|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#841 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
czesc wszystkim..chce was poradzic co takiego dolega moim wlosom..wiec tak mam bardzo cienkie i niezbyt geste wlosy ,od 4 miesiecy biore inneov i nie z powodu wypadania kupilam te tabletki,bardziej zachecilo mnie ze moga rosnac nowe i wzmocnienie,,,wtedy nie wypadaly,..teraz minelo 4 miesiace a moje wlosy sa matowe,wypadaja jak myje czego nie bylo wczesniej,czuje ze ich ubylo,sa miekkie wrecz jak piorka co powoduje ze jest ich mniej..nie wiem czy to skutek tych tabletek,nie widze rzadnych plusow u mnie i do tego musze teraz codziennie myc a wczesniej co 3-4dni...ciekawe co sie dzieje,moze powinnam przestac je brac....kupilam teraz ampulki dercos z vichy zamierzam je wmasowywac w skore...prosze moze wy orientujecie sie lub ktoras z was miala cos takiego...nawet jak umyje wlosy to mokre juz wygladaja jak tluste i sie dziwnie rozdzielaja na glowie....czy to moze zly wpyw inneov
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 444
|
Cytat:
Moim zdaniem Neoptide jest wydajne. Jest napisane by psikac po 12 razy. W sensie, ze 12 psikniec jednego jednorazowo. Ja psikam nieraz wiecej. I taka buteleczka starczyla na caly miesiac. Wiec wydatek 100 zl na 3 miesiace to nie taka straszna cena.
![]() |
#845 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Cytat:
Co do loxionu to stosuje go jedynie na zakola jakos nie chce byc uzalezniony od niego do koca zycia jesli mialbym stosowac go na cala skore glowy, moze gdy wylecze skore glowy to wlosy odrosna jak nie to bedzie trzeba myslec dalej co robic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
dziekuje za odpowiedz, a stosowa³as chronostim??masz porwnanie?jak d³ugo stosujesz juz neoptide??pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
My¶la³am, ¿e pozby³am siê tego problemu. Ale niestety- znów zaczê³y mi wypadaæ w³osy.. Odk±d u¿ywam szamponu Joanny z czarnej rzepy - jest gorzej. Zauwa¿y³am, ¿e mam ³upie¿, w³osy siê strasznie szybko przet³uszczaj±. Ju¿ nie mam si³y, nie wiem co robiæ..Widzia³am mnóstwo ma³ych w³osków- teraz i one nawet wypadaj±.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#848 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 773
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Ale wlosy zaczely mi wypadac po 2 dniach od kiedy skora glowy zaczela mnie piec i swedziec wiec raczej tym jest to spowodowane
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Neoptide stosuje 1,5 miesiaca. A pod koniec kwietnia ide do endokrynologa. Mam nadzieje, ze pomoze.
![]() |
#851 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 640
|
Cytat:
Radze zakupic dobry szampon np vichy dercos ten czerwony, dobre s± ampu³ki radical, wcierki np seboradin, no i maseczki z ¿ó³tka, wax, olejek rycynowy, nafta kosmetyczna. Wybierz co¶, a efekt zobaczysz szybciej niz Ci sie wydaje.
- od marca 2009 roku nie susze, i nie prostuje w³osów; - od 2006 roku ich nie farbuje ![]() - zapuszczam w³oski - ostatnie podciêcie w³osów 10 pa¼dziernik 2011 rok. - obecna d³ugo¶æ to w³osy do ramion. CEL: W£OSY DO £OPATEK LUB D£U¯SZE. Gosi@ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 444
|
ja u¿ywa³am chronostim przez kilka m-cy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Ja nie uzywam.
Mi ogolnie wlosy juz nie wypadaja, od jakiegos czasu. Ale co teraz zrobic by odrosly? ![]()
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamiêci legnie rok Serce mnie nie boli, rêce ci±gle zdolne do po¶wiêceñ s± Oczy trochê senne, wszystkie moje drogi wiod± w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Przyczajenie
|
Nie, ale jak kilka miesiêcy temu bra³am ¿elazo- problem praktycznie znikna³. Pomy¶la³am, ¿e mo¿e i tym razem mi to pomo¿e. Ale wiem ¿e najrozs±dniej by³oby zbadaæ poziom ¿elaza, zrobiê to jak nie zobaczê poprawy po jakim¶ czasie. Mam nadzieje ze to tylko chwilowy nawrót wypadaj±cych w³osów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chorowa³a¶ na anemiê?
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamiêci legnie rok Serce mnie nie boli, rêce ci±gle zdolne do po¶wiêceñ s± Oczy trochê senne, wszystkie moje drogi wiod± w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Przyczajenie
|
Anemii raczej nie mia³am, chocia¿ sama nie wiem. Rzeczywi¶cie chyba za bardzo siê zagalopowa³am z braniem ¿elaza na w³asn± rêkê. Zrobiê badania krwi jako¶ w nastêpnym tygodniu. Wtedy siê wszystko oka¿e. Dziêkuje Ci Dark Noir za poradê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
mnie np strasznie uczulaj± szampony dla dzieci. powinny byæ ³agodne ale g³owa swêdzi po nich jak szalona!
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 971
|
jedynym szamponem po którym nie swêdzi mnie skóra g³owy jest pharmaceris do suchych i zniszczonych
![]()
![]() |
#863 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Witam wszystkich!
Ostatnie pare dni spedzi³am na czytaniu waszych listów i w koñcu sama postanowi³am siê zapisaæ. Borykam siê z wypadaniem w³osów ju¿ d³u¿szy czas- w³osy mam krótkie, cienkie i delikatne. Robi³am badania wszystkie oprócz poziomu hormonów p³ciowych. By³am ostatnio w centrum trychologii i ogl±da³am swoje w³oski na kamerze- za³ama³am siê bo to ¿e wypadaj± to jeden problem ale bardzo ma³o ro¶nie ![]() Jestem 2 miesi±c na inneov w³osy farbowane- wypadaæ nie przesta³y ale nie s± ju¿ przesuszone. Dosta³am te¿ od dermatolog do wcierania p³yn który ma poprawiaæ ukrwienie skóry g³owy bo podobno moja jest b. s³abo ukrwiona i nawet przy jedzeniu tebletek te substancje tam po prostu nie docieraj±! Zaproponiwano mi równie¿ LED Hair Laser- seriê 5 zabiegów zakoñczon± zabiegiem mezoterapii. Pani dermatolog twierdzi ¿e efekty bêd± ale to jest bardzo kosztowne ok 650 z³ Czy s³ysza³y¶cie co¶ o tym czy pomaga????????????? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a dok³adnie jakie badania robi³a¶? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 740
|
Moje w³osy, które lecia³y gar¶ciami, przy po³owie drugiego opakowania ampu³ek Radical nie wypadaj± prawie wcale. Dziennie mo¿e z 30. Przy myciu w³osów wypada tyle, co nic, mo¿e z 5. Przy czesaniu te¿. Podczas dnia ju¿ ich nie gubiê, albo tego nie zauwa¿am. W ka¿dym razie ampu³ki mi pomog³y. Teraz czekam na to, aby mi odros³y te, które wypad³y...
#866 |
Przyczajenie
|
co do badañ to robi³am krew, TSH, ft3 ft4, Usg tarczycy
Ja teraz skupiam siê na poprawieniu ukrwienia g³owy- bo jak jest s³abe to ¿adne podobno preparaty nie pomagaj±- tylko te które siê wciera ale z efektem jo-jo. Oprócz masa¿u i tego specyfiku od p.dermatolog wiecie co jeszcze poprawia ukrwienie? co do zabiegów to strasznie drogie fakt...-ale moje desperacja ¿eby zacze³y rosn±æ jest straszna. Jest to 5 zabiegów laserem który podobno pobudza cebulki, poprawia ukrwienie i pomaga szybciej dotrzeæ sk³adnikom z organizmu do cebulki. Na koniec w cenie jest mezoterapia. |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
witam, mam pytanie
chce i¶æ pierwszy raz w ¿yciu do dermatologa, bo problem z wypadaniem w³osów zrobi³ sie powa¿ny moje pytanie brzmi czy przed wizyt± powinnam zrobiæ na w³asn± rêkê jakie¶ badania by pani doktor mog³a z nich co¶ wyczytaæ i postawiæ lepsza diagnozê? czy lepiej i¶æ najpierw do niej i ona w razie czego po¶le dalej?
#868 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Cytat:
Dziewczyny, zamówienie z allegro dotar³o do mnie wczoraj, ale... z inn± zawarto¶ci± ni¿ zamawiana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#869 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 758
|
Te¿ zastawiam siê nad neoptide, ale trochê kosztuje, a nie wiem czy zadzia³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Przyczajenie
|
od 4 miesiecy biore inneov i nie z powodu wypadania kupilam te tabletki,bardziej zachecilo mnie ze moga rosnac nowe i wzmocnienie,,,wtedy nie wypadaly,..teraz minelo 4 miesiace a moje wlosy sa matowe,wypadaja jak myje czego nie bylo wczesniej,czuje ze ich ubylo,sa miekkie wrecz jak piorka co powoduje ze jest ich mniej..nie wiem czy to skutek tych tabletek,nie widze rzadnych plusow u mnie i do tego musze teraz codziennie myc a wczesniej co 3-4dni...ciekawe co sie dzieje,moze powinnam przestac je brac...
wiesz...ja te¿ mialam podobnie-nie wypada³y mi tak mocno w³osy ale chcia³am przed urlopem je wzmocniæ i kupi³am inneov-biorê 2 miesi±ce i przy myciu wypada ich wiêcej ni¿ wcze¶niej- kondycyjnie siê poprawi³y i to bardzo ( ja mam gêsto¶æ+w³osy farbowane) , zadzwoni³am nawet na infolinie inneov ale (wiadomo!) panie przekonuj± ¿eby poczekaæ. ja te¿ ju¿ g³upieje...! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.