![]() |
#841 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze sny
Śniłam, że spojrzałam w oczy swojemu odbiciu w lustrze, a ono przeszło przez nie do mnie.
Przestraszyłam się go... ![]() I zastanawiałam czy to na pewno jestem ja... ![]() Zaczęło ze mną rozmawiać, tylko nie pamiętam już o czym... Niesamowite doznanie, wszystkie szczegóły mojego wyglądu dokładnie zachowane... ![]() To tak jakby mieć możliwość przyjrzeć się sobie samemu, stojąc i patrząc na siebie z boku. Uczucie jest zupełnie inne niż gdy spogląda się tylko w lustro... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
A mi się śniło że miałam operację plastyczną biustu. Ale czy powiększania czy zmniejsznia to nie wiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
A mi sie dzisiaj snilo, ze poszlam na slub na ktorym bylo 6 pogrzebow, wszedzie byly trumny i karawany...jakas baba mnie nawet gonila, zebym trumne potrzymala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Wtajemniczenie
|
Śniło mi sie ze przechodziłam przez wielki most.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
BAN stały
|
Mi się śnił dzisiaj eks
![]() ![]() A drugi sen,to byłam u mojego dziadka w domu i siedziałam nago w dużym pokoju tylko przykrywałam sięczymś,byłam tam z moją byłą przyjaciółką,przyszedł jej facet a jago wyganiałam że ma iść stąd bo jestem naga. ![]() Miałam dwa sny,jednej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Śniły mi sie pączki... ale ich zjadłam w tym śnie...
![]()
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
edit23 oooo jaki smaczny sen
![]() Mi sie snilo ze przyjechalam do mojego TŻ i były u niego 2 dziewczyny, twierdził że to znajome jego brata. I kiedy jedna z nich spytala po francusku kim ja jestem on odpowiedzial, ze tylko dobra kolezanka. A mi zaczal klamac ze cos zupelnie innego powiedzial jej. Niestety nie wiedzial ze znalam francuski ;p oczywiscie w snie... Ach gdybym ja tak zawsze wiedziala co ludzie mowia i wladala jezykami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Rozeznanie
|
A mnie się śnił kolega w... leginsach i jeansowej mini
![]()
![]() |
#849 |
BAN stały
|
Wczoraj.
Miałam głupi sen,śniło mi się że zmarł sąsiad z klatki obok,że byl pogrzeb w domu,ale mnie z kolegą nie chciał jakiś łepek wpuścić po się spóżniliśmy.Potem widzialam,że bylam u niego/sąsiada/ w domu,ale był prawie pusty stało tylko jedne łóżko. ![]() Dzisiaj: Sniła się moja przyjaciółka,która jest obecnie w Hiszpanii.Byłam z nią w mieście i dałami list do mnie,a ja jej dałam swój list.Potem,że była jakaś impreza pod ratuszem,śpiewała Majka Jeżowska i jadłam z inną kumpelą torta lodowego o smaku arbuzowym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj sniło mi sie ,ze była jakas epidemia i chodziło sie w takich maskach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#851 |
BAN stały
|
Dzisiaj mi się śniło,że moja mama wymiotowała.
![]() ![]() Mam glupie sny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dziwne sny, czasem mi się śni że Tż mnie zdradza albo nie zauważa,gada z inną dziewczyną i te sny są strasznie realistyczne a zarazem dziwne bo w rzeczywistości zachowuje się zupełnie inaczej,nie lubię tych snów
![]() A dziś rozśmieszył mnie sen Tżta zacytuję Jego smsa: "no bo ten sen był dziwny bo nie chciałaś się ze mną spotkać i ja poszedłem do sklepu i sobie kupiłem takie dobre lody przynajmniej opakowanie było fajne i potem poszedłem do ciebie tak z zaskoczenia i ty miałaś taki mały pokój i miałaś tam tylko łóżko i kompa i leżałaś nago i gadałaś z jakąś panią na Wizażu i ona cię uczyła jak tam pisać i wklejać zdjęcia i ty sobie zrobiłaś tak nago i wysłałaś a to bya jakaś prywatna strona i tam był jeszcze jakiś koleś i to był taki jakby czat i ja przyszedłem i przez chwilę z tobą siedziałem a ty znowu jakieś zdjęcie wysłałaś i ja ci powiedziałem że masz tak nie robić a ty że to twoja sprawa a ja chciałem się z tobą kochać a ty mi powiedziałaś że mam się odczepić no i ja wszedłem za łóżko a tam były moje laczki z roboty i je założyłem i już miałem wychodzić z pokoju i przyszedł twój sms i mnie obudził i nie wiem co było dalej ![]() ![]() ![]() Najbardziej mi się śmiać chciało z tych laczków za łóżkiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 |
Przyczajenie
|
kto wie co onaczaja sny w ktorych snia sie pociagi?
![]()
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Mi już się parę razy śniły dworce,pociągi i tory.. bardzo dziwne uczucie...niby normalne sny ale niepokojące..nie wiem co oznaczają....
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Mi się dzisiaj śnił dentysta i borowanie zębów. brrrrr.
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
dzis mi sie snilo ze wzielam kostke masla i je jadlam a póżniej dostalam ataku śmiechu w snie i smialam sie przez sen az moj TZ sie obudzil i zaczol sie pytac co sie dzieje z pozcatku nie wiedzial czy ja sie smieje czy płacze a ja o maly wlos sie nie posikalam ze smiechu
![]()
![]() |
#857 |
Rozeznanie
|
A mi się śniło... że nie wiem jakim cudem zostawiłam swoje glany u cioci.. później przychodzę żeby je odebrać i okazuje się, że moja siostra młodsza poszła sobie w nich na miasto i ktoś jej ukradł z nóg glany moje a później podrzucił jej jakieś czerwone kozaki.. yyyyy koszmar !
![]()
![]() |
#858 |
Zadomowienie
|
A mi sie sniło , ze Mój TZ poszedł do wojska....
![]()
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj miałam bardzo dziwny sen ![]() Wszystko dzialo się w lesie, w USA, na obozie skautowskim ![]() Współczesny gestapowiec zastrzelił mnie, (strzelił aż dwa razy, prosto w serducho). Tak bardzo nie chciałam umierać, że poczekałam aż ten facet się oddalił i wydostałam sie przez okno na zewnątrz i szukałam pomocy. Oczywiście pierwsza osoba, która mi pomogła była z "obozu gestapo" wiec uciekłam, kiedy się zorientowałam, że tak naprawdę czeka tylko kiedy się wykrwawię. Potem zatrzymałam samochód, który prowadziła jakaś pani, która wezwała karetkę, ale sama szybciej zawiozła mnie do szpitala, a tam już zabrali się za moją operację i wyjęli mi serce ![]() Nie wiem jak zakończyła się ta operacja, ale żyłam ![]() Ale jazda ![]()
![]() |
![]() |
#860 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam czasami dziwne sny np. 3 września (początek szkoły) śniło mi się ze się spóźniłam
![]() ![]() ![]() ![]() Mamy w szkole takiego zboczonego nauczyciela co się zawsze dziołchom w dekoldy patrzy i śniło mi się, że on do mnie "jak chcesz poprawic ocene to przyjdz do mnie do solarum" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Ja jak byłam mała miałam sen, że idę do toalety i siusiam... obudziłam się na mokrym prześcieradle:/ to były czasy...
![]()
![]() |
#862 |
Konto usunięte
|
Mój dzisiejszy sen:
W okolicy, w której mieszkam uciekałam przed czarnym Mercedesem z przyciemnionymi szybami. Ścigał mnie, a ja próbowałam się przed nim ukryć. Nie wiem czy to możliwe na czterech kółkach, ale można powiedzieć, że skutecznie "deptał mi po piętach". ![]() Tylko to wcale nie było zabawne. ![]() Potem w innym miejscu, które znam, znalazłam masę banknotów, które zbierałam garściami sądząc, że przydadzą mi się w ucieczce. Jak się skończyło, niestety nie pamiętam, no ale skoro jestem tu dzisiaj z Wami.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
BAN stały
|
To mi się dzisiaj śniło,ze jechałam autobusem podmiejskim,przede mną? siedziała jakaś babka,noi jedziemy i jakaś kobieta czeka na ten autobus,no to babka przede mną naciska czerwony guzik by się zatrzymał,a ten nic jedzie dalej,potem ta każe mi żebym ja nacisneła guzik ok naciskam,a ten dalej jedzie.Nagle się zatrzymuje na przystanku,wsiada ta dziewczyna,a babka która siedziała przede mną mówi,ta babka będzie na mnie zła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
też macie czasami wrażenie, że pewien sen już się wam śnił?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Rozeznanie
|
Ja tak miałam, że przez trzy lata w styczniu miałam co rok ten sam sen. To było dość dawno, więc nie pamiętam wiele, ale były smoki przed moim domem, samuraj na starej szopce z mieczem i Graczykowie pod moim płotem... A to wszystko na moim podwórku- to się nazywa pakiet full wypas!
![]() |
#867 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniał mi się jeszcze jeden sen.. koszmar raczej
![]() ![]() ![]() Kieydś mi się sniło ze moj sklep był nie czynny i musiałam kupić chleb (kupiłam 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nightmark ![]()
![]() |
#870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.