![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Na wątku mamuś styczniowo lutowych poruszały ostatnio ten temat dziewczyny i pisały, że to brak magnezu na 100%, że odkąd go pija to ejst lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
Paprotka na dziąsła kup sobie w aptece pastę lacalut active i nić dentystyczną - przejdzie od razu
![]() A co do bóli i skurczy to też to mam. Wtedy jak się zmęczę, jak za długo coś robię albo jak dużo się schylam. Tak było jak przygotowywaliśmy się do ślubu i jak robiliśmy grilla. W nocy nie mogłam chodzić bo miałam takie kucia w dole pleców! ![]() A poprawkę mam za tydzień na całe szczęście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
to zanim kupie ten lacalut to poczekam co ci lekarz powie.. a nici dentystycznych nie moge uzywac bo mam tak blisko osadzone zeby koło siebie że nitka nie przejdzie. kiedys próbowałam to myslałamże padne z bólu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
No ale mówię Wam na kurcze łydek magnez:P Ja ich jeszcze nie mam ale ponoć to częste u kobiet w ciąży. Jak się zaczną zaczne pić magnez
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
ten magnez to też jutro kupie. spróbuje... akurat wypłata bedzie
![]() bała sie tak brać wutaminy bo juz biore te takie co wszystkie w tej tabletce są |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
No ja też takie biorę - dokładnie Elevit.
Mi na dziąsła babka w aptece poradziła ten lacalut bo to tak pasta najczęściej kupowana przez kobiety w ciąży. Więc możesz śmiało i ją jutro kupić ![]() Ja zapytam o te bóle pleców... Masakryczne są czasami ![]() Bo skurczy to raczej nie mam... Tylko te bóle ale to też rzadko. Eh no zobaczymy... Mój Tż jeszcze remontuje z moim tatą. Ale maskara i tak od rana... A ja się nudzę i nie mam kogo zaczepiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha też biore elevit:P drogie cholerstwo ale dobre... i nie żyga mnie po nim... a ból pleców tez miewam zwłaszcza jak się narobie, albo nałaże... potem odcierpie plecami
![]() Paprotka dlatego też magnez do picia lepszy żeby się nie faszerowac zaś tabletami |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
Nooo elevit dobry ale na początku miałam problemy z połykaniem go
![]() ![]() ![]() O mój Tż właśnie skónczył pracę na dzisiaj. To spadam ![]() 3majcie się Dziołchy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]() No dokładnie te tablety są ogromne hehe, ja najpierw myślałąm, że będę na pół przekrawała ale obyło się bez tego... teraz łykać umiałabym je nawet na sucho ![]() Znowu mam dobry nastrój mam nadzieję, że taki zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Wtajemniczenie
|
no witam dziewczyny
![]() ![]() ja myśle że to jest tak że może jakiś witamin mi zaczyna brakować i tak straznie boli mnie przez to ten krzyż że schylić się nie mogę ani podnieśc z łóżka a ten lekarz o tym nie wie bo mi badań krwi nie robił ![]() ![]() co myślicie? a mój wózeczek juz wyprany wlaśnie dzisiaj go wsadziłam do kartonu (dwa dni sie nim napawałam ![]() a jak dostane wypłate to od razu lece po ten lacalut i magnez tylko powiedz mi samantha pasta czy żel? bo najpierw mówiłaś że to żel a teraz ze pasta do zębów ?? zebra moja Tosia jak zacznie szalec to tezsię zastanawiam co on TAM robi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
tylko wiesz ja sie boje ze mi sie to pogorszy a wizyte ja mam dopiero 25 wrzesnia...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Tak więc magnez magnez jeszcze raz magnez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
kurcze jeszcze wypłata mi nie wpłyneła a chciałam juz iść do apteki bo inchalatory mysze jeszcze wykupić bo mi sie skończyły a tu jak na złość nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() tak sie zastanawiam (jesli moge lekko zmienic temat) co jest jak np. ja mam gr krwi A Rh - a Ł. 0 Rh + ponoc jakis konflikt moze byc ma moze ktoras cos takiego... ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Sanderinka ja tak mam... Ja mam A- a Tż 0+, i to jest zestawienie konfliktowe... w pierwszej ciąży nic raczej się nie dzieje ale trzeba badac pare arzy grupe krwi żeby zobaczyć czy się nie tworzą przeciwciała w krwi matki... a w drugiej ciązy moż ebyć trudniej dlatego przy porodzie muszę dostać specjalny preparat w zastrzyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
złyszałam że w ciązy to nie jest wielki problem. a jak bedzie coś nie tak to lekarz sie tym zajmie bo przecież bedzie wiedział jaka masz grupe krwi i bedzie chciał od twijego tż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Sanderinka jesteś totalnie jedną z młodszych staraczek nie zakładaj, ze aż tyle nie zajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale musi byc dobrze mam owu ale tez jakos tak mnie cos dziwnie bololo... w niedziele kuły jajniki a szczegolnie lewy wczoraj brzuch... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
MY STARALISMY SIE 4 miesiące... tez mi sie juz wydawało że cos jest nie tak.. zawsze to jest chyba pierwsza mysl jaka sie człowiekowi nasuwa. przestań o tym myśleć i traktowac to tak obsesyjnie a napewno sie uda...
zawsze wtedy tak znienacka nagle człowiek zdaje sobie sprawe że juz sie stało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paprotka nie mówiłam, ze to żel ![]() ![]() ![]() Heloł gerls ![]() Skubałam dziś koperek i właśnie zamierzam się uczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
paprotka86 my staralismy sie chyba z 4 m-ce zanim poszlam do lekarza i dostalam tabletki anty i wlasnie teraz jest pierwszy cykl po tabsach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Tyle czasu go skubałas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Wtajemniczenie
|
kupie kupie tylko wypłata jeszcze nie wpłynęla buuuu!!!tez postanowiłam sie uczyc dzisiaj dlatego znikam za chwilke.... watroba i reszta na mnie czekaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
milej nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sanderinka czekam, żeby wpisać Cie na listę zafasolkowanych! ![]() Ej właśnie, tyle dziewczyn na liście i się niektóre nie odzywają w ogóle... Szkoda! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Normalka;P niektóre może nawet juz się nie odezwą hehe to tak jak a mamusiowych wątkach:F
Będę chyba dzisiaj umierała caluśki dzien z nudów |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
Sanderinka na pewno zafasolkujesz niedługo! Albo zagroszkujesz
![]() ![]() Zebra możesz za mnie zrozumieć gramatykę ![]() ![]() Ja się wzięłam za przygotowania do writingu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.