|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
No wiem właśnie ale zmuszać go nie będę.. Jakby chciał się spotkać to by przyjechał.. tyle że ja nie tyle zła jestem co mi przykro że się nie ma ochoty ze mną widzieć... Przecież bym go nie męczyła jeszcze bardziej.. A kłócić to mi się absolutnie nie chce...
|
|
|
|
#842 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tzn ten jako jedyny mi sie podoba ![]() a jaką macie cene ?? i wesele macie 1 czy 2 dniowe??[/quote] Mamy 1 dniowe, 2800 zł |
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nam podali cene 4 000 tyle, że za 2 dni więc na to samo wychodzi |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyneczki przepraszam za zmianę tematu ale dziś mamy takie delikatniutkie świątko
![]() 500 dni
zostało do naszego wesela ![]() no i a 3 posty bedę miała 1000 pościka Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-27 o 17:43 |
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
stanowczo za duzo naskrobałyscie nie dam rady wszystkiego przeczytac tym bardziej ze strasznie zle sie czuje nochal mam juz jak u bałwanka tzn taki czerwony od wycierania
![]() miłego wieczorku |
|
|
|
#846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
Moje Kochanie również jest ministrantem i lektorem i ma sporo znajomych księży. Dwóch z nich bardzo nam pomogło i nie może zabraknąć ich na naszym ślubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jozia, 3maj się bardzo mocno. Pomodlę się o zdrowie dla Twojej siostry. Ostatnio byłam w podobnej sytuacji, więc niestety wiem o co chodzi
|
|||||
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kaśka niedługo wyskoczy ze swoją 3 na początku A co do zaangażowania tżta to mój się angażuje i ostatnio częściej zarzuca temat ślubu niż ja chyba przez tą sesję... ale u nas temat ślubu był ostatnio częsty i gęsty przez zastanawianie się nad godziną, nad fotografem i nad menu
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Jestem moze nie w pełni siłach ale jestem. Mam dosc łózka poduszki i w ogóle.
Moja mama jedzie jutro rano do siostry bo ma mieć jakies badania... I jutro sie dowiemy kiedy ja wezmą na cesarkę... Jak tylko sie dowiem to bede biegła do kancelarii msze zamówić. Po pierwszej na poczatku ciazy po mszy bylo dobrze teraz jest potrzebna kolejna o dar uzdrowienia. Jeśli chodzi o przygotowania to Tz wszystkie umowy podpisywał i sa na niego. Jedna umowa w sumie nie umowa to sala tak na zywo w srodku to Tz jej nie widział tylko na kasecie i mu sie spodobała. A ze ona nie robi umow ale teramin jest nasz. Pokwitowanie zaplacenia zaliczki jest... No i kucharki tez nie bylo umow ani zadadku. Bo one nie chca... Ale data jest nasza Reszta Tz załatwiał wydzwanial umawaił sie... Dzis dostał nowy telefon bo sobie kupił i dzwoni do mnie w zmienionym głosie bo ten telefon taka funkcje ma. I nawt mnie troszke rozweselił... A do ślubu naszego zostało jeszcze 585 dni...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-27 o 19:18 |
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
My moze nawet niedlugo zaczniemy chodzić na kurs tańca, o ile znajdziemy czas, bo koleżanka mnie pytała czy byśmy z nimi nie zaczęli.
Dziewczyny, mnie tu chyba nie będzie do piątku CZytam te teksty i i nic nie rozumiem. I to nie, ze tak gadam tylko na prawdę czytam, żeby czytać, ale to jest taki bełkot, że po prostu nie kumam, moze do tego trzeba sie spalic albo upić A tak pięknie się zapowiadało![]() Cytat:
![]() Jozia, cesarka to nie koniec swiata, robia to dla jej dobra, będzie ok Najważniejsze, że w porę znalazła się w szpitalu.A co do angażowania w przygotowania do ślubu i to o czym wspomniała bodajże Can't: ja też pisze "mój" ślub i "ja" bo przeciez nie będę mówiła za nas dwoje, schizofrenii jeszcze nie mam. Wygodniej jest pisac w 1 osobie. Poza tym nie mam manii podkreślania, ze cos jest nasze, że my sie kochamy, że razem, że forever, mimo wszystko stanowimy odrębne organizmy, do tego myślące kazdy za siebie ![]() Mój tż sie angażuje tyle ile ja, czyli średnio
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-27 o 19:23 |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dasz rade ze wszystkim. Jesli chodzi o kurs tańca to my z Tz tez chcemy chodzic. Bo Tz tańczyć nie umie tak po weselnemu:P A na pierwszy taniec chcemy walca angielskiego. Kiedyś chodziłam na kurs tańca i chciałabym właśnie zeby to tak było. My chcemy do piosenki Pactusa- To co chiałbym, Ci dac to jest piosenka na trzy wiec pieknie pasuje do Walca Angielskiego
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My sobei w sumie radziemy tak po weselnemu. A na kursie to i tak sie żadnych kroków pewnie nie nauczymy. Zanjomi chodzili przed ślubem na kurs dla narzeczonych a później na weselu i tak odtańczyli przytulańca w kółko My będziemy sie starali tego walca zapodać mimo wszystko
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sa ludzie wierzący. ja naleze do nich. Ona iała na poczatku ciazy zakrzepice zyl glebokich co bylo tez zagrozeniem zycia i tez jedna noga byla juz ... Ale po mszy wszytsko wrozicilo do normy teraz przy samym rozwazaniu znowu problemy... U mnie Tz sam chce isc na kursy tanca bo mowi ze tanczyc nie umie. ALe jeszcze wejdzie w prawe:P w październiku jedziemy do Inowrocławia na wesele kuzyna ![]() A z nauka zobaczysz ze dasz rade. zawsz etak mowimy ze nic nie rozmuemimy ze to belkot i w ogóle a potem sie okzuje ze zdajemy na 4 i 5. Zobacztsz ze dasz rade. ja tak mowie (ta co teraz jest negatywnie nastawiona do świata) Szukam jakieś strony z fryzuramy slubnymi gdzie beda kwiatki wpiete może macie cos?? Bo ja zadnej znaleźć nie moge....
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-27 o 19:53 |
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez chcemy iśc na kurs, bo nie umiemy jkoś mega super. A poćwiczymy na balu u mnie na uczelni i na co najmniej jednym weselu w tym roku ![]() A z nauka to mam tak, że się w sumie nie bardzo uczę tylko przeczytam notatki góra dwa-trzy razy idę na egzamin Ale teraz po przeczytaniu nie bardzo mi sie to widzi...brrrr...
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-27 o 20:01 |
|
|
|
|
#854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Co do ślubu-to oczywiście z mszą
![]() Cytat:
![]() A że Nasza sypaialnia ma od tej strony okna to już wogóle, walenie młotów itp. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jozia bądź dobrej myśli
|
|
#855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak persfazja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przedstawiłam dziś tżtowi moją wizję walca angielskiego a on na to że to takie smutne i wolne tancerz sie kurcze znalazł wyczynowy... żeby on choć umiał dygać że tak gada mi tu i zniwecza moje plany... on by chciał coś szybszego... no to szybszy jest wiedeński jak go poucze z godzine wiedenskiego to będzie mnie błagal o angielski hahaha ![]() Cytat:
![]() jej co ja mam zrobić z tym tżtem żeby go przekonać do tańca... nie zależy mi aż tak bardzo na tym pierwszym pokazowym tancu bo samopoczucie mojego tżta jest dla mnie ważniejsze i nie chcę żeby miał nerwicę przez to ze będzie musiał wystąpić przed ludźmi.. chcę żeby mu sie to wszystko ładnie i miło kojarzyło i żeby miał z tego przyjemność ale z drugiej strony wiem że mogłabym fajną atrakcję urządzić gościom bo kurde umiem zatanczyc pięknie odlotowego walca!!! jej... nie wiem czy łągodna perswazja czy raczej zamknięcie go w pokoju i nie wypuszczenie dotąd aż się nauczy bardziej poskutkuje
|
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
WYGRALIŚMY Z NORWEGIĄ!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym to TŻ sie nie odzywa a ja się nie odzywam do niego...
|
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
A kopa bys nie chciała
Ładnie to tak sie nie odzywac. Wiesz jacy sa faceci. jak zarączke nie weżmiesz i przez most nie przeprowadzisz to nic nie zrobia sami, nie pomysla. Weź sie odezwij do niego. Nie mozna tak. Dobrze wiesz o tym...
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odwolali mi jutro wyklad o 8.30 ).TZ jednak stwiedzil, ze nie chce krawata sledzika, bo one modne byly pare lat temu, a teraz juz sie robia oklepane tak twierdzi wiec on nie bedzie wygladal jak Beckham 5 lat temu a poza tym jestem dumna, bo TZa placowka na ktora glownie on robi (bo kolega z biurka obok jest jakby nieudolny... ) jest na 2. miejscu w Polsce w styczniowym rankingu jego banku jak na pierwszy miesiac w pracy to super ciekawe jak mu pojdzie w rankingu indywidualnym
|
|
|
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
A tak mnie ciągnie, bo to jest tylko jeden weekend w dodatku w pięknych okolicznościach przyrody, więc będzie przyjemny wyjazd połączony z odbębnieniem nauk. Wolę takie coś niż kilka spotkań w kościele.
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
hej! tak nie można! nie jesteśmy juz dzieciakami tylko dorosłymi kobietami które za rok zakładają swoją rodzinę i nieodzywanie to nie jest metoda którą na naszym poziomie używa się przy konfliktach z tztami... więc proszę wymyślić jakiś inny sposób moja kochana... napisz mu smska i powiedz co czujesz... jak nie zareaguje to jakiś burak a nie facet
ja juz wykąpana chyba pójdę zaraz spać bo nic dziś ze mnie pożytku nie ma... ani nic sie nie nauczyłam ani w ogóle nic... siedzę w domu jak jakiś czubek bo zajęć na uczelni juz nie mam tylko sama sesja i nauka więc gdybym nie musiala iść po chleb to bym do piątku siedziała non stop w swoim pokoju masakra... tż juz mnie na złą drogę sprowadza bo chce żebym wczesniej przyjechała do domu jak nie mam zajęć ale kurcze w domu to juz ja widzę jaka ta nauka będzie.. mama będzie co chwilę latac i tylko mi jedzenie przynosic, tata będzie w ogole się czepiał, a siostra będzie trajkotac ze mną o ślubnych bzdetach zamiast siedziec i w spokoju sie uczyc... ale za to spotkania z tżtem kuszą.. szczególnie że on teraz jest dla mnie taki słodki i kochany bo wie że mam stresy i musi o mnie dbac podwójnie no nie wiem jeszcze jak to bedzie..
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nauki wole odbebnic te 4 razy w miesiacu (szczegolnie, ze wg moich obliczen to wychodzi 8h, a w weekend musialabym siedziec chyba dwa razy tyle )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My bedziemy siedziec od października w domu urodzenia św. Maksymiliana i wysłuchiwać ksiedza który nic nie wie o zyciu w związku małżeńskim
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
a my to w ogóle nie wiem jeszcze jak będziemy siedziec, pojdziemy w piatek do księdza to się go zapytamy jak to z naukami sprawa się przedstawia... gdzies czytałam ze jest 10 spotkan po godzince w tygodniu... ja w weekendy i tak jestem w domu więc mi ta godzinka nie bedzie przeszkadzac.. zanim się coś zacznie to juz trzeba bedzie konczyć i luzik heh mam nadzieję że nie spotkam tam jakiś oszołomów..
ja to chyba teraz najbardziej boję sie kwestii dekoracji.. bo i na sali i w Kościele na dekorację zrzuca się kilka par młodych.. na sali pary z danego miesiąca i zamawiają firmę która dekoruje salę a potem ta firma co tydzien odnawia dekorację żeby wyglądała ciągle tak samo, no a w Kościele to pary z danego dnia sie zrzucają i zastanawiam sie jaki pogląd na życie będę miały te pary, bo przecież nie znam ich, nie wiem jakie mają preferencje... może jedna sobie zażyczy niebieskie kwiatki których ja nie znoszę i tak dalej... ja nie wiem ale jak będzie jakiś konflikt to ja tam chyba rozróbę zrobie.. ma byc tak jak ja chcę!!!!! Samoa nawet nie zauważyłam że wysłałaś mi prośbę o zaprzyjaźnienie... jak mogłam ale już to naprawiłam hehehe moje guru
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miazga ![]() to lepiej wez na takie spotkanie ustaleniowe dobrego negocjatora ![]() u mnie na szczescie te nauki sa po 2hx4 wiec mniej lazenia. miesiac i z glowy ![]() za to te warsztaty komunikacji sa dluzsze, bo trwaja chyba z 6 godzin, ale wole to niz poradnie ![]() tylko tak sobie patrze, ze tematyke obcieli tych warsztatow i zostalo do wyboru tylko: „Porozmawiajmy o naszych uczuciach”; „Rozwiążmy ten konflikt” a gdzie "my jako rodzice" ![]() to ja chyba juz wole konfilkty... zapytam TZa co woli
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-27 o 22:49 |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie tak z innej bajki. Zawozicie każdemu zaproszenia czy do niektórych wysyłacie pocztą. Ja do rodziny która mieszka dalej wysyłam, i niewiem jak to zrobić bo będzie wynajęty internat na nocleg dla gosci. I teraz kwestia jak gościom to oznajmić, u tych u których bedziemy osobiście to niema problemu bo im powiemy a do tych co wyslemy zaproszenia niewim napisac na zaproszeniu czy jak? Może wy macie jakiś pomysł
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ambitny plan wreczyc wszystkim zaproszenia osobiscie (no oprocz czesci francuskiej gosci, ale tam wysle swojego poslanca - siostre )zapytalam TZa ktory temat warsztatow woli... jego odpowiedz:"wszystko jedno w obu jestem mocny bo juz przeszlismy duzo" |
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do gości to mam zamiar przez telefon im to oznajmic bo jak nie bede ich widziec no to niby jak.. z resztą tym co wysyłam zaproszenia to jestem w kontakcie więc normalnie sie z nimi pogada i tyle. nie wiem dokładnie z czym masz problem?
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no wlasnie.... gorzej jak wsrod reszty par znajda sie sami amatorzy balonow i ty jedna przeciwko nim wszystkim... i wtedy nawet dobra firma dekoratorska nie pomoze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

tzn ten jako jedyny mi sie podoba 

)
i od tamtej pory jestem jego pupilką heh
Moje Kochanie również jest ministrantem i lektorem i ma sporo znajomych księży. Dwóch z nich bardzo nam pomogło i nie może zabraknąć ich na naszym ślubie

A tak pięknie się zapowiadało