843
Frezjan
Raczkowanie

Karo piękne

Ja tak średnio jestem zadowolona z wizyty. Czuję się troszeczkę olana. Generalnie co najważniejsze WSZYSTKO OK, pęcherzyk powinien pęknąć jutro/pojutrze. Seks był wczoraj i dzisiaj się chyba nie uda bo mój ma kolację z klientem i wróci jak ja już będę spała. Więc spróbujemy jutro... O dziwo mam tyłozgięcie macicy, nikt mi o tym nigdy nie powiedział a my 90% razy kończymy w pozycji od tyłu, to tak jakby nie leci tam gdzie powinno według gina Nie ma oznak policystycznych jajników, żadnych torbieli itd, no generalnie zdrowa w pełni młoda macica. Ale gin tyle razy powtarzał żeby się nie nakręcać i żeby nie robić testów bo to też niepotrzebny stres że troszkę zwątpiłam. Tzn wiecie, że skoro mam 25lat to nic mi nie dolega. I na koniec jeszcze usłyszałam że jakby się nie udało 2 lata to dopiero będzie problem, bo mam bardzo dużo czasu jeszcze...

Także na własną rękę za tydzień sprawdzę progesteron, czy ten pęcherzyk pękł.

No mam troszkę niesmak. Wiem że jestem młodą i mam mnóstwo czasu, ale to nie znaczy że nie mam żadnych problemów. Też nie twierdzę że je mam, ale chodzi mi o jego podejście

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Frezjan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 18:29   #844
theali
Zakorzenienie

Frezjan, z tymi dwoma latami to ładnie popłynął Wytyczne są jasne, rok regularnego współżycia bez zabezpieczenia i bez zajścia w ciążę to podstawa do dokładniejszej diagnostyki. Lub pół roku powyżej 35 lat. Nie przekonałby mnie do siebie taki lekarz.

A pozycją się nie przejmuj, przecież w okolice szyjki macicy i tak trafiacie, a dalej plemniki sobie poradzą
Stary 2020-09-02, 18:36   #845
Frezjan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theali Pokaż wiadomość
Frezjan, z tymi dwoma latami to ładnie popłynął Wytyczne są jasne, rok regularnego współżycia bez zabezpieczenia i bez zajścia w ciążę to podstawa do dokładniejszej diagnostyki. Lub pół roku powyżej 35 lat. Nie przekonałby mnie do siebie taki lekarz.

A pozycją się nie przejmuj, przecież w okolice szyjki macicy i tak trafiacie, a dalej plemniki sobie poradzą
No dokładnie. Jeszcze mi powiedział że gdybym miała 5 lat więcej to półtorej roku...

Niby jest w top 3 najlepszych ginow w mieście, jest szefem kliniki, ileś tam lat praktyki w Londynie i w Niemczech i uwaga, specjalizacja z leczenia nieplodnosci... Mają też najlepszy sprzęt USG. Gość się generalnie skupił na tym że na pewno jeszcze nam nie wyszło bo ja jestem nakręcona i się organizm blokuje

Ale olewam, najważniejsze że wszystko tam hula w porząsiu, to mnie uspokoiło. Wiem że 3cykl to tyle co nic, wszystkie to wiemy

Gość mnie wziął za gówniare i tyle.

Stary 2020-09-02, 18:50   #846
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Hej, jeśli jeszcze mogę być tu z Wami, to chciałam powiedzieć że słyszałam dzisiaj serduszko i chciałam Wam pokazać jak wygląda efekt mojego cyklu, który spisałam na straty. Mam nadzieję, że napawa Was to nadzieja Załącznik 7726493

️ Mam nadzieję, że mój spisany na straty cykl też tak będzie wyglądać
Cytat:
Piękny widok
Ja powinnam dostać bana na myślenie o ciąży bo właśnie robiąc dziecku popcorn zamiast to posolic to co popieprzylam 🤣🤣🤣🤣
Zakupilam testy na jutro.

Albo głodnemu chleb na myśli tu takie tematy od rana
Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Karo piękne

Ja tak średnio jestem zadowolona z wizyty. Czuję się troszeczkę olana. Generalnie co najważniejsze WSZYSTKO OK, pęcherzyk powinien pęknąć jutro/pojutrze. Seks był wczoraj i dzisiaj się chyba nie uda bo mój ma kolację z klientem i wróci jak ja już będę spała. Więc spróbujemy jutro... O dziwo mam tyłozgięcie macicy, nikt mi o tym nigdy nie powiedział a my 90% razy kończymy w pozycji od tyłu, to tak jakby nie leci tam gdzie powinno według gina Nie ma oznak policystycznych jajników, żadnych torbieli itd, no generalnie zdrowa w pełni młoda macica. Ale gin tyle razy powtarzał żeby się nie nakręcać i żeby nie robić testów bo to też niepotrzebny stres że troszkę zwątpiłam. Tzn wiecie, że skoro mam 25lat to nic mi nie dolega. I na koniec jeszcze usłyszałam że jakby się nie udało 2 lata to dopiero będzie problem, bo mam bardzo dużo czasu jeszcze...

Także na własną rękę za tydzień sprawdzę progesteron, czy ten pęcherzyk pękł.

No mam troszkę niesmak. Wiem że jestem młodą i mam mnóstwo czasu, ale to nie znaczy że nie mam żadnych problemów. Też nie twierdzę że je mam, ale chodzi mi o jego podejście

2 lata?! Pierwsze słyszę. Jak młoda to może czekać, no a jak. Niestety, dużo lekarzy ma takie podejście. Też czulabym się olana.

Stary 2020-09-02, 18:54   #847
Ashya_
Zakorzenienie

A ze mna jest coś ewidentnie jest nie tak i teraz nie wiem na ile mnie coś rozkłada a na ile mi się hormony porabały. Mam 36,9stopni, czuje sie jakbym miała z 38 jestem wymemlana, wkurza mnie dzisiaj dosłownie wszystko, na myśl o weselu chce mi się ryczeć by będzie kicha i nie wypali. No nosi mnie niczym przed spóźniającym sie okresem a ja dopiero 6 dni po owu jestem. Ehhh zaś coś nie halo będzie

Stary 2020-09-02, 19:02   #848
Frezjan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
A ze mna jest coś ewidentnie jest nie tak i teraz nie wiem na ile mnie coś rozkłada a na ile mi się hormony porabały. Mam 36,9stopni, czuje sie jakbym miała z 38 jestem wymemlana, wkurza mnie dzisiaj dosłownie wszystko, na myśl o weselu chce mi się ryczeć by będzie kicha i nie wypali. No nosi mnie niczym przed spóźniającym sie okresem a ja dopiero 6 dni po owu jestem. Ehhh zaś coś nie halo będzie

Haha, mialam podobnie w 2 cyklu Przez kilka dni po owu, przed @ to już miałam mocną ciążę urojoną. Oczywiście Tobie życzę jak najbardziej żeby prawdziwa z tego była, ale mi przeszło samo z siebie.

Rozmawiałam z chłopem właśnie i opowiadałam mu o tej wizycie. Wspólnie stwierdziliśmy że no zostałam potraktowana jak smarkula i pewnie powiedział że po 2 latach dopiero jest podstawą do dalszej diagnostyki, bo stwierdził że przez to sobie odpuszczę i zluzuje Chociaż nie wiem po czym mógł stwierdzić że jestem nakręcona za bardzo. No ale tak, było, minęło, 3 stówy nie moje. Przynajmniej wiem że na obrazie USG wszystko wygląda książkowo.

Stary 2020-09-02, 19:17   #849
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:

Teoretycznie może się zagnieździło i już ciało daje znać

Stary 2020-09-02, 19:20   #850
malinka103
Rozeznanie

Kruszyna tematy zacne od rana ale moje samopoczucie napewno nie idzie w tym kierunku. Jak mi odbijanie odpuściło to teraz ciągnie mnie lewa strona aż na plecy i tak mnie nieraz "pociągnie" podbrzusze no k@^^&!*wa ciaza urojona na Maxa. Rano robiłam test i walnelam go na szafkę teraz spojrzalam a na nim jakieś cuda. Wiem że to po czasie i napewno nie powinnam się tym sugerowac ale to już wgl dowala do pieca

Stary 2020-09-02, 19:22   #851
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruszyna89 Pokaż wiadomość
Teoretycznie może się zagnieździło i już ciało daje znać

Fajnie by było ale znając moje szczęście to wyniki mi wyjdą cuda wianki i się jeszcze cos innego popierdzieli

Stary 2020-09-02, 19:43   #852
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Kruszyna tematy zacne od rana ale moje samopoczucie napewno nie idzie w tym kierunku. Jak mi odbijanie odpuściło to teraz ciągnie mnie lewa strona aż na plecy i tak mnie nieraz "pociągnie" podbrzusze no k@^^&!*wa ciaza urojona na Maxa. Rano robiłam test i walnelam go na szafkę teraz spojrzalam a na nim jakieś cuda. Wiem że to po czasie i napewno nie powinnam się tym sugerowac ale to już wgl dowala do pieca

Witam w klubie ciąż urojonych. Kiedy testujesz jeszcze??
Cytat:
Fajnie by było ale znając moje szczęście to wyniki mi wyjdą cuda wianki i się jeszcze cos innego popierdzieli

Nie mów hop

Stary 2020-09-02, 19:43   #853
Shadoww90
Zadomowienie

Karo

Cudownie ❤️❤️🥰😂dużo zdrowka Dla Was 😍😍
Shadoww90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-02, 19:49   #854
Ashya_
Zakorzenienie

Chyba się wybiorę 7 dpo zbadać progesteron czy wgl owu była

Stary 2020-09-02, 19:56   #855
MoszKa88
Wtajemniczenie

Frezjan, ja również po tym co napisałaś nie miałabym do tego lekarza zaufania... Wiesz często jest tak, że Ci top lekarze mają już wywalone i wcale się tak nie przykladaja (wiem na przykładzie leczenia endometriozy). Czasem lepiej pójść do młodsze z ambicjami, który wykaże jeszcze na tym etapie zaangażowanie.

Co do tylozgiecia. Ja mam takie estremalne i zawsze słyszałam od lekarzy, że pozycja od tyłu jest sprzyjajaca zaplodnieniu.
Ale tak jak piszesz, najważniejsze, że zbadał i wszystko ok

Karo, piękne zdjęcie . Zostań z nami ile chcesz i melduj jak kropek rośnie ☺

Ashya, no no albo sobie uroilas ciążę albo cos jest na rzeczy ☺

Malinka103, zrób test jutro z rana

Ja chyba też się nieśmiało witam w klubie ciaz urojonych. Dalej mnie brzuch ciągnie (z prawej strony, lewej, po środku, czuje klucia w podbrzuszu i przy pachwinach i takie rozpieranie przy pecherzu) 🤷☠♀️🥴

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 20:04   #856
Karo991
Rozeznanie

Moszka, Shadoww, dziękuję Wam kochane

Ja też mam tyłozgięcie i też słyszałam, że to pozycja od tyłu jest najlepsza, ale słyszałam też opinie, że to nie ma znaczenia. I u mnie, jak dobrze pamiętam, była to jakaś inna niż od tyłu i jeszcze czytałam że warto poleżeć po wszystkim na każdym boku po 30 sekund, ale to nie wydaje mi się jakoś naukowo udowodnione

Stary 2020-09-02, 20:09   #857
Frezjan
Raczkowanie

Chłop wrócił wcześniej ze spotkania i twierdzi że akurat dzisiaj nie ma ochoty i na pewno plemniki z wczoraj i przedwczoraj dadzą radę ... No nie powiem, trochę mi żyłka wyszła. Ale olewam i już pewnie mogę spisać cykl na straty, bo jutro pewnie będzie po ptokach. Teoretycznie gin powiedział że chyba jutro, ale test mi już teraz wyszedl o połowę bledszy... I boli mnie jajnik, nie wiem czy od tych 'przyjemnosci' od gina czy faktycznie już poszło.

W zeszłym cyklu było dzień seks dzień przed i dzień po moich owulacyjnych boleściach (nie robiłam wtedy testów) i jakoś nie pyklo...

Jak nie mam dni płodnych to by z łóżka nie wychodził

Stary 2020-09-02, 20:19   #858
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
Co do tylozgiecia. Ja mam takie estremalne i zawsze słyszałam od lekarzy, że pozycja od tyłu jest sprzyjajaca zaplodnieniu.
Ale tak jak piszesz, najważniejsze, że zbadał i wszystko ok
Mój twierdził, że po przytulankami na kilka minut poduszka pod tyłek i leżeć. Ale on mnie średnio przekonywał, tak ogólnie. Za to z rzeczywistych ostrzeżeń było, że w pozycjach od tyłu może boleć. Na szczęście boli tylko czasem, bo byłoby mi bardzo szkoda, gdybym musiała z nich zrezygnować 🤭

Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Gość mnie wziął za gówniare i tyle.
Generalnie lekarz nie jest od posiadania opinii na temat tego, czy dwudziestopięciolatka (czy nawet dziewiętnasto-, dwudziestolatka) "ma czas". Jeżeli są problemy (a brak ciąży po roku na to wskazuje), to się je diagnozuje i leczy. Ja wcześniej miałam takiego gina "z misją", skrajnie pro-antykoncepcyjnego*.

*Prezerwatywa to jego zdaniem nie antykoncepcja.

Stary 2020-09-02, 20:30   #859
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój twierdził, że po przytulankami na kilka minut poduszka pod tyłek i leżeć. Ale on mnie średnio przekonywał, tak ogólnie. Za to z rzeczywistych ostrzeżeń było, że w pozycjach od tyłu może boleć. Na szczęście boli tylko czasem, bo byłoby mi bardzo szkoda, gdybym musiała z nich zrezygnować 🤭

Generalnie lekarz nie jest od posiadania opinii na temat tego, czy dwudziestopięciolatka (czy nawet dziewiętnasto-, dwudziestolatka) "ma czas". Jeżeli są problemy (a brak ciąży po roku na to wskazuje), to się je diagnozuje i leczy. Ja wcześniej miałam takiego gina "z misją", skrajnie pro-antykoncepcyjnego*.

*Prezerwatywa to jego zdaniem nie antykoncepcja.

Tak, o tej podszuszce pod tyłek też słyszałam albo zamiast poduszki nogi wysoko umiesione oparte o ścianę
Hehe rozumiem doskonale, też nie chce z tych pozycji rezygnowac słyszałam też opinie od jednego lekarza, że jego żona miała podobne tylozgiecie do mojego i jej się trochę wyprostowala po ciąży, więc jest szansa na poprawę

I podpisuje sie rękami i nogami pod tym, że lekarz ma diagnozowac i leczyć. Tak jak pisałam, odnoszę wrażenie, że Ci super znani, w pewnym wieku mają już wywalone i liczy się kasa Misiu, a nie dobro pacjentki...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 20:51   #860
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, o tej podszuszce pod tyłek też słyszałam albo zamiast poduszki nogi wysoko umiesione oparte o ścianę
Hehe rozumiem doskonale, też nie chce z tych pozycji rezygnowac słyszałam też opinie od jednego lekarza, że jego żona miała podobne tylozgiecie do mojego i jej się trochę wyprostowala po ciąży, więc jest szansa na poprawę
Taa, nogi o ścianę, świecę zrobić...

Ano, podobno po ciąży może być lepiej. Bo w ciąży się równa pozycją z "normalną" i potem niekoniecznie wraca do pierwotnego stopnia tyłozgięcia

Stary 2020-09-02, 21:05   #861
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Taa, nogi o ścianę, świecę zrobić...

Ano, podobno po ciąży może być lepiej. Bo w ciąży się równa pozycją z "normalną" i potem niekoniecznie wraca do pierwotnego stopnia tyłozgięcia

Haha dokładnie o świecę chodziło

Właśnie tak ☺ mi się do 20 tc pięknie wyprostowala, ale niestety za krótko to trwało i szybko wróciła do swojej pierwotnej pozycji . Ale przy kolejnej ciąży mam nadzieję, że szybciej mi się wyprostuje
A jak tak o lekarzach i tylozgieciu gadamy, to wyobraźcie sobie, że zdarzają się lekarze, którzy w ciąży kobietom mechaniczne (przy uzyciu ręki) prostuja tylozgiecie głównie statek daty, ale jednak...

Stary 2020-09-02, 21:14   #862
Karo991
Rozeznanie

Cytat:
Haha dokładnie o świecę chodziło

Właśnie tak ☺ mi się do 20 tc pięknie wyprostowala, ale niestety za krótko to trwało i szybko wróciła do swojej pierwotnej pozycji . Ale przy kolejnej ciąży mam nadzieję, że szybciej mi się wyprostuje
A jak tak o lekarzach i tylozgieciu gadamy, to wyobraźcie sobie, że zdarzają się lekarze, którzy w ciąży kobietom mechaniczne (przy uzyciu ręki) prostuja tylozgiecie głównie statek daty, ale jednak...

Jezuuuu aż poczułam taki rozrywający ból w brzuchu... To jest jedna z tych rzeczy, w które po prostu nie chcę uwierzyć

A co do tyłozgięcia to ja z kolei czytałam (chyba nawet na mamaginekolog) że bardzo rzadko się zdarza, aby kobieta z tyłozgięciem urodziła dziecko przed terminem

Stary 2020-09-02, 21:21   #863
amiyaa
Zadomowienie

Karo991, cudowna kropeczka ❤
amiyaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-09-02, 21:43   #864
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezuuuu aż poczułam taki rozrywający ból w brzuchu... To jest jedna z tych rzeczy, w które po prostu nie chcę uwierzyć

A co do tyłozgięcia to ja z kolei czytałam (chyba nawet na mamaginekolog) że bardzo rzadko się zdarza, aby kobieta z tyłozgięciem urodziła dziecko przed terminem

Tak, też czytałam ten wpis mamyginekolog. A sprawdzalas komentarze? Bo tam duzo kobiet z tylozgieciem pisało, że nie dość, że donosiły ciążę, to jeszcze rodziły po terminie tak wiec nie tak znowu rzadko

Stary 2020-09-02, 22:13   #865
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:

Suuuper! Karo dużo dużo zdrówka i spokojnej ciąży
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-09-03, 05:03   #866
maaalinowaaa
Zadomowienie

Dzień dobry

Karo pięknie !

Stary 2020-09-03, 06:01   #867
malinka103
Rozeznanie

Dzień dobry, u nas zapowiada się piękna pogoda bo i dzień zaczął się wcześniej zrobilam rano pinka 10 i biało więc dziś zamawiam ovarin i cała nadzieja w nim. Niech ta końcówka roku będzie zacna
Ja dziś znów w domu, także muszę ruszyć na zakupy jakieś i dziś wkoncu na pazy jadę bo odrosty metrowe
Miłego dnia

Stary 2020-09-03, 06:02   #868
MoszKa88
Wtajemniczenie

Dzień dobry

W końcu słońce z rana, od razu czlowiekowi chce się żyć .

Udanego dnia

Stary 2020-09-03, 06:09   #869
Karo991
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amiyaa Pokaż wiadomość
Karo991, cudowna kropeczka

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ----------

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Suuuper! Karo dużo dużo zdrówka i spokojnej ciąży
Dziękuję

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Cytat:
Napisane przez maaalinowaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Karo pięknie !

---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Cytat:
Tak, też czytałam ten wpis mamyginekolog. A sprawdzalas komentarze? Bo tam duzo kobiet z tylozgieciem pisało, że nie dość, że donosiły ciążę, to jeszcze rodziły po terminie tak wiec nie tak znowu rzadko

Hej, nie czytałam komentarzy ale chyba komentarze w takim razie potwierdzają tę teorię, skoro rodziły w terminie albo po terminie a ja pisałam że rzadko rodzą przed terminem chyba że coś źle zrozumiałam, to przepraszam, ale dopiero się obudziłam

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

Cytat:
Dzień dobry, u nas zapowiada się piękna pogoda bo i dzień zaczął się wcześniej zrobilam rano pinka 10 i biało więc dziś zamawiam ovarin i cała nadzieja w nim. Niech ta końcówka roku będzie zacna
Ja dziś znów w domu, także muszę ruszyć na zakupy jakieś i dziś wkoncu na pazy jadę bo odrosty metrowe
Miłego dnia

Ohh, przykro mi ale będzie jeszcze zacnie tak jak piszesz, zobaczysz

I również życzę wszystkim miłego dnia, chociaż u mnie akurat znowu szaro za oknem

Stary 2020-09-03, 06:25   #870
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Miłego dnia

Malinka, przykro mi, że wyszła biel i przyklaskuje na ovarin niech Ci pomoże z cyklami i nie tylko
Cytat:

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ----------

Dziękuję

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Hej, nie czytałam komentarzy ale chyba komentarze w takim razie potwierdzają tę teorię, skoro rodziły w terminie albo po terminie a ja pisałam że rzadko rodzą przed terminem chyba że coś źle zrozumiałam, to przepraszam, ale dopiero się obudziłam

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

Ohh, przykro mi ale będzie jeszcze zacnie tak jak piszesz, zobaczysz

I również życzę wszystkim miłego dnia, chociaż u mnie akurat znowu szaro za oknem

Hej, hej przepraszam to ja napisałam na odwrót dziewczyny w komentarzach przeczyly tej teorii i było tych komentarzy naprawdę sporo chciałam sprawdzić na blogu ale komentarzy nie widze żadnych 🧐 nie zaglądam do niej regularnie, bo mam mieszane uczucia co do tego co pisze, ale jak przeglądałam będąc w ciąży to była możliwość komentowania (interesowałam się tym tematem jak bylam w ciąży i dość opornie mi się to moje tylozgiecie prostowalo :/) a teraz nie widzę takiej opcji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości