![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
wspólnie gramy w gry na komputerze (on na jednym ja na drugim - poznajemy mnóstwo ciekawych osób i mamy więcej tematów do rozmów). Ponadto codziennie jemy wspólnie obiad, i ok 30 min leżymy po obiedzie i rozmawiamy jak nam minął dzień. Jeździmy do lasu, chodzimy do kina ok raz w miesiącu. Wspólnie ćwiczymy tzn on z ciężarkami i na drążku, ja w tym czasie z płytą chodakowskiej. Bawimy się ze szczurkami i z psem. czasami leżymy po prostu w dzień i oglądamy filmy lub śpimy
![]() Edytowane przez gotfrydka Czas edycji: 2012-09-28 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
W wakacje dużo jeździliśmy samochodem, zwiedzaliśmy (prawko zdane
![]() oglądaliśmy filmy w domu lub kinie, zdarzyło się jakieś ciasto upiec, raz pizzę. A tak to dużo przytulania i romantycznych uniesień ![]()
![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
A my ostatnio robimy wielkie grzybobranie,lubimy łazić,szukać i zbierać,no i jeść potem
![]() A tak to: zwiedzamy,mamy głupawki,oglądamy filmy,szlajamy się po galeriach,śpimy,przytulam y się,rozmawiamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
My robimy ze sobą wszystko jak najlepsi przyjaciele i para w jednym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
To może ja
![]() 1. Taniec - zapisaliśmy się rok temu do szkoły tańca, było ciężko ale teraz sprawia nam to niesamowitą frajdę, zbliża i pozwala rozładować emocje. Polecam tango - bardzo namiętny taniec 2. Wspinaczka - po pierwszym wspólnym wypadzie zakochaliśmy się w skałkach na zawsze. 3. Gotowanie - kolekcjonujemy książki i gazety kulinarne, prawie codziennie robimy obiad. Wyznajemy zasadę Slow Food pomimo, że mamy minimum czasu wolnego. 4. Rolki/rower/spacer/siłownia - lubimy sport. ![]() 5. Kino/teatr/opera - gdy jest coś ciekawego to się wybieramy 6. A gdy jesteśmy leniwi i mamy trochę więcej czasu, kupujemy smakołyki, wino i spędzamy wieczór skupiając się tylko na sobie - masaże, wygłupy, czytamy komiksy, gramy w szachy albo w jakieś inne gry i inne przyjemności. ![]() Uważam, że warto mieć wspólną pasję - na rozdrożu ona często ściąga ludzi do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
u nas: (my żyjemy we Włoszech)
- poruszamy się komunikacją miejską ![]() - spotykamy jego kolegów ![]() - wchodzimy do baru i pijemy małą czarną ![]() - siedzimy pod barem i pijemy piwo ![]() - palimy sobie co nieco ![]() - kłócimy się/bijemy się ![]() - godzimy się ![]() - leżymy w łóżku i nic nie robimy/przysypiamy ![]() - oglądamy filmy ![]() - kontrolujemy swoje facebooki hehehehe ![]() - bierzemy wspólny prysznic ![]() - gotujemy coś, acz częściej to on gotuje ![]() - wyznajemy sobie miłość i snujemy plany na przyszłość ![]() - on opowiada o swoim życiu/rodzinie/kraju a ja słucham ![]() - idziemy spać wtuleni w siebie ![]()
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
Często lubimy poleniuchować w łóżku , oglądając filmy.
Chodzimy na spacery Rozmawiamy Robimy sobie na wzajem masaż Wygłupiamy się Spotykamy się ze znajomymi Uprawiamy seks lub zaspypiamy razem ![]() ![]()
![]() |
#849 |
ReklaMO(D)żerca.
|
z ostatniej chwili : gramy w statki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
my się ostatnio ścigaliśmy na fotelach na kółkach (pan doktorant i pani magister)
![]() |
#851 |
Konto usunięte
|
Ostatnio to tylko siedzimy po 2 stronach biurka i trzaskamy zadania
![]() Ale ostatnio ciągał mnie po podłodze do łazienki przy akompaniamencie odgłosów natury z jakiegoś radia internetowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
on śpi, ja siedzę na necie albo gram
![]() spotykamy się ze znajomymi oglądamy filmy/tv słuchamy muzyki bijemy się i kłócimy ![]() pijemy winko/piwko sprzątamy w pokoju chodzimy na imprezy gadamy różne głupoty ![]() gotujemy a czasem po prostu leżymy w łóżku i się nudzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
Mój TŻ uczył mnie jeździć motocyklem, we wrześniu zdałam prawko i teraz czekamy na wiosnę i będziemy śmigaaaać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- + drapiemy po pleckaaach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio gramy jeszcze w PS3 Move ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-10-31 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Uczymy, przytulmy, całujemy, robimy drzemki między przerwami w przyswajaniu wiedzy, oglądamy razem mecze tenisa kobiet
![]()
![]() |
#856 |
Przyczajenie
|
O jeeenyy.. Prościej byłoby napisać czego nie robimy razem ; ) Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi więc w zasadzie każda wspólna czynność sprawia przyjemność
zakupy gotowanie spanie ostatnio zachciało nam się przemalowac jego pokój hehe wygłupianie się oglądanie filmów, czytanie gazet, książek podróże, spacery winko , czasami wspólne imprezy od czasu do czasu jakieś piwko , wyjscie gdzies za znajomymi zdarza się, że z nudów czasem gramy w coś np. panstwa i miasta albo jakies inne gry ; ) można sie dużo naśmiac A czasem po prostu leżymy i nie robimy nic : ) Nawet wspólne lenistwo jest fajne : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
a ja potrzebuję porady - tż uwielbia sport, ja mniej, nie mam kondycji.. teraz męczy mnie, że musimy coś porobić razem, poruszać się, a ja kompletnie nie mam pomysłu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
pływanko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jest tak jak u Ciebie: TŻ jest maniakiem sportu, a ja dostaję zadyszki podczas wchodzenia po schodach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
ale ja tak strasznie nie lubię pływania
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#862 |
Rozeznanie
|
razem spacerujemy, rozmawiamy, spotykamy ze znajomymi, robimy razem zakupy, oglądamy albo robimy coś wspólnie na kompie, przytulamy się, podróżujemy i snujemy plany na przyszłość
![]()
![]() |
#863 |
Przyczajenie
|
Robimy WSZYSTKO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Zadomowienie
|
Hmm..
- oglądamy tv - słuchamy muzyki - oglądamy filmiki - paczymy na facebooku - gramy na fonach - rysujemy - ja jeżdżę na koniu, on patrzy - łazimy na długie spacery - gotujemy - bawimy się z psami - TŻ spokojnie znosi jak łazi po nim 7 moich szczurów (uwielbiają go ![]() - jeździmy gdzieś - szlajamy się po naszej wsi - jeździmy na miasto, do centrum - chodzimy do kina - kochamy się psychicznie i fizycznie - planujemy wspólną przyszłość - jesteśmy zazdrośni o siebie - spotykamy się z znajomymi - przegadujemy noce - walczymy na kciuki - gramy w łapki - gramy w scrabble - bijemy się - łaskoczemy póki nie dostanę zadyszki ![]() - kłócimy się - rozwalamy meble ... Mogłabym wymieeeeniać i wymieeeniać. A na styczeń już załatwiłam dla nas wypad w góry, to bedzie romantyczne ![]() ![]()
![]() |
#865 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
pracujemy razem
![]() nic nie robimy razem ![]() jemy, gotujemy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
Bardzo różnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Przyczajenie
|
![]()
hmm...
jemy ciasto i różne inne pyszności całujemy się przytulamy wygłupiamy oglądamy TV słuchamy muzyki chodzimy na spacery łaskoczemy się i...sprawiamy sobie przyjemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Pani Mizantrop
|
Oglądamy razem filmy i seriale
Czytamy razem książki - leżąc obok siebie każde czyta swoją Przytulamy się Kochamy się Gadamy o rzeczach bardziej poważnych, mniej poważnych i całkiem niepoważnych Jak przyjeżdża do nas moja przyjaciółka to spędzamy czas we trójkę Jeździmy w odwiedziny do jego kuzynów i wychodzimy większą grupą np na piwo Razem gotujemy i razem jemy Razem sprzątamy Chodzimy na spacery Czasem on leży, ja go łaskoczę, a on się wścieka, że ja nie mam łaskotek i nie może się zemścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.