![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
otrzymałam maila od Better z odpowiedzią dot. statusu "nieznany"...
"Witam serdecznie Niestety nastąpił błąd systemu. Problem został przekazany do działu informatycznego, który pracuje nad nim. Zamówienie zostanie zrealizownane. Pozdrawiam serdecznie" Więc teraz już mam pewność w 100 % ![]() pozdrawiam
#842 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam w piątek, ciekawe kiedy otrzymam paczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Wtajemniczenie
|
Ja paczuchę będę miała jutro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wstrzymałam zamówienie i pokazał mi się taki komunikat: "Twoje zamówienie numer W****** zostało wstrzymane na 100 dni. Jeżeli przed upływem tego czasu nie zatwierdzisz go, zamówienie zamówienie zostanie usunięte..." czyżby błąd systemu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
BAN stały
|
No nieźle nieźle im się chyba namieszało. Aż musiałem zerknąć i faktycznie przy wstrzymaniu pisze 100dni. No to teraz można zbierać i zbierać jedno zamówienie;p do czasu aż poprawią błąd.
Edytowane przez Sudik Czas edycji: 2010-03-15 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
moje zamowienie ktore zlozylam w piatek wlasnie wskoczylo mi do "zmien wstrzymane zamowienia" wiec mam go jeszzce raz realizowac??
#848 |
Przyczajenie
|
Ja też tak miałam i zrealizowałam to. Wskoczyło w zamówienia już z nr itd. i pojawiły się punkty... ale nie wiem czy dobrze zrobiłam ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
hmmmm dziwna sprawa z tym zamowieniem na 100 dni. ja nie mialam mojego piatkowego zamowienia we wstrzymanych a i tak poge na 100 dni wstrzymac?? i o co chodz??
A z drugiej strony mogliby przedłużyć liczbę dni na wstrzymanie zamowienia
#851 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może i mogliby na dłużej zrobić,ale wiesz co to by się działo jakby było na dłużej ![]() Ja wysłałam zamówienie w piątek i zobaczymy kiedy dostanę,najczęściej dostawałam w trzeci dzień po moim zamówieniu . Więc jutro albo w środę mogę mieć ale czytając tutaj wasze posty,że ostatnio nie wyrabiają się z realizacją to mogę dostać później,ale wypluwam to słowo pfff.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki temu: - nie byłoby rezerwowania, które później i tak jest "odpuszczane" - mielibyśmy możliwość robić więcej drobnych zamówień, ale nie płacić za wysyłki każdej drobnej paczki - firma wysyłała by mniej paczek i miała jaśniejszą sprawę co do ilości faktycznie potrzebnego towaru ( a nie zaciemnienie obrazu poprzez zamówienia wstrzymane, które się przedawniają). Plusów dla obu stron zapewne znalazło by się znacznie więcej. Tylko, jak przekonać Betterware do takich zmian? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
popieram popieram!!!!!
![]() A przekonywanie firmy póki co nie idzie tak źle, firma wyciąga wnioski i szybko reaguje na zaistaniałe sytuacje to może i z tych pomysłów skorzysta. Powinienieś to przekazać gdzieś wyżej Sudik! Wiem tylko tyle, że w planach jest zlikwidowanie zamówień w ogóle i do tego pewnie niebawem dojdzie. Ale o tym wstrzymaniu wysyłki to jest bardzo fajny pomysł! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
a ja bym chciała, żeby było koszyk, do którego sobie wrzucam produkty i sobie tam są.. a jak bym chciała to mogę zobaczyć co z tego jest na stanie właśnie teraz a co nie..
i jak mi się zachce to wysłać zamówienie, a jak nie, to mieć je w tym koszyku.. bo nie jestem miłośnikiem trzymania zeszyciku i wpisywania co kto zamówił, żeby potem z jednego miejsca wprowadzać do systemu..
#856 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok, dzieki za info. W sumie też masz rację, do notatek super sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
to w jaki sposób w takim razie będą działać przedstawiciele? skoro zlikwidują zamówienia?? ;/
#859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- teraz podczas wstrzymywania zamówienia pojawia się komunikat... "Możesz wstrzymać to zamówienie na 10 dni, aby to zrobić naciśnij Wstrzymaj Zamówienie." Serwer chyba szaleje ![]()
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ok to czekam na informacje ![]()
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim, dziękuję za wiele wiadomości prywatnych
![]() szczególne podziękowania( i przeprosiny zarazem) należą się xxxwitchyouxxx ![]() Przemyślałam sprawę i dla własnego dobra i wygody dołączę do białostoczanki tu obecnej..będzie łatwiej się spotkać itp. Jeszcze raz dziękuję za fatygę wszystkim...miałam niełatwy wybór ![]() Edytowane przez Innesia Czas edycji: 2010-03-15 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
złożyłam wczoraj zamowienie jak zwykle rozczarowałam sie .... te braki kiedyś wystraszą konsultantów i betterware zostanie sam jak palec bo jakby nie patrzeć to konsultanci robią najwiecej a better sobie w kulki leci ehh szkoda
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Rozeznanie
|
Sudik , świetny pomysł z tym kumulowaniem zakupów, załóżmy przez tydzien i jednorazową wysyłką. Porozmawiam o tym w czwartek. A ty wyslij maila z ta propozycja do dyrekcji.
![]() Jenny jak sie dodzwonisz to jest szansa ze nie pobiorą opłaty za tę przesyłkę, ale paczki będą dwie. Enisia ja od samego początku jestem zadowolona z tej podkładki, ona jest fantastyczna, leciuteńka, jest wystarczająco gruba aby było wygodnie na kolanach pisać -kupuje sobie jeszcze jedną, wrzuce do samochodu, często śpię w hotelach, więc sie przyda. Pycia zacięłaś się? ![]() Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-16 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Pycia zacięłaś się?
![]() no mi do śmiechu nie jest jak trzeba mówić klientkom ze nie ma towaru a one bardzo na niego liczyły, better leci w kulki a my musimy świecić przed klientkami one i tak uważają ze to nasza wina ![]() Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-03-16 o 08:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
w firmie O. też są braki... i jakoś idzie się przyzwyczaić do sytuacji. A z tego co widzę to Ty ciągle tylko narzekasz i narzekasz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz w ori miałam lepszy start przy pierwszych zamówieniach braki = 0 a w better braki= 50 % zamówienia czyli taką firma mam chwalić?? ![]() Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-03-16 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
BAN stały
|
Cytat:
Odkąd tu jestem to prawda,marudzisz i marudzisz. poprostu wchodząc do Betterware akurat masz pecha,że trafiłaś na taką sytuację w Betterware że braki sięgają 50 % . Nigdy tego nie było !!! Na pewno tą sytuację wezmą pod uwagę . Głowa do góry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.