Wszystko o Avonie - Część II - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-05, 17:07   #841
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
dostanę Glistening Peach w środę rano to mogę wrzucić zdjęcie
Ja będę go miała w poniedziałek razem z Champagne
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Przychylam się do prośby
Kupię w poniedziałek przy odbiorze paczki i postaram się na środowe spotkanko mieć nim pazurki pomalowane to i wrażeniami się podzielę

Cytat:
Napisane przez anCcik Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że na róznych rzęsach ten tusz wygląda inaczej. wiem, ze na KWC jest on raczej zachwalany, ale nie wiem czy i ja będe mogla wystawic pozytywa... no cóz. zobaczymy jak się będzie sprawdzal .
(ta szczoteczka ma dosc szeroko rozstawione te "grzebyczki" i np. ja mam cienkie rzęsy i czasami pozostają "owadzie nozki" :/
Mi najbardziej w tym tuszu przeszkadza jego trudne usuwanie już trzema płynami próbowałam i ZAWSZE na rzęsach pozostaje resztka. Mogę go porównać do Masterpiece, bo jego miałam wcześniej: Avonowy zdecydowanie lepiej podkręca, żaden z nich niestety nie pogrubia spektakularnie ale superFULL znowu można sobie łatwiej rzęski "brzydko oblepić" przez te rzadkie ząbki Kolor brązowy jets prawie czarny, ale taki "cieplejszy" i dla blondynek do delikatnego makijażu idealny
Za tę cenę uważam, że naprawdę warto go wypróbować; dla mnei to najlepszy tusz avonu
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:08   #842
fagnes
Raczkowanie

Witam. Dziś zamieszczam zdejęcia bizuteri.
1.Naszyjnik Hiral - według mnie dużo lepiej wygląda na żywo niz na zdjęciach. Jak jedna moja klientka go zamowiła i inne go zobaczyly to domawialam potem jeszcze 3.

Wiecie co, chyba ze zdjęć nic z tego, bo jak chce je tu dac to mi wyskakuje ze moj obraz ma rozmiar 575KB a musi miec 122KB Czy moge to jakoś zmienic zeby jednak to zdjecie zamiescic??? Jak ktora cos na ten temat wi proszę napiszac.
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:16   #843
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Za Twoją namową zamawiam ten Pink Lemonade
Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Ja chyba wezme, bo na zdjeciach tak slicznie sie blyszczy..
Stary 2007-01-05, 17:22   #844
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fagnes Pokaż wiadomość
Wiecie co, chyba ze zdjęć nic z tego, bo jak chce je tu dac to mi wyskakuje ze moj obraz ma rozmiar 575KB a musi miec 122KB Czy moge to jakoś zmienic zeby jednak to zdjecie zamiescic??? Jak ktora cos na ten temat wi proszę napiszac.
Musisz zmiejszyć rozmiar zdjęcia Otwórz foto w jakimś programie do fotek (ja używam ACDSee) i tam w opcjach to zmień

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:23   #845
majula
Zakorzenienie

Cytat:
1.Naszyjnik Hiral - według mnie dużo lepiej wygląda na żywo niz na zdjęciach. Jak jedna moja klientka go zamowiła i inne go zobaczyly to domawialam potem jeszcze 3.

ja pomniejszam za pomoca paint daje otworz zdjecie za pomoca paint potem obraz dajesz rozciagnij pchyl i daje np 45 40 i jest zmieniejszone i zapisuje to nowe pomniejszone

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2007-01-05 o 17:25 Powód: dopisek
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:36   #846
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

czasami wiek naszej skóry nie jest równy z naszym wiekiem
sama uzywam koncentratu na zmarszczki mimiczne Anew co drugi dzien wieczorem na czolo - mam odruch marszczenia czoła i "nabawilam" sie zmarszczek
peeling dwustopniowy (zostal ostatnio wycofany) stosuje dwa razy w tygodniu, po okresie zimowym (luty-marzec) i tez widzę rezultaty
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:38   #847
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

http://ftp.cyf-kr.edu.pl/preview/194967.html
irfan view- jeżlei nie posiadasz to ściagnij

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
czasami wiek naszej skóry nie jest równy z naszym wiekiem
sama uzywam koncentratu na zmarszczki mimiczne Anew co drugi dzien wieczorem na czolo - mam odruch marszczenia czoła i "nabawilam" sie zmarszczek
peeling dwustopniowy (zostal ostatnio wycofany) stosuje dwa razy w tygodniu, po okresie zimowym (luty-marzec) i tez widzę rezultaty
Ale masz troszke więcej latek niż ja Po poście takiej jednej się wystraszylam
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-05, 17:47   #848
fagnes
Raczkowanie

Dzięki za rade zaraz tak zrobie
Stary 2007-01-05, 17:48   #849
fagnes
Raczkowanie

Zrobiłam jak mi poradziłaś i zaraz zobaczymy
Stary 2007-01-05, 17:51   #850
fagnes
Raczkowanie

NO to jeszcze jedna próba: zdjęcia naszyjnika Hiral
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (48,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (61,9 KB, 48 załadowań)
Stary 2007-01-05, 17:53   #851
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

sama jestem zdania,że najwazniesze jest dobre nawiżanie skóry (kremy do twarzy, pod oczy) i oczyszczanie (demakijaż, peelingi) - wtedy wolniej sie ona starzeje
tempo starzenia tez zalezy od typu cery - najlepiej maja osoby z cera tlusta i mieszaną

nawiżaj sie lemoorko
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:54   #852
fagnes
Raczkowanie

O udalo się. No to dalej kolczyki Ethereal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 003.jpg (45,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 004.jpg (51,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2007-01-05, 17:56   #853
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja używałam tej pasty ale jeszcze w tej poprzedniej wersji (nie wiem czy tylko opakowanie się zmieniło czy też sama pasta jest inna...) uważam że jest bardzo dobra do układania krótkich włosków, ale czy do prostowania by się nadawała to wątpię, bo ona troszkę obciąża włosy...
Stara wersja do prostowania nadaje się jak najbardziej bo sama ja miałam i prostowałam z nią włosy. Były mieciutkie, gładkie i proste jak nigdy dotąd Dlatego ciekawa jestem jaka jest ta z aktualnej oferty.
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 17:57   #854
fagnes
Raczkowanie

Branzoletka w kolorze złota, niestety nie iwm jak się nazywa, ale bardzo ładnie się prezentuje i uważam że jest warta tej ceny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 005.jpg (57,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 006.jpg (50,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 007.jpg (51,2 KB, 38 załadowań)
Stary 2007-01-05, 17:57   #855
sioneki
Przyczajenie

witam
byłam konsultantką przez jakiś czas ale niestety musiałam się z tego wycofać ponieważ wychodziłam na minusie (za dużo zamawiałam dla siebie) jeżeli chodzi o kosmetyki których używam to:maseczka błotna z minerałami z morza martwego (planet spa) i krem do rąk z gliceryną. Produkty których nie polecam to: szampony, podkłady, perfumy, cienie też mam- kolory są piękne ale ciężko je rozprowadzić, nie chcą się na aplikator nałożyć. Tak sobie ostatnio pomyślałam że te produkty są w miarę tanie i jaki musiał być koszt produkcji tani żeby ten produkt przechodząc przez tyle rąk był jeszcze w dostępnej cenie... i doszłam do wniosku że te produkty nie mają za bogatego składu i stwierdziłam że w tej samej cenie kupie sobie produkt lepszy od tych które proponuje avon i jeszcze nie będę musiała czekać na paczkę... ale to tylko moje zdanie..pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-05, 18:01   #856
fagnes
Raczkowanie

I na koniec naszyjnik Potion- no coż według mnie nie jest zły, ale za tę cene można w sklepie kupić cos dużo lepszego. Jet też dość ciemny wiec najlepiej nadaje sie do jasnych rzeczy.
Bardzo dziękuję wszystkim które pomogły mi w zamieszczeniu tych zdjeć.
Czy któraś z Was widziała już może naszyjnik Alaya?????Barzo mi się podoba i kusi mnie. Jak któraś coś wi na jego temat, albo ma zdjecia to proszę barzo o nie.
Pozdrawiam wszystkich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 008.jpg (47,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 009.jpg (55,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 010.jpg (51,4 KB, 21 załadowań)
Stary 2007-01-05, 18:10   #857
asiuchna
Zadomowienie

fagnes
dzięki za fotki Przydadzą się
Stary 2007-01-05, 18:18   #858
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dzisiaj koleżanka (konsultantka) miała Halle niebieską i moja reakcja
Na razie nie, ale za jakiś czas na bank wezmę tyle, że czarną. Jak na małą torebkę ma długą całkiem rączkę i jest miękka i nawet pakowna, pikna
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:26   #859
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

hahahaha a mnie właśnie avon wprawił w dobry nastrój
spisuje zamówienia, jestem w K02 na str.106 i czytam:rożowy pluszowy kot o rozbrajającym uśmiechu. uscisnij jego lewa lapke, a dowiesz sie co to znaczy kocia muzyka i * na koncu - patrze w dol strony coz sie pod tajmnicza * kryje a tu - bez dwoch baterii AA kotek nawet nie miauknie ....
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:27   #860
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
sama jestem zdania,że najwazniesze jest dobre nawiżanie skóry (kremy do twarzy, pod oczy) i oczyszczanie (demakijaż, peelingi) - wtedy wolniej sie ona starzeje
tempo starzenia tez zalezy od typu cery - najlepiej maja osoby z cera tlusta i mieszaną

nawiżaj sie lemoorko
Posiadam cerę mieszana i sie nawilżam, ale mam problem z jej doszorowaniem, szcególnie zimą. Mieszkam w dużym mieście, gdzie po spacerze po nim czyszczac twarz mleczkiem mam czarny wacik No troszke przesadziłam Staram sie czyśicic regularnie cere, a poz imie wyglądma jak niedomyty bledzioch

Cytat:
Napisane przez sioneki Pokaż wiadomość
witam
byłam konsultantką przez jakiś czas ale niestety musiałam się z tego wycofać ponieważ wychodziłam na minusie (za dużo zamawiałam dla siebie) jeżeli chodzi o kosmetyki których używam to:maseczka błotna z minerałami z morza martwego (planet spa) i krem do rąk z gliceryną. Produkty których nie polecam to: szampony, podkłady, perfumy, cienie też mam- kolory są piękne ale ciężko je rozprowadzić, nie chcą się na aplikator nałożyć. Tak sobie ostatnio pomyślałam że te produkty są w miarę tanie i jaki musiał być koszt produkcji tani żeby ten produkt przechodząc przez tyle rąk był jeszcze w dostępnej cenie... i doszłam do wniosku że te produkty nie mają za bogatego składu i stwierdziłam że w tej samej cenie kupie sobie produkt lepszy od tych które proponuje avon i jeszcze nie będę musiała czekać na paczkę... ale to tylko moje zdanie..pozdrawiam
Ja mniej wiecej i z tych powodów zrezygnowałam
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:28   #861
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja będę go miała w poniedziałek razem z Champagne

Kupię w poniedziałek przy odbiorze paczki i postaram się na środowe spotkanko mieć nim pazurki pomalowane to i wrażeniami się podzielę
To jeszcze możesz tym Champagne usta maznąć

Cytat:
Branzoletka w kolorze złota, niestety nie iwm jak się nazywa, ale bardzo ładnie się prezentuje i uważam że jest warta tej ceny.
Ano całkiem niezła jest Widziałam cały ten komplet na żywo i mi się podobał i w sumie podoba nadal. Pewnie, gdyby nie to, że nie mam do czego takiej biżuterii nosić, to bym sobie ją fundnęła.

Cytat:
I na koniec naszyjnik Potion- no coż według mnie nie jest zły, ale za tę cene można w sklepie kupić cos dużo lepszego. Jet też dość ciemny wiec najlepiej nadaje sie do jasnych rzeczy.
Całkiem fajny ten naszyjnik, mnie tam się podoba Tylko jego cena już mniej

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3391855]Dzisiaj koleżanka (konsultantka) miała Halle niebieską i moja reakcja
Na razie nie, ale za jakiś czas na bank wezmę tyle, że czarną. Jak na małą torebkę ma długą całkiem rączkę i jest miękka i nawet pakowna, pikna
[/quote]
Ano, śliczna jest ta torebka Szczególnie ta niebieska, która w moim odczuciu wpada w taki głęboki, nasycony, ciemny turkus
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:35   #862
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
spisuje zamówienia, jestem w K02 na str.106 i czytam:rożowy pluszowy kot o rozbrajającym uśmiechu. uscisnij jego lewa lapke, a dowiesz sie co to znaczy kocia muzyka i * na koncu - patrze w dol strony coz sie pod tajmnicza * kryje a tu - bez dwoch baterii AA kotek nawet nie miauknie ....
No mnie też rozbawila notka,że kot nawet nie miauknie...ciekawe kto to pisał,hehe.Zamawiałam tego kota i sprawdzałam jak miauczy,dość realistyczne przyznam...w sumie normalne miauczenie, ale kaciak całkiem przyjemny,taki słodki różowiótki no i rozbrajający ma ten uśmiech
Stary 2007-01-05, 18:36   #863
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
Już odrazu zobaczyłam i z mamą się śmiałyśmy
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:38   #864
lady-dark
Zadomowienie

Bardzo proszę niech ktoś poda mi linka gdzie można zobaczyć katalog! Interesuje mnie nr 3. Przekopałam połowę tego tematu i nie znalazłam
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:41   #865
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady-dark Pokaż wiadomość
Bardzo proszę niech ktoś poda mi linka gdzie można zobaczyć katalog! Interesuje mnie nr 3. Przekopałam połowę tego tematu i nie znalazłam
Reeva ma w podpisie...
proszę
http://www.speedyshare.com/435631440.html
Stary 2007-01-05, 18:41   #866
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61 Prosze bardzo
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 18:42   #867
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
No mnie też rozbawila notka,że kot nawet nie miauknie...ciekawe kto to pisał,hehe.Zamawiałam tego kota i sprawdzałam jak miauczy,dość realistyczne przyznam...w sumie normalne miauczenie, ale kaciak całkiem przyjemny,taki słodki różowiótki no i rozbrajający ma ten uśmiech
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3391990]Już odrazu zobaczyłam i z mamą się śmiałyśmy [/quote]
a ja dopiero teraz zwróciłam na to uwagę
swoją drogą faktycznie ktoś nieźle to napisał

Cytat:
katalog jet wrzucony w starym wątku oraz jest na stronie http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=1
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-05, 18:50   #868
lady-dark
Zadomowienie

Dziękuje Wam dziewczyny!
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 19:09   #869
MagdaP
Zadomowienie

Info o kotku zauwazylam juz dawno. Ktos go zamowil, ale byl w brakach i klientka zrezygowala. Myslalam zeby wziac dla siebie jak w koncu przyjdzie dzisiaj zrezygnowalam, bo musze ograniczac wydatki.
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 20:28   #870
naataliaa***
Raczkowanie

Dziewczyny,a co myslicie o tym programie powiekszająco-regenerującym usta z demo??Zastanawiam sie trochę nad tym,chociaż fundusze pewnie bedę musiała ograniczyć Tak się zastanawiam czy to rzeczywiście będzie powiększac usta...Jak myślicie??

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości