|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Seriale
Cytat:
A co do OTH.. No cóż pierwsze sezony były najfajniejsze. Mój ulubiony to chyba 3. A w ostatnim 7 brakuje mi Peyton i Lucasa... Mam nadzieje, że w 8 ich przywrócą. Zważywszy na to, że to bd już ostatnie 15 odcinków chyba |
|
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Teraz mi jeszcze doszło prócz wcześniejszych pozycji :
- Breaking Bad(kocham,kocham,kocham glos Jesse'ego i jego całego,a serial jest fenomenalny...) - True Blood - Vampire Diaries - Desperate Housewives i próbuję się wziąć za to nowe "Pretty Little Liars" i "In Treatmeant" |
|
|
|
#843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i tym sposobem jestem na początku piątego sezonu the l word
|
|
|
#844 |
|
po prostu Em :)
|
Ja dziś właśnie skończyłam oglądać The O.C.
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje:
-plotkara - 90210 - glee - heroes - sex and the city |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam:
Gossip Girl House M.D CSI: Las Vegas Bones Oglądałam: Prison Break, Lost (I sezon świetny, reszta dla mnie beznadziejna) Grey's Anatomy, Ugly Betty, The Big Bang Theory (znudziło mi się )Zakończone: ![]() Veronica Mars The O.C. Detektyw Monk Moonlight W planach: The Vampires Diaries True Blood Dexter Pewnie o jakimś serialu zapomniałam.
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Są IV sezony. Czwarty sezon w USA skończył się w czerwcu.
Edytowane przez Kajami Czas edycji: 2010-08-07 o 17:14 |
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
niech ktoś mnie uderzy, bo nie mogę przestać oglądać "Gotowych na wszystko".
|
|
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie jestem jakoś straszliwie uzależniona od oglądania seriali, ale.. tylko ze względu na limity czasowe, które doprowadzają mnie do szału
a ściąganie odcinków też jest czasochłonne niestety. Tak więc seriale przez które przebrnęłam bądź jestem w trakcie, nie zważając na denerwujące limity czasowe, bądź tez oglądałam w TV.. zagraniczne: Beverly Hills 90210 (nie ma to jak stary, dobry serial z epoki bezkomórkowej ) /skończone.90210 /czekam na 2 sezon! Veronica Mars / skończone. Vampire Diaries The O.C no i zamierzam się zabrać za Gossip Girl skoro wszyscy tak chwalą ![]() polskie: Usta Usta 39 i pół Magda M. Teraz albo Nigdy (tylko pierwszy sezon) W labiryncie (znalazłam odcinki na youtube akurat przed samą sesją, tak więc wiadomo, ze serial był ważniejszy niż zakuwanie na jakieśtam egzaminy )
Edytowane przez kasiax. Czas edycji: 2010-08-08 o 15:09 |
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że to ja marnuję życie przy serialach, ale widzę, że moja lista jest jedna z mniejszych xD
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Jestem serialoholiczką i od jakiegoś czasu uwielbiam oglądać seriale. Mam już na swoim koncie kilka ulubionych, kilka obejrzanych. Niestety, wśród moich znajomych niewiele osób podziela moją pasję, jedynie TŻ, ale on, jak to facet, nie przeżywa wątków i historii. ![]() Dlatego zakładam wątek, żeby zrzeszyć wszystkie fanki i fanów seriali. ![]() Zapraszam do dyskusji!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wątku serialoholiczek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21296691
|
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Serialoholiczki!
Cytat:
co do moich to tak: Plotkara, Alo Alo, Barwy szczęscia, zbuntowany Anioł i Rosalinda znalazłam fajną stronke, gdzie jest mnóstwo seriali amerykańskich ![]() a tak wgl: tylko w wakacje mam czas je oglądac..
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądam sporo:
House MD Grey's Anatomy Bones Fringe The Mentalist Dexter True Blood i właściwie wszystkie je bardzo lubię. Moim ulubieńcem wszechczasów był chyba The Tudors, ale już się skończył. ![]() Co do oglądania, to ja zawsze jestem na bieżąco. Czekam z niecierpliwością na nowe odcinki. O czym właściwie jest Plotkara? |
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
Ja namiętnie oglądam House'a i Grey's Anatomy , chociaż jestem zawiedziona tym ,że FoxLife robi powtórki Greys'ów i nie ma nic nowego
Kiedyś jeszcze oglądałąm Majkę i Teraz albo nigdy
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Maya oglądasz Grey's od pierwszego sezonu? Jak Ci się podobał ostatni?
|
|
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc można powiedzieć ,że nie znam historii grey'sów od początku
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubie seriale (ale nie tasiemcowe)
![]() Lubie Hausa, Lie to me (świetny), Jak poznałem Waszą matkę i mój ulubiony czyli czysta krew ![]() Ja oglądam na necie, online, bo na tv nie mam czasu, a tak to sama sobie wybieram porę. No i mogę oglądać trzeci sezon true blood bo w polskiej tv jeszcze nie ma |
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
dołaczam
![]() gotowe na wszystko, seks w wielkim miescie i one tree hill to moje 3 ulubione ktore mam zgromadzone na płytach ![]() w wakacje z nudow obejrzalam calego dextera i koncze jak poznalem wasza matke
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też sporo oglądam
Moje ulubione to Grey's Anatomy ( ![]() A ja tam nie jestem zawiedziona, że foxlife powtarza greysów oglądam kolejny raz i mi sie nie nudzi
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Moje ulubione seriale: House, Grey's Anatomy, Desperate Housewives
|
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam swoje ulubione uwielbiam oglądac Gotowe na wszystko i Bez skazy to obowiązkowo
a z pozostałych to jeszcze lubię House'a i 90210
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
a ja uwielbiam gotowe na wszystko
greysow,private practice..ostatnio rookie blue(mam slabosc do jednego aktora) how i met your mother, gates...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, a co możecie mi powiedzieć o How I met your mother? Bo widzę, że sporo z was ogląda... To jest sitcom? Czy jak?
![]() I widzę, że mamy na wątku kilka fanek House'a, czekacie na nowy sezon z Cuddy-House love?
|
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam się i ja
![]() sama nie wiem jakim cudem wyszło tych seriali tak dużo.. na bieżąco oglądam: House, Grey's anatomy, Private Practice, Chuck, True Blood, 90210, Gossip Girl, One Tree Hill, Supernatural, Vampire Diaries, Secret Diary of a call girl poza tym nieprzerwanie: sex and the city, a i wstyd przyznać bo sentyment mam do buffy the vampire slayers - serial z czasów kiedy miało się naście lat
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam:
Grey's Anatomy, Kyle XY, 4400, Lost, Pacyfik, Gotowe na wszystko, Niania ![]() invissible Oglądałam wszystkie sezony Grey's Anatomy. 6 najlepszy i te zakończenie sezonu, wzruszyłam się :P ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Zapomniałam jeszcze: Skins, The secret life of american teenager łaaaa i hannah montana do pośmiania się ^^ |
|
|
|
#867 |
|
Przyczajenie
|
Przyznaję się do bycia serialoholiczką i też nie mam wśród znajomych nikogo z taką "pasją". Oglądam:
house grey's anatomy private practice couguar girl (town) nie wiem dokładnie jaki tytuł Samantha who? też chyba po 2 sezonach się skończyło The good wife big bang theory bracia i siostry jak poznałem waszą matkę Z polskich czasem m jak miłość i na wspólnej, majke czasem z nudów, hotel 52 bardzo mi się spodobał i usta-usta. Chyba jestem z Was najgorsza
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Grey's, ja zdecydowanie wolałam pierwsze sezony, serial był dużo bardziej zabawny i miał swój klimat (główni bohaterowie jako stażyści itp.). W ogóle uważam, że pierwsze sezony seriali są najlepsze, wyjątkiem od reguły jest tylko Bones. Ale końcówka 6 sezonu w Grey's rzeczywiście była mocna. |
|
|
|
|
#869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#870 |
|
Przyczajenie
|
Przypomniało mi się jeszcze, że oglądałam jeszcze wszystkie sezony Scrubsów i nieśmiertelnych Przyjaciół
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

)
(oglądałam też 39 i pół i Magdę M. za dobrych czasów 
. ostatnio obejrzałam wszystkie sezony skins
, trzy sezony the l word (to było straszne przeżycie, bo przez większość czasu oglądając rwałam sobie włosy z głowy nad słabością scenariusza i posmakiem dynastii i gdzie tu sens, czy ja jestem normalna ?!
)

oglądam kolejny raz i mi sie nie nudzi