|
|
#841 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: akcja Wielkie Smarowanie
Cytat:
Widziałam w Rossie takie kule musujące, truskawkową i czekoladową, nie wiesz czy są też takie musy?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Wijaczko, tak tak kakaowy
![]() A te kule też w Rossmanie były swego czasu
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Znów dołączam do wątku, bo ostatnio baaardzo mi się przesuszyła skóra i muszę się motywować do regularnego smarowania
Wczoraj zaaplikowałam balsam Pupa i oliwkę
|
|
#844 |
|
Miss Pudernica
|
A ja już od jakiegoś czasu rano dokładnie się balsamuję, nieposmarowana dziwnie się czuje. Wieczorem zwykle jestem tak zmęczona, że mi się po prostu nie chce
![]() Aktualnie: -wykańczam joanne porzeczkową -nowe opakowanie dove ogorkówego, moja nowa miłość, ale nie mogę go znaleść w KWC;> -od czasu do czasu malinowy AA, świetnie nawilża -i końcówka Treselle Avonu.
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę i wczoraj pobiłam samą siebie - posmarowalam rano całe ciałko
- do tej pory w weekendowe poranki nakładałam tylko serum Eveline na pupę i uda oraz laser na pęknite naczynka.Mało komfortowo się czułam - jednak rano wolę nie mieć balsamu na sobie ![]() Natomiast wieczorne smarowania weszły mi w krew - zawsze jest serum Eveline na pupę, uda i biodra, laser na naczynka i łydki musem mango+figa lub masło kakaowe lekka formuła. Czasem smaruję górę.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-27 o 12:34 |
|
|
|
|
#846 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
u mnie ostatnio w ciągłym ruchu był krem czekoladowy Daxa (wczoraj zużyłam), olejek Nivea (to akurat w weekendy, jak mam więcej czasu na masaż) i malinowy balsam AA.
wczoraj doszło jeszcze truskawkowe masło Joanny ochotę mam jeszcze na masło kokosowe Ziaja i mus karmel + cynamon Tutti Frutti. |
|
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
No kule są cały czas ale ja bym chciała o takim smaku mus do ciała
![]() A żeby nie było nie na temat... Ja się smaruję co dwa dni (codzennie nie wyrabiam). Naprzemiennie różne balsamiki... :P Tylko przeczytałam gdzieś nie dawno że balsamy po otwarciu mają tylo 3 miesiące żywotności... Na serio???
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba go sobie podaruję w takim razie ![]() A dziś wysmarowałam się malinowym AA.
|
|
|
#850 |
|
|
|
|
|
|
|
#851 |
|
Miss Pudernica
|
Balsamy AA są w Rosmannie i Leclercu
U mnie dzisiaj na ciałko Dove ogórkowy, na buzię opuncja odżywcza, ręce Kamill i stopy rozgrzewającym z biedronki
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj się wysmarowałam porządnie, bo wciąż mam duże problemy z suchą i łuszczącą się skórą
POszedł w użycie olejek monoi YR, na nogi , brzuch i uda jeszcze krem skoncentrowany Palmer's. Na dłonie Reve de Miel Nuxe (Boski!
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ma
![]() Ja wczoraj otwarłam nowy nabytek - balsam w tubie Eveline Spa z kozim mlekiem i wanilią. Ma taką konsystencję lekko wodnistego budyniu, szybko się wchłania i dobrze nawilża, choć po otatnim używaniu treściwych maseł czuję jakby lekki niedosyt(ale pewnie to dlatego, że skóra się przyzwyczaiła do bardziej odżywczych specyfików). Zapach ma śliczny: taki budyń waniliowy, słodki, ale nie męczący.
|
|
#855 |
|
Miss Pudernica
|
Dzisiaj świeżo kupione masło bursztynowe Ziaji, reszta tak jak wczoraj
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Nabyłam wczoraj balsam Voglia di... z grszką i czekoladą - cudnie się wchłania, pachnie bardzo delikatnie i jest z pompką
Ja smaruję się ciągle
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak mnie tu dawno nie bylo
wczoraj smarowalam sie brazujaca soraya ,koncze tez balsam avonu bananowo kokosowy.Zapasow mam az nadto dlatego bardzo sie ciesze z zyzywania Vibesiu czyzby migdaly chodzily ci o glowie po migdalowej czekoladce? ?
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pozużywam wszystkie zapasy to kupię sobie coś świątecznego chyba ![]() Jakiś balsam, np. piernikowy
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
A ja zaczęłam Lirene balsam odżywczy w musie. Skóra jest mi za niego bardzo wdzięczna
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Miss Pudernica
|
A u mnie codziennie rano i wieczorem masełko bursztynowe
szkoda tylko, że tak szybko go ubywa.
|
|
#861 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja zaczęłam przedwczoraj masełko z orzeszków makadamia Eveline. Jest lepsze niż sezamowe, dużo lepiej nawilża. Wczoraj też się nim smarowałam.
|
|
|
#862 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
U mnie w użyciu obecnie masło waniliowe Joanny, Emolium i od wczoraj masło słonecznikowe Eveline
![]() Różnicę po regularnym tygodniowym smarowaniu widzę i czuję bardzo wyraźnie
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj i wczoraj nie podmarowałam się niczym
Ani antycellulitem, ani laserem na pękniete naczynka, ani żadnym balsamem/masełkiem/musem itp ... Mam zamiar dzisiaj się poprawić, ale czy mi się uda ...
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że tak
|
|
|
|
#865 |
|
Przyczajenie
|
Witam w wątku o smarowaniu.
Mam ochotę sie przyłączyć ale nie wiem jak długo wytrwam, bo nie lubie sie smarować, czuję sie potem jakaś mokra i zimno mi . Spróbuję od dziś, bo jak czytam o tym co robicie to ......... czuję sie taaaaka zaniedbana. Jutro kupuję jakieś dobre smarowidło, chyba najlepiej ujędrniające, bo widzę jakieś zwisy . Trzymajcie za mnie kciuki, oczywiście dam znać jakie są efekty.
|
|
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Z dumą muszę oświadczyć iż od tygodnia dzielnie sie smaruję - mimo iż lenistwo ostatnio nade mną zapanowało to walczę dzielnie
Obecnie w użyciu balsam Oriflame i na strategiczne cellulitowe miejsca Soraya
|
|
|
#867 |
|
|
dziś wieczorem po kąpieli będzie masło truskawkowe Joanny.
jutro planuję się trochę przybrązowić, więc posmaruję się Dove brązującym - tak dawno go nie używałam. a do wanny doleję sobie oleku Nivea, bo jakoś ostatnio trochę zaniedbałam smarowanie.
|
|
|
|
|
#868 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja się wciąż dzielnie smaruję, ale tylko nawilżaczami - brązować mi się nie chcę już gdzieś od połowy lata, z moim mini cellulitem się pożegnałam.
![]() Teraz będę wysmarowywać balsam Daxa Mirra oraz masło Dove, bo Dax marnie nawilża. W kolejce czeka masło migdałowe Eveline, a w planach zakupowych afrykańska Bielenda i świąteczne, waniliowe masło TBS.No i muszę coś do stóp konkretnego kupic, bo zaniedbałam je ostatnio dość mocno smarując tylko masłem Eveline przy okazji smarowania całego cielska.
|
|
|
#869 |
|
BAN stały
|
UWAGA !!!
tez stosowalam sreum z eveline, i rozgrzewajace i to z efektem chlodzenia, szczerze polecam, jesli chchecie aby naprawde balsam zadzialal polecam wam K U R A C J E grubo posmarowac cialo balsamem rozgrzwajacym termoaktywnie z eveline,czerwone w tubce opakowanie <laur konsumenta> pozniej owinać cialo folia! I POZOSTAC MAX 30 MIN,( JA NAJDLUZJ WYTZYMALAM 40 MIN lezac w lozku),po tym czasie odwinac folie i reszte balsamu wmasowac w skore , EFEKT piorunujący, zapewniam (folię taka jak do kanapek czy do miesa, taka jakby lekko klejąca w rolce) EFEKT ZASKAKUJĄCY , NORMALNIE CHUDNIESZ W OCZACH, I TRACISZ CELLULIT. OCZYWISCIE STRASZNIE PIECZE, ALE W KONCU COS ZA COS. przeczytalam o tym w gazecie . i jeszcze jedna rzecz, jesli chchesz aby balsam zadzialal ze zdwojona sila, najwazneijsza jest zasada 3 minót, cialo chlonie balsamy najlepiej w 3 minuty po kapieli, najbardziej przekonalam sie o tym stosujac w ten sposob balsam brazujacy z l'oreal'a. NAPRAWDE SZCZERZE POLECAM. |
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
ja wolę wersję rozgrzewającą. po intensywnym masażu aż parzy, ale też działa
chłodzący miałam na tyłku, brzuchu i udach raz i nigdy więcej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

- do tej pory w weekendowe poranki nakładałam tylko serum Eveline na pupę i uda oraz laser na pęknite naczynka.

?