WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-03-24, 17:56   #841
_samantha_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Bejjka Poka¿ wiadomo¶æ
nie kupuj w stacjonarnej aptece nie op³aca siê ja kupi³am na allegro te¿ za ok 99z³
Dziêki w³a¶nie kliknê³am na allegro neoptide i maskê wax
_samantha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-24, 20:38   #842
mastiff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 272

Cytat:
Napisane przez Belphegor Poka¿ wiadomo¶æ
I po wizycie, szybko pytania, sprawdzil skore glowy - nic nie stwierdzil, przepisal mi szampon polytar ktorego uzywalem tylko ze niby mam codzienne nim myc wlosy mimo ze pisze na ulotce 1-2razy w tygodniu i loxon 5% "bo nie bedziemy bawic sie w ziolka tylko w to co dziala" po przeczytaniu ulotki uzylem go jedynie na zakolach jako ze moze wzmagac wypadanie wlosow a tego to bym napewno nie chcial.. coz wizja wylysienia powoli sie spelnia...
Stosowa³am Polytar, nie wiem czy mi pomóg³, nie zaszkodzi³ na pewno, ale faktycznie nie powinno siê go stosowaæ codziennie. Nie wiem jak czêsto musisz myæ w³osy, ale ja bym na Twoim miejscu my³a na zmianê z innym szamponem. Co do Loxonu, s± ró¿ne opinie na jego temat. Mi nie spotêgowa³ wypadania w³osów, nie uros³y mi te¿ nowe, np na czole. Nie mam pojêcia jak to wygl±da u facetów, czy np. badanie hormonów ma sens. Mi siê wydajê, ¿e jak zaczê³a Ciê nagle swêdzieæ g³owa, to masz jakie¶ zapalenie skóry. Ja obskoczy³am ju¿ 6ciu dermatologów, co jeden to lepszy
mastiff jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:41   #843
luizita2
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 38

czesc wszystkim..chce was poradzic co takiego dolega moim wlosom..wiec tak mam bardzo cienkie i niezbyt geste wlosy ,od 4 miesiecy biore inneov i nie z powodu wypadania kupilam te tabletki,bardziej zachecilo mnie ze moga rosnac nowe i wzmocnienie,,,wtedy nie wypadaly,..teraz minelo 4 miesiace a moje wlosy sa matowe,wypadaja jak myje czego nie bylo wczesniej,czuje ze ich ubylo,sa miekkie wrecz jak piorka co powoduje ze jest ich mniej..nie wiem czy to skutek tych tabletek,nie widze rzadnych plusow u mnie i do tego musze teraz codziennie myc a wczesniej co 3-4dni...ciekawe co sie dzieje,moze powinnam przestac je brac....kupilam teraz ampulki dercos z vichy zamierzam je wmasowywac w skore...prosze moze wy orientujecie sie lub ktoras z was miala cos takiego...nawet jak umyje wlosy to mokre juz wygladaja jak tluste i sie dziwnie rozdzielaja na glowie....czy to moze zly wpyw inneov
luizita2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:42   #844
ewakuacja
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 444

Cytat:
Napisane przez leki Poka¿ wiadomo¶æ
neoptide na allegro kosztuje nawet 97 z³ ale ja szukam chronostimu za mniej ni¿ 100 z³...
moze ktos da namiary.

drogie jest ducray ...ale np

neoptide starcza na 3 miesi±ce wiec to okolo 35 z³ wychodzi . Neoptide jest wydajne??ktos wie??

a czy uzywa³yscie anacaps albo oenobiol?? a moze kapsu³ki klorane lub inneov. Co jest najlepsze??

Moim zdaniem Neoptide jest wydajne. Jest napisane by psikac po 12 razy. W sensie, ze 12 psikniec jednego jednorazowo. Ja psikam nieraz wiecej. I taka buteleczka starczyla na caly miesiac. Wiec wydatek 100 zl na 3 miesiace to nie taka straszna cena.
Stary 2010-03-25, 11:48   #845
Belphegor
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

Cytat:
Napisane przez mastiff Poka¿ wiadomo¶æ
Stosowa³am Polytar, nie wiem czy mi pomóg³, nie zaszkodzi³ na pewno, ale faktycznie nie powinno siê go stosowaæ codziennie. Nie wiem jak czêsto musisz myæ w³osy, ale ja bym na Twoim miejscu my³a na zmianê z innym szamponem. Co do Loxonu, s± ró¿ne opinie na jego temat. Mi nie spotêgowa³ wypadania w³osów, nie uros³y mi te¿ nowe, np na czole. Nie mam pojêcia jak to wygl±da u facetów, czy np. badanie hormonów ma sens. Mi siê wydajê, ¿e jak zaczê³a Ciê nagle swêdzieæ g³owa, to masz jakie¶ zapalenie skóry. Ja obskoczy³am ju¿ 6ciu dermatologów, co jeden to lepszy
Od poniedzialku myje dwa razy dziennie wlosy Polyatrem + po kazdym uzyciu lotion soberadin i coz swedzenie mocno sie oslabilo, pieczenia nie ma juz w ogole, ale wlosy nadal wypadaja, a skoro problemem jest skora glowy to naj najszybciej musze ja wyleczyc nawet kosztem wlosow, bo nie ma sensu leczyc skutku gdy mozna przyczyne...

Co do loxionu to stosuje go jedynie na zakola jakos nie chce byc uzalezniony od niego do koca zycia jesli mialbym stosowac go na cala skore glowy, moze gdy wylecze skore glowy to wlosy odrosna jak nie to bedzie trzeba myslec dalej co robic
Belphegor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:56   #846
leki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 73

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem Neoptide jest wydajne. Jest napisane by psikac po 12 razy. W sensie, ze 12 psikniec jednego jednorazowo. Ja psikam nieraz wiecej. I taka buteleczka starczyla na caly miesiac. Wiec wydatek 100 zl na 3 miesiace to nie taka straszna cena.
dziekuje za odpowiedz, a stosowa³as chronostim??masz porwnanie?jak d³ugo stosujesz juz neoptide??pozdrawiam
leki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:14   #847
aniaa89bp
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17

My¶la³am, ¿e pozby³am siê tego problemu. Ale niestety- znów zaczê³y mi wypadaæ w³osy.. Odk±d u¿ywam szamponu Joanny z czarnej rzepy - jest gorzej. Zauwa¿y³am, ¿e mam ³upie¿, w³osy siê strasznie szybko przet³uszczaj±. Ju¿ nie mam si³y, nie wiem co robiæ..Widzia³am mnóstwo ma³ych w³osków- teraz i one nawet wypadaj±.. Dodatkowo biorê inneov i ¿elazo- wcze¶niej mi to pomog³o.
aniaa89bp jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 15:19   #848
MalaArielka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 773

Cytat:
Napisane przez Belphegor Poka¿ wiadomo¶æ
Od poniedzialku myje dwa razy dziennie wlosy Polyatrem + po kazdym uzyciu lotion soberadin i coz swedzenie mocno sie oslabilo, pieczenia nie ma juz w ogole, ale wlosy nadal wypadaja, a skoro problemem jest skora glowy to naj najszybciej musze ja wyleczyc nawet kosztem wlosow, bo nie ma sensu leczyc skutku gdy mozna przyczyne...
Chyba napisa³e¶ wcze¶niej, ¿e dermatolog nie wykry³ u Ciebie ¿adnej choroby skóry g³owy wiêc raczej ona nie powinna byæ przyczyn± wypadania w³osów( nawet je¶li Ciê swêdzia³a).
MalaArielka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:57   #849
Belphegor
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Poka¿ wiadomo¶æ
Chyba napisa³e¶ wcze¶niej, ¿e dermatolog nie wykry³ u Ciebie ¿adnej choroby skóry g³owy wiêc raczej ona nie powinna byæ przyczyn± wypadania w³osów( nawet je¶li Ciê swêdzia³a).
Ale wlosy zaczely mi wypadac po 2 dniach od kiedy skora glowy zaczela mnie piec i swedziec wiec raczej tym jest to spowodowane
Belphegor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-26, 06:40   #850
ewakuacja
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje za odpowiedz, a stosowa³as chronostim??masz porwnanie?jak d³ugo stosujesz juz neoptide??pozdrawiam
Nie uzywalam.

Neoptide stosuje 1,5 miesiaca.

A pod koniec kwietnia ide do endokrynologa. Mam nadzieje, ze pomoze.
Stary 2010-03-26, 08:21   #851
Gosia19011983
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 640

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Poka¿ wiadomo¶æ
Mi zacze³y w³osy wypadaæ odk±d zaczêlam je katowaæ farbami. Co zrobiæ ¿eby by³y mocniejsze i mniej wypada³o?

Na razie jem preparaty na zmniejszenie wypadania, no i myje szamponem Elseve do odbudowy w³osa (taki bialy).

Co¶ jeszcze da siê zrobiæ? Bo efekt na razie nik³e, ale mo¿e dlatego ¿e dopiero 2 tygodnie, ale jak dla mnie nic sie nie zmienia.
Odk±d pamiêtam, zawsze mia³am s³abe w³osy, farbowa³am oko³o roku, w³osy by³y fatalne, dlatego postanowi³am, ¿e koniec z farbowaniem, przesta³am farbowaæ w 2006 roku, z wiza¿em jestem od roku i doprowadzi³am moje w³osy do zadowalaj±cego stanu z czego siê bardzo cieszê. Oczywi¶cie nie zamierzam ich juz nigdy niszczyæ zabiegami rozja¶nianai itp.
Radze zakupic dobry szampon np vichy dercos ten czerwony, dobre s± ampu³ki radical, wcierki np seboradin, no i maseczki z ¿ó³tka, wax, olejek rycynowy, nafta kosmetyczna. Wybierz co¶, a efekt zobaczysz szybciej niz Ci sie wydaje.
- ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok.
- obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion.
CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE.
Gosi@
Gosia19011983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-26, 08:48   #852
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
stosowa³as chronostim??masz porwnanie?jak d³ugo stosujesz juz neoptide??
ja u¿ywa³am chronostim przez kilka m-cy efekty widaæ po ok 2 tygodniach, w³osy nie wypada³y ju¿ w takich ilo¶ciach neoptide u¿ywam od kliku dni, wiêc nie mogê wypowiedzieæ siê*czy dzia³a wg mnie sporym minusem chronostimu, jest to, ¿e trzeba u¿ywaæ go dwa razy dziennie (rano i wieczorem), a wiadomo, rano z czasem na takie rzeczy bywa ró¿nie no i jest trochê oleisty przez co czêsto przylizywa³y mi w³osy przy nasadzie
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-26, 09:17   #853
leki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 73

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Poka¿ wiadomo¶æ
Nie uzywalam.

Neoptide stosuje 1,5 miesiaca.

A pod koniec kwietnia ide do endokrynologa. Mam nadzieje, ze pomoze.
Cytat:
Napisane przez Bejjka Poka¿ wiadomo¶æ
ja u¿ywa³am chronostim przez kilka m-cy efekty widaæ po ok 2 tygodniach, w³osy nie wypada³y ju¿ w takich ilo¶ciach neoptide u¿ywam od kliku dni, wiêc nie mogê wypowiedzieæ siê*czy dzia³a wg mnie sporym minusem chronostimu, jest to, ¿e trzeba u¿ywaæ go dwa razy dziennie (rano i wieczorem), a wiadomo, rano z czasem na takie rzeczy bywa ró¿nie no i jest trochê oleisty przez co czêsto przylizywa³y mi w³osy przy nasadzie
dziekuje za odpowiedzi. A co stosujecie z kapsu³ek??wiem ze jest watek o kapsu³kach ale pytam Was konkretnie
leki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:52   #854
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje za odpowiedzi. A co stosujecie z kapsu³ek??wiem ze jest watek o kapsu³kach ale pytam Was konkretnie
ja u¿ywa³am anacaps ducray, ale teraz mam chwilow± przerwê w suplementacji
Stary 2010-03-26, 11:27   #855
ewakuacja
Zadomowienie

Ja nie uzywam.

Mi ogolnie wlosy juz nie wypadaja, od jakiegos czasu. Ale co teraz zrobic by odrosly? Kilka lat intensywnego wypadania mam za soba :/ Oby to nie powrocilo.
Stary 2010-03-27, 09:36   #856
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez aniaa89bp Poka¿ wiadomo¶æ
My¶la³am, ¿e pozby³am siê tego problemu. Ale niestety- znów zaczê³y mi wypadaæ w³osy.. Odk±d u¿ywam szamponu Joanny z czarnej rzepy - jest gorzej. Zauwa¿y³am, ¿e mam ³upie¿, w³osy siê strasznie szybko przet³uszczaj±. Ju¿ nie mam si³y, nie wiem co robiæ..Widzia³am mnóstwo ma³ych w³osków- teraz i one nawet wypadaj±.. Dodatkowo biorê inneov i ¿elazo- wcze¶niej mi to pomog³o.
A robi³a¶ badani9e krwi na poziom ¿elaza?

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:43   #857
aniaa89bp
Przyczajenie

Nie, ale jak kilka miesiêcy temu bra³am ¿elazo- problem praktycznie znikna³. Pomy¶la³am, ¿e mo¿e i tym razem mi to pomo¿e. Ale wiem ¿e najrozs±dniej by³oby zbadaæ poziom ¿elaza, zrobiê to jak nie zobaczê poprawy po jakim¶ czasie. Mam nadzieje ze to tylko chwilowy nawrót wypadaj±cych w³osów.
Stary 2010-03-27, 12:13   #858
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez aniaa89bp Poka¿ wiadomo¶æ
Nie, ale jak kilka miesiêcy temu bra³am ¿elazo- problem praktycznie znikna³. Pomy¶la³am, ¿e mo¿e i tym razem mi to pomo¿e. Ale wiem ¿e najrozs±dniej by³oby zbadaæ poziom ¿elaza, zrobiê to jak nie zobaczê poprawy po jakim¶ czasie. Mam nadzieje ze to tylko chwilowy nawrót wypadaj±cych w³osów.
No w³a¶nie branie ¿elaza w przypadku, gdy nie zrobi³a¶ wyników krwi jest bardzo nierozs±dne. Je¶li Twój poziom tego pierwiastka we krwi jest w normie to mo¿esz przesadziæ a nadmiar ¿elaza powoduje bardzo liczne skutki uboczne. Wypadanie w³osów mo¿e siê wrêcz nasiliæ. Radzê Ci, zrób badanie krwi.
A chorowa³a¶ na anemiê?

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-27, 12:56   #859
aniaa89bp
Przyczajenie

Anemii raczej nie mia³am, chocia¿ sama nie wiem. Rzeczywi¶cie chyba za bardzo siê zagalopowa³am z braniem ¿elaza na w³asn± rêkê. Zrobiê badania krwi jako¶ w nastêpnym tygodniu. Wtedy siê wszystko oka¿e. Dziêkuje Ci Dark Noir za poradê A tak z drugiej strony niepokoi mnie stan mojej skóry g³owy po takim lagodnym szamponie z rzepy. Chyba bêdê musia³a go zmieniæ.
Stary 2010-03-27, 15:36   #860
moniska90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344

mnie np strasznie uczulaj± szampony dla dzieci. powinny byæ ³agodne ale g³owa swêdzi po nich jak szalona!
moniska90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-27, 17:44   #861
mastiff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 272

Cytat:
Napisane przez moniska90 Poka¿ wiadomo¶æ
mnie np strasznie uczulaj± szampony dla dzieci. powinny byæ ³agodne ale g³owa swêdzi po nich jak szalona!
Ja te¿ ostatnio kupi³am sobie szampon , teoretycznie ³agodny bo SLS, a skóra mnie po nim swêdzi bardziej ni¿ po szamponie z SLSami. Trochê to dziwne
mastiff jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-27, 21:16   #862
aga24zuzia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 971

jedynym szamponem po którym nie swêdzi mnie skóra g³owy jest pharmaceris do suchych i zniszczonych
pomó¿ mi.
aga24zuzia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-30, 08:23   #863
gonia8210
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Witam wszystkich!
Ostatnie pare dni spedzi³am na czytaniu waszych listów i w koñcu sama postanowi³am siê zapisaæ.
Borykam siê z wypadaniem w³osów ju¿ d³u¿szy czas- w³osy mam krótkie, cienkie i delikatne. Robi³am badania wszystkie oprócz poziomu hormonów p³ciowych.
By³am ostatnio w centrum trychologii i ogl±da³am swoje w³oski na kamerze- za³ama³am siê bo to ¿e wypadaj± to jeden problem ale bardzo ma³o ro¶nie
Jestem 2 miesi±c na inneov w³osy farbowane- wypadaæ nie przesta³y ale nie s± ju¿ przesuszone. Dosta³am te¿ od dermatolog do wcierania p³yn który ma poprawiaæ ukrwienie skóry g³owy bo podobno moja jest b. s³abo ukrwiona i nawet przy jedzeniu tebletek te substancje tam po prostu nie docieraj±!
Zaproponiwano mi równie¿ LED Hair Laser- seriê 5 zabiegów zakoñczon± zabiegiem mezoterapii. Pani dermatolog twierdzi ¿e efekty bêd± ale to jest bardzo kosztowne ok 650 z³ Czy s³ysza³y¶cie co¶ o tym czy pomaga?????????????
gonia8210 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 08:33   #864
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga24zuzia Poka¿ wiadomo¶æ
jedynym szamponem po którym nie swêdzi mnie skóra g³owy jest pharmaceris do suchych i zniszczonych
mnie te¿ ostatnio strasznie swêdzia³a g³owa winê zwali³am na alpecin a1, którego u¿ywa³am, bo by³a to jedyna nowo¶æ w pielêgnacji teraz u¿ywam pharmaceris h i skalp siê uspokoi³

Cytat:
Napisane przez gonia8210 Poka¿ wiadomo¶æ
Zaproponiwano mi równie¿ LED Hair Laser- seriê 5 zabiegów zakoñczon± zabiegiem mezoterapii. Pani dermatolog twierdzi ¿e efekty bêd± ale to jest bardzo kosztowne ok 650 z³ Czy s³ysza³y¶cie co¶ o tym czy pomaga?????????????
niestety, ja nic nie s³ysza³am strasznie drogie te zabiegi...
a dok³adnie jakie badania robi³a¶?
Stary 2010-03-30, 09:40   #865
klada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 740

Moje w³osy, które lecia³y gar¶ciami, przy po³owie drugiego opakowania ampu³ek Radical nie wypadaj± prawie wcale. Dziennie mo¿e z 30. Przy myciu w³osów wypada tyle, co nic, mo¿e z 5. Przy czesaniu te¿. Podczas dnia ju¿ ich nie gubiê, albo tego nie zauwa¿am. W ka¿dym razie ampu³ki mi pomog³y. Teraz czekam na to, aby mi odros³y te, które wypad³y...
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

klada jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:33   #866
gonia8210
Przyczajenie

co do badañ to robi³am krew, TSH, ft3 ft4, Usg tarczycy
Ja teraz skupiam siê na poprawieniu ukrwienia g³owy- bo jak jest s³abe to ¿adne podobno preparaty nie pomagaj±- tylko te które siê wciera ale z efektem jo-jo. Oprócz masa¿u i tego specyfiku od p.dermatolog wiecie co jeszcze poprawia ukrwienie?

co do zabiegów to strasznie drogie fakt...-ale moje desperacja ¿eby zacze³y rosn±æ jest straszna. Jest to 5 zabiegów laserem który podobno pobudza cebulki, poprawia ukrwienie i pomaga szybciej dotrzeæ sk³adnikom z organizmu do cebulki. Na koniec w cenie jest mezoterapia.
Stary 2010-03-30, 13:04   #867
Zuzka_86
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 65

witam, mam pytanie
chce i¶æ pierwszy raz w ¿yciu do dermatologa, bo problem z wypadaniem w³osów zrobi³ sie powa¿ny
moje pytanie brzmi czy przed wizyt± powinnam zrobiæ na w³asn± rêkê jakie¶ badania by pani doktor mog³a z nich co¶ wyczytaæ i postawiæ lepsza diagnozê? czy lepiej i¶æ najpierw do niej i ona w razie czego po¶le dalej?

Jest 61 kg

Marzy siê 55kg
Zuzka_86 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:00   #868
_samantha_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149

Cytat:
Napisane przez Zuzka_86 Poka¿ wiadomo¶æ
witam, mam pytanie
chce i¶æ pierwszy raz w ¿yciu do dermatologa, bo problem z wypadaniem w³osów zrobi³ sie powa¿ny
moje pytanie brzmi czy przed wizyt± powinnam zrobiæ na w³asn± rêkê jakie¶ badania by pani doktor mog³a z nich co¶ wyczytaæ i postawiæ lepsza diagnozê? czy lepiej i¶æ najpierw do niej i ona w razie czego po¶le dalej?
Zuzka, to zale¿y, czy chcesz dzia³aæ ekspresowo, czy mniej kosztownie. Badania na w³asn± rêkê trochê kosztuj±. Na dodatek trudno tak od razu stwierdziæ, co mia³aby¶ zbadaæ: ¿elazo, hormony tarczycy, hormony p³ciowe... Ale je¶li zdecydujesz siê wcze¶niej zrobiæ badania, to dermatolog na pierwszej wizycie wie mniej wiêcej na czym stoi i na pewno u³atwisz mu zadanie. Z drugiej strony, je¶li bêdziesz liczy³a, ¿e dermatolog skieruje Cie na badania, to mo¿esz siê niestety przeliczyæ. Niektórzy zapisuj± na ¶lepo suplementy i wcierki bez dok³adnego poznania przyczyny. Wszystko zatem zalezy od tego, czy dermatolog, do którego siê wybierasz jest takim z prawdziwego zdarzenia.

Dziewczyny, zamówienie z allegro dotar³o do mnie wczoraj, ale... z inn± zawarto¶ci± ni¿ zamawiana maska wax owszem - jest, ale zamiast neoptide dosta³am jaki¶ zestaw do w³osów suchych. Jutro odsy³am go z powrotem i czekam na swoje zamówienie. Mam nadziejê, ¿e wszystko bêdzie jak trzeba, bo...

_samantha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-31, 07:22   #869
Snufki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 758

Te¿ zastawiam siê nad neoptide, ale trochê kosztuje, a nie wiem czy zadzia³a
Snufki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-31, 08:05   #870
gonia8210
Przyczajenie

od 4 miesiecy biore inneov i nie z powodu wypadania kupilam te tabletki,bardziej zachecilo mnie ze moga rosnac nowe i wzmocnienie,,,wtedy nie wypadaly,..teraz minelo 4 miesiace a moje wlosy sa matowe,wypadaja jak myje czego nie bylo wczesniej,czuje ze ich ubylo,sa miekkie wrecz jak piorka co powoduje ze jest ich mniej..nie wiem czy to skutek tych tabletek,nie widze rzadnych plusow u mnie i do tego musze teraz codziennie myc a wczesniej co 3-4dni...ciekawe co sie dzieje,moze powinnam przestac je brac...

wiesz...ja te¿ mialam podobnie-nie wypada³y mi tak mocno w³osy ale chcia³am przed urlopem je wzmocniæ i kupi³am inneov-biorê 2 miesi±ce i przy myciu wypada ich wiêcej ni¿ wcze¶niej- kondycyjnie siê poprawi³y i to bardzo ( ja mam gêsto¶æ+w³osy farbowane) , zadzwoni³am nawet na infolinie inneov ale (wiadomo!) panie przekonuj± ¿eby poczekaæ. ja te¿ ju¿ g³upieje...!
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.