|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
PW odebrane ale na mejlowym koncie nic nie ma jeszcze
|
|
|
|
#842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Stałam przed tym lustrem parę minut i ćwiczyłam pozę odchudzającą moje biodra - jedna nóż do przodu, druga z tyłu, troszkę biodroprofil - i oto efekt Cytat:
![]() Cytat:
Ja też bym tak chciała Może kiedyś...moja Kuzynka się kiedyś zdziwi ![]() Hola!
|
|
|
#843 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie było dzisiaj z racji tego że jutro wieczorem wybywam do klubu, w sobotę jadę z Bratem do Wro pomóc wybrać Mu garnitur, a w sobotę wieczorem idę na urodziny kuzyna.
Cytat:
Cytat:
Cześć Asieńko Fajnego kota macie, bardzo pomysłowego. ![]() Faceci to ślepcy i głupcy. Co za gatunek. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gabi Virgo robi cuda - wianki (obejrzyj sobie w Jej podpisie). Basieńka stale ma dyżury, pracuje jak mróweczka za trzy. Nuleczka bidaka ma ospę, wczoraj Brat przyjechał po Nią i pojechała do domku do Radomia kurować się. Do tego męczy Ją gorączka. U reszty chyba bez zmian. Praca, dom, obowiązki i zakupy. ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10403167] teraz mówisz...a ja lyzeczka od herbaty mieszałam [/quote]Psia łapa... no tak Ty "nowa" jesteś, wcześniej o tym mówiłyśmy. Ale mam nadzieję że nic złego Ci się nie stało Gabi. Cytat:
Dobry wieczorek Aniu |
||||||
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.feelunique.com |
|
|
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór.
Wpadłam się tylko przywitać, czytam na bieżąco, ale nie mam sił, by pisać. Do późna pracuję, walczę z depresją i tak leci dzień za dniem. Po długiej przerwie zrobiłam zakupy na Tru i oczywiście paczka w UC. Bytom się przyczaił i dla niepoznaki laurki śle z Zabrza ![]() Aha, ja też ze stycznia i też walczę z alergią (skórną i oddechową )
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja taka trochę pokręcona jestem
Koziorożco - Wodnik (pogranicze dwóch znaków, więc raz jestem jednym, raz drugim - zależy od gazety).
moja fragrantica Edytowane przez dor6 Czas edycji: 2009-01-08 o 21:10 |
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Truskaweczki za dobre życzenia!
Ja mam ogromną nadzieję, że wszystko zatrybi, chcę tam poszukać sobie kursu rachunkowości, żeby nie umrzeć z nudów . Będę tam z Rodzinką (brat, bratowa i ich dwie córcie, mama, tata) wiec będzie wesoło. Dom wielki, klimat cudny (Floryda), czego chcieć więcej. Mam 2 miesiące zaległego urlopu i potem biorę 2 miesiące bezpłatnego i trzeba wykorzystać bo wszystko wynajęte do czerwca . Mężuś dojedzie w marcu. Mam nadzieję, że to będzie wielka przygoda dla nas
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() W pracy sajgon, sporo pracy, a dziś przyniesli nam tyle dokumentów, że do dwóch szaf nie chcą się zmieścic, a to wszystko trzeba poukładac, oporządzic i odniesc do archiwum, niby do końca przyszłego tygodnia. Dobry żart naprawdę. Jak zobaczyłam te sterty myślałam, że sie popłacze. Poza tym jakoś nie mogę się rano zebrac z łóżka i jakaś senna jestem ostatnio. Plecy na szczęście lepiej ![]() W tej chwili Asiu juz lepiej. Wczoraj troszke porozmawiałam z Chise i trochę zoptymizmowała mnie potem jeszcze miła wiadomosc od Naszej Martusi i jakoś lepiej Tomek tez cały czas mnie wspiera, twierdzi, że nie będzie tak źle, tylko muszę dbac o te plecy teraz bardzo. Zaczęłam cwiczyc na wzmocnienie mięsni pleców, potem dołącze jeszcze inne cwiczenia. Szukam masaży i rechabilitacji. W sobote umowiłam się z koleżanką i pokaże mi cwiczenia z jogi na rozluźnienie mięśni pleców i ogólnie rozciągające. Z dołka staram się wyjsc i myslec pozytywnie. Nie wiem dlaczego mnie to tak dobiło. Dziękuje za pamięc Habibku masz tego próbasa Forevera Diora, czy chcesz ode mnie?
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Asiunia Chise to wspaniała Duszyczka. Mnie też kiedyś tak pięknie pocieszała i mobilizowała. Aniu, pamiętaj że nie jesteś sama. |
|||
|
|
|
#853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taka promienna buzke mialam.... dzis zrobiłam banankowa- tez fajna- piekna jestem![]() ![]() a tak serio to czemu nie mieszac metalowym?
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu, cudna przygoda!!! Super! AAA, ja też jestem wodnik na złączeniu znaków, w większości horoskopów ryby. Ale ja się urodziłam w przestępnym roku i zdecydowanie czuję się wodnikiem. A w chińskim małpa...
Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2009-01-08 o 21:38 |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, chodzi o wytrącenie się związków metali. Takie maseczki najlepiej merdać drewnianą szpatułką albo szklaną bagietką.
To tak na przyszłość. Net mi ledwo łazi, więc zmykam pod prysznic i do spania. Dobranocka Truskaweczki, Tru snów. |
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spij słodko |
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10405582]ja tam nawet mysle ze po mieszaniu metalowa lyzeczka lepiej zadziałała taka promienna buzke mialam.... dzis zrobiłam banankowa- tez fajna- piekna jestem![]() ![]() a tak serio to czemu nie mieszac metalowym? [/quote]Pewnie może wchodzić w jakieś reakcje. Maseczek nie używam, ale tak z ogólnej wiedzy chemicznej sobie gdybam. A w ogóle to cześć. My się jeszcze nie znamy. Ja tu co jakiś czas wpadam, ale w świecie wirtualnym raczej małomówna jestem.
|
|
#860 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przy tych
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, w chińskim jestem koniem , no i w życiu ciągnę jak ten koń pod górę ![]() . TŻ za to Smok (moje ulubione stworzenie )
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
Umieszczam fotki ciuchów, które kupiłam, ale ostrzegam nie potrafię im zrobić porządnych fot, żeby oddać ich rzeczywisty wygląd.
Bonusem jest "kawałek" baleronu Chise ![]() A granatowy sweter umieszczę jutro
|
|
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
|
|
|
#864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zakupów zazdroszczę.
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
Ranko i Uryciorku serdecznie dziekuję wam za pomoc na PW.
Jestescie kochane ![]()
|
|
|
|
#866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadprogramowe 7kg![]() Na fotkach nie widać, ale one mają jeszcze bufki Te kolory uwielbiam, szczególnie fiolet, morski i czerń Wszystko było tak przecenione, że żal było nie brać
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zagłębiona. Oglądała nie tak dawno program Cejrowskiego na ten temat i całkowicie się z nim zgadzam (chociaż nie przepadam za nim).
|
|
#868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tam zaraz nadprogramowe, po prostu WARTOŚĆ dodana. Fiolet lubię ciemny, taki mocno śliwkowy, w ogóle lubię ciemne kolory - brąz, granat, szary, bordowy, czerwony, kiedyś jeszcze czerń.
|
|
#869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello śliczne panny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Wpadłam na chwilę, poczytałam watki i padłam z zazdrości.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Asiu jaka z Ciebie szparka sekretarka na avku. Sliczna jesteś.....Super fotka. a jak książę.??????? Ressku włosy i to tylko z lokami...super. Koty tez macie piękne, cudne...jej takie jak mój maciek. Chisku piękne zakupy..... No i co miałam jeszcze napisać.... Że chyba się skuszę na pomadkę vipery ta Guarankową...bo ona tylk 6.80///...stac mnie stac mnie....hurarararar A wogóle pryszczy nie mam, ale mam całą pokiereszowaną ręke. Najpierw kot, później ja sama bo mnie uczuliły lateksy, póżniej środki dezynfekcyjne ...no i chyba jakaś franca wlazła bo łapa spuchła i wyglądam jakbym miała świeźba. |
|||||
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

) nie chciałam się malować rozciapcianym ogryzkiem. Myślę sobie, co tam szarpnę się na nową, stać mnie
w końcu to aż 10zł
Pędem ruszam do drugiego a tam dupka. Kurcgalopkiem posuwam do trzeciego ( ma się tych sklepów trochę, co
) a tam bardzo nadąsana panienka mówi, że juz nie będzie, bo wycofali cała serię
Spojrzała na mnie dość wymownie nie mogąc chyba uwierzyć, że taka elegancka dama takie tanie kosmetyki używa. Na usprawiedliwienie dodałam na odchodne, że to dla ubogiej przyjaciólki ze Szwajcarii. Z naciskiem na Szwajcarię, żeby wszyscy słyszeli, że mam światowe znajomości
.
bo kupiliśmy jakąś nową kostkę i nie pasował mu zapach i kolor
) oraz maślanego Clinika, skoro jest zbyteczny to właśnie ja musze go mieć
Może kiedyś...moja Kuzynka się kiedyś zdziwi
Wyszłaś przed orkiestrę 
Zrobiłam dziś te pyszne racuszki i po raz pierwszy w życiu ubiłam pianę osobno i wyszły takie jak niiiigdy w życiu pyszniaste 

[/quote]
Koziorożco - Wodnik (pogranicze dwóch znaków, więc raz jestem jednym, raz drugim - zależy od gazety).