|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
a tak jakoś mi się powiedziało
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj na obiad, chili con carne a poza tym, często na bieżąco pisze, co jadłam, więc sobie przejrzyj ![]() Jenuś może jesteś tylko przewrażliwiona, napewno się ułoży i wszystko wyjaśni ![]() a jaa, ja nie wiem co pisać mam ^^ dzisiaj mam lenia,o ! a powinnam się uczyć.
|
|
|
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/4468420 - mój profil
![]() Borkosia napewno nie jestem sucha zimą sie starsznie roztyłam... jeszcze mi brakuje ok 3kg do wagi z wakacji. i dziękuje za komplement... siostro... i tak Ci niedorównam patrz ile Ty masz tu fanek
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mniejszy rozmiar ciszkow to zdecydowanie tak ![]() Dziewczynki radza w sprawie dietki takze sluchaj sie Ja moge pomoc w sprawie ćwiczeń Pozdrawiam i życzę powdzenia
|
|
#845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, gdyby nie wy teraz wiosna 2008 miałaby inne barwy
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej Kochana to nie tak!My Ciebie też Kochamy Dawaj fotki to i Tobie fanclub zalożymy A co do naszej Kasieńki to ja bym obstawala za tym,żeby Jej TZ sie zalogowal na forum i radzil Bo to niesprawiedliwe,że tylko Ahcak ma swojego profesjonalnego trenera i dietetyka w jednym
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
hehehe ojej... i ja sie doczekałam
![]() Ahcak... Twój Tż tez sie pewnie tym kolorkom też przysłuzył Jak patrze na Twoje fotki to zmiana jest niesamowita
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a fasolke po bretońsku można an II fazie?
Bo mi mama wałówe szykuje i sie wścieka bo wszystkiego nie moge jesć i kombinowac musi smiac mi sie chce... 'a smietane możesz? bo robie sałatke....' 'a salami?' 'a kotlecika mielonego?' 'a zobacz rosołek zrobiłam... no to to już chyab zjesz' 'a jakie owoce chcesz...' 'a zobacz kupiłam ci sosy do sałatek.... yyyy kurcze cukier mają' hehehe itd
|
#850 | |
|
Rozeznanie
|
174 cm
Cytat:
Na pewno jak czegoś nie będziemy wiedziały to nam pomoże, bo ja i tak go codziennie męczę o coś, np. wczoraj pokazałam mu nasze ósemki i powiedział, że spoko ćwiczenia, i jak je będziemy robiły to będzie luks No i to co Wam pisałam do tej pory to też prawdę gadałam, nie kłamałam jak się okazało z ilością, z jakością i sposobem jedzenia, a jak coś nowego się wykluje nam w głowach to pomoże z pewnością, zresztą nie ma innego wyjścia
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
no, to proszę jaka mnie przyszłość czeka
![]() a. zaczynałam z podobną wagą do Ciebie /77 kg ![]() b. mam tyle samo wzrostu c. już wiem ile chce schudnąć. tyle ile Ty, czyli tak, do 63-62 kg.ale bęęędęę śliczna. ^^ |
|
|
|
#852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wystarczą, żeby zgubić trochę tego tłuszczyku? Niestety na więcej może mi zabraknąć czasu, ze względu na szkołę I jeżeli bym systematycznie ćwiczyła, stosowała dietę (zamiaruję także pić czerwoną herbatkę pu-erh, jako wspomagacz), to dam radę stracić ok. 7-8 kg no i of kors wałeczki? Pozdrawiam również
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ej heloł to ja pierwsza mówiłam, że będę piękna jak Kasieńka bo a. zaczynałam z wagą 77kg b. mam 175cm wzrostu c. też chcę schudnąć do 60-64kg bo wiem jak pięknie wtedy wyglądam
|
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#855 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadlam do was dziewczyny na chwile. niestety moja sb poki co idzie w odstawke, ale mam nadzieje, ze moge u was bywac?
nie tak czesto jak zwykle, ale...nie mam na nic czasu! ![]() zdradzam was troche z vege.makrobiotyka bo strasznie mi sie taki styl zycia spodobal. jest taki... idealnie moj, zycie z natura, naturalne kosmetyki, brak makijazu, zero solarium, zwiewne sukienki, rozwiany wlos, hippie... no czuje sie poprostu soba a czy przy tym chudne? nie wiem. ale grunt, ze czuje sie swietniepozdrawiam was i lece dalej sie uczyc ps.Ahcak, ale z ciebie chuda laska!!
|
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak ze 2-3razy w tygodniu, rower od czasu do czasu, bo nie mam chwilowo z kim jeździć, a samej się nie chce Ale w planach jest minimum 1-2 wycieczki rowerowe po mieście w tygodniu... 8minutes zaczynam już dzisiaj, tylko jeszcze zastanawiam się, czy wszystkie robić "na raz" czy może jednego dnia np. na brzuch, a drugiego np. na nogi Chyba jeśli będę robić wszystkie, to szybsze efekty będą, nie?
|
|
|
|
|
#857 |
|
BAN stały
|
kurcze jakos głodna ostatnio jestem
a tutaj jakos tak ciuchutko, nie to co zawsze;> |
|
|
|
#858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta http://www.voila.pl/195/3sb7m/?1Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
a to ja, na dzien dzisiejszy ![]() http://www.voila.pl/190/chpoe/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/193/29hdy/?1 http://www.voila.pl/195/3sb7m/?1 moje sacrum ![]() http://www.voila.pl/200/vxhi4/index.php?get=1&f=1 a, to mój wielbiciel, kochany pies, Baks w roli głownej ![]() http://www.voila.pl/201/su2uc/?1 no, przepraszam, musiałam tu wstawić.
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta http://www.voila.pl/195/3sb7m/?1Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba stosuję więc inną dietę hehe
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nabial to mleko,jogurt.. Ser bialy,homo i wiesniak to bialko.
|
|
#864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
mialyscie rację - nic nie zastapi tego smaku ktory mam teraz w buzi, nawt ptasie mleczko wedla czy milki
![]() wpierniczam mega miske salatki owocowej: banan, pomarancz, jablko, truskawki, winogrona rozowe, kiwi, orzeszki arachidwe ale bez soli, daktyle bez pestek meeeeeeeeeeeeeega pycha i do tego mam swiadomosc ze moge ją wpierniczyc bez żadnych wyrzutow sumienia, nie wiem czy wszystko jest dozwolone ale co mi tam, lepsze to niz ptasiejak szlam do sklepu to uswiadomilam sobie ze jak nakupie sie slodkich rzeczy to sobie dodam jeden problem albo i dwa bo po takiej dawce wegli to mialabym jeszcze mega wysyp pryszczy na buzce ehh ale i tak nie jest mi wesolo ![]() EDIT: ale Wy laski jestesci ja to przez was w kompleksy wpadne buuuuuuuu
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki moje śliczne
ech tak jak podejrzewałam to było wczoraj alkoholowo czli kaloriowo dzisiejszy dzien tez zaczą sie nieciekawie...wracalismy rano z wrocka i zatrzymalismy sie w centrum handlowym na śniadanie a tam kfc albo mcdonald i spółka wiec stwierdziłam ze najlepszym rozwiazaniem bedzie kawa+ciastko owsiane. Cukru zapewne w tym co ne miara. ale trudnoza o na obiadek omlecik z brokułkami wklejam fotki eskniłam za wami Ahaczku mam nadzieje ze nie przesadziłam z tym komentarzem. jak cos to zmienie
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Teliczku aż szkoda jeść tak pieknie to wyglada
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() ![]() Pamietacie mnie jeszcze?straaaaasznie dawno nic nie pisalam (cos 2-3tygodnie!), ale na bierzaco Was podczytywalam. jak tak Was czytam to wstapila we mnie nowa sila- tak ladnie chudniecie, zdjęcia Kasi na nk są niesamowite- nie wygladasz na swoją, na oko dalabym Ci tak 56 gora 58kg .u mnie z dietką roznie bywalo- w ciagu tych 3 tygodniu mialam 3 czy 4 dni zalamania gdzie bezwstydnie grzeszylam. na swoje usprawiedliwienie mam tylko to,ze bylam (i nadal jestem) zmartwiona swoim okresem- spoznial mi sie prawie miesiac! dopiero dzisiaj po braniu orgametrilu przez 5 dni dostalam "cos" okresopodobnego. dodam, ze przez ten caly miesiac bylam spuchnieta i mialam klasyczny pms-koszmar (ale piersi spuchly mi o 6cm dzisiaj juz niestety spadly o 3 ).dzisiaj zjadlam ( apetyt iscie okresowy): IŚ: homo z lyzeczką kawy IIŚ: mix-kilka orzeszkow, winogrona, kilka suszonych zurawin i wisni, kawalek twarogu O: omlet z plasterem sera lajt, pomidorem i oliwkami (dodalam lyzke maki pp i byl ochodny- w zasadzie tylko farsz wyjadlam) P: sok srodziemnomorski wega, pol malej miseczki salatki greckiej, 2 male daktyle troche za duzpo owocow, ale zajadam nimi smaka na slodycze.
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam kochane
Ale się dotleniłam nad Wisłą wśród tych spalin ![]() Grzeszylam, ale loda nie zjadlam Oto fotki w tej diwnej bluzeczce.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Ale dziękować 

, to napisz proszę kilka przykładowych jadłospisów i ilości jakie jesz ok???? Będę wdzięczna 

zimą sie starsznie roztyłam... jeszcze mi brakuje ok 3kg do wagi z wakacji. 
Mam 16 lat, 165cm, ważę ok.64kg
Dziś wchodzę na wagę, to będę wiedziała na pewno... Aż się boję
Zresztą nie tylko waga jest moim problemem... Stanowczo za dużo tłuszczyku tu i tam 
Ale mniejszy rozmiar ciszkow to zdecydowanie tak 

Niestety na więcej może mi zabraknąć czasu, ze względu na szkołę
chyba stosuję więc inną dietę hehe