Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: W którym Emiracie mieszkasz? (możliwość wyboru jednej opcji)
Abu Dhabi 24 30,00%
Ajmān 0 0%
Dubai 33 41,25%
Fujairah 1 1,25%
Ras al-Khaimah 0 0%
Sharjah 7 8,75%
Umm al-Quwain 1 1,25%
W innym państwie Middle East 14 17,50%
Głosujący: 80. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 04:23   #841
SharjANKA
Przyczajenie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Hej SharjAnka, co słychać u Ciebie? Przynajmniej masz cieplej niż u mnie, o całe 2 stopnie cieplej.
Co z pracą?
Hej hejjj Evo
słychać bardzo dobrze w każdym temacie oprócz pracy, ostatnio położyłam większy nacisk na eksplorację terenu. Co prawda rower jeszcze w sklepie, ale razem z moim małżonkiem staramy się wykorzystać wspólny czas na poznawanie-kraju-bliższe-i-dalsze, do czego służy nam autko. Wczoraj byliśmy w Al Ain na Aerobatic Show i z otwartymi buziakami spogladaliśmy na wyczyny tych wszystkich ryczących maszyn... no po prostu szczęka opadała Następnie Wspięliśmy się (również na kołach hehe) na J.e.b.e.l Hafeet, skad rozciąga się całkiem niebrzydka panoramka...

Dziewczyny i chłopaki... na pewno wszyscy gdzieś tam sobie podróżujecie po tym kraju. Może rzucicie jakimiś pomysłami co gdzie ciekawego można zobaczyć w tym 'naszym' Arabowie?? Czekam z niecierpliwością na pomysły i mam nadzieję na jak najszybsze wprowadzenie je w życie

Pozdrawiam!
SharjANKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 04:52   #842
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Jumeirah.... powaliłaś mnie torebką .... szalejesz kochana, szalejesz... buciki słodkie, ale to nie mój styl i kolor.... a kolczyki świetne, mają pazur!

Do Dubai Mall idziesz polować? Przypomniałaś mi o mojej ulubionej włoskiej knajpce tam.... Carluccio's.... ehhhh..... wspaniały food a ja qrna na diecie .... zajdź tam proszę, jest na Lower Graund przy Star Atrium i masz widok na Lake Fountain.... zakochasz się, zobaczysz.... jeśli oczywiście już się nie zakochałaś w tym miejscu

Wenilka demotywator piękny..... jesteś tu zawsze mile widziana

Anka.... ten J.E.B.E.L Hafeet faktycznie gwiazdkuje jako brzydkie słowo ale za to miejsce piekne i urokliwe.... uwielbiam tam jeździć.

Jest baaaardzo wiele różnych-różności do spędzenia czasu w Emiratach... jeśli macie 4x4, to warto kupić książkę z opisami przykładowych tras.

O innych ciekawostkach znajdziesz wiedzę w Internecie, są podawane na bieżąco.

Ja coś tam kiedyś już pisałam o przelotach balonem, weekendzie na pustyni, pływaniu jachtem... kajakami można po lesie mangrowym w Abu Dhabi ... górskich wędrówkach po Omanie.... koncertach plenerowych... czasem, to ja mam potrzebę trochę się ponudzić w końcu no!

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 12:34   #843
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez SharjANKA Pokaż wiadomość
Czekam z niecierpliwością na pomysły i mam nadzieję na jak najszybsze wprowadzenie je w życie

Masz pomysl na Valentine`s Days

55 kg
Stary 2010-02-01, 14:48   #844
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez martita_ Pokaż wiadomość
We wtorek wylatuje z Polski do Dubaju
Witaj Martita na pustynnej, gorącej i pełnej słońca ziemi Emirackiej

Jak podróż? Leciałaś przez Frankfurt czy Amsterdam?

Aklimatyzujesz się?
Różnica temperatur dość znaczna... a jak +3 godziny? O której wstajesz rano?

Sorry, że nie odpowiedziałam na PW, ale naprawdę nie ma problemu

55 kg
Stary 2010-02-05, 09:17   #845
Eva ID

GG do Eva ID

Czwartek, 4 Lutego - pogoda w Abu Dhabi - Widespread Dust

Można powiedzieć Lekka Burza Piaskowa.... pełno pyłu i piasku w powietrzu, prędkość wiatru ok 40 km/h, widoczność ograniczona, temperatura ok 30 stopni C.

Z medycznego punktu widzenia, zwłaszcza alergicy mogą odczuwać duszności, ale też każdy może mieć kłopoty z oddychaniem i bolesne pieczenie oczu... zaleca się nie przebywać na zewnątrz podczas takiej pogody lub założyć maseczkę na twarz.

Moje wczorajsze zdjęcia z Abu Dhabi i Mussafah.

Na czwartym zdjęciu widoczny przelatujący piasek po jezdni..... widoczność ograniczają właśnie pył i piasek, które są w powietrzu.

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-02-05 o 09:19
Stary 2010-02-06, 15:17   #846
Brook
Zakorzenienie

ale piekne te kraje Arabskie ,pozazdroscic widoczkow

Edytowane przez Brook
Czas edycji: 2010-02-12 o 15:10
Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 20:56   #847
olika128
Raczkowanie

Chcialam tylko ostrzec, ze pod przyszlego tygodnia zaczynam kurs prawa jazdy, wiem ze pozno ale lepiej pozno niz wcale. Prosze na widok jakies szalonej blodynki w samochodzie z nalepka belhasa driving uwazac na siebie. Okolice Mall of Emirates

a tak poza tym zycze milego tygodnia
olika128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 04:25   #848
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
ale piekne te kraje Arabskie ,pozazdroscic widoczkow
Wszedzie na swiecie sa piekne widoki....

Cytat:
Napisane przez olika128 Pokaż wiadomość
Chcialam tylko ostrzec, ze pod przyszlego tygodnia zaczynam kurs prawa jazdy......... Okolice Mall of Emirates

a tak poza tym zycze milego tygodnia

Ahahahahaha.... Olika, no to najwyższy czas kochana zrobić kurs prawa jazdy i dołaczyć do rzeszy Piratek Drogowowych

Okolice Mall`a będę omijać szerokim łukiem

Miłego tygodnia Olika

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-02-13 o 06:56
Stary 2010-02-07, 09:36   #849
ana_alby
Raczkowanie

Taaaaaak bardzo piekne te widoki Pozdrawiam

Edytowane przez ana_alby
Czas edycji: 2010-02-13 o 18:59
ana_alby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 14:14   #850
Brook
Zakorzenienie

Ana wyjątkowe

Edytowane przez Brook
Czas edycji: 2010-02-13 o 22:37
Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 12:18   #851
Wenila
Wtajemniczenie

yyyy ten tego co tutaj taka cisza ?? Gdzie podziały sie panie emiratki? Czyżby jakieś święto czy co??

...a może ten kurs prawa jazdy??

wracajcie...bo nudno na forum jak nie ma wieści w tym wątku!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 16:12   #852
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Hello Everybody!!

Dawno mnie bylo tutaj

Te 2 tygodnie byly baaardzo busy

Ten roczny Dubai Shopping Festival nie powala, taki kiepski

Jutro ide do fryzjera, podcinac koncowki i grzywke, i mam jeszcze appointment na Facial Diomend Microdermobrazia, poraz 6.
Stary 2010-02-13, 22:08   #853
A z Z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jumeirah Girl Pokaż wiadomość
Hello Everybody!!

Dawno mnie bylo tutaj

Te 2 tygodnie byly baaardzo busy

Jutro ide do fryzjera, podcinac koncowki i grzywke, i mam jeszcze appointment na Facial Diomend Microdermobrazia, poraz 6.
Jumeirah Girl, miałaś ten sam pomysł - ja też odwiedziłam fryzjera! Zmieniłam całkowicie swój wizerunek, ale powód jest inny, poprawiłam sobie nastrój z powodu moich ... urodzin... oczywiście -nastych .
Dziewczyny chyba jest u Was już za ciepło, bo nie mamy tutaj żadnych nowych wiadomości
Eva Twoje dania wypróbowane - . Miałam ostatnio więcej czasu i ... gotowałam dla najbliższych. Wszyscy orzekli, że mogę eksperymentować dalej . Jutro krewetki, masz jakiś nowatorski przepis? Były już w śmietanie, z sałatką jarzynową i pieczone z czosnkiem.
Mam do Was dziewczyny pytanie: czy Wasz rozkład posiłków jest podobny jak w Europie, czy całkowicie uzależniony od własnych gustów?
A z Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 23:05   #854
Wenila
Wtajemniczenie

w takim razie wszystkiego co tylko najlepsze na tym świecie Ci życzę!!
Zdrowia, radości i wszystkiego co jest Ci potrzebne do szczęścia!!
Stary 2010-02-14, 10:05   #855
Eva ID

GG do Eva ID

Happy Saint Valentine Day !!!

Live together or Die together

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Zgodzę się.... nie powala niestety, trzeba ten kryzys przetrzymać.

Jumeirah, dlaczego Ty po raz 6Microdermobrazję robisz? Co ile ją powtarzasz?

Cytat:
Napisane przez A z Z Pokaż wiadomość
Eva Twoje dania wypróbowane - Jutro krewetki, masz jakiś nowatorski przepis? Były już w śmietanie, z sałatką jarzynową i pieczone z czosnkiem.
Mam do Was dziewczyny pytanie: czy Wasz rozkład posiłków jest podobny jak w Europie, czy całkowicie uzależniony od własnych gustów?
AzZ....waww... to robiłaś wszystkie te 3 dania?

Kurczaczek, się zapuściłam i nie dodaję kolejnych przepisów, poprawię się.... solennie obiecuję ale nie wiem kiedy

Krewetki moja kochana można jeść na wiele sposobów.... a im prostszy tym lepsze.... aczkolwiek są też skomplikowańsze pomysły.... masz te duże Tygrysie mrożone?

Ja naczęściej takie robię: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260257

55 kg
Stary 2010-02-14, 17:54   #856
A z Z
Raczkowanie

Wenila dzięku ję!
Evo niestety są u nas tylko krewetki mrożone . Są różne - Tygrysie najlepiej lubię, a te malutkie czasem obgotowane dodaję do sałatki jarzynowej. Mam już sprawdzoną jedną firmę, która bardzo dobrze je przygotowuje, po rozmrożeniu i przepłukaniu są gotowe do "obróbki".
Skorzystam z Twoich przepisów naprawdę są szybkie w przygotowaniu i proste w wykonaniu.
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień upływa Wam wizażanki w doskonałym towarzystwie i wspaniałym humorze. Oby wszystkie dni roku były dla Was nieustającym szczęściem i miłością, a tylko 14 luty tego potwierdzeniem i ukoronowaniem.
A z Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-14, 19:02   #857
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cytat:
Jumeirah Girl, miałaś ten sam pomysł - ja też odwiedziłam fryzjera! Zmieniłam całkowicie swój wizerunek, ale powód jest inny, poprawiłam sobie nastrój z powodu moich ... urodzin... oczywiście -nastych .
Dziewczyny chyba jest u Was już za ciepło, bo nie mamy tutaj żadnych nowych wiadomości
HAPPY BIRTHDAY

A ja poszlam do fryzjera bo mi sie znudzilo siedzenie w domu, no i od dawna nie widzialam sie z moim ukochanym fryzjera i jego crew

No troche cieplej sie robi, i to baaardzo dobrze!! tak pomiedzy wiosna/lato

Cytat:
Happy Saint Valentine Day !!!

Live together or Die together

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Zgodzę się.... nie powala niestety, trzeba ten kryzys przetrzymać.

Jumeirah, dlaczego Ty po raz 6Microdermobrazję robisz? Co ile ją powtarzasz?
Happy Valentine 2 u

Jestem chyba uzalezniona od Microdermobrazje, co miesiac mam 1 session, ale na poczatek robilam co 2 tygodnie. Moja twarz wyglada o wiele lepiej 5 miesiace temu. Teraz wygladam jak Snow White, bielutka twarz (prawie mam jednolity kolor twarzy)

Cytat:
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień upływa Wam wizażanki w doskonałym towarzystwie i wspaniałym humorze. Oby wszystkie dni roku były dla Was nieustającym szczęściem i miłością, a tylko 14 luty tego potwierdzeniem i ukoronowaniem.
SAME 2 U!!

Ale i tak moj mood sie zmienil na odwrot
Stary 2010-02-15, 05:46   #858
Eva ID

GG do Eva ID

AzZ, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Cytat:
Ale i tak moj mood sie zmienil na odwrot
Czemu tak? Co sie dzieje?

55 kg
Stary 2010-02-15, 14:15   #859
daria82
Przyczajenie

Czesc wszytskim

Pisze do Was bo mam problem i licze na Wasza pomoc
W sobote w nocy na lotnisku moj chlopak probowal wyplacic pieniadze z bankomatu i nie wydal mu pieniedzy, transakcja zostala anulowana, ale na koncie bankowym pojawilo sie obciazenie, ja tu na miejscu zdazylam sie dowiedziec w banku tyle ze on musi to tam na miejscu w Dubaju zalatwic ;(, maja teraz bardzo duzo pracy i nie ma nawet czasu zeby sie dowiedziec gdzie to zalatwiac. Moze komus przytrafilo sie cos podobnego i wie gdzie sie udac zeby to zalatwic (nr telefonu, e-mail, adres, cokolwiek...)

Za wszelkie info z góry dziękuje

Pozdrawienia z Islandii
Daria
daria82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 14:33   #860
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez daria82 Pokaż wiadomość
Czesc wszytskim

Pisze do Was bo mam problem i licze na Wasza pomoc
W sobote w nocy na lotnisku moj chlopak probowal wyplacic pieniadze z bankomatu i nie wydal mu pieniedzy, transakcja zostala anulowana, ale na koncie bankowym pojawilo sie obciazenie, ja tu na miejscu zdazylam sie dowiedziec w banku tyle ze on musi to tam na miejscu w Dubaju zalatwic ;(, maja teraz bardzo duzo pracy i nie ma nawet czasu zeby sie dowiedziec gdzie to zalatwiac. Moze komus przytrafilo sie cos podobnego i wie gdzie sie udac zeby to zalatwic (nr telefonu, e-mail, adres, cokolwiek...)

Za wszelkie info z góry dziękuje

Pozdrawienia z Islandii
Daria
Zaraz, zaraz.... na lotnisku, czyli wylatywał z Dubaju? Jest teraz w Islandii?

Bez względu na to gdzie jest, to niech natychmiast skontaktuje się ze swoim bankiem i bankiem z którego ATM-u korzystał, proste.

Jak mogę podać numer telefonu do Banku, skoro nie znam jego Banku i oddziału w którym ma konto.

55 kg
Stary 2010-02-15, 15:21   #861
daria82
Przyczajenie

Hej!

No tak, podalam za malo informacji

Wyplacal pieniadze po wyladowaniu w Dubaju, teraz przez jakis czas bedzie w Dubaju. NIe potrzebuje kontaktu do banku w Islandii, tam jzu dzisiaj bylam i powiedzieli mi ze wsyztsko musi zalatwic tam na miejscu w Dubaju, ze tu w Reykjaviku nic z tym nie zalatwi
Dlatego szukam jakiegos kontaktu do jakiegos wiekszego banku w Dubaju, moze oni mu pomoga i powiedza jak to zalatwic
On wyplacal pieniadze zaraz po wyladowaniu samolotu i nawet nie wie z jakiego banku byl ten bankomat, mamy tylko na jego koncie w banku numer bankomatu z ktorego probowal wyplacic pieniadze

Pozdrawiam
daria

P.S. Najlepiej zeby to byl numer telefonu badz e-mail bo ma problemy z wyrwaniem sie z pracy, gonia ich terminy ;(
Stary 2010-02-15, 19:10   #862
Eva ID

GG do Eva ID

Daria, nadal nie podajesz żadnej informacji.... Twój TŻ po prostu MUSI wiedzieć z jakiego Bankomatu wypłacał/nie wydali mu pieniądzy... innej opcji nie ma, no nie ma i już !!!!

Nie ma czegoś takiego jak "większy bank" skoro był Bankomat, to MUSI wiedzieć jaki... no weź nie żartuj, że nie wie z jakiego Bankomatu mu pieniędzy nie wypłaciło.... niech wróci się na lotnisko i sprawdzi... OMG!!! To w końcu JEGO pieniądze!!!

55 kg
Stary 2010-02-15, 20:35   #863
daria82
Przyczajenie

Hej!
Spoko spoko, jakos dam sobie rade Co nie zmienia faktu ze nie wie z jakiego bankomatu wyplacal kase To akurat nie byl zart!
Pozdrawiam
Daria

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Poprostu pomyslalam z moze mial ktos podobna sytuacje w Emiratach i napisalam...

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Poprostu pomyslalam ze moze mial ktos podobna sytuacje w Emiratach i napisalam...
Stary 2010-02-16, 05:15   #864
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Hej!
Spoko spoko, jakos dam sobie rade Co nie zmienia faktu ze nie wie z jakiego bankomatu wyplacal kase To akurat nie byl zart!
Pozdrawiam
Daria
Daria, takie sytuacje sie zdarzaja i przytrafila sie jednej znajomej mi osobie, stad moje zdziwienie, ze Twoj partner nie wie z jakiego bankomatu probowal wyplacic pieniazki, bo to jest podstawa przy reklamacji.

Sprawe nalezy zglosic w tym wlasnie Banku, do ktorego nalezal bankomat, moglo na przyklad nie byc w nim wystarczajacej gotowki do wyplaty, jesli nazwa Banku jest skomplikowana, to mozna telefonem zrobic zdjecie.

Banki w Emiratach sa pod ciaglym atakiem hakerow, trzeba bardzo uwazac. Kilka przykladow, ktore znam osobiscie a nie "tylko slyszalam":

- wyplata z konta 10.000 AED dokonana w Kanadzie, gdy osoba przebywala w Emiratach i nigdy nawet w Kanadzie nie byla.

- "wyczyszczenie konta" i maksymalne obciazenie wszystkich kart debetowych zrobione z Filipin i Egiptu, oczywiscie wlasciciel konta byl w tym czasie w Emiratach.

- zamontowanie na komputerze w pracy keyloggera

- phishing e-mailowy

codziennie przychodza na moja poczte powiadomienia typu ALERT z roznych Bankow, ze "ktos" wszedl na moje konto..... no tak, ale ja nawet konta w tych bankach nie posiadam, to oczywisty phishing. Z "mojego Banku" gdy otrzymalam, to tez tego nie otworzylam bo wiem, ze Banki nigdy czegos takiego nie wysylaja.

Daria, sprawa jest prosta do zalatwienia, wystarczy ze Twoj partner skontaktuje sie z odpowiednim Bankiem. Naprawde nie rozumiem z czym Ty "jakos dasz sobie rade" skoro to nie Ciebie dotyczy problem.

55 kg
Stary 2010-02-16, 12:29   #865
daria82
Przyczajenie

Cytat:
Daria, takie sytuacje sie zdarzaja i przytrafila sie jednej znajomej mi osobie, stad moje zdziwienie, ze Twoj partner nie wie z jakiego bankomatu probowal wyplacic pieniazki, bo to jest podstawa przy reklamacji.

Sprawe nalezy zglosic w tym wlasnie Banku, do ktorego nalezal bankomat, moglo na przyklad nie byc w nim wystarczajacej gotowki do wyplaty, jesli nazwa Banku jest skomplikowana, to mozna telefonem zrobic zdjecie.

Banki w Emiratach sa pod ciaglym atakiem hakerow, trzeba bardzo uwazac. Kilka przykladow, ktore znam osobiscie a nie "tylko slyszalam":

- wyplata z konta 10.000 AED dokonana w Kanadzie, gdy osoba przebywala w Emiratach i nigdy nawet w Kanadzie nie byla.

- "wyczyszczenie konta" i maksymalne obciazenie wszystkich kart debetowych zrobione z Filipin i Egiptu, oczywiscie wlasciciel konta byl w tym czasie w Emiratach.

- zamontowanie na komputerze w pracy keyloggera

- phishing e-mailowy

codziennie przychodza na moja poczte powiadomienia typu ALERT z roznych Bankow, ze "ktos" wszedl na moje konto..... no tak, ale ja nawet konta w tych bankach nie posiadam, to oczywisty phishing. Z "mojego Banku" gdy otrzymalam, to tez tego nie otworzylam bo wiem, ze Banki nigdy czegos takiego nie wysylaja.

Daria, sprawa jest prosta do zalatwienia, wystarczy ze Twoj partner skontaktuje sie z odpowiednim Bankiem. Naprawde nie rozumiem z czym Ty "jakos dasz sobie rade" skoro to nie Ciebie dotyczy problem.
Hej!
Napisalam ze dam sobie rade i dalam. Napisalam ze ja sobie dam rade bo moj chlopak ma duzo pracy i chcialam mu poprostu pomoc. Nie uwazam ze to jego sprawa, tylko nasza. Prosilam o numer tel do obojetnie jakiego banku, poniewaz on juz nie jest w stanie sprawdzic jaki to byl bankomat, poniewaz wyplacal na lotnisku zaraz po ladowaniu i teraz juz tam nie moze wrocic, jak poleci za kilka miesiecy znowu to bedzie mogl sprawdzic!
Wiem ze takei sytuacje sie zdarzaja,stad moj post, chcialam sie tylko dowiedziec jak ktos sobie poradzil z ta sprawa w Dubaju.

Moze komus na przyszlosc sie przyda moja informacja
Znalazlam na internecie kilka bankow i zadzownilam do nich, wkoncu w jednym pewnien uprzejmy pan pomogl mi odnalezc bankomat w ktorym zostaly wyplacane pieniadze. Wystarczylo ze podalam mu numer ktory byl na naszym koncie internetowym (pewnie numer bankomatu) w tytule wyplaty. Teraz juz wiemy jaki to bank i mozemy dalej to zalatwiac!

Dzieki za pomoc

Pozdrawiam
Daria
Stary 2010-02-16, 13:06   #866
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Dzieki za pomoc
Proszę

55 kg
Stary 2010-02-16, 13:16   #867
Eva ID

GG do Eva ID

AzZ, Wenilka i wszyscy sympatycy wątku.... dawno zdjęć nie wklejałam więc dzisiaj specjalnie dla Was trochę słońca, Walentynkowy Weekend w Ras Al Khaimah w Al Hamra Fort Hotel & Beach Resort <- KLIK

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-02-16 o 13:19

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 14:18   #868
201610241259
Konto usunięte

Eva, zaadoptuj mnie na miesiac, proszę !
201610241259 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 19:13   #869
Black_Satin
Raczkowanie

Sorrrrrrry, ze sie TU wtrace: ale wcale mnie sie te foty tu nie podobaja!!!

Black_Satin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 22:45   #870
Wenila
Wtajemniczenie

a więc tak wygląda raj!! super.

Mam nadzieję, że weekend udany

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości