Panny Młode 2008 cz. III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-02, 21:26   #841
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

O jejku, a co się dokładnie stało? Nie wiem czy piałaś i mi to umknęło czy nie, ale zawsze możesz się najwyżej jeszcze raz wyżalić nam, może Ci ulży

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 21:31   #842
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A ja myślałam m.a.r.t.a ....

Cytat:
Napisane przez izazusia
A z tym garniturem sądze ze wszystko zależy od twoich dodatków. Np biała spódnica gładka do każdej bluzki pasuje- a jak bedziesz miec bukiet bezowo- złoty i dodatki subtelne to bedzie jak znalazl
dziękuje, jeszcze z miłą chęcią poczekam na inne wypowiedzi. Chyba, że latwiej bedzie coś doradzić jak zrobię fotkę manekinowi . Może się jeszcze okazać , że ja kolorów nie odróżniam .

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a czy im sie nie nalezy jakas kara za takie pisanie??zeby w jeden dzien napisac 6stron?!! nawet nie bede cytowala bo sie nie da....
Dokładnie . Weszłam dzisiaj na wątek i jak zobaczyłam ile mam zaległości w czytaniu, to aż usiadłam z wrażenia .

Cytat:
Napisane przez katey
aaa i mam takie pytanko dziewczyny jak radzicie bo ja nie moge sie zdecydowac a powinnam juz kupic jakis welon...strasznie mi sie podobaja takie dlugasne jakos 2,5m do kosciola i na zdjeciach pozniej, oczywiscie na wesele musialabym kupic drugi krotki... i nie wiem czy kupic 2 czy kupic po prostu jeden krotki i tyle?!wiem ze ceny welonow sa rozniaste ale ze ja mysle o takim prostym bez zadnych koronek i ozdobek to nie jest az tak zle i za 100-150 moge kupic a krotkie sa tansze.........ale juz skolowana jestem i nie potrafie sie zdecydowac
A ja słyszała kiedys o wersji dwa w jednym. Ze po wyjściu z kościoła możesz odpiąć dłuższą warstwę i zostajesz w krótszym welonie. Jak bum cyk cyk, gdzieś to na wizażu przeczytałam. Z kolei wiem, że niektóre Wizażanki decydowały się także na zakup dwóch oddzielnych welonów .

Wybór długości welonu to już sprawa indywidualna, ja wolę krótsze, bo praktyczniejsze i ogólnie mi się bardziej podobają.
Stary 2008-07-02, 21:32   #843
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Nie płakusiaj ( chociaż moja mama zawsze mowiła- płacz-->mniej wysikasz
Może miała jakiś gorszy dzień...
Sama mówisz ze jej nie poznawałaś
Stary 2008-07-02, 21:33   #844
kotekk81
Zakorzenienie

a wlasciwie to nie wiem rozmawialam z moja przyszla bratowa i bratem i wspolnie wymyslilismy zeby kupic mojemu Tz-towi dmuchana laleczke taka smieszna i niezbyt urodziwa na wieczor kawalerski i moj brat chcial mu ja sprezentowac i dostalam zlecenie zeby zadzwonic do mojej przyjaciolki zeby skontaktowala sie ze swiadkiem Tz-ta i opowiedziala mu o "planie" a ona mi powiedziala(i tu cytat)..."mysle ze swiadek jest na tyle pomyslowy ze cos wymysli" i koniec rozmowy i powiedziala mi ze ma goscia - kolezanke z ktora sie nie odzywalysmy - i ze nie moze ze mna gadac no przykro mi sie zrobilo bo ja mieszkam w anglii a ona w polsce
p.s. sorki za zawile streszczenie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 21:36   #845
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No to faktycznie trochę dziwnie. A ona zna świadka TZ? Może się krępowała narzucać pomysł...
Stary 2008-07-02, 21:39   #846
agunia82
Zakorzenienie

Faktycznie dziwne... A nie dasz rady sama się ze świadkiem TŻ skontaktować? Lub znaleźć kogoś innego? Może ta przyjaciółka się domyśli że Ci przykrość zrobiła i źle się zachowała i za jakiś czas sama się odezwie i przeprosi (oby)

Stary 2008-07-02, 21:58   #847
kotekk81
Zakorzenienie

tyle sie upisalam i internet mi "ukradli" i wcielo mi to co napisalam wiec postaram sie napisac jeszcze raz

wlasnie znaja sie i to bardzo dobrze bo swiadek jest przyjacielem Tz-ta i poznalismy sie w tym samym dniu wiec znamy sie jak "lyse konie" i raczej nie maja problemu z komunikacja...wiec to nie to...i po skonczonej rozmowie napisalam jej wiadomosc na gg zeby juz z nim nie gadala bo nastapila zmiana planu...i odpowiedzi nie ma...a zachowywala sie jakby byla zla ze jej przeszkadzam w pogaduchach....no trudno sie mowi

p.s. a moj brat stwierdzil ze i tak kupi Tz-towi ta lalunie...najwyzej bedzie mialdwie lasencje a na takie to sie zgadzam

p.s.2 w tej sytuacji nie mam co liczyc na niespodziankowy wieczor panienski chyba ze sama se go zrobie

p.s.3 a poswietujecie w razie czego ze mna??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 21:59   #848
agunia82
Zakorzenienie

Ależ oczywiście że tak i to bardzo chętnie Ja sama panieńskiego też się nie spodziewam, bo świadkową jest siostra co mieszka w Wawie i rzadko ją widuję. A koleżanki w rozjazdach. Najprędzej to chyba jak do kumpeli do Krakowa się wybiorę

Stary 2008-07-02, 22:06   #849
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja wlasnie dostałam zaproszenie na panienski przyjaciolki z dzieciństwa Ale ona robi to 200km od Wrocławia gdzie nazajutrz po panieńskim mam obronę. Więc nie da rady

kotekk nie gadaj tak- może się zreflektuje i przygotuje coś ekstra. A jak nie to my zrobimy ci mnostwo niespodzianek...Gwarantuj e. Daj tylko znać kiedy
Stary 2008-07-02, 22:08   #850
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście że tak i to bardzo chętnie Ja sama panieńskiego też się nie spodziewam, bo świadkową jest siostra co mieszka w Wawie i rzadko ją widuję. A koleżanki w rozjazdach. Najprędzej to chyba jak do kumpeli do Krakowa się wybiorę
dzieki slonko zobaczymy jak sie to potoczy dalej ale wiem ze na Was zawsze mozna liczyc

ile chyba pobiegac czy cos bo mam za duzo zlej energii i Tz moze przez przypadek oberwac

Stary 2008-07-02, 22:10   #851
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Ja prawdopodobnie też nie będę miała panieńskiego. Partner w pracy (oczywiście po godzinach ) postawi współpracowników flaszkę, jakieś jedzonko i będą opijać kawalerskie.

Dobranoc dziewczyny, ja już padam ze zmęczenia. Do jutra, tylko proszę nie piszcie tak dużo .
Stary 2008-07-02, 22:13   #852
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

U mnie już przyjaciółki wzięły listę zaproszonych, a moi przyjaciele chcą porwać Kamila....ojoj co to będzie
Stary 2008-07-02, 22:14   #853
kotekk81
Zakorzenienie

no to widze ze niezle imprezki sie zapowiadaja na PM 2008 hihi

tez uciekam najpierw pobiegac a pozniej spac moze jutro bedzie lepszy dzien choc podobno jaki poniedzialek taki caly tydzien a poniedzielek byl....do kitu grzecznie to ujmujac

buziaczki dziewczyneczki i milych snow

ps tylko nie nadrukujcie za duzo

Stary 2008-07-02, 22:16   #854
LilStar
Wtajemniczenie

to ja się wpraszam na oba-wizażowe

m.a.r.t.a i agunia dobrej nocki

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-02 o 22:22 Powód: dopisek:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 22:18   #855
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a dobrej nocki
Stary 2008-07-02, 22:19   #856
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczynki ja też spadam spać, dobranoc słonka

Stary 2008-07-02, 22:31   #857
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Wpadłam na chwilę a tu wszystkie uciekły...
Pogodziliśmy się z TŻ-em, kochamy się a reszta nie jest ważna
Wklejam zdjęcia swojego ślubnego frycha i proszę o szczere opinie.
Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja już od 5 dni jestem mężatką
ślub i wesele miałam fantastyczne,życzę z całego serca,aby każda z Was takie miała! ubiegła sobota to był najpiękniejszy dzień jaki do tej pory przeżyłam,wszystko udało się znakomicie!
zdjęć od fotografa jeszcze nie mam,ale pokażę pare zrobionych przez znajomych
Kalex gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że wszystko się udało i oczywiście czekamy na fotki

Cytat:
Asiuk a dlaczego Ty się nie lubisz na zdjęciach? Przecież ślicznie wyszłaś na tych fotkach, a zwłaszcza na tej drugiej
Dokładnie! Asiuk jesteś taka dziewczęca. Dziwne jak czasami mylne mogą być nasze wyobrażenia o poszczególnych osobach. Myślałam, że wyglądasz dużo poważniej.

Cytat:
a jak ktoś chce mnie znaleźć na naszej klasie to jestem po prostu Iza Ehring, już sie nie muszę ukrywać bo niby po co?
Znalazłam. Zaprosiłam

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Zaraz jedziemy do Wrocławia do mojego taty do szpitala.
Miał robione badania i niby rezonans dobrze mu wyszedł i miał wychodzić, ale coś tam się lekarzom nie podobało i zostawili go.
Miał dzisiaj robioną biopsję, więc pewnie trochę poleży, aż wyniki przyjdą!!!
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Trzymajcie kciuki!

Lof lof lof
Kasieńko trzymam kciuki jak cholera. Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!11

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dzieki kochane za odpowiedzi w sprawie tych podziekowan, zaraz je bede zamawiac
jakas taka bez chumoru sie zrobilam
(a wszystko chyba po rozmowie tel z przyjaciolka ktora bedzie nawiasem mowiac moja starsza....jakas taka dziwna byla...hmmm jak nie ona...mozna powiedziec ze mnie "splawila"...smutno mi...chyba nawet bardziej niz mi sie na poczatku wydawalo..nawet Tz to zauwazyl ...ide se poplakac moze mi sie lepiej zrobi)
Może nie mogła gadać. Skoro to Twoja przyjaciólka to z całą pewnością Ci to wyjaśni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6300675.jpg (149,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6300677.jpg (147,8 KB, 35 załadowań)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 22:35   #858
LilStar
Wtajemniczenie

gosia1007 mi się bardzo podobabardzo elegancka będziesz miała welon?

m.a.r.t.a jak będziesz miała zdjęcia gajorka to wklej łatwiej bedzie doradzić

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-02 o 22:46 Powód: dopisek
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 22:40   #859
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
włoski supcio
a powiedz jaką masz długość włosków, tak mniej więcej oczywiście, bo mi też się takie upięcia podobają, ale nie wiem jakie trzeba mieć kołtunki do tego

edit:
izazusia a ja myślałam, że już Cię "mam" na Nk, a tu Cię ni ma... zaproszonko oczywiście poszło... a te dziołchy u Ciebie to chyba też tu od nas, tylko że nie wiem kto jest kto

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 22:45   #860
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ale masz ładne błyszczące włosy- jeszcze cie zatrudnia do reklamy!!!
REWELACJAFryzurka elegancka

Kłotnie w zwiazku to standard- nie ma idealnych par. Tzn są idealne na krótką metę- znalam taką;po roku mąż okazał się kryptogejem :/

My z Kamem też sie kłocimy.Ale hmm nigdy np nie zdarzyło się bym miala chęć uderzyć go w twarz. Nie uznaję bicia w strefie głowy, nawet klepanie mnie denerwuje. To pozostałości bo treningach- co jak co ale głowę chronię To najcenniejsze co mam

Uważam że jezeli klotnia jest rzeczowa, jezeli w jej trakcie czlowiek sie otworzy i wypluje co go gryzie to potem jest tylko lepiej- trzeba to jednak umieć zrobić z klasą. Nie uznaję wyzwisk, ja nie przeklinam i nie lubię tego u innych ( no czasem zaklne ale pod nosem głównie chodzi o to by wyżyć się na twardym rrrrr

A co do Asiuk to też sądziłam że jesteś taka bardziej zasadnicza, ostra, zdystansowana (sugerowałam się avatarkiem a tu proszę jakie dziewczę. Moim numerem jeden jest fotka numer 3
Stary 2008-07-02, 23:04   #861
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja już od 5 dni jestem mężatką
ślub i wesele miałam fantastyczne,życzę z całego serca,aby każda z Was takie miała! ubiegła sobota to był najpiękniejszy dzień jaki do tej pory przeżyłam,wszystko udało się znakomicie!
zdjęć od fotografa jeszcze nie mam,ale pokażę pare zrobionych przez znajomych
gratulacje! zdążyłam jeszcze zobaczyć fotki - niewiele było widać tylko tak generalnie - obiecująco

asiuk przypoimnasz mi kogoś z wyglądu piękne oczka i fryzurka też aż mi się zachciało czegoś z moimi kudłami zrobić po ślubie to chyba skórcę radykalnie - tak do brody

Cytat:
Kiedyś coś czytałam, że bardzo mało osób lubi oglądać swoje zdjęcia z prostej przyczyny: zwykle oglądamy w siebie w lustrze, a więc widzimy swoje odbicie, inni widzą nasze "normalne" oblicze. Ładniejsze nam się wydaje to, do czego przywykliśmy. Stwierdzono to na podstawie prostego eksperymentu: robiono zdjęcie osoby i następnie tej osobie, jak i znajomym pokazywano zdjęcia. Jedno z nich, to było normalne zdjęcie twarzy, a drugie to odbicie lustrzane. Znajomi jako ładniejsze uznawali zdjęcia normalne, natomiast fotografowany twierdził, że ładniejsze jest zdjęcie które przedstawia odbicie lustrzane. Ot po prostu tak działają nasze mózgi i już
o! o! to ja tak mam przynajmniej mam taką nadzieję, że nie jestem aż taka brzydka na jaką wyglądam na zdjęciach ;]

kasienka1985 napewno z tatą będzie wszystko dobrze trzymam kciuki

Cytat:
Tak m.a.r.t.a były tam trzy urocze fotki.
Wiecie oglądałam dzisiaj Vive, były zdjęcia ze ślubu Rubików. Pomijając żenujący trochę tekst pod zdjęciami, uważam że Panna Młoda wyglądała ładnie. Jakoś na Rubika patrzeć nie mogę...
Strasznie dużo w tym sztuczności, nawet ci goście jakoś sztucznie wyglądają... Jakby statyści wynajęci na tę okoliczność.
Jestem ciekawa Waszych opinii...

http://www.polki.pl/viva.html
obejrzałam tylko fotki - probując nie zwracać uwagi na tego blondyna w niebieskim bo nie trawię niestety za to panna młoda wywarła na mnie wrażenie piękna suknia i ten welon...

malutka_24 to już macie najgorsze za sobą teraz przyda wam się dużo pozytywnego myślenia
Jakby co to na Nk jestem Monika Z.

m.a.r.t.a wydaje mi się, że jeżeli Twój TŻ wygląda w jasnym garniturze najlepiej - to nie ma co się zastanawiać, Ty blondynka + dodatki w złocie i pastelach - będzie pięknie

katey tititi nie podjudzaj Marty ;p też słyszałam o tych welonach długi z krótkim - odpinane to może byłaby opcja dla Ciebie chociaż Birichina pisała, że z długim też się wybawiła przez całe wesele. A ja to chcę mieć taki dłuuugi też ale prosty jednowarstwowy i tak z tyłu całkiem - bo inne mi nie pasują raczej (w sensie wielowarstwowe)

kotekk81, agunia82 wieczór panieński na wizażu o! wszystkie PM2008 się wproszą na pewno a jaka zabawa by była

Cytat:
grejt sakces a fryzura... wow, NAPRAWDĘ, uwielbiam tak nisko upiete koczki, do Twojej sukni moim zdaniem taka fryzura będzie super dopełnieniem, z klasą. A jakieś ozdoby planujesz do włosów? Na ciemnych włosach ładnie można eksponować kwiaty itp
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 23:17   #862
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Fajna fryzurka...rzeczywiście błyszczą CI sie włoski super, a mi fryzjerka zwróciła uwagę ostatnio, że powinnam odświeżyć swój kolor, bo są matowe.. zazdroszczę.
Dla mnie one są wystarczająco błyszczące, a może nie zwracałam na to uwagi..hmm

A gdybym miała taka fryzurkę? CO myślicie?? Nie jest zbyt prosta jak na wesele? ...sama nie wiem.fryzur.jpg
Pozdrawiam Iza
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 23:27   #863
LilStar
Wtajemniczenie

która Iza wysłała mi zapro na nk?przyznać się
Stary 2008-07-02, 23:29   #864
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
która Iza wysłała mi zapro na nk?przyznać się
Prawdopodobieństwo, że to ja jest ogromne.
Stary 2008-07-02, 23:32   #865
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
dziękuję
Stary 2008-07-02, 23:36   #866
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję
Przyjemność po mojej stronie...chyba zostałyśmy tylko dwie..
Stary 2008-07-02, 23:41   #867
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
ale mi net zamuliłja też mykam nynu bo rano znów będzie problem ze wstawaniem

fryzurka podoba mi się-lubię proste włosy i takie wlaśnie upięcia

dbrej nocki
Stary 2008-07-03, 06:14   #868
agunia82
Zakorzenienie

No dziewczyny, pobudka Ja już z kawką sobie siedzę i oczywiście pierwsze co wizaż

Fryzurki ekstra, ja też chcę mieć takie błyszczące włosy Niestety są suche i sianowate, ale zaraz przed ślubem zrobię im kurację odżywczą u fryzjerki i mam nadzieję że chociaż trochę się ich stan polepszy.
Iza ta fryzurka moim zdaniem na ślub jak najbardziej

Monai, bo klapsa dostaniesz za takie myślenie. Śliczna dziewczyna z Ciebie i super na fotkach wychodzisz, proszę mi tutaj takich herezji nie wypisywać

A wieczór panieński na wizażu obowiązkowo, i każda jest zaproszona

Buziaki

Stary 2008-07-03, 06:58   #869
kejti85
Raczkowanie

dzień dobry dziołszki ale się rozpisałyście Kurcze a ja nie mam czasu żeby wszystkim poodpisywać...
Dzięki za zaproszenia na NK, szczerze mówiąc to się pogubiłam już która jest która...trzeba będzie zasiąść nad tym i rozgryść tą zagadkę, chyba że któraś już to zrobiła to proszę bardzo przesłać mi na PW "czarną listę" z NK
WCZORAJ ODEBRAŁAM MOJĄ KEDANKĘ!!! JEST PIĘKNA Znajde czas to napisze dokładnie, no i może zdjęcie załącze jakieś..a co jak się chwalić to się chwalić co tam prywatność

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Bardzo mi miło
Ja się nie znam na tym, więc zawsze proszę fryzjera o dobranie czegoś do mnie. Teraz wiadomo było, że nie ścinam za bardzo włosów, choć normalnie raczej chodzę w krótszych włosach. Zasugerowałam prostą grzywke, bo zawsze mam asymetryczną, i tyle. Przeważnie mówię "Róbta, co chceta" Już tak mam, lubię tego typu dreszcz emocji
Ślucznie wyglądasz co do tego róbta co chceta - ja bym tak nie zaryzykowała moja siostra jest fryzjerką (zresztą wg mnie bardzo dobrą) i to jej powierzam moje włoski już od jakiś 8 lat zanim jeszcze poszła do szkoły fryzjerskiej. Gdybym jej dała wolną rękę to mogłabym paść na zawał przechodząc koło lustra
A wiecie co mnie kusi? rude włoski z blond pasemkami, ale boje się że po takim kolorku ciężko będzie mi powrócić znowu do takiej platynki jaką mam teraz... Chyba jestem za mało odważna...

Cytat:
Miłość najważniejsza
Fryz super, a kobitki z reklam szamponów to powinny się strzedz bo konkurencja nadchodzi
Ahhhhh taki błysk czupryny to tylko na ciemnych włosach, a co ja mam powiedzieć za cholere nie chcą błyszcześ znacie może na to jakąś radę?
Stary 2008-07-03, 07:29   #870
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry dziewczynki
Ja tylko na chwilę bo jadę na spotkanie zakupowe z kumpelą. Aha ogłaszam wszem i wobec ze w superpharmie wkładki żelowe kiwi kosztują 14 zl Chyba warto zainwestować edit: wkładki żelowe ma również avon jak widzę
W superpharmie nie ma sztyftu przeciw pęcherzom
Idę szukać dalej
Myślalam też o odżywce keratynowej firmy Gal http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11678

pozdrawiam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości