|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() A ja się z moim mężem jeszcze bardziej pokłóciłam. Tym razem o sklep- nie bardzo nam ostatnio idzie ale to nie znaczy że trzeba zwijać interes, albo już po 3 miesiącach asortyment. A szkoda gadać... Nic wsparcia tylko ciśnienie podnosi, to ja na nim powinnam polegać a nie na odwrót
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale jednak uważam, że kobiety wbrew pozorom są silniejsze psychicznie....i szczerze mówiąc chyba nie tylko psychicznie!!U mnie też często to ja muszę trzeźwo myśleć przy problemach czy wspierać w gorszych dniach TŻ.Ja też często mam płaczliwe dni ale znam już siebie i wiem, że mnie to po prostu przejdzie.Nie ma się co oszukiwać - hormony. A mój tż jak już ma gorszy dzień to jest masakra.....W kobietach siła Swoją drogą uważasz, że niby dlaczego to kobieta rodzi dzieci?? bo facet by nie wytrzymał.....nawet ciąży a co tu o porodzie mówić....Wyobrażasz sobie chłopa z taką burzą hormonów jakie ma kobieta w ciąży??Ja bym nie chciała tego znosić ![]()
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wyobrażam sobie
![]() Ale jakbym nim normalnie nieraz wstrząsła to ... Ma szczęście że jestem w pracy i zobaczę się z nim dopiero po 15 to może mi przejdzie o ile znów mi ciśnienia nie podniesie
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję Olivcia mąż złe humory tymczasowo zawisły nad waszym związkiem, nie może być ciągle idealnie. Ja jestem zdania, że skoro teraz jest źle, to napewno się naprawi z nawiązką. I w końcu przyjdzie wymarzona nagroda do Ciebie z nieba |
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie mam takie pytanie. Przedwczoraj robiłam teścik owu i wyszła druga kreska dość dobrze widoczna ale nie takiego samego koloru jak ta pierwsza.Jednak staranka były.Wczoraj robiłam teścik(bo według kalendarzyka powinnam mieć wczoraj owu) i wyszła kreseczka druga ale bardz bardzo słaba. O wiele słabsza niż ta w czwartek. To jak sądzicie co z tą moją owulką?? Nie jestem w stanie sprawdzić po objawach bo ich nie mam jako takich
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi czyli nawet jak na teście druga kreska nie była tak ciemna jak ta pierwsza to mogła być owulka??Bo ja się sugerowałam oczywiście ulotką ale teoria a praktyka to czasem dwie różne rzeczy....A Ty jesteś bardziej doświadczona ![]() ![]() Moje biedne plecy
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczeta mam pytanko a dokladniej problemik
W poniedzialek dostalam @ po poludniu lalo sie ze mnie bardzo do wtorkowego wieczora a potem tylko brunatneciemne uplawy i tak mam do dzis nie wiem co o tym myslec nigdy tak nie mialam dziewczyny czy ktoras z Was miala tak lub wie o co w tym chodzi???? |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kathi niestety nie jestem w stanie Ci pomóc ale powiem Ci, że ja tak miałam teraz przy @ nie dość, że w 20 dc dostałam to w niedziele się ze mnie lało w poniedziałek już mnie a później tylko taki brunatny śluz.... |
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to ze stresu tak ja to ostatnio miałam tak, że zaczeła sie 28, jakieś plamienia, a potem dwa dni ciszy..nic nie było i na nowo sie potem rozkręciła |
|
|
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() ja tez tak miałam... 2 dni normalnego krwawienia, duzo obfitszego niz zwykle a potem 2 dni plamienia;/ czy jak to nazwac, brazowy sluz ... a czemu tak? nie mam pojecia |
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jak już mam @ to się tylko modlę żeby jak najszybciej poszła i żebym mogła znowu staranka zacząć.No bo niestety ale jak jest @ to nadziei też brak
Teraz zaczynam być znowu pełna nadziei teraz teoretycznie przy moich 32 dniowych cyklach powinnam mieć ( ale oczywiście nie będę miała bo fasolka będzie ![]() ) @ 24 czerwca.Ale skoro w czwartek miałam teoretycznie owulke to + 14 dni wypada na...19 czerwca.....Mam nadzieję, że się udało....narazie w to mocno wierzę....zobaczymy jak przyjdzie "sąd ostateczny"![]()
|
|
|
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
ALKAMOR trzymam mocno kciuki
![]() ![]() na pewno sie uda
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
No to mnie uspokoilyscie
wystraszylam sie bo jakzyje tak nie mialam albo nie pamietam Baaardzo Wam dziekuje
|
|
|
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
z moich obliczeń powinnam mieć owu ok 9-10 wiec tez trzymajcie kcuki mocno za mnie i mojego pana zeby nam sie udało
![]() ![]()
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Natura to jakoś pokomplikowała...powinno być tak....każda ma cykl 28 dniowy w 14 dniu ma owulke....Jak chce mieć dziecko to staranka w owulkę i jest fasolka...O ile to by było prostsze!!
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak mam @ to zazwyczaj 3 lub 4 dzień przez pół dnia nic nie leci
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle powinno być tak: chcesz mieć dziecko->działasz-> jesteś w ciąży |
|
|
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
takie pieprzo... instynkty... powoli ludzie zachowuja sie jak zwierzeta
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie na fotce mi brat ostatnio pokazywał jakieś gówniary. Nie dość, że ma to 15- 16 lat, całe na różowo, w "kuszących" pozach i opis taki:dzieci- nie chce mieć alkohol- lubie zainteresowania:sex sex sex sex sex sex sex Woła to o pomste do nieba
|
|
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze potem takie zachodzą w ciąże a takie co my ... starają się i nie mogą!!!
Gdzie jest sprawiedliwość na tym popieprz... świecie? |
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera a człowiek jak już dojrzał do tego że chce mieć dziecko to się stara, stara, stara i jedyne co ma to okres i łzy....
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie ma sprawiedliwoście, ale wydaje mi się, że wszystkie staraczki i tak spotka nagroda, bo w końcu robią dobre i pożyteczne rzeczy
|
|
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio po moim mieście chodzi wiele takich nastolatek z brzuchami i nie wyglądają na zadowolone a ich chłopacy czy partnerzy nie wiem jak ich nazwac tez nie maja szczesliwych min i nie wygladaja na spełnionych tatusiow...
|
|
|
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
w postaci fasolki rzecz jasna
![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

) ale jednak uważam, że kobiety wbrew pozorom są silniejsze psychicznie....i szczerze mówiąc chyba nie tylko psychicznie!!U mnie też często to ja muszę trzeźwo myśleć przy problemach czy wspierać w gorszych dniach TŻ.Ja też często mam płaczliwe dni ale znam już siebie i wiem, że mnie to po prostu przejdzie.Nie ma się co oszukiwać - hormony. A mój tż jak już ma gorszy dzień to jest masakra.....W kobietach siła 

ja to ostatnio miałam tak, że zaczeła sie 28, jakieś plamienia, a potem dwa dni ciszy..nic nie było i na nowo sie potem rozkręciła
Baaardzo Wam dziekuje
na fotce mi brat ostatnio pokazywał jakieś gówniary. Nie dość, że ma to 15- 16 lat, całe na różowo, w "kuszących" pozach i opis taki: