|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiedz to tutaj.
Może i jestem wredna, zła i najgorsza, ale kocham to w sobie i się nie zmienię, bo wy tak sobie tego życzycie.
To czego nauczyłam się od B. to akceptować się w 100%
|
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Nie podchodzić dziś do mnie!!!!!!
Zbliża mi się @
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
Kocham Cię męzulku i przepraszam za moje głupie zachowania
Nie chcę tu pracowaaaaaaaaaaac! Chcę założyć przedszkole! Najważniejsze - chce być mamą i będę najlepsza na świecie |
|
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
do niego:zaufać Ci czy nie zaufać....
do siebie: boj,ę się
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że tak się stało. To najlepsze wyjście dla nas. Cieszę się, że w końcu potwór wyszedł ze mnie i przełamałam strach. To zmiana ku lepszemu.
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Do ogółu : czy to że człowiek raz się zaplątał w uczuciach oznacza, że teraz bedzie wyklęty na zawsze... mam dość dzwigania grzechów calego świata! Odczepcie się i zajmijcie się sobą! tez nie jestescie idealni, a potraficie tylko oceniać innych...
|
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6AAQ-nbP39A
nie lubię odwrotów, więc palę ten most znów. przykro mi.
|
#849 |
|
przyczajony tygrys
|
Ł1 porozmawiaj ze mną a nie chowaj się ;/
L2 życzę szczęścia Tobie i Twojej dziewczynie
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
Do siebie: Albo coś się zmieni, albo skoczę przez okno z 11 piętra !!!
![]() Do Kogoś: Proszę Cię, pomóż mi jakoś, nawet nie jakoś, ale tak, żeby to cholerne życie choć na chwilę nie było taką udręką . . . Do pewnej osoby: To tylko kwestia czasu...zobaczysz zresztą... Do ogółu: Ludzie dajcie mi wszyscy święty spokój !!! ![]() ![]()
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
Do K: Objaw się!
Do Ł: Koncert! Koncert! Grajcie koncert! Do siebie: Głupia kretynko... |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Do siebie:glupia,nie denerwuj sie ta praca
Do przewrotnego losu i kolegi ze szkolenia-dlaczego Ciebie spotkalam i zaraz po tym stracilam Ciebie z oczu?Chcialabym sie z Toba jeszcze spotkac... |
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Do W: Czy tak ciężko jest po się odezwać? Powiedzieć cokolwiek.. ? Prosze wyjaśnij mi wszystko, bo dłużej nie wytrzymam tej niepewności.. Co mam robić w takiej sytuacji. Być może ona jest dla Ciebie ważniejsza dlatego chciałabym to usłyszeć od Ciebie. Wiem, że dla Ciebie jestem tylko następnym egzemplarzem kolekcji, ale mimo to napisz. Prosze..
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
przykro mi, ale w sumie Twoje zdanie nie powinno mnie obchodzić.
Liczę na sprawiedliwość w życiu. i niech się to wszystko odegra na Tobie.
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Do Niego: Mam nadzieję, że Twoje słowa to nie bujda na odczepkę. Naprawdę, chcę się z Tobą przyjaźnić i utrzymywać kontakt. Nic więcej. Najwidoczniej nie jesteśmy dla siebie stworzeni, po co mamy się krzywdzić i męczyć w związku bez miłości. Zresztą sam to zauważyłeś. Odezwij się kiedy będziesz gotów. Pójdziemy na piwo.
Do siebie: Zaczynasz nowy rozdział. Ciężko jest się przyzwyczaić. Nie patrz do tyłu. Przyszłość czeka. Koniecznie kup bilet na Open'er, zobaczysz, będzie fajnie! Naucz się znowu być singielką. Do trzech koleżanek: Dziękuję Wam za wsparcie, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy!
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-04-09 o 12:52 |
|
|
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
bez kitu, jestem za***ista.
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
Do pewnego pana : Jesteś cholernym i pieprz*** egoistą. Zawiodłam się na tobie. Spieprz** mi z oczu.
Do znajomych: nagle się wszyscy obudziliście. Jak siedziałam pół roku w samotni,to nikt się nie odzywał. wtf?! ![]() Do siebie: Jesteś beznadziejna. Wszystko potrafisz zepsuć. |
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
Taka z Ciebie kumpela jak z koziej d*py trąba!! I pomyśleć, że Ty zawsze mogłaś na mnie liczyć, wielokrotnie kosztem moich własnych spraw.
Ty gruba, leniwa i marudna istoto.. Jak możesz, no jak..!!!! Podoba Ci się to co widzisz? Dlaczego wciąż rzucasz sobie kłody pod nogi Ty skończona idiotko!! Kur**a!!! Zrób coś z tą samooceną i przestań wynajdywać usprawiedliwienia. Masz silny charakter i nie udawaj kogoś kim nie jesteś, ani nie chcesz być.
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
do świata : Czy ludzie nie mogą być normalni? czy na każdym kroku musi być patologia? Ulecz tą chorą sytuację
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
gadka szmatka, a za chwilę będzie znów to samo :/ Już mam mówić, że się na Tobie zawiodłam, czy poczekać jeszcze chwilę?!
|
|
|
|
#862 |
|
BAN stały
|
Do D: Faktycznie masz się na co/za co obrażać,podziękuj sobie że wyrąbali cię z roboty i plotki nastepny razem,sam nierozpowiadaj po firmie ( w nast.pracy o i le cię znow niewyleją) jakiego to masz kaca,albo zaprzestań chlać jak masz z tym problem.
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
do Niego: tak dlugo się znamy... Wiemy oboje, że coś nas do siebie ciągnie... To dlaczego do cholery nie możemy spróbować... Ja tak bardzo chcę...
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
do M: wiem ze nie ma takich slow, ktore moga wyrazic to jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo przepraszam, ale wlasnie to chce ci powiedziec...
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyno skończ, bo pomyślę że jesteś emo.
I przestań zachowywać sie jak włąsna matka...
|
|
|
|
#866 |
|
Przyczajenie
|
Do wszystkich!! Wiecie co, mimo wszystko życie jest piękne..
|
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
do M; "dlaczego piękne chwile życie psuje na siłę?"
Zrobię wszystko żeby chociaż ta Pamięć została |
|
|
|
#868 |
|
Konto usunięte
|
do siebie: Weź sie kobieto w garść i przestań szukać problemów tam gdzie ich nie ma. Czy ty nie widzisz, że wszystko jest dobrze? Za dużo wymagasz.
I przestań sie lenić, który to już dzień z kolei gdzie nic konkretnego nie zrobiłaś? WQ :/ |
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Do M. - przestań pić, proszę ...
|
|
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
Do M. - Pi*******ny egoisto! Jak mogłeś to zrobić! Mnie i jej! I co? Gdyby nie wyrzuty sumienia nigdy bym się o niej nie dowiedziała?! Ależ oczywiście, ze mnie skrzywdziłeś! Nawet nie wiesz jak bardzo! Byłes pierwszym facetem, przed którym byłam w stanie sie otworzyc. Powiesz jej o tym? Jesli ci wybaczy, i cie nie rzuci, to jestescie siebie warci. Nie zasługujesz na nikogo. Zaluje, ze cie poznalam. Mam nadzieje, ze cie juz nigdy nie spotkam.
Do siebie - dostałaś łopatą po łbie, weź sie w garść! faceci nie są tego warci. Ucz sie na błedach łajzo. I przestan zachowywać sie w ten sposob... tak niepodobny do ciebie. Odchudź sie wreszcie, a nie udawaj ,że ci to nie przeszkadza. Zacznij sie uczyc. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

To czego nauczyłam się od B. to akceptować się w 100%

Zrobię wszystko żeby chociaż ta Pamięć została