|
|||||||
| Notka |
|
| Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Super i karteczka i wpisik... U ciebie zawsze można znaleźć coś ciekawego
|
|
|
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ,,Resztkowo-odpadkowe,, (i nie tylko) karteczki
Ojej jak mnie tu dawno nie było
,ale na usprawiedliwienie mam to,że jestem i tak na bieżąco,zaglądam na blog i wszystko wiem Karteczka na Dzień Babci wspaniała .
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
superowe kartki do albumu i kartka na Dzień Babci również świetna
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo piękna karteczka do albumiku a serducho- kartka - wykonałaś ślicznie. Cudnie wygląda.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Karteczka na dzień babci wspaniała
![]()
|
|
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładny wpis i super karteczka.
Ale te dzieci to z tobą mają dobrze, jeszcze sama sobie robisz prezenty. Ale przynajmniej są trafione w twój gust. |
|
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Magcich
w cafearcie można znaleźć mnóstwo ciekawych kursików (jest nowy na kartkę dla dziadka).Joasiunia ostatnio mniej robię ![]() Cytat:
Belaliza ![]() Hania Anka Cytat:
dzieci moje są już dorosłe a karteczka dla ich babci była. Ja od mojej wnusi dostaję laurki i fajne obrazki - Karolcia ma 4 latka..Wiecie co? A robię coś dla siebie (w związku z Dniem Babci ).Dostałam ciekawą puszkę po ciasteczkach i właśnie ją przerabiam. Super puszka na moje pędzle będzie (albo na coś innego ).Na razie puszka goła .
|
||
|
|
|
|
#848 |
|
Wtajemniczenie
|
Swietne wpisy!!
juz sie nie moge doczekac Twojego u mnie ![]() ![]() ![]() hehe- to sobie jeszcze poczekam ciekawe jak będzie wygladac "przybornik" z puszki.. hmmm... a ludzie takie rzeczy wyrzucają!! normalnie czasami az sie plakac chce
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
No to czekamy na efekt końcowy
No i jaka fajna luzacka Babcia
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Kartka dla Babci rewelacyjna, pięknie wykonana
![]() A pojemnika nie mogę się doczekać i ja Ciekawe co z tego wyjdzie
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Feme
stonkowe albumy gdzieś tam poutykały więc jestem zwarta i gotowa na wpis do Twojego wędrasia ![]() Puszeczkę dostałam ze słowami ,,ty tam coś wymyślisz,, (mam znajomych, którzy przed wyrzuceniem pytają czy mi się przyda ).Joasiunia jeszcze ociupinkę trzeba poczekać na efekt końcowy.Luzacka babcia bo teraz większość babć nie przypomina te dawne babcie .Cath pojemnik wychodzi trochę ,,przesłodzony,, (czasem też jestem słodka ). Mam dzisiaj spotkanie w ,,Kąciku,,. Trudne zadanie mam przed sobą. Z dawnym Kółkiem Rękodzielniczym skończyłam bo zrobiło się kawiarniano-plotkowe. Nie chcę powtórki z rozrywki (a wrócił ten sam skład Dzisiaj trzeba ustalić zasady - albo pracujemy, albo ..... . Trzymajcie kciuki ![]() Tym bardziej, że dyrekcja da nam zadanie - zrobienie kartek na Wielkanoc .Mamy swietne warunki: piękną salę (darmowo), pomoc dyrekcji - możemy liczyć na materiały, zorganizowanie wystawy ...... . Nie można tylko brać ..... trzeba też od siebie coś dać. Trochę się obawiam bo ..... no dobra, zobaczymy co z tego wyniknie .
Edytowane przez damurek Czas edycji: 2009-01-23 o 15:28 |
|
|
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
Danusiu, ja trzymam mocno kciuki i wierzę, że się uda. Najlepiej tak jak mówisz, od początku ustalić zasady i się tego trzymać. A jak nie, to niech plotkujące panie odsuną się na bok, a te, które wiedzą po co tam przyszły - niech robią swoje! Dobrze, że macie jasno określony cel, to może będzie bardziej co niektórych mobilizować
I tak też róbcie dalej ![]() Wierzę, ze się uda. To ogromnie ważne, że macie taką możliwość i wsparcie.
|
|
|
#853 |
|
Wtajemniczenie
|
Damurku, ja przyjade kiedys na ten twój "Kącik" jak tylko bedzie w terminie kiedy bede mogła... (o ile moge przyjechac??) no bo wydaje mi sie ze to fajna sprawa... tylko tak jak mowisz, nie kawiarniano - plotkowe.. bo nie o to chodzi
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj panie zaczęły uczyć się frywolitek, było odrobinę haftu matematycznego. Następne spotkanie quilling i dalsza nauka frywolitek. Zapowiedziałam już, że robimy kartki dla domu kultury.
Haft płaski, masa solna, wiklina papierowa też jest w planie. A dalej zobaczymy. Goście mile widziani. Zapraszam. Jesteśmy w każdy piątek od 17.00. |
|
|
|
|
#855 |
|
Wtajemniczenie
|
w kazdy piatek od 17.00 .. czyli moze uda mi sie załapac, bo dzis skonczyłam piatkowe wykłady
![]() mowisz za tydzien quilling... hmm... jak tam dojechac z mikołowa? jakim autobusem? normalnie chyba przyjade jak mi sie nic w planie nie zmieni...
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna sprawa z tymi robótkami.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#857 |
|
CraftMod
|
Wpisy są super! w albumie sol bardzo moją uwagę przykułu wytłaczane serduszka na kalce
Świetne oba wpisy! A kartka też bardzo ładna!!! |
|
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpisik do wędrasia i karteczka są super
. No i ciekawa jestem jak będzie wyglądać pojemniczek
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne wpisy do wędrowników. I karteczka dla babci również urocza. Kwiatki są ślicznie zrobione
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze
![]() Czekałam . Jak będziesz miała kiedyś ochotę to wpadaj. Jeszcze bawimy się quillingiem, potem zobaczy się. To nie takie proste zebrać osoby, które chcą coś robić a nie tylko plotkować i narzekać na wszystko. Ale idzie ku dobremu. Chcemy ,,wrobić,, w robótki też dzieciaki .Cytat:
. Staram się bardzo z tymi wpisami - przecież jeszcze początkująca w papierze jestem Pojemniczek gotowy - bardziej pasuje na ,,resztkowo-odpadkowy,, ale co tam pokażę tutaj. Polubiłam to wpisywanie się do wędrowniczków .Kartki robione na potrzeby ,,Kącika,, 1.Walentynkowa bez serduszka i typowej czerwieni. 2.Haft matematyczny (z błędami - za duże dziurki i do tego krzywo), różyczkę sama robiłam. 3.Quillingowe jajo (a mówiłam, że się nigdy tej techniki nie chwycę spodobało mi się).No i puszka - kwiatki z opakowań po jajkach. Z tyłu jest moje zdjęcie - puszka będzie dla wnusi. |
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Świetne kartki Danusiu. Szczególnie podoba mi się walentynkowa, i właśnie dlatego, że bez takich typowych elementów. Z haftem matematycznym bardzo ładna, i żadnych krzywości ani za dużych dziurek ja tam nie widzę. Zakręcone jajo jest super. Mam nadzieję, że Cię quilling choć trochę wciągnie. Puszki zazdroszczę już
od pierwszego wejrzenia. I tak samo trochę zazdroszczę tych Waszych spotkań robótkowych, fajnie musi być, nawet jeśli trochę trzeba do pracy przymuszać
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
any jakie ja mam zaleglosci wszedzie a tu tyle pieknych prac
damurku swietnie ci to wszystko wychodzi naprawde
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Świetnie poradziłaś sobie z ozdobieniem tej puszki. Kartka walentynkowa mimo, że bez serduszek to widać że walentynkowa i jest naprawdę bardzo ładna.
A tak poza tym wszystkie prace ładne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajne to pudełko. J anie potrafię robić takich ładnych kwiatków. Karteczki jak zawsze bardzo ładne
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Danusiu tylr czasu mnie tuu nie bylo, ze teraz oniemialam
|
|
#866 |
|
CraftMod
|
Ale widzę u tej Pani piękne rzeczy!
Kartka walentynkowa - bardzo ładna!!!Puszka superowa !!! Pozostałe kartki też bardzo ładne |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Och cuda cudeńka! Jakie to wszystko piękne!!!
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko świetne
ale jajko i puszka
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Rebell
szkoda, że teraz mam tak ograniczony czas bo quilling mi się naprawdę spodobał. A nasze spotkania robótkowe ciągle się rozwijają (młodzież nawet chce ,,kręcić,, ). Pożyjemy zobaczymy. Mamy z dyrekcją MDK ,,zdrowy układ - sala darmowa - my robimy kartki (kupią nam gilotynkę, papier wizytówkowy na kartki a w przyszłości nawet szafę).Nela ![]() Eleonore dla Ciebie wklejam jak robić różyczkęMagcich Sagap ![]() Nirshya Joasiunia ![]() Anita ![]() Dzisiaj tak na szybko wklejam wpis do wędrowniczka Kasi. Temat albumu - ,,W życiu ważne są tylko chwile,,. Jak nieraz pisałam - w drukarce ciągle brak tuszu a pismo już nie takie jak kiedyś więc to co napisałam (na kalce) po prostu zwinęłam w rulonik i schowałam . Kasiu starałam się, nawet zrobiłam w Twoim ulubionym kolorze . Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z mojego wpisu.Wklejam też jak zrobić różyczkę. Tutaj z materiału ale myślę, że tym sposobem można też z papieru (nie próbowałam ).
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisik jest genialny!!! Podoba mi się,że hohooooo
A za kursik dziękujemy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie 

w cafearcie można znaleźć mnóstwo ciekawych kursików (jest nowy na kartkę dla dziadka).

.

ale jajko i puszka