![]() |
#841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
Karo piękne
![]() Ja tak średnio jestem zadowolona z wizyty. Czuję się troszeczkę olana. Generalnie co najważniejsze WSZYSTKO OK, pęcherzyk powinien pęknąć jutro/pojutrze. Seks był wczoraj i dzisiaj się chyba nie uda bo mój ma kolację z klientem i wróci jak ja już będę spała. Więc spróbujemy jutro... O dziwo mam tyłozgięcie macicy, nikt mi o tym nigdy nie powiedział a my 90% razy kończymy w pozycji od tyłu, to tak jakby nie leci tam gdzie powinno według gina ![]() ![]() Także na własną rękę za tydzień sprawdzę progesteron, czy ten pęcherzyk pękł. No mam troszkę niesmak. Wiem że jestem młodą i mam mnóstwo czasu, ale to nie znaczy że nie mam żadnych problemów. Też nie twierdzę że je mam, ale chodzi mi o jego podejście Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Frezjan, z tymi dwoma latami to ładnie popłynął
![]() A pozycją się nie przejmuj, przecież w okolice szyjki macicy i tak trafiacie, a dalej plemniki sobie poradzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby jest w top 3 najlepszych ginow w mieście, jest szefem kliniki, ileś tam lat praktyki w Londynie i w Niemczech i uwaga, specjalizacja z leczenia nieplodnosci... Mają też najlepszy sprzęt USG. Gość się generalnie skupił na tym że na pewno jeszcze nam nie wyszło bo ja jestem nakręcona i się organizm blokuje ![]() Ale olewam, najważniejsze że wszystko tam hula w porząsiu, to mnie uspokoiło. Wiem że 3cykl to tyle co nic, wszystkie to wiemy ![]() Gość mnie wziął za gówniare i tyle. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
A ze mna jest coś ewidentnie jest nie tak i teraz nie wiem na ile mnie coś rozkłada a na ile mi się hormony porabały. Mam 36,9stopni, czuje sie jakbym miała z 38 jestem wymemlana, wkurza mnie dzisiaj dosłownie wszystko, na myśl o weselu chce mi się ryczeć by będzie kicha i nie wypali. No nosi mnie niczym przed spóźniającym sie okresem a ja dopiero 6 dni po owu jestem. Ehhh zaś coś nie halo będzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozmawiałam z chłopem właśnie i opowiadałam mu o tej wizycie. Wspólnie stwierdziliśmy że no zostałam potraktowana jak smarkula i pewnie powiedział że po 2 latach dopiero jest podstawą do dalszej diagnostyki, bo stwierdził że przez to sobie odpuszczę i zluzuje ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#850 |
Rozeznanie
|
Kruszyna tematy zacne od rana ale moje samopoczucie napewno nie idzie w tym kierunku.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
Karo
Cudownie ❤️❤️🥰😂dużo zdrowka Dla Was 😍😍 |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Chyba się wybiorę 7 dpo zbadać progesteron czy wgl owu była
#855 |
Wtajemniczenie
|
Frezjan, ja również po tym co napisałaś nie miałabym do tego lekarza zaufania... Wiesz często jest tak, że Ci top lekarze mają już wywalone i wcale się tak nie przykladaja (wiem na przykładzie leczenia endometriozy). Czasem lepiej pójść do młodsze z ambicjami, który wykaże jeszcze na tym etapie zaangażowanie.
Co do tylozgiecia. Ja mam takie estremalne i zawsze słyszałam od lekarzy, że pozycja od tyłu jest sprzyjajaca zaplodnieniu. Ale tak jak piszesz, najważniejsze, że zbadał i wszystko ok ![]() Karo, piękne zdjęcie ![]() ![]() Ashya, no no ![]() Malinka103, zrób test jutro z rana ![]() Ja chyba też się nieśmiało witam w klubie ciaz urojonych. Dalej mnie brzuch ciągnie (z prawej strony, lewej, po środku, czuje klucia w podbrzuszu i przy pachwinach i takie rozpieranie przy pecherzu) 🤷☠♀️🥴 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Rozeznanie
|
Moszka, Shadoww, dziękuję Wam kochane
![]() Ja też mam tyłozgięcie i też słyszałam, że to pozycja od tyłu jest najlepsza, ale słyszałam też opinie, że to nie ma znaczenia. I u mnie, jak dobrze pamiętam, była to jakaś inna niż od tyłu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
Chłop wrócił wcześniej ze spotkania i twierdzi że akurat dzisiaj nie ma ochoty i na pewno plemniki z wczoraj i przedwczoraj dadzą radę ...
![]() W zeszłym cyklu było dzień seks dzień przed i dzień po moich owulacyjnych boleściach (nie robiłam wtedy testów) i jakoś nie pyklo... Jak nie mam dni płodnych to by z łóżka nie wychodził ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie lekarz nie jest od posiadania opinii na temat tego, czy dwudziestopięciolatka (czy nawet dziewiętnasto-, dwudziestolatka) "ma czas". Jeżeli są problemy (a brak ciąży po roku na to wskazuje), to się je diagnozuje i leczy. Ja wcześniej miałam takiego gina "z misją", skrajnie pro-antykoncepcyjnego*. *Prezerwatywa to jego zdaniem nie antykoncepcja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe rozumiem doskonale, też nie chce z tych pozycji rezygnowac ![]() ![]() I podpisuje sie rękami i nogami pod tym, że lekarz ma diagnozowac i leczyć. Tak jak pisałam, odnoszę wrażenie, że Ci super znani, w pewnym wieku mają już wywalone i liczy się kasa Misiu, a nie dobro pacjentki... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano, podobno po ciąży może być lepiej. Bo w ciąży się równa pozycją z "normalną" i potem niekoniecznie wraca do pierwotnego stopnia tyłozgięcia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie tak ☺ mi się do 20 tc pięknie wyprostowala, ale niestety za krótko to trwało i szybko wróciła do swojej pierwotnej pozycji ![]() ![]() A jak tak o lekarzach i tylozgieciu gadamy, to wyobraźcie sobie, że zdarzają się lekarze, którzy w ciąży kobietom mechaniczne (przy uzyciu ręki) prostuja tylozgiecie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tyłozgięcia to ja z kolei czytałam (chyba nawet na mamaginekolog) że bardzo rzadko się zdarza, aby kobieta z tyłozgięciem urodziła dziecko przed terminem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
Karo991, cudowna kropeczka ❤
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Karo pięknie ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#867 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, u nas zapowiada się piękna pogoda bo i dzień zaczął się wcześniej
![]() ![]() ![]() Ja dziś znów w domu, także muszę ruszyć na zakupy jakieś ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#868 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() W końcu słońce z rana, od razu czlowiekowi chce się żyć ![]() Udanego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() I również życzę wszystkim miłego dnia, chociaż u mnie akurat znowu szaro za oknem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.