Wasze sny - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-07, 07:18   #841
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Dot.: Wasze sny

Śniłam, że spojrzałam w oczy swojemu odbiciu w lustrze, a ono przeszło przez nie do mnie.
Przestraszyłam się go...
I zastanawiałam czy to na pewno jestem ja...
Zaczęło ze mną rozmawiać, tylko nie pamiętam już o czym...
Niesamowite doznanie, wszystkie szczegóły mojego wyglądu dokładnie zachowane...
To tak jakby mieć możliwość przyjrzeć się sobie samemu, stojąc i patrząc na siebie z boku.
Uczucie jest zupełnie inne niż gdy spogląda się tylko w lustro...
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-07, 09:10   #842
paulinka3110
Wtajemniczenie

A mi się śniło że miałam operację plastyczną biustu. Ale czy powiększania czy zmniejsznia to nie wiem. Jak spojrzałam w lustro to miałam takie długaśnie szwy a piersi sterczały mi jak piramidy!:hahah a:

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-07, 10:37   #843
aniulkaa88
Rozeznanie

A mi sie dzisiaj snilo, ze poszlam na slub na ktorym bylo 6 pogrzebow, wszedzie byly trumny i karawany...jakas baba mnie nawet gonila, zebym trumne potrzymala Pozniej na raz wszystkie trumny otworzyli i ludzie zaczeli wymiotowac...Na nastepny dzien znowu poszlam na slub tym razem wszyscy w kosciele byli pijani...Nawet obudzic sie nie moglam
aniulkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-07, 14:15   #844
anetak
Wtajemniczenie

Śniło mi sie ze przechodziłam przez wielki most.
anetak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-07, 14:57   #845
atka83
BAN stały

Mi się śnił dzisiaj eks że miał przyjechać po torbe ze swoimi ciuchami.Czekałam na niego,aż przyjedzie pociągiem.Z koleżanką czekalysmy na peronie,po czym widze jak wysiada i mówie(z pogardą) do kumpeli patrz idzie.Jednak potem niósł dwie duże torby,a koleżanka powiedziała aby się wrócił bo wziął nie tą torbe o trzeba i sen mi się na tym urwał.

A drugi sen,to byłam u mojego dziadka w domu i siedziałam nago w dużym pokoju tylko przykrywałam sięczymś,byłam tam z moją byłą przyjaciółką,przyszedł jej facet a jago wyganiałam że ma iść stąd bo jestem naga.

Miałam dwa sny,jednej nocy.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 09:48   #846
edit23
Zakorzenienie

Śniły mi sie pączki... ale ich zjadłam w tym śnie...
Stary 2007-09-09, 21:28   #847
sweetmelongirl
Raczkowanie

edit23 oooo jaki smaczny sen :P mniaaaaam

Mi sie snilo ze przyjechalam do mojego TŻ i były u niego 2 dziewczyny, twierdził że to znajome jego brata. I kiedy jedna z nich spytala po francusku kim ja jestem on odpowiedzial, ze tylko dobra kolezanka. A mi zaczal klamac ze cos zupelnie innego powiedzial jej. Niestety nie wiedzial ze znalam francuski ;p oczywiscie w snie...
Ach gdybym ja tak zawsze wiedziala co ludzie mowia i wladala jezykami
sweetmelongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:24   #848
SoYa
Rozeznanie

A mnie się śnił kolega w... leginsach i jeansowej mini Szczęście, że się obudziłam...

Yo, Mika!

SoYa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:38   #849
atka83
BAN stały

Wczoraj.
Miałam głupi sen,śniło mi się że zmarł sąsiad z klatki obok,że byl pogrzeb w domu,ale mnie z kolegą nie chciał jakiś łepek wpuścić po się spóżniliśmy.Potem widzialam,że bylam u niego/sąsiada/ w domu,ale był prawie pusty stało tylko jedne łóżko.

Dzisiaj:
Sniła się moja przyjaciółka,która jest obecnie w Hiszpanii.Byłam z nią w mieście i dałami list do mnie,a ja jej dałam swój list.Potem,że była jakaś impreza pod ratuszem,śpiewała Majka Jeżowska i jadłam z inną kumpelą torta lodowego o smaku arbuzowym.
Stary 2007-09-11, 09:46   #850
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Wczoraj sniło mi sie ,ze była jakas epidemia i chodziło sie w takich maskach a dziś?? hmmmmmm ,ze zgwałcił mnie taki dobry kumpel mojego brataDodam,ze kompletnie mi sie nie podoba i juz jest żonaty

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 11:55   #851
atka83
BAN stały

Dzisiaj mi się śniło,że moja mama wymiotowała.
Mam glupie sny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-11, 12:35   #852
Chii1986
Zakorzenienie

Ja mam dziwne sny, czasem mi się śni że Tż mnie zdradza albo nie zauważa,gada z inną dziewczyną i te sny są strasznie realistyczne a zarazem dziwne bo w rzeczywistości zachowuje się zupełnie inaczej,nie lubię tych snów
A dziś rozśmieszył mnie sen Tżta zacytuję Jego smsa:
"no bo ten sen był dziwny bo nie chciałaś się ze mną spotkać i ja poszedłem do sklepu i sobie kupiłem takie dobre lody przynajmniej opakowanie było fajne i potem poszedłem do ciebie tak z zaskoczenia i ty miałaś taki mały pokój i miałaś tam tylko łóżko i kompa i leżałaś nago i gadałaś z jakąś panią na Wizażu i ona cię uczyła jak tam pisać i wklejać zdjęcia i ty sobie zrobiłaś tak nago i wysłałaś a to bya jakaś prywatna strona i tam był jeszcze jakiś koleś i to był taki jakby czat i ja przyszedłem i przez chwilę z tobą siedziałem a ty znowu jakieś zdjęcie wysłałaś i ja ci powiedziałem że masz tak nie robić a ty że to twoja sprawa a ja chciałem się z tobą kochać a ty mi powiedziałaś że mam się odczepić no i ja wszedłem za łóżko a tam były moje laczki z roboty i je założyłem i już miałem wychodzić z pokoju i przyszedł twój sms i mnie obudził i nie wiem co było dalej ale jedno było fajne że pamiętam cie nago dokładnie bo to było takie realne i miałaś tak fajnie wydepilowany pasek bikini mam nadzieje ze nie wysyłasz nikomu swoich nagich zdjęć bo jak tak to z nami koniec"

Najbardziej mi się śmiać chciało z tych laczków za łóżkiem jak już mojemu Tżtowi śni się Wizaż to jest źle a może On ma podświadomy lęk, że się uzależnię od Wizażu i Go zostawię
Stary 2007-09-11, 12:40   #853
cheeba
Przyczajenie

kto wie co onaczaja sny w ktorych snia sie pociagi?
Stary 2007-09-11, 12:42   #854
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheeba Pokaż wiadomość
kto wie co onaczaja sny w ktorych snia sie pociagi?
Mi już się parę razy śniły dworce,pociągi i tory.. bardzo dziwne uczucie...niby normalne sny ale niepokojące..nie wiem co oznaczają....
Stary 2007-09-11, 13:13   #855
martini.
Zakorzenienie

Mi się dzisiaj śnił dentysta i borowanie zębów. brrrrr.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 19:59   #856
aanitkaa
Zadomowienie

dzis mi sie snilo ze wzielam kostke masla i je jadlam a póżniej dostalam ataku śmiechu w snie i smialam sie przez sen az moj TZ sie obudzil i zaczol sie pytac co sie dzieje z pozcatku nie wiedzial czy ja sie smieje czy płacze a ja o maly wlos sie nie posikalam ze smiechu

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-11, 20:05   #857
Mortyshja
Rozeznanie

A mi się śniło... że nie wiem jakim cudem zostawiłam swoje glany u cioci.. później przychodzę żeby je odebrać i okazuje się, że moja siostra młodsza poszła sobie w nich na miasto i ktoś jej ukradł z nóg glany moje a później podrzucił jej jakieś czerwone kozaki.. yyyyy koszmar !

Mortyshja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-12, 09:09   #858
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

A mi sie sniło , ze Mój TZ poszedł do wojska....

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-12, 11:35   #859
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Mi już się parę razy śniły dworce,pociągi i tory.. bardzo dziwne uczucie...niby normalne sny ale niepokojące..nie wiem co oznaczają....
O tak, w moich snach pociągi, dworce itp też pojawiają sie często. Zazwyczaj towarzyszy im niepokojąca atmosfera.

A dzisiaj miałam bardzo dziwny sen
Wszystko dzialo się w lesie, w USA, na obozie skautowskim
Współczesny gestapowiec zastrzelił mnie, (strzelił aż dwa razy, prosto w serducho). Tak bardzo nie chciałam umierać, że poczekałam aż ten facet się oddalił i wydostałam sie przez okno na zewnątrz i szukałam pomocy. Oczywiście pierwsza osoba, która mi pomogła była z "obozu gestapo" wiec uciekłam, kiedy się zorientowałam, że tak naprawdę czeka tylko kiedy się wykrwawię. Potem zatrzymałam samochód, który prowadziła jakaś pani, która wezwała karetkę, ale sama szybciej zawiozła mnie do szpitala, a tam już zabrali się za moją operację i wyjęli mi serce Kiedy tak czekałam na dalsze "zabiegi"(oczywiście bez serca) lekarz poinformował mnie, że chyba nie włożą mi mojego serca bo jest uszkodzone, za to oddadzą je komuś, kto potrzebuje takiego serca, a mnie wstawią jakiś "rozrusznik".
Nie wiem jak zakończyła się ta operacja, ale żyłam bo musiałam prowadzić życie pod innym nazwiskiem żeby "gestapo" mnie nie odnalazło.

Ale jazda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-12, 13:38   #860
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509

Ja mam czasami dziwne sny np. 3 września (początek szkoły) śniło mi się ze się spóźniłam naszczeście się nie sprawdziło Najlepsze jest to ze w ostatni dzien szkoły też mi się to sniło prześladuje mnie tenh sen

Mamy w szkole takiego zboczonego nauczyciela co się zawsze dziołchom w dekoldy patrzy i śniło mi się, że on do mnie "jak chcesz poprawic ocene to przyjdz do mnie do solarum" i dalej mi się śniło, ze tam poszłam i patrze a tam dziołchy po wybiegu ganiają w samych stringach i jeden chłopak goły nie mogłam z tego snu <-- tez sie nie sprawdziło

anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-12, 13:42   #861
Chii1986
Zakorzenienie

Ja jak byłam mała miałam sen, że idę do toalety i siusiam... obudziłam się na mokrym prześcieradle:/ to były czasy...
Stary 2007-09-17, 11:53   #862
Konto usunięte

Mój dzisiejszy sen:
W okolicy, w której mieszkam uciekałam przed czarnym Mercedesem z przyciemnionymi szybami. Ścigał mnie, a ja próbowałam się przed nim ukryć. Nie wiem czy to możliwe na czterech kółkach, ale można powiedzieć, że skutecznie "deptał mi po piętach".
Tylko to wcale nie było zabawne.

Potem w innym miejscu, które znam, znalazłam masę banknotów, które zbierałam garściami sądząc, że przydadzą mi się w ucieczce.

Jak się skończyło, niestety nie pamiętam, no ale skoro jestem tu dzisiaj z Wami.... , pewnie nie było tak źle.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 13:17   #863
atka83
BAN stały

To mi się dzisiaj śniło,ze jechałam autobusem podmiejskim,przede mną? siedziała jakaś babka,noi jedziemy i jakaś kobieta czeka na ten autobus,no to babka przede mną naciska czerwony guzik by się zatrzymał,a ten nic jedzie dalej,potem ta każe mi żebym ja nacisneła guzik ok naciskam,a ten dalej jedzie.Nagle się zatrzymuje na przystanku,wsiada ta dziewczyna,a babka która siedziała przede mną mówi,ta babka będzie na mnie zła.
Stary 2007-09-17, 13:26   #864
april:)
Zakorzenienie

też macie czasami wrażenie, że pewien sen już się wam śnił?
april:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 14:40   #865
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez april:) Pokaż wiadomość
Pewne sny się powtarzają.
Stary 2007-09-17, 15:19   #866
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cbc6429be45513368b51b71e3 40d921ce6d338a3 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam, że przez trzy lata w styczniu miałam co rok ten sam sen. To było dość dawno, więc nie pamiętam wiele, ale były smoki przed moim domem, samuraj na starej szopce z mieczem i Graczykowie pod moim płotem... A to wszystko na moim podwórku- to się nazywa pakiet full wypas!

Yo, Mika!

SoYa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 15:43   #867
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez backie Pokaż wiadomość
Mi się co jakiś czas śni,rzyganie nie wiem dlaczego.

Cytat:
Napisane przez april:) Pokaż wiadomość
Tak mam tak czasami,ze sen mi się powtarza.
Stary 2007-09-17, 19:44   #868
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SoYa Pokaż wiadomość
Ja tak miałam, że przez trzy lata w styczniu miałam co rok ten sam sen. To było dość dawno, więc nie pamiętam wiele, ale były smoki przed moim domem, samuraj na starej szopce z mieczem i Graczykowie pod moim płotem... A to wszystko na moim podwórku- to się nazywa pakiet full wypas!

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Mi się co jakiś czas śni,rzyganie nie wiem dlaczego.

Stary 2007-09-17, 20:09   #869
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509

Przypomniał mi się jeszcze jeden sen.. koszmar raczej Sniło mi się ze jechałąm autobusem po 17 w zimie (z przyjaciółką)ciemno było i tacy kolesie (na mózgu mają niezle byli w poprawczaku chyba z 4 razy.. gonili dziołche z siekierą itd.) chcieli ode mnie i od kolezanki wyłudzić 200 zł i my im nie chciałysmy dać i autobus jedzie przez pętle i wraca tą sama drogą (w polowie trasy..) oni wysiedli i biegli szybko a my na nastepnym przystanku. Oni myśleli, że my pojedziemy na około i kupili pistolety noże itd...A my wysiadłyśmy nanastepnym, bo sie bałyśmy i posżłyśmy w strone tamtego i idzemy a tam stoi ten autobus pełno krwi wsxyscy pozabijani kierowca z nożem w głowie ludzie pozastrzelani..szyby w krwi.. śwaitło się pali (oni chcieli nas zabic) i z otwartych drzwi wyleciała taka lalka z wełny i z guzikami zamias oczu cała we krwi i z wbitym nożem.. my juz takie bicie serca nie wiemy o co chodzi i patrzymy a oni w naszym kierunku biegną no to uciekałysmy... już nie mogłam.. tak się jakoś złożyło ze ona w inną stronę pobiegła nie było czasu zeby wracać oni za mną pobiegli... (i tu naszczeście obudził mnie budzik ) - potem przez jakiś czas bałam się jeździc autobusem po 17 jak jechał ten kierowca

Kieydś mi się sniło ze moj sklep był nie czynny i musiałam kupić chleb (kupiłam 3) i pojechałam po kolezanke na rowerze bo sklep był kolo nij i jade z tym chlebem i z nią i mowie "to chodzmy sie jeszcze kawelek przejechać" i jechałysmy kolo domu takiego świra (naszczeście go zamkneli w psychiatryku postrzelił moją sąsiadkę.. kiedyś chciał strzelać do mnie i do mojej przyjaciółki.. zaczełysmy uciekać i udało nam się naszczescie poważnie psychol wyglada jak śmierć w zimie w klapkach chodził i zawsze ma laskę w rece (laska- metalowy pręt) jak kiedyś usiał za nami w autobusie to wysiadłysmy na pierwszym przystanku..wogóle koleś chciał wszystkich zabijać ) i mi chleb wypadł a ja głupoia sie po niego wróciłąm 5 metrów przed nim.. a on wyciaga spluwe i we mnie kulką odbiła mi się od zamka w bluzie i my zostawiamy rowery i biegniemy w pola patrzyy jakis rów biegnie rpzez całą droge nie ma gdzie uciec rów głeboki pełno trupów(ten koleś ich wszystkich zabił) no to wskakujemy śmierdzi strasznie trupami chowamy simę pod tymi trupami serce bije wychodzimy dopiero po 3 godzinach idziemy wychdozimy a tam policja i go zamykaja

Nightmark

anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 23:03   #870
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anecia0509 Pokaż wiadomość
Przypomniał mi się jeszcze jeden sen.. koszmar raczej Sniło mi się ze jechałąm autobusem po 17 w zimie (z przyjaciółką)ciemno było i tacy kolesie (na mózgu mają niezle byli w poprawczaku chyba z 4 razy.. gonili dziołche z siekierą itd.) chcieli ode mnie i od kolezanki wyłudzić 200 zł i my im nie chciałysmy dać i autobus jedzie przez pętle i wraca tą sama drogą (w polowie trasy..) oni wysiedli i biegli szybko a my na nastepnym przystanku. Oni myśleli, że my pojedziemy na około i kupili pistolety noże itd...A my wysiadłyśmy nanastepnym, bo sie bałyśmy i posżłyśmy w strone tamtego i idzemy a tam stoi ten autobus pełno krwi wsxyscy pozabijani kierowca z nożem w głowie ludzie pozastrzelani..szyby w krwi.. śwaitło się pali (oni chcieli nas zabic) i z otwartych drzwi wyleciała taka lalka z wełny i z guzikami zamias oczu cała we krwi i z wbitym nożem.. my juz takie bicie serca nie wiemy o co chodzi i patrzymy a oni w naszym kierunku biegną no to uciekałysmy... już nie mogłam.. tak się jakoś złożyło ze ona w inną stronę pobiegła nie było czasu zeby wracać oni za mną pobiegli... (i tu naszczeście obudził mnie budzik ) - potem przez jakiś czas bałam się jeździc autobusem po 17 jak jechał ten kierowca
Poryczałam się ze śmiechu Zwłaszcza przy podkreślonych momentach (kupili pistolety, noże itd. - boskie! Już sobie wyobraziłam kolesi wchodzących do osiedlowej żabki po broń ) Ale ja mam specyficzne poczucie humoru

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości