![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
Julita ostatnio nie nadażam. Dzis udalo mi sie zerknąć do Twojego wątku, kosztem lekko snu, ale co tam, warto, naprawdę warto. Bardzo ładne te Twoje karteczki, wypracowane, wyćwiczone, dokladne och, wiele by można, ale czasu brak.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że produkcja rozpoczęta na całego
![]() Kartka z sową bardzo ładna i pomysłowa ![]()
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
bardzo bardzo ładne kartki i widzę że królują teraz u Ciebie ptaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
no no no
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi się Twoje karteczki - są pomysłowe i dobrze dobrane kolorystycznie.
![]()
![]() |
#846 |
CraftMod
|
agniesia125 dzięki
![]() ![]() hejasz dziękuję kochana cioteczko ![]() nisi1983 dziekuję ![]() belaliza dzięki ![]() Ludojadka` dzieki ![]() Hania739 dziekuję ![]() Dziś dla Was mam skromny składak i karteczkę z ptaszakami. Oto one: 7 a.jpg7 b.jpgs 10 a.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
I kolejne cudeńka
![]() Super ![]()
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Ten przymiotnik skromny to chyba przez przypadek Ci się napisał bo absolutnie nie pasuje Bardzo fajny składak i karteczka z ptaszkiem Widzę że bardzo je polubiłaś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ta jak zwykle Nir nic nowego! No ja się tak nie bawię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Ja sie tylko zastanawiam czy Ci starczy ksiązek do wyrywania kartek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
Muszę się do czegoś przyznać... UKRADŁAM CI SÓWKĘ
![]() ![]() A karteczki fajowe- i tak na marginesie zauważam, że w jakiś ptasi szał wpadłaś ![]()
![]() |
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam wreszcie zaległości na Twoim wątku Julitko i muszę powiedzieć, że co chwila to się za głowę lapałam
![]() Najbardziej powaliły mnie na kolana dwa notatniki jeden ten Sekretnik z małą dziewczynką na okładce (po prostu odlot i wszystko skomponowane fantastycznie, kolory, dodatki...) a drugi ten właśnie, którego Ty sama nie obdarzyłaś zbyt wielką miłością, a który bardzo, ale to bardzo mi się spodobał mianowicie ten z latarnią morską (cudnyyyyyy!!!). Następnie zakochałam się w kuchennikach (rewelacyjny pomysł - chyba podprowadzę ![]() ![]() Brawo! Brawo! I jeszcze raz brawo! Chciałam też przy tej sposobności podziękować Ci serdecznie, za mój piękny notatnik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
CraftMod
|
nisi dzięki
![]() Iza dzięki ![]() ![]() ![]() Asia - dzięki ![]() ![]() Klaudia dzięki ![]() ![]() Marika w ramach pokuty zamawiam kartkę na urodziny ![]() ![]() Aniu cieszę sie, ze wpadłaś do mnie, musiałaś sie pewnie sporo cofnać, zeby to wszystko obejrzeć. Cieszę się, że pamiętnik sie podoba, gdyby nie temat wymiany to pewnie bym zrobiła go w fiolecie, chociaż tak teraz sobie myślę, zę fiolet z zielenią też mogły by fajnie wyglądać. Jesli chodzi o galerie to na razie nic nie poszło, pani pisała mi tylko, ze notesy przyciągają wzrok wszystkich, którzy zaglądają do sklepiku, zobaczymy jak dalej będzie. A na dziś już ostatnia nowość, kartka z pozostałości żółtego kartonu, wyszła mi bardziej kontrastowa niz zamierzałam, ale cóż... 8 a.jpg8 b.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne kartelusie, a szczególnie podoba mi się z #846 - pierwsza (z ptaszkami - super), ale również ostatnia żółto - niebieska jest też piękniasta.
![]() ![]()
![]() |
#855 |
Wtajemniczenie
|
Czarna kartka z ptaszkami ma fajnie zaznaczone gniecenia poprzez to cieniowanie. Tylko jak dla mnie jest za ciemna bo nie lubię za dużo czerni na kartkach.
Składaczek delikatny a może raczej skromny jeśli chodzi o ozdoby, wyrazisty jeśli chodzi o kolor i ogólnie ładny. Od jakiegoś czasu moją uwagę przykuwa czcionka jaką piszesz napisy. Nawet mi pasuje. I co najważniejsze ma polskie litery co rzadko się zdarza przy tym czcionce która mi się spodoba. Jeśli chodzi o ostatnią kartkę to jest bardzo wyrazista. Ostre połączenie rażącej żółci i delikatnego błękitu jeśli o moje odczucia chodzi. Nie przemawia to zbyt mocno do mnie bo ta żółć przyćmiewa mi ozdoby z motyli i kwiatów, które wydają się za blade w tym wypadku. Dobra, troszkę widzę że tym razem ponarzekałam ale gusta są różne. I to dobrze że Twoje notesy przyciągają wzrok klientów, mimo że ich na razie nie kupują. Zobaczysz pomyślą, popatrzą i w końcu wszystko się ruszy a wtedy nie nadążysz robić następnych. Mówię tak, bo tak samo mówił jeden pan z kwiaciarni. Mówi że przeważnie tak jest że najpierw klienci tylko oglądają, pytają, a później nagle się wszystko ruszy i jak już ktoś kupi to zwykle tak sie składa ze większość ludzi robi to samo i kupuje ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
postanowiłam tu zajrzeć tylko tak się teraz zastanawiam po co?
znowu nie będę mogła spać tyle wspaniałości na tym wąteczku a ja mam taki trochę paskudny charakter i też zaraz bym chciała coś takiego robić ale niestety nie do wszystkiego można mieć zdolności tak więc będę co jakiś czas zaglądać i podziwiać piękności tu tworzysz z niecierpliwością czekam na dalsze Twoje pomysły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ulala...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
...kartka ciekawa, ale składaczek, hmm miodzio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten kontrast wyszedł na dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście kartka ma mocny kontrast, ale efekt ok
![]()
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawa pracka
![]()
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Julitko,
widzę że masz andmiar wolnego czasu bo z pracami szalejesz ![]()
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
hmmm Nir tak szczerze to ostatnia kartka jakoś nie wpadła mi w oko - chyba kontrast nie taki czy jak, hmm nie wiem....cos musisz z nia zrobic, hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
wow kocham motylki a kontrast w tej kartce jest dobry Fajna kartka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Napiszę szybko i zwięźle : Bardzo ładne kartki, a z ptaszkiem miodzio
![]()
![]() |
#867 |
Rozeznanie
|
coś mi te ptaszki nie podchodzą (choć się już oswoiłam z ich widokiem
![]() ![]() ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Ptaszki to mi sie podobają, sa takie na ludową zaczepkę odrobinę. Składaczek ładny, ale lekko wyciszony bym powiedziała, jak na Ciebie.
Natomiast zestawienie kolorów na ostatniej kartce... no nie wiem jak to napisac. Ten żółty jest za bardzo... żółty. Nie podoba mi się. Taki za bardzo krzykliwy, przykuwa uwagę i przyćmiewa śliczne motylki, jak dla mnie to nie mój gust. Technicznie bez zarzutu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
CraftMod
|
Hania - dziękuję
![]() Agniesia - dzieki za analizę ![]() ![]() barbarera - dziękuję ![]() Joasiunia ![]() ![]() bewix - ![]() klaudens - dziękuję ![]() ADALIRA - dzięki ![]() onaella - dzięki ![]() nisi1983 - dzięki ![]() Ludojadka` - dzięki, czasu mam zawsze sporo ![]() belaliza - dzięki ![]() bydgoszczanka - dzieki, masz buziaka ![]() kachasek - dzięki za odwiedziny ![]() ![]() hejasz - dzięki ![]() ![]() A dziś skończyłam kolejna kartkę, troche podobna do poprzednich, ale trochę inna... 9 a.jpg9 b.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
![]()
Słodziasta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.