|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
![]() ja czekam na maila,do dziś wieczora maja przyjśc maile z laczkami z egzaminu, jeszcze kilka godzin przede mną, ale zaczynam się cieszyć ze zdałam,trzymajcie kciuki żeby mail nie przylazł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | ||
Zakorzenienie
|
Lip, jesteś genialna. Od miesiąca walczę z mailami do Tru a tu jeden telefon i sprawa jasna. 19 maja przesylka wyszla do Bytomia(buuuuuuu).
Zadzwonilam do Bytomia (tam juz nie bylo tak milusio jak w rozdzielni w Wawie) i okazalo sie po polgodzinnych przeszukiwaniach magazynu, ze mój fatalny Fatale leżakuje miesiąc w UC. Żadnej laurki nie było i leżał by tam biedaczk do końca świata. Dzięki Lipku ![]() Cytat:
![]() Zaraz zrobię fotkę Cytat:
Wracaj predko!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
wiecie co brat mi wysłał maila,że myslałam że umrę na zawał,nawet nie zczaiłam że to on, to treść:
witam nie zdala pani :/ lipton w nic ta pani praca :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widząc jednak fajne ceny na truskawie i nie pomijajac faktu, ze estetyka opakowania ma dla mnie dosc duze znaczenie, nie raz chciałam juz klikac w cos gornopolkowego... Powstrzymuje sie jednak, klikne dopiero jak tego zuzyje... w miedzyczasie czytam opinie i rozmyslam, ktory by byl odpowiedni... W załączniku fotka linerow - są rozne kolory ![]() Liner jest z gąbeczką, przed uzyciem warto usunac nadmiar tuszu z aplikatora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Witam goraco dziewczyny kochane i Kamisia tez oczywiście kochanego
![]() [quote=Guarana;7972357]Lip, jesteś genialna. Od miesiąca walczę z mailami do Tru a tu jeden telefon i sprawa jasna. 19 maja przesylka wyszla do Bytomia(buuuuuuu). Zadzwonilam do Bytomia (tam juz nie bylo tak milusio jak w rozdzielni w Wawie) i okazalo sie po polgodzinnych przeszukiwaniach magazynu, ze mój fatalny Fatale leżakuje miesiąc w UC. Żadnej laurki nie było i leżał by tam biedaczk do końca świata. Dzięki Lipku ![]() A mówiłam Guaranko że truskawy sprawdziły że przesyłka jest w polsce i twoj fatalek leżakuje w UC. Ale to chamstwo z ich strony. jak mozna tak długo trzymac czyjąś paczkę. Oni faktycznie są złośliwi, bezczelni.... Jest w pisaku, ale jest mięciutki i super sie nim lineruje ![]() Zaraz zrobię fotkę A ja kupiłam sobie eliner najtańszy jaki był w sklepie natura do ćwiczeń. I raz lepiej mi wychodzi raz gorzej, ale pomału opanowuje te malowanko. Cytat:
Nulka bardzo ci współczuje tej skręconej nogi. to ból i niestety problem na wiele lat jak teraz dobrze o nią nie zadbasz. Nie broń się przed gipsem. Dwa tyg wystraczy aby nóżka całkiem dobrze się miała. a jeszcze dowiedz się jakie masz ubezpiczenie, bo moja koleżanka po skręceniu nóżki dostala odszkodanie....nie bardzo wiem dokladnie szczgółów..ale się dowiedz. a co kto pyta nie błądzi, a kasa może wpaść. Ale bardzo współczuje ![]() a wiecie mnie kusi kilka rzeczy na tych nowych purchawkach, ale nie mam kasy i wcześniejsze zamówienia w kolejce. ale te biothermy chyba zamówie koleżance na imieniny. A malowac się można pędzelkiem. Ja to robię od zawsze...i powiem wam że kupilam sobie pedzelek do ust Lancome i on jak najbardziej pasuje do błyszczków. Doszła do mnie dzisiaj paczka z żelem do brwi i konturówkami lancoma (następna bez UC) A mój elinerek to czrnay z brokatem z firmy essence. Bardzo dobry i tani. kupiłam go do szkoleń a służy mi do wszystkiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia linera Artdeco:
Załącznik 1556556 Załącznik 1556557 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
[
[ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
I są bardzo wygodne w użyciu. Nawet kompletny dyletant, jak ja, umie się nimi wymalować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
No i wydelegowalam brata na poczte, bo sie nie wyrobilam a babsztyle powiedzialy "nie ma awiza - nie ma paczki". To kurcze gdzie jest, skoro Pani w rozdzielni powiedziala, ze od 17 lezakuje na mojej poczcie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Nulka, bardzo współczuję. Ja w zesłym roku połamałam rękę w połowie lipca i do końca września latalam w gipsie. Bleh. Trzymaj się mocno!
Aguś, spełnienia TEGO najważniejszego marzenia. I wypoczywaj nam ładnie na urlopie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaczki dla Mai i Damiana. ![]() ![]() Tak po cichu podczytuję Wasze rozmowy na temat linerków - najwyższy czas nauczyć się nimi obsługiwać. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie...
Wczoraj odpisywałam Basi i nagle cos błysnęło na monitorze, zrobił się biały i nie mam komputera ![]() ![]() Do tego właśnie odebrałam z poczty sypkiego Clarinsa 02. Cieszyłam, się, że szybciutko i minął UC. dopóki nie zobaczyłam daty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziękuję Yollu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Przeze mnie twój komuter padł
![]() a tak na poważne, to bardzo ci współczuje , mój też nadaje się na geriatrie, ale kasy nie mam i dmucham i chucham na niego. żeby chociaż przez wakacje przetrwał. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Rozeznanie
|
Witajcie,
dziś dzień Taty, skoczyłam do swojego Tatka na buziaka ![]() Oczywiście dostał tort od Sowy (bezowy) i butlę Suttera więc była powtórka z wczoraj... ale my straszne łasuchy jesteśmy więc przy każdej okazji Sowa ![]() Szczerze polecam! Co do linerków to faktycznie takimi w pisaku lepiej się operuje, pierwszy jaki miałam był Gosha. Są bardzo dokładne, trwałe i wydajne. Naprawdę każdy da sobie radę. Buziaki dla wszystkich, chyba dziś wcześnie padnę...muszę odespać sesję i przygotować się do drugiego starcia bo mam jeszcze jeden zjazd i wtedy jeszcze trzy egzaminy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maj 2004? ![]() Ja też rano na śniadanie jadam serek wiejski. ![]() ![]() Pomyślę nad Virtuose, koleżanka ma ten tusz a ma podobne rzęsy do moich i widzę że świetnie prezentuje się u niej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Buuu i sie pochwalilam, ze kilkelam ostaniego sanda z hydro-cieni
![]() od godz. 13 mam sales order is processing... Myslicie, ze juz go nie maja... ;( buuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() strasznie sie napalilam na tego hydro i chce go miec! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak jutro nie bedzie SS (oby byl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie ma, to przecież jeszcze będą te cienie nie raz.....może nawet ładniejsze kolory. o własnie i wyślij im te rachunki nie czekając na SS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też 58...a w porywach i 60..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny to z nas laski....piękne ładne i zgrabne......
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to juz nawet czasem nie sprawdzam dat ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||
Zakorzenienie
|
Laptop Ukryciorku
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam już taki "dyżurny" rachunek przygotowany i będę im w razie czego przesyłać stale ten sam. ![]() ![]() To patent Ewuni - Jaz. ![]() ![]() Serenite - Ania (Reese) jeszcze gorzej trafiła z datą Clarinsa. ![]() ![]() Dobranoc Truskaweczki - Laseczki... Kamisiowi też (jeśli się pojawi dzisiaj jeszcze). ![]() Do juterka, papa. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Asieńko śpij smacznie...oczywiście o nas, truskawkach purchawkach i ...........Królewiczu z bajki. ( bo ja teraz postanowiłam szukac krolewicza, jak normalnego chlopa miałam to nic nie wyszło, to teraz chcę królewicza a reszta niech się wypcha)
Serenite czułm nosem że nadal tylko same twarożki , a nie surowe mięsko....i ztego tez powodu biała plama w komuterze. Chociaż tyle wszystkie do siebie stukamy że moze i komputeru nawiązały bliższe znajomiści. |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
No to obawiam się, że wiem co mu dolega, bo dokładnie to samo dolegało laptopowi mojego małżonka. Przepalona płyta główna. Doabelstwo cholerne. Nie kupimy już laptopa Fujitsu Siemens, bo zdażyło się to dwa razy w jednym egzemplarzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.