|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Smashbox, Nouba, Benefit, Shiseido, Clinique, El....
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() widziałam, że masz pasiaka chanelkowego.. oddasz za coś? mogłabym oddać kulki GT za niego, mam też bronzer el bronze goddess matowy, rozświetlacz PI EL (leci do mnie), krem pod oka clarins nowy, raz testowany. oddałabyś w ogóle, czy zdecydowanie nie? ![]() edit: widziałam Twoje zbiory, mam dwie identyczne paletki diorkowe i dwie miałam identyczne, więc gust ten sam. btw jak oceniasz eleganty? Anarsia planuje mi je podesłać i jestem ciekawa, czy mocno perłowe i czy podobne do sunset cafe, bo tych nie lubiłam zdecydowanie. eleganty zimne, czy ciepłe.? PI widzę, że masz, ale kulek nie masz ![]() mam jeszcze jeden pomysł. mam paletkę MAC'a, coprawda czekam jeszcze na potwierdzenie wymiany, ale wstępnie mogłabym zaproponować. to MAC Royal assets: 6 mettalic eyes, limitowana w złotym opakowaniu. kolory to jasny złoty, jasny srebrny (rozświetlacze), stare złoto (miedź), brąz opalizujący na zielono, czarno-granatowy i czarny mat z drobinkami. limit z jesieni 2007. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-03-12 o 08:52 |
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w elegante ten brąz jest też zdecydowanie cieplejszy niż w goldfeverkach Z pasiakiem chanelowym będzie ciężko mi sie rozstać, bo bardzo go lubie Gold Temtation kupiłam z dwa tygodnie temu i jestem bardzo z nich zadowolona, teraz będę musiała znów kupić beige chic jak mi pingwin zabierze
|
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ogólnie gt są fajne, choć wolę pastel white. Anarchia zdaje się mówiła mi, że masz porównanie elegantów, więc myślałam, że je znasz
|
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z nowej kolekcji mam i też polecam Jak przyjdzie mi ochota oddać pasiaczka to bedę wołać głośno A elegante tylko macałam ale w swojej kolekcji tej paletki nie posiadam |
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
i jak ładne te elegante? one perłowe, ciepłe, zimne?
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
elegante są perłowe ale nie tak bardzo jak niektóre piątaski i są raczej ciepłe
Generalnie paletka do dziennego mejkapu Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-03-12 o 13:18 |
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
a może gdzies swatche dorwiesz?
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
ide macac
![]() swoja droga na ebay pojawiły sie ładne paletki cienie plus róż ( sunkissed, smolderng plum i kilka jeszcze innych do wyboru z cieni victorian pink i cos jeszcze :P ) za 5 funtów ide dzis obmacac te róże i chyba klikne..chyba ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- oddawaj kuferaska i laure mercier i gt - zazdraszczam!!! ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- niech tylko doleca ostatnie slicznosci irobie zdjecia ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- no i powiedz mi ze wcale nie potrzebuje forget me not ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- brzoskwinia?? mi on wyglada na blinkujace złoto ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- aa bo ty jeszcze masz róż ![]() a one nie sa twarde ??:P
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.beautyicon.pl/kosmetyki,a...resque-,r.html
to piekna rozświetlająca brzoskwinia |
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
a to potem pomacam sobie coz to za kolorek
![]() ja lubie róże - nie moge sie doczekac tego maczka ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- tak nawet ci napisałam w którejs wiadomosci ze go kliknełam ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ee ty masz laurke mercier - tez chce
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, to znowu ja
Zajrzyj, proszę, do mnie, może tym razem coś wybierzesz Mam pigmenty MAC , nowe miniaturki tuszy Collistar i meteoryty, ale na razie w rezerwacji dla Hisoki ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Sky Blue to korektor , na przebarwienia, zażółcenia Odsypię do tak z 3ml https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1267733218 Tu jest pigment MACa i odsypki pigmentów Może Intimately Night Cię zainteresuje jeszcze? Podobał Ci się chyba w wątku u Agniesi Najchętniej bym ukleciła jakąś dużą wymiankę, co Ty na to? : ) I koturny bym Ci podesłała przy okazji
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to inglot
A u Ciebie podoba mi się (wg kolejności ):-Smashbox Tokidoki -PUPA Smoky eyes Kit -Paul Mitchell Thicken Up -Clinique take the day off Cleansing Milk Z cieni sypkich zrezygnuję, bo sama się swoich pozbywam z powodu kompletnego braku umiejętności posługiwania się nimi i obsypywania całej twarzy przy okazji malowania się :} ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Wstępnie jestem na tak, ale jeżeli byśmy z tego zrobiły większą wymiankę Bo ja bym się najchętniej pozbyła także tych cieni no i koturn, bo już tak leżą i leżą I prosiłabym jeszcze o zdjęcie paletki Smashboxa i Pupy też chętnie ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Hmm, szkoda, że Pupy oddać nie chcesz Ale jak byś się zdecydowała, to proponuję tak:-Intimately Night -koturny -odsypka Sky Blue -pigmenty Inglota i MACa; za: -paletkę Smashbox; -paletkę Pupa; -Clinique; -Mitchell; A jeśli nie hmm, to w sumie nie wiem, na ile wyceniasz Clinique i Mitchell?
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
buziak dostałas moja wiad ?
![]() bo mi szwankuje wizaz znowu
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda : ) No ale trudno, w takim razie może lepiej zostańmy przy wersji Intimately za Smashboxa, chyba, że ukrywasz jeszcze coś fajnego pod ladą
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, więc zapraszam na PW
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

w elegante ten brąz jest też zdecydowanie cieplejszy niż w goldfeverkach

Mam pigmenty MAC , nowe miniaturki tuszy Collistar i meteoryty, ale na razie w rezerwacji dla Hisoki