![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
O jejku, a co się dokładnie stało? Nie wiem czy piałaś i mi to umknęło czy nie, ale zawsze możesz się najwyżej jeszcze raz wyżalić nam, może Ci ulży
#842 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wybór długości welonu to już sprawa indywidualna, ja wolę krótsze, bo praktyczniejsze i ogólnie mi się bardziej podobają. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
Nie płakusiaj ( chociaż moja mama zawsze mowiła- płacz-->mniej wysikasz
![]() Może miała jakiś gorszy dzień... Sama mówisz ze jej nie poznawałaś ![]()
#844 |
Zakorzenienie
|
a wlasciwie to nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. sorki za zawile streszczenie |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
No to faktycznie trochę dziwnie. A ona zna świadka TZ? Może się krępowała narzucać pomysł...
#846 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie dziwne... A nie dasz rady sama się ze świadkiem TŻ skontaktować? Lub znaleźć kogoś innego? Może ta przyjaciółka się domyśli że Ci przykrość zrobiła i źle się zachowała i za jakiś czas sama się odezwie i przeprosi (oby)
![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
tyle sie upisalam i internet mi "ukradli" i wcielo mi to co napisalam wiec postaram sie napisac jeszcze raz
![]() wlasnie znaja sie i to bardzo dobrze bo swiadek jest przyjacielem Tz-ta i poznalismy sie w tym samym dniu wiec znamy sie jak "lyse konie" i raczej nie maja problemu z komunikacja...wiec to nie to...i po skonczonej rozmowie napisalam jej wiadomosc na gg zeby juz z nim nie gadala bo nastapila zmiana planu...i odpowiedzi nie ma...a zachowywala sie jakby byla zla ze jej przeszkadzam w pogaduchach....no trudno sie mowi ![]() p.s. a moj brat stwierdzil ze i tak kupi Tz-towi ta lalunie...najwyzej bedzie mialdwie lasencje ![]() ![]() p.s.2 w tej sytuacji nie mam co liczyc na niespodziankowy wieczor panienski chyba ze sama se go zrobie p.s.3 a poswietujecie w razie czego ze mna?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście że tak i to bardzo chętnie
![]()
#849 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie dostałam zaproszenie na panienski przyjaciolki z dzieciństwa
![]() ![]() kotekk nie gadaj tak- może się zreflektuje i przygotuje coś ekstra. A jak nie to my zrobimy ci mnostwo niespodzianek...Gwarantuj e. Daj tylko znać kiedy ![]()
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile chyba pobiegac czy cos bo mam za duzo zlej energii i Tz moze przez przypadek oberwac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Ja prawdopodobnie też nie będę miała panieńskiego. Partner w pracy (oczywiście po godzinach
![]() Dobranoc dziewczyny, ja już padam ze zmęczenia. Do jutra, tylko proszę nie piszcie tak dużo ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
U mnie już przyjaciółki wzięły listę zaproszonych, a moi przyjaciele chcą porwać Kamila....ojoj co to będzie
![]()
#853 |
Zakorzenienie
|
no to widze ze niezle imprezki sie zapowiadaja na PM 2008 hihi
tez uciekam najpierw pobiegac a pozniej spac moze jutro bedzie lepszy dzien choc podobno jaki poniedzialek taki caly tydzien a poniedzielek byl....do kitu grzecznie to ujmujac buziaczki dziewczyneczki i milych snow ![]() ps tylko nie nadrukujcie za duzo |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
to ja się wpraszam na oba-wizażowe
![]() m.a.r.t.a i agunia dobrej nocki ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-02 o 22:22 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja też spadam spać, dobranoc słonka
![]()
#857 | |||||
Wtajemniczenie
|
Wpadłam na chwilę a tu wszystkie uciekły...
Pogodziliśmy się z TŻ-em, kochamy się a reszta nie jest ważna ![]() Wklejam zdjęcia swojego ślubnego frycha i proszę o szczere opinie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Wtajemniczenie
|
gosia1007 mi się bardzo podoba
![]() ![]() m.a.r.t.a jak będziesz miała zdjęcia gajorka to wklej łatwiej bedzie doradzić ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-02 o 22:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a powiedz jaką masz długość włosków, tak mniej więcej oczywiście, bo mi też się takie upięcia podobają, ale nie wiem jakie trzeba mieć kołtunki do tego ![]() edit: izazusia a ja myślałam, że już Cię "mam" na Nk, a tu Cię ni ma... zaproszonko oczywiście poszło... a te dziołchy u Ciebie to chyba też tu od nas, tylko że nie wiem kto jest kto ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Wtajemniczenie
|
Ale masz ładne błyszczące włosy- jeszcze cie zatrudnia do reklamy!!!
REWELACJA ![]() ![]() Kłotnie w zwiazku to standard- nie ma idealnych par. Tzn są idealne na krótką metę- znalam taką;po roku mąż okazał się kryptogejem :/ My z Kamem też sie kłocimy.Ale hmm nigdy np nie zdarzyło się bym miala chęć uderzyć go w twarz. Nie uznaję bicia w strefie głowy, nawet klepanie mnie denerwuje. To pozostałości bo treningach- co jak co ale głowę chronię ![]() ![]() Uważam że jezeli klotnia jest rzeczowa, jezeli w jej trakcie czlowiek sie otworzy i wypluje co go gryzie to potem jest tylko lepiej- trzeba to jednak umieć zrobić z klasą. Nie uznaję wyzwisk, ja nie przeklinam i nie lubię tego u innych ( no czasem zaklne ale pod nosem ![]() ![]() A co do Asiuk to też sądziłam że jesteś taka bardziej zasadnicza, ostra, zdystansowana (sugerowałam się avatarkiem ![]() ![]()
#861 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() asiuk przypoimnasz mi kogoś z wyglądu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kasienka1985 napewno z tatą będzie wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() malutka_24 to już macie najgorsze za sobą ![]() ![]() Jakby co to na Nk jestem Monika Z. ![]() m.a.r.t.a wydaje mi się, że jeżeli Twój TŻ wygląda w jasnym garniturze najlepiej - to nie ma co się zastanawiać, Ty blondynka + dodatki w złocie i pastelach - będzie pięknie ![]() katey tititi nie podjudzaj Marty ;p też słyszałam o tych welonach długi z krótkim - odpinane to może byłaby opcja dla Ciebie ![]() kotekk81, agunia82 wieczór panieński na wizażu o! wszystkie PM2008 się wproszą na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Dla mnie one są wystarczająco błyszczące, a może nie zwracałam na to uwagi..hmm A gdybym miała taka fryzurkę? CO myślicie?? Nie jest zbyt prosta jak na wesele? ...sama nie wiem.fryzur.jpg Pozdrawiam Iza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
która Iza wysłała mi zapro na nk?przyznać się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
ale mi net zamulił
![]() fryzurka podoba mi się-lubię proste włosy i takie wlaśnie upięcia ![]() dbrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, pobudka
![]() ![]() Fryzurki ekstra, ja też chcę mieć takie błyszczące włosy ![]() Iza ta fryzurka moim zdaniem na ślub jak najbardziej ![]() Monai, bo klapsa dostaniesz za takie myślenie. Śliczna dziewczyna z Ciebie i super na fotkach wychodzisz, proszę mi tutaj takich herezji nie wypisywać ![]() A wieczór panieński na wizażu obowiązkowo, i każda jest zaproszona ![]() Buziaki
#869 | ||
Raczkowanie
|
dzień dobry dziołszki
![]() Dzięki za zaproszenia na NK, szczerze mówiąc to się pogubiłam już która jest która...trzeba będzie zasiąść nad tym i rozgryść tą zagadkę, chyba że któraś już to zrobiła to proszę bardzo przesłać mi na PW "czarną listę" z NK WCZORAJ ODEBRAŁAM MOJĄ KEDANKĘ!!! JEST PIĘKNA ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wiecie co mnie kusi? rude włoski z blond pasemkami, ale boje się że po takim kolorku ciężko będzie mi powrócić znowu do takiej platynki jaką mam teraz... Chyba jestem za mało odważna... Cytat:
![]() Fryz super, a kobitki z reklam szamponów to powinny się strzedz bo konkurencja nadchodzi ![]() Ahhhhh taki błysk czupryny to tylko na ciemnych włosach, a co ja mam powiedzieć ![]()
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ja tylko na chwilę bo jadę na spotkanie zakupowe z kumpelą. Aha ogłaszam wszem i wobec ze w superpharmie wkładki żelowe kiwi kosztują 14 zl ![]() ![]() ![]() W superpharmie nie ma sztyftu przeciw pęcherzom ![]() Idę szukać dalej ![]() Myślalam też o odżywce keratynowej firmy Gal http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11678 ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.