|
|
#841 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Cytat:
Ty najlepiej znasz swojego chłopaka i wiesz,jak zareaguje na taki prezent. Mój byłby zachwycony - chociaż misiów i innych duperelków nie lubi, to dla niego liczy się czas poświęcony na coś,co robię dla Niego. Jesli Twój się ucieszy,to okej. Ale jeśli stwierdzi :po co mi to" i postawi w kącie,żeby się kurzył,albo schowa do szafy to myślę,że nie warto. |
|
|
|
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu chłopakowi kupiłam ekspres do kawy Mukka (z firmy Bialetti). Polecam, on - miłośnik kawy jest zachwycony (Mikołaj odwiedził go trochę wcześniej
).
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez absolutely Czas edycji: 2011-12-15 o 00:09 |
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostał ode mnie królisie misia. (Bo mnie królik nazywają) i mówi mi, że z nią śpi. Traktuje ją jak co najmniej członka rodziny
|
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
sprawdź w empiku
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#846 |
|
Przyczajenie
|
Mama- sweter, komplet lakierów do paznokci, pomadki do ust bo wiecznie jej się kończą, książka kucharska i ręcznie ozdabiana przeze mnie mała komódka na małe szpargały,
Brat - Amazon Kindle 4 Tato - stacja pogodowa i komplet kosmetyków do golenia ![]() Przyjaciel - książka Umberto Eco, chciałam mu zrobić ciasteczka bo jest słodyczo-maniakiem i kupić jego ulubione cukierki plus coś jeszcze... |
|
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Ja też juz mam praktycznie wszystkie prezenty
![]() TŻ - olej i filtr do motocykla sam sobie zażyczył + szczoteczka elektryczna brauna (ma świra na punkcie pielęgnacji zębów)Mama - ekspres do kawy Tchibo + książki Martyny Wojciechowskiej Tata - porządne pióra do wycieraczek Boscha (sam sobie nie kupi bo mu szkoda kasy ![]() Brat - rękawice Everlast Babcia - różne bibeloty do kuchni + kosmetyki Siostra TŻ - jeszcze niewiem ale chyba złożymy się z TŻ na stoliczek kawowy bo teraz pokój urządzaMama TŻ - szklanki do kawy irlandzkiej i długie łyżeczki do tego Tata TŻ - zestaw do golenia Wilkinson |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
ojciec - koszulka + zestaw kosmetyków
mama - bon i rzęsy do samochodu ![]() babcia - kalendarz ze zdjęciami całej rodziny (zamówiłam na grouponie i przyszedł dzisiaj - pięęękny!) chłopak - koleżanka maluje obrazy, więc zamówiłam u niej portret Petera Tosha, którym inspiruje się mój chłopak - dzieło sztuki, aż przez chwilę się zawachałam czy mu wręczę... + kupony zrobione przeze mnie + zestaw startowy yerba mateprzyjaciółka - kupiłyśmy sobie wzajemnie karnety na siłownie, bo niedługo studniówka a same byśmy nie wydały takich pieniędzy na siebie... ![]() i oczywiście do każdego zestawu masa słodyczy ![]() mam jeszcze pytanie. dziewczyny, co można kupić narzeczonemu siostry? kupiłam im już coś o co mnie prosili, ale uważam, że powinnam jeszcze dołożyć jakieś drobiazgi ![]() siostrze zapewne dokupię lakiery, bo obie lubimy malować paznokcie, ale potrzebuję też czegoś dla 'szwagra'... macie jakieś pomysły?
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za pomoc
Bylam we wszystkich tych sklepach co pisalyscie ale nic mi w oko nie wpadlo.Jakby ktoras z Was szukala tych kapciuchów to polecam zajżeć do New Look'a sliczne byly. Ale zdecydowalam sie na piżamke
|
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja właśnie rozpoczynam szukanie prezentów
![]() jak na początek wybrałam Tżta, myślałam nad jakimś modelem starego samochodu, słuchawkami bezprzewodowymi, ale ostatecznie decyduję się na taki oto zestaw do wina: http://allegro.pl/zestaw-do-wina-4-5...987710579.html i proszę Was właśnie o pomoc w wyborze, który zestaw będzie najodpowiedniejszy Ponadto jest też taki zestaw: http://allegro.pl/zestaw-do-wina-4-e...995696947.html i na dodatek, że droższy wydaje mi się, że gorszy. Czekam na sugestie
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozglądałaś się u siebie za takimi zestawami? Mogłabyś zaoszczędzić na przesyłce.
|
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
ygga8 to jest ta zabawka http://www.youtube.com/watch?v=DaHXhFp_P38. Szczerze to wątpię w to, że ten piesek tak cudownie pływa jak na reklamie
,no ale może może maluchowi i tak się spodoba.
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
Babilonka własnie jutro lecę na miasto, bo tak jak sugerujesz już o tym pomyślałam
Mimo wszystko ten tańszy, naprawdę wydaje mi się lepszy ![]() Nie sugerując się ceną |
|
|
|
|
#856 |
|
Przyczajenie
|
Ja też już jestem prawie na mecie jeśli chodzi o prezenty
![]() Mama - biżuteria Tata - skórzany portfel Brat - zielony STR& plus słodycze TŻ - niebieska koszula w kratę, gra Angry Birds ;-), pendriva 16 GB Babcia - piżamka plus ciepłe kapcioszki Tata TŻ - szklana kula z pokrywką wypełniona czekoladowymi cukierkami Mama TŻ - herbaciarka + czekoladki After Eight Siostra TŻ - organizer na biurko robiony metodą Decoupage http://allegro.pl/organizer-na-biurk...976444501.html |
|
|
|
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#858 | |
|
Raczkowanie
|
Może za rok. ;P albo w maju na urodziny.
![]() Cytat:
Raz mu kupiłam w najzwyklejszym Markecie Chińskim i nadal fajnie wyglądają. Kolorki sie trzymają. I prezenty: Dla mamy: Kaszląca popielniczka, zestaw kosmetyków. TŻ: Kulki Newtona, zestaw perfum, bielizna. I narazie tyle. Nad innymi ciągle myślę. |
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Mama - pościel z Ikei + płyta Marcina Wyrostka
Tata - spodnie z Zary Brat - książka, którą chciał Bratowa - zestaw kubków z Ikei + pięknie pachnące świeczki w takich szklanych naczyniach TŻ - dwie koszule Babcia - zestaw kosmetyków z Yves Rocher druga Babcia - pojemniki szklane, zamykane z Ikei a dla Dziadka jeszcze nic nie mam ![]()
|
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
w końcu mogę odhaczyć prawie wszystkie prezenty... niby wszyscy (no, z drobnymi wyjątkami) wskazują, co chcieliby dostać, ale i tak bywa trudno...
Został mi tylko młodszy brat, który zażyczył sobie jakąś fajną koszulkę. Tylko jak łaziłam z nim wcześniej po sklepach, to praktycznie żadna nie spełniała jego kryterium fajności. A byłam przekonana, że kupienie nastolatkowi t-shirtu jest takie proste ![]() babcia I - biografia Wałęsowej babcia II - dvd Cejrowskiego mama - podwójna płyta Lorenca (chociaż myślałam też o dvd z "Przystankiem Alaska", na merlinie taniej wychodzi kilka dvd odcinkami (2 odc./dvd), niż box z całym sezonem) tata - druga seria serialu Pitbull (ileż prezentów mu wymyśliłam, na wszystkie kręcił nosem. na wszelki wypadek o te dvd już nie podpytywałam...) przyjaciółka - wisior z żywicy i alpaki z Pakamery ciotka - jw. kuzynka I - kalendarz i nieokreślony jeszcze drobiazg kuzynka II - kubek termiczny i rękawiczki chłopak - druga część trylogii Stiega Larssona + niespodzianka
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
hej, prezent kupiony, całkiem z innej beczki niż wcześniej planowałam
![]() mianowicie, kupiłam tżtowi naturalną czekoladę do picia (zestaw kulek, które należy zmiksować z mlekiem) + dwa zimowe kubki w empiku dwa-a to dlatego, że jeden będzie dla mnie ![]() dla mamy - super zestaw 2 filiżanek z podtalerzykami ze ślicznym motywem ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
taaaak, własnie w sobotę znalazłam na mieście, mimo wszystko będę miała pomysł na następną okazję
|
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Dla chrześnicy kupiłam gre duża poczta
Dla bratanka lego ninjago i znaki drogowe Dla mamy farba do włosów, trufle czekoladowe, krem ziaja, majtki Dla tż - narazie płyta iron maiden dla taty czekam na etui na nawigację plus cos dokupię. Dla dzieci przyszłej bratowej modele aut do sklejania firmy bburago
|
|
|
#863 |
|
Przyczajenie
|
Ahhhhhhhhhhhh ..... w końcu skompletowałam wszystkie prezenty :
Mama-książka ,,Dom na Zanzibarze,, i duża bombka Tata-zestaw kosmetyków z Old Spice Siostra(6l.)- zestaw przyborów szkolnych z barbie,gra(nie umiem jej nazwać xD) i mała syrenka Prababcia-świąteczny obrazek i kukiełka do doniczki Babcia 1 - nawadniacz do kwiatów Babcia 2 - świecznik mikołaj Dzidek 1 - masażer do głowy Dziadek 2 - krem do golenia Ciocia 1-książka,,Bestia w sercu,, Kuzynka&narzeczony - ramka na zdjęcie Ciocia 2 & wujek -2 świece(chcieli do nowego mieszkania) Kuzyn 1 - rękawiczki Kuzyn 2 - gra (trochę dziwna ale cóż ... ) Przyjaciółka - zestaw kosmetyków z Avonu i pomadka ochronna Kolega którego wylosowałam na święta klasowe-książka ,,Zabójczy wirus,, i czekolada |
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Mam prośbę, czytam i czytam co Wy już kupiłyście ale nic mi nie pasuje do moich rodziców... Nie mam co kupić mamie i tacie:/ Może macie jakieś pomysły?Siostrze kupiłam serię 4 książek Pamiętniki Wampirów! Saga zmierzch jej się podobała, więc mam nadzieję, że ten prezent też jej się spodoba Do tego jakiś perfum i biżu...Tż dostanie dysk przenośny 500 gb... Wiem, że chciał sobie kupić ale nie miał kasy, więc ja mu zafunduję ![]() Może orientuje się któraś z Was albo Wasi tż ile kosztuje nawigacja gps do auta? Tata nie ma... Mogłabym mu kupić ale nie wiem czy znajdę jakąś do 100 zł? |
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja uaktualniona lista zakupionych prezentów:
- Tato: bluza + fragment MiP (czapka, chałwa, kawa) - Mama: bransoletka Beads + fragment MiP (krawat, widelce do ciasta) - Brat: zegarek binarny + fragment MiP (duża paczka tic tac, zielona herbata) - Siostra1: charms ośmiorniczka - Siostra2: zestaw figurek świnka Peppa, zestaw 4 książeczek z naklejkami: dzieci zwierząt, przytulanka ślimaczek - Pies: smakołyki We wtorek idę po resztę. ![]() *MiP - Mydło i Powidło, paczuszka w której może znaleźć się dosłownie wszystko. Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2011-12-18 o 22:53 |
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P pierwsze slysze;>a ja na dzien dzisiejszy mam tak: TZ - playstation portable tata - bielizna termoaktywna, gora i dol +czapka (zmarźluch )mama - perfumy gucci floral rodzicom dajemy jeszcze portrety moje i siostry, ale zdjecia mamy niezrobione sami sobie wymyslili taki prezent, a my cierpimy z tego powodu, bo portrety maja wisiec w salonie, ech ![]() hm, nie wiem co kupic siostrze?! nie myslalam, ze wlasnie z nia bede miala problem. ostatecznie dam koperte i tyle ;p nie wiem tez co kupic chrzestnej i babci
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym roku wpadłam na pomysł z MiP. Otóż MiP, to nic innego jak Mydło i Powidło.
Będzie to zbiór najróżniejszych rzeczy zawiniętych w przezroczystą folię. Każdy znajdzie w tej paczce zarówno coś do jedzenia jak i z kosmetyków, ubrań, zabawek albo czego tam jeszcze nie wymyślę. Taka zbieranina wszystkiego.
|
|
|
|
|
#868 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Mama: perfumy Cacharel Liberte
Tata: elektryczna szczoteczka Braun siostra: książka Nigelli Lawson 'Jak być domową boginią' szwagier: 16GB pendrive w tematyce futbolowej
|
|
|
#869 |
|
Przyczajenie
|
Ja mamie kupiłam jej ulubione perfumy Hubo Boss Deep Red, i do tego jakieś kremy na dzień i na noc Olay
Tacie natomiast karnet na siłownie i szklanki do whiskey Nad braćmi i TŻ jeszcze myślę
|
|
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
Ja już mam na szczęście wszystko kupione... W sobotę z Tż byliśmy na ostatnich zakupach.
Mama : skórzane rękawiczki + ulubione perfumy Tata : zestaw kosmetyków Babcia : etui na okulary + kwiatek w doniczce (uwielbia) Teściowa : szal + świąteczna świeczka Teść : zestaw do wina + wino Tż : skórzany portfel + uchwyt na telefon do samochodu + skórzany pasek Koleżanki z pracy : bransoletki + aniołki z masy solnej
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

Dostał ode mnie królisie misia. (Bo mnie królik nazywają) i mówi mi, że z nią śpi. Traktuje ją jak co najmniej członka rodziny
ale chyba złożymy się z TŻ na stoliczek kawowy bo teraz pokój urządza

+ kupony zrobione przeze mnie + zestaw startowy yerba mate