![]() |
#841 |
Rzabbocop
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II
Maszko Helena też tak spała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
schatzsi dużo zdrówka dla Colina
![]() ![]() ![]() Maszko Wiki jak zwykle roześmiana ![]() ![]() a tak informacyjnie to w sklepacg Tchibo jest taraz fajny komlecik czapeczka + chusteczka na szyje. akurat na jesień. bardzo milutkie w dotyku i ładniutkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
ja zyje
![]() ![]() ![]()
#844 |
Zadomowienie
|
Witam
Maszko mój Maciek też potrafi w nocy dać w kośc,nie bawi się,ale za to chce do mojego łóżka,w połowie ocy ląduje ze mną i ja nic nie kumając zostawiam go ze sobą,a jak się odsunę,to marudzi i stęka,no nie dośc,że śpi ze mną to jeszcze chciałby sie przylepić ![]() a Twoja NIunia słodziutka ,uśmiechnięta i jaką ma piękną spódnisię ![]() Sohf fajne te czapusie,a jakie są rozmiary orientujesz się??chociaż ja lubię czapki z uszkami,szczególnie na porę jesień /zima..A te chyba nie mają takowych..? Yaira witaj ![]()
#845 |
Wtajemniczenie
|
Anita, rozmiar uniwersalny:P, jak założyłam Kubkowi to tak akurat. nawet jak mu troche jeszcze główka urośnie, to też będzie dobra, bo jest fajna elastyczna i ładnie się dopasowuje. uszek nie ma, ale łądnie je zakrywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
Sohf Ta Czapusia Wygląda Niezle,uwielbiam Takie Paseczki
![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
Byłyśmy dziś w Bydgoszczy u lekarza! I
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dzięki temu, ze na skierowaniu chaotycznie było opisane to udało mi się w Bydgoszczy (dzięki zauroczonej Laurką Pani Recepcjonistce) zaliczyć wizytę u dobrego kardiologa ![]() ![]() A oto co moja złośnica ostatnio bardzo lubi robić 1. wywalać przyniesione z dworu pachnące pranko i pakować się do miski 2. stawać w łóżeczku http://www.youtube.com/watch?v=EPHVG2teIFE
Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło ![]() ![]() Edytowane przez Aranka Czas edycji: 2007-08-17 o 08:28 Powód: dołączenie zdjęć |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny,
tradycyjnie juz nie mam kiedy czytac i pisac, wiec wybaczcie ze potraktuje niektore tematy skrotowo Anitko, malgogaj, Aranko, dziekuje za pamiec, bardzo mi milo SPOZNIONE ZYCZENIA DLA JUBILATOW- ATOMOWKI, COLINKA I CZARUSIA ![]() ![]() Wszystkie dzieciaczki cudne- dziewczyny normalnie modelki- Anielka, Atomowka, Misia, Helen,Laurka, Wikunia, Asia, a chlopaki swietne- Olafek, Colinek, Kubek, Macio ![]() przepraszam Was ze nie rozpisuje sie w tej kwestii, ale napisze krociutko ze super fotki Colina z piesiem i pozujaca Atomowka, oraz Olafek siedzacy- po prostu najbardziej mnie rozbroily no i jestem w szoku jak widze co forumowe dzieciaczki juz potrafia na filmikach i zdjeciach A u mnie bardzo bardzo nerwowo. Okresu jak nie bylo tak nie ma ![]() ![]() I jeszcze dostalysmy skierowanie do szpitala ![]() A moj Kocur rozbrykany na calego, prawdziwy lobuz. Ma nadal tylko 2 zabki , siedzi juz w wozku sama- podciaga sie. Bardzo bardzo duzo sie smieje i gaworzy. ,,Kokietuje" wszystkich wokol, uwielbia dzieci, wdzieczy sie do znajomego 8 miesiecznego piotrusia. Tami potrafi byc kochana i slodka, ale okropnie ,,zywa" no i tez niestety marudna. Nie usiedzi w miejscu, duzo i bardzo glosno gada, uwielbia muzyke. Wcina w koncu mleko modyfik. - wczoraj wieczorem nawet ode mnie wypila, no i pije soczki. Owocow nie tknie, zupki ze sloiczka troche pociumka. Powoli chce konczyc karmienie piersia. Juz tylko raz dziennie odciagam. A nocki tradycyjnie z pobudkami. ja juz nie wiem co jest- wczoraj dostala 90 ml mojego mleka z kleikiem ryzowym i dojadla jeszcze ok 80-90 ml modyfik z kaszak bananowa. Poszla spac o 21.30, obudzila mnie o 24 i potem 3.45 i 6! Edytowane przez Simona Czas edycji: 2007-08-16 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Ale Tamiczka się zmieniła! A jak się śmieje! Laura wszystkie gazetki "czyta" na drobne kawałki....
#852 |
Zadomowienie
|
Aranka - no to miałaś szczęście ,że zahaczyłaś o dobrego kardiologa. U mnie w rodzinie też maluszek miał podobną wadę serca i z tego "wyrósł". Laurka jest bardzo żywa - otwierałam szeroko oczy jak oglądałm z nią filmik. Śliczna dziewczynka.
Simona - trzymam jutro za Ciebie kciuki. Ja też jeszcze nie dostałam @. Ale od jakiegoś czasu mam silne bóle brzucha, więc może niedługo dostanę. Tamarka bardzo się zmieniła - jest bardzo słodka, ma teraz zupełnie blond włoski, moja Ciutla też tak lubi czytać gazety ![]() Co do badań w szpitalu, to ja tez nie wiem cobym zrobiła. A nie mozna tych badań prywatnie zrobić? Chyba jest to najlepsze wyjście. Po co dziecko od razu do szpitala wsadzać - jeszcze coś zlapie(paranoja jakaś z tym NFZ)
#853 |
Rozeznanie
|
simona a Tamcia czanych wloskow przypadkiem nie miała jak Zuzia?bo moja lekko wyliniala ale na sredni blond narazie
![]()
#854 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja dziś jade do Pl ,więc się przyszam pozegnac. Aranko dobrze że choć trafiłaś do dobrego kardiologa,mam nadzieje że Laurka wyrośnie z tej wady. ale Laura jest śliczniutka i filmik gdzie kradnie misie boski. Strasznie ruchliwa jest,Colin też jest taki kręcidupek a i tak ak Twoja Laura ulubował sobie miske z praniem, tyle że mokrym. Powiem Ci jeszcze, że śniłaś mi się dzisiaj z dziewczynkami.Szłaś na spacer z nimi a ja z Colinem.Ja nie poznałam Ciebie, tylko Laurke w wózku i do Was podeszłam.Wogle przez cały sen widziałam tylko dziewczynki,a Ciebie tylko słyszałam ![]() Simona ale Tamiczka wyrosła,słodka jest,naprawde boska ![]() Trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte, a z tymi badaniai to moze warto zrobić tak jak Fibian pisze.Naprawde patrząc na to wszystko co się dookoła dzieje to NFZ to jakaś paranoja. No a teraz zmykam bo jeszcze muszę zakupy do Pl porobić. Wracam za ok 2 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Schatzsi szerokiej drogi i udanego pobytu w PL, ja jade za dwa tygodnie.
Aranko z Laurki serduszkiem napewno bedzie wszytsko dobrze, mozliwe, ze z tego wyrosnie, jak pisze Fibian, dzieci czesto wyrastaja z takich wad. No coz a z marudzeniem to juz tak jest, moja Antonowka tez maruda do potegi n-tej. A Laura swietna jest, stoi juz jak stary wyga ![]() Simono fajnie, ze sie pojawilas. Nie martw sie, moja Atomowka tez marudna jest rozrabiaka, dzisiaj juz ciagla za firanke. A Tamiczka boska i baaardzo sie zmienila, wydoroslala i wloski jej zjasnialy. Widze, ze interesuja ja juz plotki z Wielkiego Swiata, a na ostatnim zdjeciu ma taka koszulke jaka chcialam wczoraj kupic Atmowce, ale zrezygnowalam, bo stwierdzilam, ze u nas juz chyba lata nie bedzie i kupilams ame cieple ubranka. A ja sie musze pochwalic, ze moja Antonowka wreszcie sama siada od wczoraj i widze, ze jest z tego baaardzo dumna i strasznie jej sie to podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla siedzącej Atomówki!!
![]() schatzsi - nieźle już tu się wszystkie zżyłyśmy - skoro nawet o sobie śnimy! ![]() ![]() A Laurka dzisiaj coś ma dziwny głos...tzn chrypi i jakby ten głos przez coś się musiał jeszcze przedostawać. Mam nadzieję, że to nic z gardłem - bezczelnie jej zajrzałam ale nie jest zaczerwienione. Myślałam, że to może wina klimatyzacji w samochodzie bo ostatnio codziennie sporo jeździłyśmy autem...Mam nadzieję, że się nie rozłoży - dziś mamy gościa - przyjedzie psiapsiółka z synkiem z listopada - Natanielkiem. Najpierw jak się pierwszy raz zobaczyli (mieszkają w Anglii - teraz "wakacjują" w PL) ładnie się bawili obok siebie a ostatnio Nataniel wył jak Laura do niego kwiczała...Dziś będzie zapewne powtórka z rozrywki o nie bardzo mnie cieszy. Dobrze, że Julki nie ma to Sylwia nie przyjedzie ze starszym synkiem Oriankiem - bo starsi by latali i krzyczeli, Laura by kwiczała a Nataniel by non stop płakał - byłby istny cyrk po którym dom wariatów murowany....
Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło ![]() ![]() Edytowane przez Aranka Czas edycji: 2007-08-17 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki, kurcze, czytam was na bieżąco, ale zawsze mi braknie czasu żeby coś napisać.
Wszystkie dzieciaczki są śliczne i radosne, na zdjęciach wychodzą jak modele\modelki, Laura Aranki, Kacperek, Ciutka, Olaf, Misia i Helenka, Prezes, Antonówka, Colin, Wiki i Tamiczka, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam Sohf i Aranko filmiki - bomba, świetne Dziękuję bardzo wszystkim za komplementy Aranko dzięki za info z tym clotrimazolem, pomógł i w sobotę było już o niebo lepiej, bo mała dała już sobie umyć pupę, a na poniedziałek było już wszystko wygojone. Dobrze że chociaż się załapałaś na wizytę u kardiologa, a ja trzymam kciuki żeby Laura "wyrosła" z tej wady Rzabbo piękne zdjęcia i bardzo ładnie macie tam na tej wyspie, a z ciebie się niezła laska zrobiła Schatzsi miłego pobytu w Pl Marti zaglądaj do nas częściej w miarę możłiwości i czekamy na zdjęcia Laury, bo się za nią stęskniłam A u nas wszystko ok, górnych jedynek nadal brak, niunia robi się coraz bardziej rozmowna i świetnie sobie "śpiewa", muszę kiedyś ją nagrać |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Dostałam smska od Eli, że jak wróciła do domku to 1,5 dnia nie mogła wejść na Wizaż. Od wczoraj wypoczywa nad morzem i wróci 29 sierpnia!
Ja wczoraj też miałam problem z wejściem na Wizaż - non stop DataBas Error... już mnie szlag trafiał! Laura dziś odkryła, że w naszym domu istnieje coś takiego jak szuflady...no i mam co 5 minut do zbierania moje skarpety, majtki lub staniki...super! Czekam kiedy sobie łapki przytnie i się od tych szuflad odklei...
#859 |
Zadomowienie
|
Sohf - kupiłam tą czapeczkę z szalikiem Anielce ,ale różową , bo nie było już niebieskich. Jest super, wielka szkoda,że już nie dostałam tej niebieskiej (nie lubię różowego )
![]()
#860 |
Zadomowienie
|
Hej kochane Mamuski
![]() ja tak na chwile ![]() ![]() Aranko mam nadzieję,że następnym razem Wasza wizyta bedzie bardziej owocna?O co chodzi z ztym adresem,baba \Was wyprosila?musi byc adres na skierowaniu??dziwne..dobr ze,ze kardiolog sie napatoczyl i babka w porzadku,ze Was wkrecila ![]() ![]() Simonko witaj!!!Jak dawno Cie nie bylo!!Powiem Ci,ze gdyby byla Kasia to trzymalaby kciuki za Ciebie jak zwykle w piatek' ![]() ![]() ![]() ![]() Schatzi milego pobytu w ojczyźnie ![]() ![]() A u nas dzis przesympatyczny dzien:0W ramach prezentu imieninowego Maciuś sprawił mamie ząbala,prawa dolna jedynka stuka jak ta lala ![]() ![]() ![]()
#861 |
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny ja tez bym chciala te czapusie i szaliczek,co pokazala Sohf,ale jak moge ja nabyc??droga internetowa da rade?poinstruujcie mnie please
![]()
#862 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
Oczywiście spóźnione - najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów, i świeżutkie dzisiejsze dla Michelle. Rzabbo śniło mi się że szukałyśmy naszych dziewczyn po Krakowie Simona i jak po wizycie u gina??? A z badaniami Tami, to kurcze Anitka ma rację z tych szpitali zawsze się może coś przyplątać, trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żeby się udało zrobić te badania bez pobytu w szpitalu Aranko i jak pupcia Laury, wygoiła się już??? A u nas Asia maniakalnie prostuje nóżki, ale tak na maxa, że jak ją się postawi i przytrzyma, to stoi prosto z mięśniami naprężonymi jak nie wiem, nieraz jak ją chcę w kojcu posadzić, to muszę to zrobić sposobem, bo jak nie to usztywnia nóżki, bo ona chce stać. a to niunia: 1 tak sobie siedzę 2 odejdź brutalu... 3 sztywne nóżki, główny gość na weselu 4 kombinacje na dywanie 5 w plenerze 6 zabawa w kojcu |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
zaba - ostatnie zdjęcie Asiuni to tak wygląda jakby sobie sama fotkę strzeliła hihihi - jest słodka z tymi dołeczkami w policzkach! Jak byłam mała to myślałam, ze jak będę się śmiać i wciskać palce w policzki to od tego zrobią mi się takie dołeczki (które bardzo chciałam mieć). Ile ja się nie nagniotłam...oczywiście z marnym skutkiem...
Simonko co do szpitala to tak drastycznie nie odradzam - jeśli to jedyna droga do zrobienia szybko wyników to może warto. W końcu tam są specjaliści od tych chorób i badań i może szybciej wpadną na trop skąd te podwyższone enzymy? Julia jak miała prawie 2 latka dostała rotawirusa - w pół dnia tak mi się odwodniła, ze wylądowałyśmy w szpitalu. Rotawirus był tak silny, że nadwyrężył jej też serduszko i do dziś ma w nim szmery no ale w ramach 2 tygodniowego pobytu w szpitalu "poczęstowali" ją tam typową dla szpitali bakterią clepsiella pneumoniae (czy jak to się pisze ![]() Ciekawe jak czuje się Adriana... Anitko w poniedziałek będę u mnie w realu -tu są też rzeczy Tchibo to mogę ci kupić jak będzie i wysłać? Daj znać! A poniżej namiastka wczorajszej wizyty Nataniela : wizyta polegająca na tym, że Laura najpierw piszczała na widok Nataniela to Nataniel w ryk...później jak tylko ona do niego, czap go za body - on w ryk. Na koniec było już tak, że jak tylko Laura pojawiała się w polu widzenia Nataniela to on juz płakał...A jej to sprawiało widoczną frajdę - mała wredotka!
#865 |
Rzabbocop
|
Zabo ja Kraków to bardzo chętnie ale wolałabym towarzysko i turystycznie niż na poszukiwania dziewczyn
![]() Asia już ślicznie siedzi ![]() Oczywiście też najlepsze życzenia dla Jubilatki ![]() A my mamy dzisiaj jeszcze jedno święto bo Helenka ma imieniny ![]() Aranko Laurka jak widać bardzo towarzyska a kolega nie bardzo ![]() A wczoraj mała kaskaderka-solenizantka rozbiła sobie głowę i jechaliśmy do szpitala. Na szczesćie obyło sie nawet bez szycia le co sie napłakała to jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Rzabbo ojejku! Całe szczęście, że bez szycia...pewnie morze łez się przelało biedactwu
![]() ![]() PS. Zabo - Laury pupka jak malowana - śladu nie ma!
#867 |
Wtajemniczenie
|
Anita miałam to samo zaproponować co Aranka
![]() Fibian to fajnie ![]() ![]() Aranko, hehe zdjęcia bomba ![]() ![]() ![]() zabko, Asia coraz bardziej podobna do CIebie. fajnie stoi, Kubek tez tak próbuje. Rzabbo, no to miliście przygodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
Aranko ,Sohf dzieki za propozycjępomoc
![]() ![]() ![]() ![]() Żabko i Rzabbko ![]() ![]() ![]() Rzabbo i buziak na osłodę dla kaskaderki<oby jak najmniej bolało! Simonko koniecnzie daj znać co u Ciebie po wczorajszej wizycie.. Zabko Twoja NIunia ma urocze i cudne te dołeczki!!!i w ogóle piękna cała KOBITKA ROŚNIE ![]()
#869 |
Zakorzenienie
|
Ok Anitko! Masz jak w banku - jak będzie to ci kupuję!
Co do Laury to jest już kolejny chłopaczek, który się jej boi! Przyprawiła o łzy Mikołajka - o 2tygodnie starszego, jego 4 letniego brata (bo uzarła go w nos jak dawał jej buziaka na dowidzenia), potem w ten sam sposób załatwiła synka kuzynki -Szymka, który jest w wieku Nataniela no i oczywiście Nataniela. Jedynie Zuzia okazała się być równym kompanem do zabawy i oby tak zostało bo moje dziecko nie będzie mieć żadnych przyjaciół jak tak dalej pójdzie... pS> Laura nauczyła się w dziwny sposób przemieszczać..tzn siedzi na podłodze i nagle zaczyna jakoś tak podrygiwać, jakby podskakiwać na tyłku i najpierw z lubością kręciła się tak w kółko a od wczoraj potrafi tak przemieszczać się po kilka metrów! Śmiesznie to wygląda -muszę to uwiecznić!
#870 |
Zadomowienie
|
Zyczenia dla Michelle!
Sohf - niestety niebieskich niet. i w związku z powyższym prośba do Aranki - czy mi też mogłabyś kupić taki niebieski komplecik?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.