![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Dawno nie zaglądałam na ten wątek. Isis23, Ty piszesz prace magisterską a ja licencjacką. Obrone też mam jakoś na początku lipca. Za to weny do pisania kompletnie brak. Ależ bym chciała już miec to za sobą
![]()
#842 |
Zakorzenienie
|
no z ta wena to masakra... wiem cos o tym... a gdzie piszesz licencjat?? i jaki tytuł pracy jeśli mozna wiedziec
![]()
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
KTZ-ty .. ale nie w kalsku tylko w Zg.. uzupełniające robie na UZ
#845 |
Wtajemniczenie
|
Rogusia_007 skończyłam budownictwo na UZecie
![]() oliwka_ to jutro kciuki trzymamy ![]() dzisiaj w sumie też trzymamy...za Polskę ![]() Miłego dnia....szkoda, że pada ![]()
#846 |
Zakorzenienie
|
no to cudów nie było.. wracamy do domu
![]()
#847 |
Wtajemniczenie
|
ja nie spodziewalam się zbyt dużo, jednak zaskoczyli mnie grą...słabiutko...
najważniejsze jednak, że awansowaliśmy do następnych ME ![]()
#848 |
Zakorzenienie
|
ojj mecz był rzeczywiście słabiutki. No, ale ja przeczuwałam.
ajj wymieniłam bym niemal całą kadrę, heh ![]() ahh nie chce mi się już uczyć ;/ w czwartek egzamin :/ a potem mam nadzieję wakacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
biiibiii to trzymamy kciuki w czwartek
![]() ciekawe jak tam Oli... dzisiaj chyba egzamin miała... ![]()
#850 |
Zakorzenienie
|
Dziewiczyny jestem wykonczona i padnieta i nie zdałam
![]() ![]() Buziaki kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
kurde szkoda Oli
![]()
#852 |
Zakorzenienie
|
Oli przykro mi
![]() wiem co to znacza nerwy związane z prawkiem bo tez przez to przechodziłam. ![]() Trzymajcie za mnie dziewczęta kciuki jutro ![]() Jak zdam to mnie TZ zabiera w nagrodę do Ikeii do Poznania po dywaniki do nowego pokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Ja porprostu znowu mam jakąś depresje czy coś w sobote i niedziele mam egzaminy w sumie już 1 bo drugi przeniosłam na 26 lipca bo nie dam rady przez to prawko nie mogłam sie skupić na nauce do tego jakaś senna chodze ... chyba przydał by mi się jakiś kompleks witamin. Cały czasnajchętniej bym spała a jak nie spię to się uczę a wiec dziś od rana jak już wiem ze jeden egzamin przelozony to zaczełam sprzątać bop juz taki bałagan że koniec zresztą bałagan to było mało powiedziane. A do tego prawka to jestem wściekła dziśiaj dopiero to zaczyna ze mnie schodzić bpo dzowniłam do instruktora to nawet sie popłakałam, wczoraj to jeszcze chyba domnie nie docierało albo byłam zbyt wściekła żeby płakać poprstu brak słów ... na 20.00 miałam egzamin weszłam przed 21 wiec mówie albo mnie szybko uleje albo mi szybko pozowli zdać. Jak podeszłam do niego to taki miły nawet był może też dlatrego że ja tak na spokojnie podeszłam ogólnie wszystko na placu super szybciutko się uwinełam i wyjazd z WORD-u oczywiście słynny STOP jak na Lechitów stoje stoje lepiej poczekać niż ma mnie uwalić patrze czytso ale zaraz patrze ze jedzie mondeo srebren facet skreca w prawo tam gdzie ja wyjerzdzam wiec nikt nie jechal ja powoli jeszcze patrzac czy napewno moge jechac delikatnie podjechalam ale nie jechalam a ten wszysbko wylaczyl kierunek i na mnie ja w tym momencie stałam kołoami na stopitak zeby widziec a ten mi hamulec wcisnol i koniec egzmianu porptu bylam w ciezkim szoku ze mi to zrobil myslalam ze wyzywei tego palanta a ten wykorzystla moment i mnie uwalil a za 5 inut juz jechal autkiem do domu zadowolony spieszylo mu sie i miał szczescie ze ktos mu pomogl mnie uwalic ![]() Do tego mam cały czas 3 egzaminy do zaliczenie a mi sie niechce nie wiem kiedy to zrobie ![]() ![]() A teraz o Wiedniu ![]() ![]() Pierwszy dzień mój tż mnie wkurzył niechcial z nami iśc na miast po czym stwierdzil ze beirze taksówke i jedzie zwiedzać wiedeń noca przy okazji nas odwiezie do domu dobra impreza as ominela nerwów miałam tez niemało ;/ Następny dzień czwarttek dzien meczu super ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba wszytsko ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka Kochane ![]() Biiibiii trzymamy kciuki za egzamin ![]() No właśnie pomieszałam strony przy prawku jak opisywałam ja jechalam prosto na stopie on jechal z mojej lewej strony i skręcał w jego prawo a czyli ztej ulicy co ja wyjerzdzalam w prawo na zawracanie mnie brał. chyba już dobrze będzie opisane ![]() Dzięwczyny dzięki że trzyałyście kciuki mam nadzieje że 2 razem już będzie zdane i ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
biiibiii to trzymamy kciuki ....
Oli.. a Ty sie nie martw... następnym razem jak bedziesz zdawac to wsiadaj jak do swojego auta, wiem wiem... łatwo powiedziec... ja zdałam prawko za 2 razem.. zdawałam własnie z takim podejsciem... zdawałam w sobote i to w dodatku wychodziłam ostatnia z tej sali oczekujących...tyle co ja sie nasłuchałam tam i napatrzyłam, na panikujące osby, płaczące laski i zawodzące...uszy mi spuchły... ehh... wyszłam z nastawieniem" co ma byc to bedzie, wezme faceta, przewioze po miescie i jade spowrotem do domu bo już mam dość"... zdawałam na punto nr 1. gościa to wogóle woziłam jakby moim znajomym był.... nie myslałam o tym ze mnie ocenia, wszystko na spokojnie.. traktowałam go jako pilota ![]() ![]() aaaa....Oli... jednego naleśnika to ty mi spakuj i kurierem go jeszcze dzisiaj poprosze ![]() ![]() albo niech bedą 2 :P
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2008-06-18 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Isis to zapraszam na naleśniczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Oli musisz zdać już za 2gim razem, bo ja pamietam ze obiecałaś nam wycieczke na giełde do Poznania
![]() ![]() a powaznie to nie denerwuj się, ja mnie tez oblali. zdalam dopiero za 3cim podejściem, heh wiem co przezywasz ![]() zazdroszcze naleśników ![]() ja ide sobie robic marne tosty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ostatnio bardzo rozwijacie ten wątek, z czego się bardzo cieszę, tylko że nie nadążam go czytać, nie mówiąc o pisaniu tu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Dziewcyzny ja informuję w piątek Vabaq jakby co
![]() ![]() A teraz rekreacyjne spacerek z pieskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
ja niestety w piatek odpadam
![]()
#860 |
Zakorzenienie
|
Isis zdolna jesteś dasz rade trzymamy kciuki a jak sie obronisz to wielkie opijanie
![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Isi napewno dasz rade
![]() Nie ma innej opcji, my tutaj trzymamy kciki za Ciebie ![]() anne napisz co tam u Ciebie koniecznie! bardzoooo dawno się nie odzywałaś. Ja w piątek jade do Wenusa, na 20 na Seks w wielkim mieście ![]() napisalam dzis ostatni egzamin, wyniki za tydzien ale mysle ze zdam ![]() wiec chyba mam wakacje, moge sie wziac za szykowanie sobie nowego pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że masz za sobą wszystkie egzaminy. Jeśli napisałaś dziś ostatni, to chyba i moja siostrzenica z tego samego kierunku jest już po, muszę ją zapytać. Skoro masz przed sobą szykowanie nowego pokoju, to życzę owocnej pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
anne jesli dobrze pamiętam Twoja siostrzenica była rok niżej niż ja? albo się mylę. Ja jestem na 2gim roku.
Cieszę się, że jesteś nadal z mężczyzną z którym pamiętam jak zaczęłaś się spotykać i nie byłaś pewna czy coś wyjdzie z tego ![]() Ja się zaręczyłam ze swoim ![]() Kurcze, jestem taka szczęsliwa, że już koniec nauki, że nie wiem co mam zrobić ze sobą ![]() jest tyle przyjemnych rzeczy do zrobienia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Serdecznie gratuluję zaręczyn, faktycznie przeoczyłam ten fakt. Mój związek rozwija się bardzo pomyślnie, myślimy o wspólnej przyszłości, więc najprawdopodobniej w bliskiej przyszłości też tak się stanie ![]() Jak masz tyle fajnych rzeczy do zrobienia, to po prostu bierz się za nie po kolei, nie ma co tracić czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, tyle do zrobienia, nie wiem od czego zacząć, oglądać tv czy może pójść spać ? ![]() ![]() a tak poważnie to musze brać się za urządzanie nowego pokoju, ale jakos nie mam weny bo jeszcze nie spadł ze mnie stres egzaminacyjny. Oli ty studiujesz w Poznaniu, prawda? orientujesz sie może czy jest tam kierunek studiów (podyplomowych) związany z zamowieniami publicznymi ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
biiibiii.. no to już mogę pogratulować
![]()
#867 |
Zakorzenienie
|
Isis trzymam kcuki zebys miała wene do pisania
![]() ![]() musimy się kiedyś razem wybrać na spacer po cigacickich okolicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Biiibiii tak studiuje hmm ale musiała bym sie rozejrzec bo w sumie do tej pory nie interesowala mnie podyplomowka wiec nie sluchalam nic na en temat
![]() ![]() Isis pisaj pisaj tą prackę my kciuki trzymamy i odrazu na 5 sie obronisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
laski zdaje mi sie czy nam posty wcięło???? tez nie macie 30 strony watku?? przeciez była
![]() ![]()
#870 |
Zakorzenienie
|
Isis chyba masz rację wydawało mi się że była już 31 strona .... ale ostatnio wizaż szwankuje dziś niechciał mi działać znowu więc pewnie coś poznikało ... tylko szkoda....
Miłej nocki kochane ![]() Ja ma doła bylam z koleżanką ale to nic nie pomogło ... ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.