|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrołęka wita
Ja tam mogłabym i pisać ją w czerwcu, aby tylko nie za tydzien
![]() Ale jak pomyślę że to już koniec szkoly, że już nigdy nie będę musiała do niej chodzić, nie będę sie stersowac przed matmą czy mnie zapyta czy nie, to mi tak dziwnie jakoś ![]() Dobra ide się uczyć, bo ja nadal w polu z tą nauką ![]() Madzia, ty juz przeżyłaś maturę i nie jedną sesje, powiedz Ty mi, czy tak w tydzień da się wszystko ogarnąc do matury? Mam nadzieję że się da ![]() Taka ładna pogoda, słońce świeci, a ja mam ochote na pizze Coś czuję że w maju to się nie zmieszcze w moja 100dniówkową sukienkę, ale będę miała pretekst żeby kupić nową, bo idę na wesele
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
czy w tydzien sie da?? nie wiem. Bo ja zdawałam jeszcze starą maturę. I tam w tydzien bym nie dała rady
ale w nowej chyba jest większosc testowych pytan wiec da rade sie tego nauczyc mysle![]() ja na studiach czasami tydzien sie uczyłam na jeden egzamin- po 8-10 godzin dziennie
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia zdołowałaś mnie
No nic ja narazie zakuwam geografię... do geografii zostało 2 tygodnie więc zawsze coś się ogarnie ![]() Ale na dziś wystarczy nauki
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na studiach wiadomo raz był przedmiot łatwy na logikę a raz sama teria do wkucia wiec wiadomo. a wam sue uda na bank. zobaczycie
|
|
|
|
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
No musi sie udać
![]() Boszzzz czy ja zawsze jak coś jem to muszę sie pochlapać? teraz siedzę z plamą po czekoladzie na środku bluzki dobra, lece spać bo już późno
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Ej Sosik nie ściągaj odemnie
Ja też się zawsze uchlapie
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Tż się ze mnie śmieje że jem jak małe dziecko
![]() no ale co ja poradze na to...
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dobra, ja się tylko czasami upaćkam czymś xD
Najczęściej mam buzie całą w jakimś sosie czy w jakies piance... czy kawałki ryżu czy makaronu ahahaha ![]() Boshh ja się do szkoły tyle nie uczyłam co do matury sie ucze haha ![]() Sosik a jak zakończenie roku? jaka średnia z 4 klasy i z całych 4 lat?
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie do szkoły tez nie uczyłam dużo, a teraz wcale nie lepiej dziś pół dnia przespałam
wogóle nie mogę sie zmotywować, a jak juz mnie najdzie ochota na naukę, to jest już noc i spać mi sie chce dziś się załamałam bo sobie strzeliłam arkusza z matmy i wyszło niecałe 50% a ja chce miec kurde chociaż z 75 (pobożne życzenie)![]() z trzech lat średnia to 4,5 (ale to tylko dlatego że głupi ma szczęscie). Tak jak w tym roku to u nas nie trzeba było się specjalnie wysilać żeby mieć dobrą ocenę, wszyscy podwyżaszli oceny itp. Umiejętnośc dobrego ściągania tez się czasami przydała a jak u Ciebie? Ogólnie macie gorzej, bo macie więcej przedmiotów. Ile mieliście wszystkich przedmiotów?
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
A no tak Ty liceum xD a nie miałaś zdawać gegry? ktoś chyba miał tutaj
bo ja gegre zdaje xD Podstawa matma czy roz? i tak szacun xD Hmm no ja miałam 28 przedmiotów :/ średnia z samej 4 klasy to 4,6 chyba a z całych 4 lat to 4,1 :P
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
No zdaje gegre podst i matme rozszerzona
![]() Niezła średnia biorąc pod uwagę że macie tyle przedmiotów, my mieliśmy przez 3 lata 17 przedmiotów
|
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
a co u was taka róznica w ilosci przedmiotów??
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Ja licze na to że bedzie dużo zad z gegry na logike
Gegra to mi nie idzie, chcociaż się biorę już za nią i jestem na atmosferze z vademecum, czyli 5 rozdział, a posatnowiłam że do końca tyg przejrze całe, a potem w nastepnym tyg jeszcze raz<-- taka powtórka. Wszystko odkładałam na ostatnio chwile i teraz mam za swoje, nie wiem w co mam ręce włożyć A tobie jak idzie ta gegra?
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm No idzie powoli
przerabiam wszystko po kolei i myślę, że jakoś napisze
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
nie napiszesz JAKOś tylko napiszesz Bardzo dobrze
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Jassssne xD ja to oby zdać bo i tak ide zaocznie i tak ide zaocznie i to nie ma większego znaczenia
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza!
dziewczyny sie chyba ostro do nauki wzieły xD xD
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odliczam dni do powrotu
![]() w koncu zwiędze ten słynny alius ![]() a podobno mieli jeszcze jedna galerie otworzyc to prawda?? |
|
|
|
|
#862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Część sklepów poprzenosili z miasta, kilka nowych otworzyli. Sama galeria nie zachwyca. A ta nowa to chyba jest już w planach od roku, dobrze pamiętam? I pewnie drugie tyle jeszcze przyjdzie nam poczekać.
|
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Noo eeee... będą dwie nowe galerie i aqua park
Jedna galeria i aqua park są planowane dooopiero. W sumie to niby powoli już przygotowywują teren pod budowe galeri bursztynowej. A druga galeria jest już w budowie jak dobrze mi się wydaje, to to jest tam za MediaExpert'em
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
Ożesz w morde, że niby 3 galerie będą w oce??
szaleją, szaleją ale ja zamiast 3 takich małych wolałabym jedną, ale taką porządną ale zanim te dwie powstaną to jeszcze trochę czasu minie
|
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Będą 3 galerię a H&M i Zary i tak pewnie nie będzie
![]() A jeśli ta galeria nowa bedzie za MediaExpert'em to malutka będzie. Można nawet powiedzieć że Galereczka, ewentualnie Galaretka (Galareteczka ). Ale chociaż będę miała 5 min do niej
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
no patrzcie a ja nic nie wiedziałam o tej obok media Expert. Było wspominane gdzieś o niej: media, prasa, jakis portal ostrołęcki
Czyżby mi coś umknęło :P |
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Było było. Na pewno pisali o tym na to.com i chyba na mo też
może i w tygodniku jakaś wzmianka była ![]() No ja na jakieś takie sklepy bym nie liczyła.. uważam, że nie ma sensu u nas takich drogich sklepów otwierać .... Monrosa mieszkasz na centrum gdzieś? ja niemal codziennie tamtędy przechodzę dziś to nawet dwa razy xDA wczoraj chyba z 5
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam w centrum. Na takiej komunistycznej ulicy
.I proszę nie monrosa. Jestem Ola ![]() A po co tam tak często chodzisz? Tam nie ma nic ciekawego. Ja najczęściej przechodzę koło Hallera A i miałam egzaminy gimnazjalne. I muszę się pochwalić, że z matmy będę mieć 47 pkt
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
Ola gratulacje, niezły wynik. przyznaj się znałaś pytania wcześniej
![]() Sas, mam interesa do Ciebie gdzie kupiłaś te satynowe czarne rurki? bo mi się bardzo podobają no i na maturkę jak znalazł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

ale w nowej chyba jest większosc testowych pytan wiec da rade sie tego nauczyc mysle

wogóle nie mogę sie zmotywować, a jak juz mnie najdzie ochota na naukę, to jest już noc i spać mi sie chce
a ja chce miec kurde chociaż z 75 (pobożne życzenie)

szaleją, szaleją