|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cudactwa Mariki :)
Jakie cuda do przytulania
Długaśny udaje, że jest poważny, ale to skrzywione uszko dokładnie pokazuje jego przekorną naturę ;-) I chyba będzie robił za ochroniarza osoby, do której trafi (te ramiona ;-) ) Oj, a buraczanej nie obrażaj, toż widać, że ona rozchwytywana przez przedstawicieli obu płci (ja np kobieca, a ten pan obok niej - myślisz, że dla kogo wyćwiczył tak te bary? ;-) ) Jest przesympatyczna, chociaż widać, że i pięścią w stół uderzy ;-) Zdecydowanie wolę jej łagodniejszą wersję - w spódniczce Taką "niechcianą" chętnie by się przygarnęło ;-)Piękne są
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
Cath super to ujęła
), długaśny przystojniak, a spodenki fajniutkie
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Toż to skandal!!!!!
(heh musiałam tu coś napisać bo nie wiem jakim cudem wkleił mi się ten post... Proszę o usunięcie go jeśli to możliwe) Przepraszam, że zrobiłam Ci bałagan Marikusiu. Marikuś no wiesz?????????? Jeśli cokolwiek jest niechciane to ja zgłaszam się do adopcji!!!!Długaśny ma w sobie ogromny potencjał i ogromnie dużo wdzięku i czaru osobistego Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2008-08-07 o 08:21 |
|
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Cath: dzięki
![]() Kachasek: dzięki wielgaśne )- zdjęcia niżejCastilia: jaki bałagan? Twoich postów nigdy za wiele a długaśny tylko stoi i patrzy co tu się wyrabia Dziękuję ogromnie Jako, że nie chciałam, żeby Buraczanej było smutno doszyłam jej do kompletu śpiocha (kolory przekłamane- musicie wyobrazić sobie, że one są dokładnie w kolorze dojrzałego buraka )A oto Buraczane Maleństwo i jego historia: 1) Było sobie Buraczane Maleństwo, które... 2) leżąc płakało straszliwie, bo ta, która go stworzyła była nieuważna i przewróciła na niego rozgrzaną do potęgi lampkę, a jak powszechnie wiadomo wszelkie włosie pod wpływem ciepła się pali lub topi- i tak też się stało- przypaliło mu się kilka włosków na łapce (nie widać, ale co strach był, to był)3) Jego płacz usłyszała Buraczana Mamusia i przyleciała na ratunek: przytuliła, pogłaskała po główce, a gdy okazało się, że już wszystko w porządku 4) zapozowali ładnie do zdjęcia ![]()
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
Niesamowita jesteś
Raz - zrobić takie cuda. Dwa - każdemu przypisać jakąś historię. Trzy - pięknie uwiecznić to na zdjęciach. Rewelacja krótko mówiąc ![]() Cieszę się, że buraczana mamusia ma swoje dzieciątko, chociaż z drugiej strony ja bym jej chętnie dom stworzyła ;-) Ale skoro urodził się jej dzidziuś... To ja pozostanę z łezką w oku ;-) Tylko tatuś gdzieś się zagubił, ale pewnie poszedł zarabiać pieniążki ;-) Świetne te Twoje misie mariko, cudnie muszą wyglądać w grupie
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Marika, Twoje miśki są niesamowite. One maja w sobie jakąś duszę , jak stare zegary. Te ich oczka mówią " przytul mnie"
. Ujmujące są również historie, które im dopisujesz. Wielki
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
mmmm, ale milusio się zrobiło
maleństwo słodziutkie
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 |
|
CraftMod
|
JEJ!!!!!!!!!!!!!
Jakie one sa słodkie!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Ehhhh wszystko co w fiolecie i kolorze zblizonym do niego uwielbiaaaaaaaaam
![]() Piekna buraczkowa rodzina
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Marika "Długaśnego" nazwała bym raczej "Przystojniak", ale Buraczana Mamusia i potem dodany "Spioszek" doprowadziły mnie prawie do łez w komplecie z dokrojona historią. Przypomniała mi się pewna moja przygoda. Mogę co? Mialam okolo 16 lat i przyjechała do nas ciocia, ktora szyła różne zwierzaki, a i lalki, z materiałów rożnej masci. Połozyła przede mną i moimi 2 starszymi siostrami trzy takie stworki i powiedziala, że ja (najmlodsza) mam sobie wybrac pierwsza. Lalka była śliczna, pieknie ubrana, misiu największy i taki fajny z futerka (cudny do przytulania) i piesek ze sztruksu. Piesek nie wyglądał ciekawie, beżowego koloru, nie za wielki i taki lekko nieforemny. Jednak jak spojrzałam w jego oczy, ktore wręcz prosiły "Przytul mnie, bo mi zimno i nikt pewnie mnie nie zechce, bo nie mam miekkiego futerka ani slicznej sukienki" wzięlam go bez wahania i powiedzialam: "Bedziesz mój Smutasku".
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Miśki Miski nawet buraczane śliczne są a wrećz PRZEŚLICZNE
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
O raju!ale tu sie śliczniaste cudactwa wyprawia!!Ile jeszcze ja sie muszę nauczyć.Nie mogę doczekać sie emerytury.No i wnuków którym mogłabym misiaki darować.Chociaż na takie to widzę ślinią sie nie tylko dzieciaki.Kartki będę zgapiać,ojbędę!
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Spędziłam cały ranek na oglądaniu twoich dzieł. Są wspaniałe! Wszystkie!! Większość z pewnością posłuży mi jako inspiracja do własnych karteczek
Czekam na kolejne!
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
jeeeeeeeeeej..... jakie to wszystko jest pieknie!!
nie moglam sie oderwac od komputera poki nie przejzalam kazdej jednej stronkiz Twojego watku! Ja Cie baaaardzo prosze, moze moglabys umiescic jakies skany z tej ksiazki z ktorej mialas wzory na te przecudne misiaczki? ja nie wytrzymam jesli nie bede takiego miala!!!Jestes po prostu BOSKA!!!! |
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Marika a gdzież Ty się podziewasz? Szymon z nosem przyklejonym do monitora przeglada Twoj wątek i wciąż szuka nowości. A tu nic nowego nie ma. No i co on ma oglądać? Jak to jest jego ukochany wątek.
Normalnie musze mu przypominac, że nie wolno dotykac monitora (LCD), a on ciągle chce obcalowywac te Twoje misiaki.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#858 |
|
CraftMod
|
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń powodzenia w życiu zawodowym i osobistym, nowych odlotowych pomysłów i czasu na rozwijanie swoich zdolności.
urodziny1.jpg |
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
się dołaczam do życzeń by wena Cię nigdy nie opuszczała
![]() L
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
Mariczko 100 lat
|
|
|
|
|
#861 |
|
Chi~
|
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego Ci życzę - dużo energii do spożytkowania, wiele radości z tego, co napotykasz na swej drodze oraz wieeeele zdrowia
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
zdrowo wesoło ciekawie twórczo szczęśliwie bezpiecznie przyjaźnie słonecznie bajecznie towarzysko kolorowo i... po prostu żyj!!!
|
|
|
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam!!!!
![]() ![]() ![]() Twoje wytworki sprawiły że chce mi się beczeć. ...........bo ja tez takie chcę!!!
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam dziewuszki
![]() Baaardzo o tak............ ![]()
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana sto buziaków dla Ciebie
Wszystkiego Najlepsiejszego
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Marikusiu wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i niezapomniane
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Mariko co to powędrowałaś z rudym w świat,wracaj do nas ,tęsknię za twoimi Miśkami -buraczkami
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
Ależ cudowne te buraczane. Słodziuchne
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
puk puk, jest tu kto? gdzie misie? ja chcę misieeee!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

;-)

), długaśny przystojniak, a spodenki fajniutkie

(nie widać, ale co strach był, to był)
. Ujmujące są również historie, które im dopisujesz. Wielki
maleństwo słodziutkie

...........bo ja tez takie chcę!!!