|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
mirika - gratuluję
Pal sześć te dolegliwości... Pomyśl o efekcie końcowym ![]() No i oczywiście dbaj o Was i pozwól sie rozpieszczać do granic możliwości ![]() U mnie na razie też jakoś nie czuć świąt... Cały czas mi się wydaje, że jest jeszcze kupa czasu... A w tym roku po raz pierwszy przygotowujemy swięta sami, czyli jest to jakieś wyzwanie Ale grunt, to dobrze rozplanować i chyba jakoś pójdzie ![]() U Was też jest tradycyjnie 12 potraw?
"Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś" Antoine de Saint-Exupery Edytowane przez 1listopad Czas edycji: 2008-12-15 o 17:08 Powód: literówka |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się sama nakręcam świątecznie
po prostu uwielbiam ten okres i chcę czerpać z niego jak najwięcej pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
a ja dziś mam wygłaszać referat na zebraniu instytutu, chyba jednak wolę na konferencji, bo tam są obcy, a tu sami swoi. i dalej atmosferki świątecznej nie czuje, ale od łykendu mam się zamiar w nią wczuwać - ciekawe czy się uda ![]() a co do potraw - obowiązkowo 12. buziaki
|
|
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas najprawdopodobniej bedzie miedzy 6 a 8 potraw-wigilia skladkowa
...no i prawdziwe ryby od mojego tescia rybaka...po prostu nie ma porownania
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
wreszcie załapałam świąteczną atmosferkę wczoraj ostatni trenig z maluchami przed świątami, więc były piosenki o mikołaju i opłatek łamany w śiwetle świec - i wreszcie czuję, że święta już blisko ale się cieszę posyłam buziaki dla każdej z Was no i trochę magiczego nastroju
|
|
|
#846 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
oj to prawda wszyscy mnie rozpieszczają ja oczywiście zdaję sobie sprawę, że święta tuż, tuż, ale jakoś nie mogę złapać tego świątecznego klimatu. prezenty kupowane przez allegro to nie to samo co kupowane normalnie w sklepach, gdzie są świąteczne dekoracje i świąteczne piosenki. poza tym nie planuje żadnego gotowania i pieczenia na te święta bo nadmiar zapachów raczej mi nie służy. muszę koniecznie wyciągnąć mojego męża na jakieś zakupy do centrum handlowego ...bo inaczej ocknę się dopiero chyba w wigilię, że są święta
|
|
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc łap prędkodopisek z 19go l;eń do pracy nieprzeciętny, chyba juz za dużo o świątach myslę, buziaki
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-19 o 12:17 Powód: bo nikt nic nie napisał |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieszę się z Tobą
|
|
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
ja też się cieszę
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj siedziałam z moją córką ponad trzy godziny nad kolorowymi papierami (ozdoby choinkowe)... prawie oślepłam i dostałam garba... ![]() A potem cały wieczór klęczałam na podłodze w świerku i sośnie... I to nie za karę... Po prostu robiłam świąteczne stroiki... ![]() A juz w nocy (z oczami na zapałki) pakowałam prezenty (żeby córka nie wyczaiła)... A na laurach spocznie oczywiście niejaki Świety Mikołaj! ![]() A za chwilę biorę się jeszcze za okna... No dobra... wypiorę tylko firany... okna jutro... Bo zwariuję od nadmiaru świątecznego nastroju... ![]() A tak w ogóle, to trzymajcie sie ciepło
|
|
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja ukończyłam porządki wczoraj, bo tak powoli po pracy sprzatanie było,ale się udało. a jako, że mąż pracuje na okrągło łącznie z wigilią i nie damy rady tak tradycyjnie ubrać choinki w wigilię, więc zrobiliśmy to wczoraj, jak wrócił z pracy. i już mamy domek postrojony i jest pięknie a dziś mamy miesięcznicę ślubną i dziś bronią się moi dyplomanci (jestem współpromotorką) mam nadzieję, że się spiszą, bo za wybitni to nie byli, ale może tym razem się wykażą buziaki dopisek z 23go jako, że jutro wigilia i nie będę buszowac po necie więc już dziś moje rówieśniczki życzę Wam Świąt pełnych radości i spokoju, miłości i ciepła rodzinnego, spełnienia marzeń , odetchnięcia od tej codziennej bieganiny i znalezienia piękna w spokoju i lenistwie buziaki ps. na zdjęciu prezencik dla męża, który dostał w sobotkę na załapanie atmosferki świątecznej (sama robiłam) - a on zawiesił u nas w sypialni
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-23 o 11:42 |
|
|
|
|
|
#853 |
|
Wtajemniczenie
|
i ode mnie cosik dzis dostaniecie - bo jutro napewno mnie tu nie bedzie:
Dzisiaj z nieba gwiazdka spada, już przy stole każdy siada. Śnieg za oknem mocno prószy, stoi bałwan, marzną uszy, Sanki dzwonią dzwoneczkami, a na stole barszcz z uszkami. Karp ma minę niewesołą, dzisiaj wszyscy go pokroją. Dźwięk kolędy pięknie płynie, wzruszenie w całej rodzinie, Życzenia sobie składają, prezentami wymieniają, Bo Gwiazdor nie ma urlopu w najważniejszą noc w tym roku. W dzień Bożego Narodzenia ślemy Tobie te życzenia: Szczęścia, zdrowia i radości, pieniędzy i pomyślności, Żebyś zawsze uśmiech miała, smutki z życia wyrzucała. Z innych miejsc w niebo patrzymy, lecz to samo też widzimy. Ile gwiazdek jest na niebie, taka moc życzeń dla Ciebie!!!
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! i jak tam po świętach? ja sie cieszę bo nie przytyłam
jak przygotowania doSylwestra i jakie plany? pozdrawiam gorąco! |
|
|
|
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to ja się trochę wyłamię... Wszystkiego naj w okresie MIĘDZYBOŻONARODZENIOWONOW OROCZNYM ![]() Acha... No i przytyłam... Czyli jak zwykle... A może spuchłam od zimnego i to zejdzie, jak na dworze zrobi sie cieplej... ?? ![]() A Sylwestra praktycznie nie będę miała... W NR na 6:00 do pracy pozdrawiam
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
a ja na świeta wylądowałam z wielgachnym katarem, który odebrał mi smak i co mi po pysznościach ![]() ale za to w sobotkę po świętach pojechaliśmy połazić po górkach - spalanie kalorii świątecznych. a dziś smutna rzeczywistość - do pracy blleee ale 1listopad Ty to masz dopiero przewalone biedactwo Ty moje
|
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudnie to nazwałaś po imieniu ![]() A Wy, dziewczyny planujecie cos dużego, czy pardziej piżamówę?? Pewnie tak czy inaczej skończy się tak: albo tak: )Pozdrawiam serdecznie A to umieszczam, bo się obrazek spodobał mojej córce: ![]()
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się wybieram na małą imprezkę "domówkę"
więc w małym gronie na spokojnie, przez to, że braliślub to jakoś nie było głowy do myślenia o sylwku, ale myślę że i tak będzie fajnie w końcu nie ważne gdzie ale z kim ![]() no i zatem OBY NOWY 2009 ROK BYŁ PIĘKNIEJSZY OD TEGO CO SIĘ KOŃCZY
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym roku!!
|
|
|
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
a co tu tak cicho ?????
co tam w nowym roku u Was???? ja na uczelni jak to w okresie tuż przed sesją mam zamieszanie - studenci przypomnieli sobie, że studiują i są nieco namolni. a poza tym nowy rok - stare wyzwania
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Ehhhhh...
Mam nadzieję, ż chociaż u Was ok... pozdrawiam PS. znamy się dobrze - proszę - o nic nie pytajcie i nie komentujcie... poznacie mnie po podpisie... Edytowane przez wilcza jagoda Czas edycji: 2009-01-07 o 17:33 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym po staremu gCytat:
|
||
|
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak ale wiesz sesje przetrwamy i znów będzie luz
|
|
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
Witam Rówieśniczki
Melduje się kolejna ze wspaniałego 1980... Wszystkie najlepszego w Nowym Roku
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i napisz pare słów o sobie - co robisz?? rodzina ?? co lubisz ?? i mam nadzieję, że się bedziesz u nas dobrze czuła
|
|
|
|
#866 |
|
Rozeznanie
|
grono sympatyczne, niebawem przebrnę przez cały wątek
Jako osoba zajmująca się słowem, chlebem mym powszednim, nie sądziłam, że prezentacja samej siebie w pigułce może być aż tak trudna!!! ![]() A tu o studiach było ostatnio - w listopadzie pożegnałam się (ech, niestety... i wreszcie!) z Alma Matri UŁ, pracuję od kilku lat jako redaktor. Rodzinka - oj, kochana i zwariowana i jak ktoś mądry kiedyś powiedział, szczęściem jest jej posiadanie - tyle, że w innym mieście Chociaż jestem Łodzianką, od 4 lat mieszkam z mężem we Wrocławiu i... chwalę sobie, a co Ulubionych aktywności mam mnóstwo - pewnie "w praniu" wyjdą, a lista poszerza się wciąż i pewnie nigdy nie skończy, bo życie przecież lubi nas zaskakiwać i za to je LUBIĘ ![]() P.S. aha, no i zapomniałabym - majowy Byk
Edytowane przez Melliana Czas edycji: 2009-01-08 o 13:13 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaintrygowałas mnie tym słowem pisanym ![]() Moim marzeniem jest "wyprodukowanie" kiedyś czegoś sensownego do czytania Czasami marzenia się spełniają... ![]() A grono rzeczywiście sympatyczne Mój ulubiony wątek ![]() Pozdrawiam dziewczyny
|
|
|
#868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
buziaki a pamiętacie LilStar ???? nasza lilus mamą będzie buziaki dla wszsytkich dobrze, że to juz piątek, bo trzeba mi trochę odpoczynku
|
|
|
|
#869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chętnie poczytam, jakbyś recenzentki potrzebowała a to witam jeszcze raz czy Wam też tak trudno w piątek wstać? Znowu zaspałam do pracy... Nie jestem zwolenniczką porannej pobudki: słyszałam dawno temu, że kiedyś się przyzwyczaję... a tu rok za rokiem mija, a ja nadal spałabym i spała. Piątki są najgorsze
|
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

...no i prawdziwe ryby od mojego tescia rybaka...po prostu nie ma porownania

i co mi po pysznościach 
albo tak: