|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Olutkowa
zośka nie chodzi tylko biegnie w pozie a'la frankenstein |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
hejka ja mam chyba juz wolne
i wizażuję, ostatnio mi zrobił uwagę, że tylko dla mnie się liczy, allegro, forum , Miki a on w odstawkę chyba poszedł Kasiulko nad pałąkiem to sie zastanawiam, bo jako że ja dusigrosz, to mi szkoda kasy, wszak to 1/3 ceny wózka taki pałączek kosztuje |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
w macu nie ma pałąka w emmaljundze jest, ale ona jaoś na tym nie wisi
tzn. nie trzyma się pałąka.
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
no tak sobie pomyślałam że w mercedesie Sofijki nie ma pałąka i jakos daje radę
Jowiszowa , a własnie jak sie spisują parasolki-wózki na piaszczystej plaży, chyba trzeba ciągnąć za sobą ? |
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czytałam, że oczekiwałyście negliżu niestety tego lata śmigałam tylko w plażowej spódniczcea pałąk ja dokupiłam bo w poprzednim wózku Iga tylko na tacce wisiała, z oparcia korzystała bardzo sporadycznie. domek rzeczywiście był wypasik zdjęć mamy w sumie prawie 500 bo Anisiowy małż lubi pstrykać. my zrobiliśmy tylko 160 ![]() Ania się pewnie teraz pakuje
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
No padła to mam chwilę na odsapkę
za chwilę trzeba będzie umyć zwłoki ![]() Jowiszku, ale fajnie że już jesteś Co do pałąka, to ja tak czy siak zapinam Olę w szelki, czasem córa wisi na pałąku, ale jednak wiecej się opiera, a na pałąk wystawia nogi ![]() Werstunia poza a'la frankenstein musi być boska
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item714839716_...kora_r_38.html łaaa jakie piękne
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
o a na moje girosy 39 są, tylko to nie mój styl, no i pewnie by mnie w 150 miejscach piły i ocierały, ja taki mutant kopciuszek jestem
Piekło gdzie Ty sie podziewasz dziewczyno, daj znać co i jak
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie Piekło
wstrzymujemy oddech
|
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszytkie mamuski ! Mam bardzo ważne pytanie w sprawie siuśków, udało sie wreszcie (po tygodniu polowania) dzisiaj złapać Julci siuśki do badania, ale niestety laboratorium czynne dopiero w poniedziałek, czy one mogą tak długo stać, tzn od dzisiaj do poniedziałku ???? Wstawiłam do lodówki przezornie.
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Piekiełko bo sobie tipsy wygryzę
![]() Werstusia śliczne, chciałabym takie nosić, ale ja teraz przede wszystkim mam styl sportowo nastolatkowy bo mi tak najwygodniej więc najczęściej na płaskiej podeszwie, siakieś tam bluzki, jeansy lub niewyszukane spódnice
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Ania na moj gust muszą być swieże, zeby sie inne bakterie nie namnożyły zanadto, ale ja laik medyczny
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
oj raczej nie mogą tyle stać
|
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mlody jest naprawde chory... to nie tylko zapalenie oka...... tylko zapalenie spojowek ....zapalenie czegos tam w srodku oka...... zapalenie ucha.....(wszystkie spowodowane jedna bakteria) i jeszcze jakis glupi Wirus coxsackie .... wiec moj zaplanowany wypad z dziewczynami na dzisiejszy wieczor legl w gruzach chyba... mlody ma w tym momencie prawie 40 stopni goraczki a biega po domu i robi demolke..dziwne to dziecko.....
Edytowane przez leleth Czas edycji: 2009-08-21 o 21:16 |
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko, biedny Oli
pechowy chłopak, że ciągle coś łapie
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
ło matko , to jutro musze gdzies z tym lecieć
|
|
|
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde ja mysle, ze ta nasza lekarka troche przesadzila..przynajmniej z tym wirusem .. bo Oli wymiata bez przerwy...
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
wczoraj wróciliśmy późno,padnięci dlatego nawet nie włączałam wizażu. A więc...Jestem w ciązy.To pewne.Już widziałam na usg dzidziusia i jego serduszko. Niestety mam przy tym mega nadżerkę. Kocham już to dziecko.I nie ma mowy o pesymistycznym mysleniu ![]() Mój Tż chyba się wreszcie opamiętał bo na początku myślałam że padło mu coś na mózg.Ciężko będzie ale damy rade a i tak chciałam żeby Maciek miał rodzeństwo.Co prawda później ale pewnie później byłoby mi ciężej podjąć decyzję o ciąży. Jest mi cały czas niedobrze i słabo No nic.Widocznie tak miało być. A i jak to się stało?Właśnie nie wiem.Tż się śmieje że niepokalane poczęcie |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz!!!
Który to tydzień i na kiedy termin bom strasznie ciekawa i Pani doktor fajna...?
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Gienia rewelacyjna
Tylko droga O dziwo polecała naszą Kawulokową![]() Wychodzi na to że to 5 tydz a poród ok 10 kwietnia. Strasznie bym teraz chciała mieć do pary dziewczyneczkę taką śliczną jak Kasiulkowa Oleńka
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety, tam u wszystkich lekarzy płąci się tak samo, mają jedną stawkę. A co Ci powiedziała o tym pęknięciu szyjki???
Co z nadżerką?? leczenie czy co>? |
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
Z nadżerką na razie nic.Czekam na wynik cytologii i wtedy pewnie da mi jakieś globułki lub cuś...
Pęknięcie szyjki podobno nie ma wpływu na ciąże bo często to się zdarza poza tym zapytała co by mi dała wcześniej ta wiedza?W sumie babka ma racje,jakbym wiedziała wcześniej nic by to nie zmieniło. Teraz mam dylemat czy dalej do niej chodzić czy znów do Kawulokowej bo na pewno chce rodzić w Esculapie.Ta powiedziła że jak do niej będę chodzić to odbierze mi poród w Wojewódzkim bo tam pracuje.Ja jednak wiem że Esculap na bank,no chyba że znów mi go zamkną
|
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekło gratuluje gratuluje gratuluje
najważniejsze abyś myślała pozytywnie a wtedy wszystko sie napewno ułoży Kasiu jak tylko bedziesz chciala to dzwon ja postaram sie jakos ciebie gdzies tam złapać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Piekło ja bym sie nie zastanawiała, zwłąszcza że u niej za wizytę płacisz tylko 10 zł więcej niż u Kawulokowej. A moja koleżanka nie chodziła do nikogo z esculapa i była też bardzooo zadowolona, rodziła SN jak Ty.
Mnie też do wojewódzkiego nie skusiłoby nic ani żadna Pani doktor ani nic innego
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
ano Kochana jak bez zabezpieczeń, tylko na przerywnik to się nie dziw
trzymam kciuki, aby wsio było ok trzymajcie się jedziemy szukać płytek na taras na razie Babiszony
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to kochana jestem, ale mlody sie do kompa caly czas pcha i i daje mi ani poczytac, a co dopiero napsac
wiec dzielnie nakrzyczalam na TZa, zeby zaczal sie nim zajmowacCytat:
u mie palak sluzy do gryzienia, stal sie nieestetyczny, wiec moze go i zdejme, wiec nie wiem czy potrzebnyLeleth, a Allentown gangi? az mi dreszcz przeszedl. A Oli co on caly czas cos lapie??? niech zdowieje chlop! Jowiszku, przeciez tylko czekalysmy na takie foty ![]() Pieklo, gratulacje kochana! ja tez mysle, ze potem jest ciezej z decyzja o ciazy i sama nie wiem czy jeszczez kiedykolwiek ja podejme, bo niby chce miec rodzenstwo dla Mario, ale z drugiej strony naprawde jak pomysle o kolejnym nieprzespanym roku to sie otrzasam ![]() Mlody dzis jakis zaspany, wstal o 7 rano, potem po pol h znowu sie kimnal jakas godzinke, a teraz znowu...oszalal . Dzis cieplutko a u nie do plazy tak deleko, ze jak pomysle o godzinnej podrozy samohodem w korkach to chyba juz wole w domu se siedziec. Moja cud opalenizna blednie..buuu
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby ja też się tylko witam i zmykam na spacer z mega śpiącą Olcią
Do później kochane.Piekło ogromnie gratuluję, cieszę się że Tż się poprawia! a i Ty jesteś szczęśliwa
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
hejka wieści z rańca mega pogodne
Piekło tak trzymaj dziewczyno, powodzenia w nowej misji mama hm ciekawe ile tym razem nam zajmie robienie rodzeństwa Mikiemu![]() wersta bezbolesnych wyborów płytkowych ![]() ja rodziłam w naszym lubelskim szpitalu, tyle że on kliniczny wiec jakby nieco mniejszy obsługa mi sie trafiła rewelacyjna, jeśli bedzie drugi bobas to tylko tam znowu rodzę, a do lekarki chodziłam private, za 70 zł wizyta, bez usg, usg ze 100 zł, u specjalisty ze szpitala tez private ale tak Wam powiem, że jakbym nie miała tych mega problemów, to i moja dawna lekarka w ramach NFZ by mi wystarczyła,no ale ona nie miała kontaktów w szpitalu a teraz uwaga uwaga, małż padł z radości
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam relaksik, bo dziecię me przed momentem usnęło Gratki dla Olusi ![]() U nas biorąc pod uwagę, że Tymek chodzi od 3 tygodni-to idzie mu super, już chodzenia na czworakach poszło w odstawkę w końcu jakieś imprezki w ogrodzie wchodzą w gręJa się biorę za roboę bo jutro znajomi wpadają
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
hej babki
my dzis od rana wybralismy sie na zakupy pieszo z wozkiem no ale jak se pomysle jakie u nas korki w soboty to napewno nie wrocilabym na drzemke ale potem tz go poprawil bo mi kupil dzinsowa kiecke w koncu mam Pieklo - gratuluje raz jeszcze pamietam widok bijacego serduszka na usg...cudne uczucie Kasiulka - gratki dla Oli, juz niezle pomyka widze to dopiero musi byc armagedon biegac ciagle za takim urwisem Anka - ale wypasiona ta parasola jakas taka wieksza niz na fotach z all, Miki ma tam sporo miejsca i nozki mu nie zwisaja z podnozka ![]() Leleth - usciski dla Oliego, niech zdrowieje bidulek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

zośka nie chodzi tylko biegnie w pozie a'la frankenstein 
tzn. nie trzyma się pałąka.

niestety tego lata śmigałam tylko w plażowej spódniczce

pechowy chłopak, że ciągle coś łapie 

trzymajcie się
pamietam widok bijacego serduszka na usg...cudne uczucie