|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Idę spać bo padam na cyce normalnie
Dobrej nocki życzę i owocnych staranek, do juterka
|
#842 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. W pierwszej ciąży piersi też jako pierwsze dały mi znak, ale wtedy się na nim w ogóle nie poznałam
|
||
|
|
|
#843 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
jesli tak to mozna wiedziec od kiedy ???
|
||
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Sensuel ja nie probuje sie niczego doszukac,tylko jest to dla mnie dziwne i nie wiem co to,i chcialam wiedziec czy ktoras tez tak miala,bo zawsze mialam skrzepy,no jak skrzepy(grudka krwi),a teraz wygladaja jak plemniki,i dlatego nie wiem co to moze byc....
Dobrej nocki kochana ![]() Pepus hahaha smieszne,wcale nie doszukuje sie plemnikow,ale sila rzeczy jak ide sie zalatwic,to widze co mam na podpasce Nie wiem czy to jest ostatnia,i czy to czyszczenie,ale watpie,bo jakos dlugo to juz trwa ![]() Buziaki
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
Joasia no ja jestem w 6 tc i tez mam wlasnie bardzo duzo bialego sluzu, naprawde bardzo duzo i tez mi sie wydaje ze to jakas infekcja ale skoro ty napisalas ze tez tak mialas to troche sie uspokoilam.oby u mnie tez to byl wynik ciazy.
|
|
|
|
#846 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
takze moze,moze to nie pozostaje nic innego jak tylko trzymac mocno kciukasy ![]()
|
|
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane
Dzień dobry laseczki Normalnie,jak wam coś powiem to padniecie trupem .Podkusiło mnie,a co tam....zrobiłam test w kole 6 rano,a wcześniej tempkę sprawdziłam.36,8-czyli znowu podskoczyła ![]() No i oto wynik testowanka II - dwa grubasne baty .Matko jedyna....normalnie ręce mi się trzęsą jeszcze.Mężuś będzie miał super prezent na dzień ojca Oby tylko nie wypadło w kole 35dc.Dzisiaj idę zarejestrować się do lekarza na badanie krwi i moczu. Miłego dnia,ja idę ochłonąć
|
#848 |
|
Wtajemniczenie
|
Opiszę Wam mój cykl,abyście ewentualnie sobie porównały,ale pamiętajcie NIE JESTEŚMY WSZYSTKIE TAKIE SAME i u każdej może wyglądać inaczej.To jest cykl po tabletkach anty Microgynon21.Staramy się o córeczkę
1dc @ 2dc @ 3dc @ 4dc @- temp.36,0,śluz mętny,przytulanko z TŻ 5dc -temp.36,0,śluz mętny (zmiana śluzu),przytulanko z TŻ,plamienie i ból jakby około owulacyjny 6dc - temp.36,2,śluz kleisty przejrzysty,przytulanko z TŻ,ból jakby około owulacyjny 7dc - temp.36,1,śluz kleisty przejrzysty,przytulanko z TŻ,ból jakby około owulacyjny 8dc - temp.35,9,śluz kleisty i wodnisty biały,ból jakby około owulacyjny 9dc - temp.36,2,śluz wodnisty biały,ból jakby około owulacyjny 10dc - temp.36,2,śluz wodnisty biały i zmienił się na rozciągliwy przeźroczysty,ból jakby około owulacyjny,przytulanko z TŻ 11dc - temp.35,4,śluz kleisty rozciągliwy,ból jakby około owulacyjny,przytulanko z TŻ 12dc - temp.36,0,śluz kleisty rozciągliwy,ból jakby około owulacyjny,ból sutków i szyjka zamknięta,ostatni raz przytulanko z TŻ 13dc - temp.36,3,śluz biały i sucho w pochwie,ból owulacyjny bardzo mały 14dc - temp.36,4,śluz biały i sucho w pochwie 15dc - temp.36,8,śluz biały i sucho w pochwie (początek objawów: nr 1 to mega senność) 16dc - temp.36,6,śluz biały i sucho w pochwie 17dc - temp.36,4,śluz biały i sucho w pochwie 18dc - temp.36,6,śluz biały i sucho w pochwie 19dc - temp.36,7,śluz biały i sucho w pochwie 20dc - temp.36,9,śluz biały i sucho w pochwie 21dc - temp.36,7,śluz biały i sucho w pochwie 22dc - temp.36,7,śluz biały i sucho w pochwie,robiłam test ciążowy i NEGATYWNY 23dc - temp.36,7,śluz biały i sucho w pochwie 24dc - temp.36,9,śluz biały i sucho w pochwie 25dc - temp.36,9,śluz biały i sucho w pochwie 26dc - temp.36,8,śluz biały,zaczyna się robić mokro i kluski się przeźroczyste pokazały 27dc - temp.36,9,śluz biały,mokro jakbym okres dostała 28dc TERMIN @ temp.36,8,śluz biały,mokro jakbym okres dostała,znowu woda i kluski w pochwie 29dc - temp.36,8,śluz biały,mokro jakbym okres dostała 30dc j/w 31dc j/w 32dc i II kreseczki To chyba wszystko ![]() Acha,a od 15dc mam objawy: 1. senność,zwłaszcza popołudniu 2. ból piersi i wrażliwość sutków,powiększenie i stwardnienie 3. widoczne żyłki na piersiach 4. częste wizyty w WC na siusiu 5. ciasność w pochwie 6. ból podbrzusza i jajników 7.ból pleców w części dolnej 8. a od 3 dni mega mokrość w pochwie jakbym @ dostała
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2009-06-18 o 07:46 |
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
SENSUEL GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!! jednak marzenia sie spelniaja.....
|
|
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
Sensuel GRATULACJE!!!!!!!
)))))))))))))))))))))) ![]() a u mnie @ w pierwszym dniu był pół dnia, potem na pół dnia zanikł, następne 2dni był to mnie jajnik bolał i wczoraj znowu się uspokoiło i przez noc tylko troszke poleciało i dziś czuje czasami lekko promieniujący prawy jajnik. ps czy to normalne, że przed okresem i w czasie okresu nadal jest ciasno? A bynajmniej podczas okresu nie "poluzowało" się tak jak to zazwyczaj. |
|
|
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie miałam ciasnoty przed @ wcześniej i podczas @.Dopiero ta ciasność mnie zaintrygowała po moim 15dc.Staraliśmy się o dzidzię także obserwowałam wszystko jak leciało i pisałam sobie,aby ewentualnie w kolejnym cyklu mieć porównanie
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
Sensuel gratulacje!!!! strasznie sie ciesze w końcu wszystkim sie uda trzeba tylko wierzyc i byc cierpliwym
ja jestem w 6tc i mam takie same objawy jak te które ty opisałas wiec jeszcze raz gratuluje przyszłej mamusi
|
|
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie porannie
Jest mi szalenie przyjemnie tak z samego rana takie wiadomości czytać ![]() Sensuel - HURA !!!!!!!!!!! HURA !!!!!!!!!!!!! HURA !!!!!!!!!!!!! Fluidki poprosimy ![]() A u mnie 25 dc... plamienia jakby zanikły, piersi bolą i są ciężkie... Zaczął kłuć i ciągnąć lewy jajnik i plecki z prawej strony... Cóś mam przeczucie, ze to jednak @... I wcale nie chodzi o moje nastawienie psychiczne czy wrodzony pesymizm... Ponawiam pytanie z wczoraj... - Kiedy ja kurcze @ powinnam dostać ???????
Edytowane przez Stara Panna Czas edycji: 2009-06-18 o 09:01 |
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Stara Panna ciezko powiedziec kiedy dostaniesz @ bo jak wiadomo nasz organizm potrafi platac nam figle.
Ja tez czesto tak mam ze na tydz. przed @ bola mnie piersi,raz mialam tak ze dostalam @ bez PMS(a zawsze mam) bez zadnych boli itp juz sie nakrecilam ze to ciaza a potem zrobilam test i jedna krecha ![]() Nie trac jednak nadzieji bo to najgorsze co mozna zrobic-a ja ja juz stracialm ![]() ![]() ![]() Na dodatek nie uklada mi sie z TZ mam dola i wogole,nie wiem co robic![]() Jest mi cholernie przykro dzisiaj.... Przepraszam ze Wam smece....buziaki dziewczyny |
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
SENSUEL gratulajce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super... nareszcie pozytywnA wiadomoscc
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Aneczka555 - nie załamuj się... Z TŻ to napewno chwilowy kryzys, bo nie znam pary, która miałaby tylko sielankę... Ja tez się wczoraj skłóciłam, ale dziś już bedzie dobrze
Podajcie sobie łapki i pomyslcie ile Was łączy... Przytulam Cię wirtualnie Co do PMS-a to ja raczej nie miewam... A teraz ciągle mi smutno, z byle powodu beczę... Piersi tez mnie bolały przed @ ale jakoś chyba bliżej terminu... Pozatym już od dobrego pół roku nie miałam plamień pred @ tylko po... nie mam kasy na gin A tak chciałabym juz wiedzieć... Sensuel - jeszcze tylko pytanko maleńkie dotyczace szyjki... Bo ja mam bardzo miękką i tak ani wysoko, ani nisko... ? Chyba jest zmknięta, ale jak ię nie obserwuje cały cykl to trudno stwierdzić... Sucho tez miałam, a teraz jakby naoliwił ktoś
|
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
Stara Panna,a który to masz dzień cyklu?
Bo u mnie miękka była jak robiliśmy malucha Fluidki moje dla was Dziękuję za gratulacje
|
#858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny to teraz mam takie... nietypowe pytanie: podczas mycia często próbuje tam coś w środku wybadać paluchem wskazującym i... dotykam czegoś takiego twardego skrzywiony z tyłu:| i pytanie: co to jest? jak to chłopakowi opisywałam... to jak męski członek tylko w stanie erekcji. Głupiutkie może pytanie, ale poważnie nie wiem co to... |
|
|
|
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
no ja juz graulowalam ale moge jeszcze raz a nawet wiecej
![]() a ja dalej suchota ciekawe kiedy zacznie byc mokro bo juz doczekac sie nie moge
|
|
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
Sensuel - dzis mój 25 dc. Wczesniej pisałam, jakiej długosci mam cykle od początku roku... A co do szyjki... Ok. mój błąd napisałam dane na dzien wczorajszy..., dziś jest bardzo wysoko, bardzo twarda, na 100% zamknieta i wogóle jakoś mam wrażenie, że jakby bardziej "wystawała"... Tzn. czuć najpierw kawałeczek takiej jakby szyjki, a potem dopiero ten "łepek"...
Za to plamienia wróciły... Ciemno brązowe, bez zampachowe... I jajniki jak na @ kłują i ćmią...Ziaaa - to własnie szyjka macicy
|
|
#861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapewne bo co innego mozesz miec w środki
|
|
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
Nie zadawaj niewygodnych pytań, bo wszystko zalezy od tego w jakiej sytuacji się sprawdza
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
jest!
to dobilam sie do niejnie no a powaznie to ona wyczuwalna ma byc zawsze? czy tzn ze jak ją czuje to jest nisko? tak wczesniej to interpretowalam ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- bez śmiechu Panienko tylko odpowiadac prosze mi tu zaraz!
|
|
|
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
Juhuuuuuu SENSUEL GRATULACJE !!!!
Ale sie ciesze,jacie |
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
No dobra...
To bez śmiechu... To jest tak, że jak dłużej będziesz się badć to zobaczysz różnicę... Tak po chłopsku : jak ledwo sięgasz i jest w dotyku jak "członek we wzwodzie" to znaczy, ze jest wysoko i twarda..., a jak masz tuż tuz tak że łatwo ją 'wymacać" i jest konsystencji kluski kładzionej, albo leniwego to wtedy jest nisko i miękka... zamknięcie i otwarcie to już sama musisz sobie wybadać ![]() Generalnie wysokość, mierzy się w zależności jak głęboko trzeba palec "wsadzić" żeby wyczuć...
|
|
#866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 |
|
BAN stały
|
SENSUEL gratuluje z calego serca
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
! Myślę, że można to traktowac indywidualnie... Więcej dowiesz się czytając np. o NPR Tam jest jak chłop krowie na granicy napisane, aczkolwiek ja nie wszystko rozumiem... Przeprasza, że cie odsyłam, ale po co mam ci głupoty pisac skoro nie wiem ?To z jednego z forów : szyjka na ok 2-3 dni przed okresem robi się rozpulchniona ale jeszcze zamknięta , uniesiona wysoko .Na kilka godzin przed okresem odrobinę się obniża staje się miękka i otwarta. Uwalnia się czop śluzu, który pozwala na wypłynięcie krwi. Po okresie zamyka sie staje sie twarda i wędruje ku górze. W dniach płodnych obniża się , znowu robi się miękka i otwarta właściwie jak przed okresem, śluz jest też podobny tylko może jest go trochę więcej i bardziej płynny.
Edytowane przez Stara Panna Czas edycji: 2009-06-18 o 10:59 |
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

i nie puszcze dopoki nie pokazesz II kreseczek
. W pierwszej ciąży piersi też jako pierwsze dały mi znak, ale wtedy się na nim w ogóle nie poznałam

.Podkusiło mnie,a co tam....zrobiłam test w kole 6 rano,a wcześniej tempkę sprawdziłam.
.Matko jedyna....normalnie ręce mi się trzęsą jeszcze.