|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Cytat:
jest się czym chwalić 20 kilo mniej!! Brawo Brawo...
|
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!!
![]() U mnie naazie waga stoi ale czego tu sie spodziewać jak w tamtym tyg. poleciało 3 więc troche musze teraz poczekać Gratuluje wszystkim zgubionych kilosów Oby tak dalej dziewczyny!!!Ciśnienie mi sie juz troche unormowało na poziomie 150/98 i juz sie ciesze że tak jest nie wiem tylko czy juz do konca życia bede musiała brac te leki od ciśń. bo nie uśmiecha mi sie to szczerze mówiąc pożyjemy zobaczymy!!!Buziaczki laseczki!!!trzymajcie się i do przodu
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze minęło już prawie 5 miesięcy, ale ostatnio robiłam sobie wyniki badań i polepszyły się Więcej warzywek, mniej węgli i można w końcu zacząć żyć
|
|
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
a ja "tylko" niecały kg mniej, ale zawsze coś
idę poćwiczyć... gratuluje wszystkim spadku wagi, motywuje, nie!!!!
jestem lżejsza o: 0 - 4 - 6 - 8 - 10 kilogramów Edytowane przez marled Czas edycji: 2009-03-16 o 16:35 |
|
|
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u mnie niestety lipa z tą pracą wyszła Wszystko już było ugadane, miałam zaczynać w poniedziałek, az tu nagle w poniedziałek rano dzwoni do mnie ta kobitka, u której miałam pracować i przepraszając mnie mówi, że jednak zrezygnowała z wyjazdu, więc ja jej nie jestem potrzebna
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie martw się kochana, na pewno znajdziesz coś Ja bynajmniej caly czas w to wierzę i poszukuję
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brawo dziewczynki za zbędne kiloski Już nie mogę się doczekać jak zrobi się cieplej to wsiądę na rowerek i będę do pracy doginać na rowerze Bo jak mam być szczera to stacjonarny jakoś mnie nie rajcuje Pozdrowionka dla Was
|
|
|
|
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to był potworny stres, bo to nie było jedno z takich mieszkanek jakie ja znam, to był wielki dom, w którym nawet nie wiem czy umiałabym się swobodnie poruszać Trochę czułam się jak w brazylijskiej telenoweli Ale może zjedzą ich wyrzuty sumienia, że tak mi głowę zawrócili i może mi coś znajdą A do tego nasłuchałam się trochę komplementów, że jestem ciepłą osobą i w ogóle och, ach Także moja próżność została podłechtana No ale zobaczymy, czas pokażeCytat:
Cytat:
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
a co tutaj tak cichutko???
Cytat:
ale cóż innego mi pozostało, w tej mojej małej dziurze ani basenu ani sauny, na aerobic iść nie mogę bo mała w domku i trzeba zapewnić jej opiekę, muszę sobie jakoś radzić ![]() dziewczyny, odezwijcie się, bo mnie motywujecie...
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
U mnie od wczoraj nie zaciekawie niestety ![]() Nie wiem wszystko do kupy sie chyba złożyło praca i zdrowie i przede wszystkim pogoda już mam dośc tego śniegu zimna i chlapyZ tego wszystkiego zeżarłam wczoraj na kolacje tosty i juz nie bede mówić jak sie żle z tym czuje bo możecie sobie wyobrazić Mam nadzieje że u was w porząsiu i chandra was nie dopadła Już nie moge doczekać sie wiosny słońca w ubiegłym tyg. jak wiosna na pare dni przyszła to aż żyć sie chciało i działać... a teraz to normalnie szok ![]() Czekam że szybko minie juz dzis wieczorem czuje sie troche lepiej bo dzień przynajmniej jesli chodzi o jedzenie był ok ![]() właśnie zrobiłam sobie 2 jabłka w kawałkach i wszamam je teraz bo ok 24. pójde pewnie spać...niestety klasówki sie piętrzą a uczniowie niecierpliwią heh Pozdrowionka i buziaczki trzymajcie kciuki za wiosnę i za mnie!!! Ja trzymam za was i oby do przodu
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście cichutko jakoś się zrobiło
Mnie ostatnio też jakiś kryzys dopadł i to chyba przez tą paskudną pogodę Cały czas chce mi się jeść i staram się póki co nie łamać, ale zobaczymy jak to będzie i ile wytrzymam. Mam nadzieję, że to jakiś przejściowy kryzys. Mam kolejny kilogram za sobą, ale ostatnio przez to ssanie jakoś nie umiem się nim cieszyć Nie wiem co się stało, nic nie zmieniłam, nie zaczęłam jakoś mało jeść, a nie mogę wytrzymać 3 godzin do następnego posiłku
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
hey kochane
Wczoraj miałam taty pogrzeb i nie wiele czasu ostatnio na wizaż, bo inne rzeczy na głowie za co przepraszam Kochane wszystim gubiącym kg serdecznie gratuluję ![]() U mnie jeśli chodzi o kg to nie najlepiej mam 2kg na + ![]() Muszę szybko to zmienić ![]() Postaram się dziiś poczytać...
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki!
U mnie też kryzys, zresztą moje koleżanki w pracy też mają chwilę załamania i już im się nie chce. Ale twardo się mobilizujemy. Dziś byłam na stepie, ale układu nie mogłam pojąć i zła byłam strasznie i jakaś taka okropnie zmęczona. Po wczorajszej bieżni i rowerze obtarłam sobie nogi i boli mnie pupa. Ale spoko, jutro basenik, w niedzielę bosu i do wtorku luz. |
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ćwiczeń to Cię podziwiam,,,, dla Ciebie
|
|
#856 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też rowerek stoi i tak patrzy co dzień na mnie, ale jakoś trudno mi się zmotywować Póki co to on bardziej służy jako wieszak na ubrania ![]() Cytat:
Niby fajnie się je je ale później te wyrzuty, ten ciężar na żołądku Za mną one dzisiaj też tak chodziły, ale że do sera była taaaaaaaaaka kolejka i nie miałam czasu stać, to chyba tylko to mnie przed nimi powstrzymało Ogólnie to fatalna sprawa, że jedzenie rządzi człowiekiem, że musimy tak przez nie cierpieć ![]() Cytat:
kalski: Pocieszające jest to, że mimo tego jedzonka nie wpływa ono na Twoją wagę Cytat:
Ale lada dzień zrobi się ciepło, ubierzesz swojego szkraba i polatasz za nim to zobaczysz jak kiloski będą leciały Cytat:
A co do obtarć, to ja mam sprawdzony sposób na złagodzenie bólu po takich obtarciach, jak i odparzeniach... mąka ziemniaczana
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Cytat:
Czasami się przełamię i wsiadam,ale coś ciężkoDzisiaj za to spaliłam trochę kalori.Byłam w naszym "nowym" domku Życzę Wam i sobie dużo wytrwałości i silnej woli żeby były te upragnione 2-cyferki Pa,pa |
|
|
|
|
#858 |
|
BAN stały
|
zabieram się za siebie od nowa bo jakos tak moj zapal i moja dieta poszly w las a przeciez jestem mloda i nie bede cale zycie gruba
|
|
|
|
#859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
załamać się idzie pomocy!!
|
|
#860 |
|
BAN stały
|
No właśnie ja mam ślub za miesiąc i sie zdenerwowałam i szyje u krawcowej udalo mi sie znalesc w miare ladny material
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
No tak
sukienkę cieżko fajną kupić ![]() Ale nie ma co się załamywać, napewno ciś znajdziesz ************************* ************************* ****** Biorę się jutro za siebie 2 kg na + = załamka Trzeba coś z tym zrobić ![]() Od jutro to zmieniammmmmmmmmmm na razie 108
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że coś znajde... Oglądałam dzisiaj kilka, ale same babciowe albo strasznie kiczowate... Od jutra chyba zacznę biegać czy coś. Bo już nie mam pomysłu co ze sobią zrobić w tej sytuacji
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo i ja znacznie odpuściłam sobie dietkę Więc od jutra... nie! Od teraz!Cytat:
Ale jeszcze miesiąc, może uda Ci się coś znaleźć Cytat:
Ale tak sobie myślę, że najważniejsze to nie poddawać się definitywnie, bo w końcu jak na każdej próbie trochę stracimy tych kilosków to jest zawsze do przodu Powodzonka kochane
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
gurcia na pewno znajdziesz coś fajnego
![]() Cytat:
Od dziś zaczynam walkę przez duże W ![]() Razem razniej
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
a ja właśnie skończyłam weekendowe obżarstwo...
obchodziliśmy roczek naszej córci i wiadomo: tort, serniczek i inne pyszności, ale dzisiaj na śniadanko jogurt i płatki i oczywiście powrót do rowerka... a waga bez zmian, dobrze chociaż że nie poszło w górę! i tak dziewczyny walczymy dalej!!!
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Marled super, że mimo obżarstwa waga nie poszła w górę
A mi dziś smutno Odeszła moja koteczka Miałam ją od 17 lat i była już tak chora, że trzeba było ją uśpić Oj Boże, Boże, jak to człowiek potrafi zwierzaczka pokochać
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak walczymy dalej
Fajnie, że jesteście marled Buziaki dla córci Cytat:
|
|
#869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pysiu dzięki za buziaki, przekazane...
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny podziwiam Was. Zazdroszczę samozaparcia i wytrwałości. Jesteście naprawdę bardzo silnymi kobietami i przykładem dla tych, którzy nie wierzą w siebie i w swoje możliwości.
Pozdrawiam i życzę osiągnięcia postawionych sobie celów. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

i się pochwalę
Moja waga pokazała dzisiaj 109,6 
20 kilo mniej!! Brawo Brawo...

pożyjemy zobaczymy!!!
Wszystko już było ugadane, miałam zaczynać w poniedziałek, az tu nagle w poniedziałek rano dzwoni do mnie ta kobitka, u której miałam pracować i przepraszając mnie mówi, że jednak zrezygnowała z wyjazdu, więc ja jej nie jestem potrzebna 

już mam dośc tego śniegu zimna i chlapy

Oj Boże, Boże, jak to człowiek potrafi zwierzaczka pokochać