wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 07:15   #841
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 07:45   #842
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 07:51   #843
jodie
Zakorzenienie

cześć.
Stary 2010-03-04, 07:58   #844
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć
Ale żeście się dziś rozpisały
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:03   #845
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Co to? Jakaś zmowa milczenia?

Dotarły wczoraj londyńskie skarpety Są świetne, jeszcze lepsze, niż na zdjęciu. Skórka eko jest mięciutka, wkładka jest ze skóry naturalnej, tym razem rozmiar jest idealny Tomkowi bardzo się podobają

Miałam wczoraj zamówić sobie torebkę z e-torebka, ale nie starczyło mi czasu. Potrzebuję coś średniej wielkości (nie za mała), koniecznie czarna, bo nie mam.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:32   #846
miskowa
Zakorzenienie

kolejną część wątku zatytułujemy "wymarzony pierścionek cz. XIX - nie zaglądaj jeśli nie chcesz się stać ofiarą zakupów internetowych i zbiorowych zamówień butów"
Stary 2010-03-04, 08:47   #847
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość

A co to są te ćwiczenia na któcyh wczoraj byłaś?

Dzisiaj była rzeźnia - koszulkę mogę wykręcać, pot spływał po tyłku

W ogóle powiedz mi........( wiem, że to już pisałaś no ale..... ) jak to jest z tymi ćwiczeniami kiedy najlepiej skorzystać z siłowni ( przed czy po ćwiczeniach) , co lepiej jeść po ćwiczeniach. Ogólnie nie chce "schudnąć", zależy mi na tym, aby ukształtować sylwetkę tj. chcę stracić brzuszek czyli zero boczków, płaski brzuch ; wyrzeźbić tyłek i ramiona, wysmuklić uda, ujędrnić biust ... .
Chodzę teraz na magic bar
http://magicsport.pl/news/kobieta/magic,bar,N85.html

Dziś po tym cholerstwie nadal chodzić nie mogę
Ale dobrze..znaczy że działa.
Bo po pilatesie to już grama zakwasika nie miałam- a lubię mieć

hihihi...czyli chcesz zrobić wszystko

Wszelkie aeroby i ćwiczenia interwałowe lepiej wykonywać po siłowni.

Najważniejsze jest urozmaicenie..dlatego fajnie że chodzisz na rózne zajęcia.

Co do jedzenia....jeżeli nie chcesz schudnąć przed treningiem węgle+ białko po treningu to samo.
Jak chcesz coś schudnąć wtedy prze białko, po białko + węgle.
Posiłek potreningowy trzeba zjeść do 40 min po treningu, a przedtreningowy na 1,5 godziny przed.
Białko musi być pochodzenia zwierzęcego (jest łatwo wchłanialne)...wszelkie serki wiejskie odpadają.
Zarówno po jak i przed treningiem nie jedź tłuszczy.

Generalnie najlepszym posiłkiem jest po prostu ryż+ kurczak lub inne mięcho i do tego najlepiej bez dużej ilości warzyw bo błonnik spowalnia wchłaniacie białka.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Co to? Jakaś zmowa milczenia?

Dotarły wczoraj londyńskie skarpety Są świetne, jeszcze lepsze, niż na zdjęciu. Skórka eko jest mięciutka, wkładka jest ze skóry naturalnej, tym razem rozmiar jest idealny Tomkowi bardzo się podobają

Miałam wczoraj zamówić sobie torebkę z e-torebka, ale nie starczyło mi czasu. Potrzebuję coś średniej wielkości (nie za mała), koniecznie czarna, bo nie mam.
To super że jesteś taka zadowolona..znaczy że ja też będę. .Ja już je chcę!! ale póki co to nawet nie wiem czy zostały wysłane

NOVO jak masz czas i ochotę dowiedzieć się więcej wystarczy zerknąć na podforum wizażowe o fitnessie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-04 o 08:56
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:01   #848
Madlen__18
Zakorzenienie

Muszę się też zmobilizować do jakichś ćwiczeń, bo wstyd jak was czytam
A co roku sobie obiecuję piękny brzuch (ogólnie jestem szczuplutka, ale chodzi mi o wyrzeźbienie, lekki kaloryferek.
Na mnie też najlepiej działa przymus więc by się przydały jakieś zajęcia, tyle, że odpadają ćwiczenia stojące więc większość zajęć w grupie też niestety.
Muszę chyba sobie załatwić rehabilitanta po prostu i raz, że pomacham sobie nogami to by mi jeszcze dobrał zestaw ćwiczeń na ten brzuch czy uda. Po prostu muszę wiedzieć jakie ćwiczenia faktycznie działają i jednocześnie mogę je wykonywać... No, ale na brzuch to co? efekt jaki chce uzyskam np klasycznymi brzuszkami? Zdaje się,że to mało.

Poemi: w takiej pracy to wydaje mi się przede wszystkim musisz : wyglądać, być zadowolona obojętnie od tego jak faktycznie się czujesz, i umieć gadać z klientami. Ale to już inna specyfika jeśli sklep jest taki bardziej ekskluzywny...Tutaj już trzeba być "ą" i '"ę" ja myślę.

Cześć wszystkim..
(nie znoszę jak piszecie o modelach z sigmy a ja taka zacofana i nie wiem co jest co:P teraz myślę o sandałkach hani i będę musiała przeszukać sigmowy wątek..)

Dori: znowu chcę jaśniejsze włosy... takie jak Socha miała np :

To jest zimny kolor???
Jeśli łatwo się opalam, ale jednocześnie mam lekko różową cerę na policzkach (nie mam piegów, opalam się na ładny ciemny brąz, szyb ko) to mam cerę w ciepłym czy zimnym kolorycie? to ma duże znaczenie jak idzie o włosy a nigdy nie wiem jak się określić...
Ten blond ma być średni, nie za jasny beżowo-brązowo-złoty kolor..no.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2010-03-04 o 09:03
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 09:22   #849
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A co roku sobie obiecuję piękny brzuch (ogólnie jestem szczuplutka, ale chodzi mi o wyrzeźbienie, lekki kaloryferek.
Na mnie też najlepiej działa przymus więc by się przydały jakieś zajęcia, tyle, że odpadają ćwiczenia stojące więc większość zajęć w grupie też niestety.
Muszę chyba sobie załatwić rehabilitanta po prostu i raz, że pomacham sobie nogami to by mi jeszcze dobrał zestaw ćwiczeń na ten brzuch czy uda. Po prostu muszę wiedzieć jakie ćwiczenia faktycznie działają i jednocześnie mogę je wykonywać... No, ale na brzuch to co? efekt jaki chce uzyskam np klasycznymi brzuszkami? Zdaje się,że to mało.

Cześć wszystkim..
(nie znoszę jak piszecie o modelach z sigmy a ja taka zacofana i nie wiem co jest co:P teraz myślę o sandałkach hani i będę musiała przeszukać sigmowy wątek..)

To jest zimny kolor???
Jeśli łatwo się opalam, ale jednocześnie mam lekko różową cerę na policzkach (nie mam piegów, opalam się na ładny ciemny brąz, szyb ko) to mam cerę w ciepłym czy zimnym kolorycie? to ma duże znaczenie jak idzie o włosy a nigdy nie wiem jak się określić...
Madlen moje sandałki cappucino
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17603342
POST 15

Madlen wykonywanie klasycznych brzuszków to strata czasu.
Musi to byc połączone z ćwiczeniami interwałowymi, a brzuszki muszą być wykonywane prawidłowo i na różne sposoby.

W Twoim wypadku nie pozostaje nic innego jak poradzić sie rehabilitanta

Na blondach to ja sie nie znam
Dori by Ci się przydała...która notabene zniknęła

EDIT

Nie chodzę od 2 dni od tego

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-04 o 09:24
Stary 2010-03-04, 09:35   #850
Madlen__18
Zakorzenienie

O, ten wątek sigmy mnie zadowala, nie trzeba tak grzebać

Sandałki super! Ale faktycznie cholerstwo wysokie jest

M
Stary 2010-03-04, 10:13   #851
Poemi
Zakorzenienie

Hej.

Cytat:
Poemi: w takiej pracy to wydaje mi się przede wszystkim musisz : wyglądać, być zadowolona obojętnie od tego jak faktycznie się czujesz, i umieć gadać z klientami. Ale to już inna specyfika jeśli sklep jest taki bardziej ekskluzywny...Tutaj już trzeba być "ą" i '"ę" ja myślę.
Obawiam się, że jeśli będę tam siedzieć powiedzmy 2 godziny od tej 10 to może w tym czasie wejść 2 klientów... Jeśli w ogóle . Hmm... Umówię się z koleżankami mamy żeby przychodziły i będę im doradzać . I nie wiem w co się ubrać. Jedynie buty mam... Muszę szybko coś wymyślić bo jutro z rana wybywam do Krk i dopiero w niedzielę wieczorem wrócę.

Mega śpioch ze mnie

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Pięknie! Mam tam jechać na 13! Dzisiaj! Na 4 godziny! Trzymajcie kciuki! Oczywiście zaplanowane buty mam u babci
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 10:33   #852
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć wszystkim..

To jest zimny kolor???
Cześć, chora jestem, wylądowałam na L4 od wtorku

Madlen znam ten kolor, miałam taki właśnie -na moich włosach to mieszanka 8.13 +P02 =obie z luocolor
Teraz trochę zmodyfikowałam ten kolor i dodałam złota więcej -luocolor 8.05i jest cieplejszy Na wiosnę chciałam ocieplić się nieco

Ten kolor ze zdjęć jest raczej zimny, to taki beżowy blond, wydaje i się, że on jest bardzo twarzowy i pasuje zarówno do cieplej jak i zimnej karnacji . Z Twojego opisu wynika, że jesteś ciepłym typem urody ale ja bym się tym w ogóle nie przejmowała, jedyne co może się zdarzyć to że będzie ciut za smutno, a to łatwo później ożywić. W kazdym razie kolor jest bezpieczny i polecam Ci go

P.s Sigmomaniaczki, moje szare krystianki nie dotarły, chyba zacznę na allegro kupować, tam przynajmniej jest pewność
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:39   #853
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Mega śpioch ze mnie

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Pięknie! Mam tam jechać na 13! Dzisiaj! Na 4 godziny! Trzymajcie kciuki! Oczywiście zaplanowane buty mam u babci
Na pewno nie większy niż mój mąż...jeszcze nie wstał

Oby było dobrze i obyś miała tą pracę

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

P.s Sigmomaniaczki, moje szare krystianki nie dotarły, chyba zacznę na allegro kupować, tam przynajmniej jest pewność
Matko wszyscy chorzy dookoła.

Wracaj do zdrowia
Dobrze że do lekarza grzecznie poszłaś

na allu w sumie nie bardzo drogie więc jak Ci zależy to bierz.

Ja tam lubię sigmowe zamówienia...dzięki adrenalince- będą nie będą, zdążę nie zdążę- dodaje to pikanterii mojemu życiu
Stary 2010-03-04, 10:43   #854
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja tam lubię sigmowe zamówienia...dzięki adrenalince- będą nie będą, zdążę nie zdążę- dodaje to pikanterii mojemu życiu
dobry tekst

Dori, wracaj do zdrowia. Ja dziś kolejne podejście robiłam, żeby się dostać do lekarza, ale nie ma miejsc. Na jutro się zapisałam, bo muszę koniecznie jakieś leki dostać. Nic z apteki nie pomaga, w zasadzie tylko temperatura mi minęła, a tak to dalej się czuję fatalnie.

Ja to zawsze muszę mieć szczęście z tymi butami. Wszystkie 4 zamówienia przyszły
Stary 2010-03-04, 10:43   #855
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie to troche zaczyna denerwować-takie czatowanie. Niby już masz, zapłaciłaś...a zaraz się okazuje, że jednka figa z makiem...

Zamawiam, to chciałabym już wiedzieć, że będą...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:46   #856
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki, musi się udać, powołałam sztab kryzysowy, TŻ pożyczył auto od wujka i jedzie po mnie, mamy jechać na drugi koniec miasta (no dobra, drugie obrzeże centrum ) po te moje buty . Przyjechał, znikam!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:54   #857
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Matko wszyscy chorzy dookoła.

Wracaj do zdrowia
Dobrze że do lekarza grzecznie poszłaś

Po prostu sytuacja mnie zmusiła, poszłam spać już czułam się kiepsko, a rano wstałam mega chora i już nie ruszyłam się z łóżka. Do lekarza poszłam dopiero następnego dnia, bo na NFZ więc czekanie wiadomo, na szczęście dostałam L4 wsteczne więc spoko Oczywiście grypa z wysoką gorączką, dziś już ciut lepiej ale ogólnie nieźle mnie trzyma

No ja w sumie też lubię tę adrenalinę zamówieniową, jak się zaparłam na blaszkowe baleriny to kupiłam na allegro bo wiem, że chcę je mieć na 100 % i warto przepłacić, zwłaszcza że balerin będę pewnie miała tylko 2 pary. Z krystiankami pomyślę jeszcze, może coś fajnego pojawi się w kolejnych zamówieniach
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dobry tekst

Dori, wracaj do zdrowia. Ja dziś kolejne podejście robiłam, żeby się dostać do lekarza, ale nie ma miejsc. Na jutro się zapisałam, bo muszę koniecznie jakieś leki dostać. Nic z apteki nie pomaga, w zasadzie tylko temperatura mi minęła, a tak to dalej się czuję fatalnie.

Ja to zawsze muszę mieć szczęście z tymi butami. Wszystkie 4 zamówienia przyszły
No ja też czekałam na wizytę u lakarza, z tym że zostałam w łóżku już.
Ty masz farta do tych butów, ja mam tylko 2 pary, reszta niewypaliła
Stary 2010-03-04, 10:56   #858
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu sytuacja mnie zmusiła, poszłam spać już czułam się kiepsko, a rano wstałam mega chora i już nie ruszyłam się z łóżka. Do lekarza poszłam dopiero następnego dnia, bo na NFZ więc czekanie wiadomo, na szczęście dostałam L4 wsteczne więc spoko Oczywiście grypa z wysoką gorączką, dziś już ciut lepiej ale ogólnie nieźle mnie trzyma

No ja w sumie też lubię tę adrenalinę zamówieniową, jak się zaparłam na blaszkowe baleriny to kupiłam na allegro bo wiem, że chcę je mieć na 100 % i warto przepłacić, zwłaszcza że balerin będę pewnie miała tylko 2 pary. Z krystiankami pomyślę jeszcze, może coś fajnego pojawi się w kolejnych zamówieniach

No ja też czekałam na wizytę u lakarza, z tym że zostałam w łóżku już.
Ty masz farta do tych butów, ja mam tylko 2 pary, reszta niewypaliła
ja w sumie 7 par, ale pozbyłam się jednak tych szpilek, więc 6 razem z tymi, co przyjdą.

Ja jednak ambitnie się z łóżka ruszyłam, ale powiem ci, że codziennie po pracy wracam prosto do domu i praktycznie śpię cały dzień albo po prostu leżę, nie mam na nic siły
Stary 2010-03-04, 11:02   #859
Madlen__18
Zakorzenienie

piszę o tym "ciepły" , "zimny" bo się boję, że będę różowa.
I nigdy nie wiem jak wytłumaczyć bo dla mnie to zimny blond jest a jak widzę zimne blondy to wpadają w szary a ten taki nie jest. Wiesz Dorinko o co chodzi.

Ocieplić? czym???

Powiem ci tak, że ja mieszankę będę mieć od fryzjerki gotową, ale położy mi koleżanka w domu. Obecnie mam duży odrost moich naturalnych włosów a dól trochę jasniejszy...
Nie ma znaczenia jakie mam włosy teraz bo kolor zależy od tego jaką wodę się da do tego??

M

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 11:07   #860
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
dobry tekst

O ja cie...fajnie masz
Trzeba się zapisywać na te zamówienia co Ty..wtedy jest większa szansa że butki przyjdą.

Cytat:
To strasznie cię rozłożyło

Trzeba chyba zacząć profilaktycznie witaminki łykać bo wirusy atakują
Stary 2010-03-04, 11:31   #861
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
piszę o tym "ciepły" , "zimny" bo się boję, że będę różowa.
I nigdy nie wiem jak wytłumaczyć bo dla mnie to zimny blond jest a jak widzę zimne blondy to wpadają w szary a ten taki nie jest. Wiesz Dorinko o co chodzi.

Ocieplić? czym???

Powiem ci tak, że ja mieszankę będę mieć od fryzjerki gotową, ale położy mi koleżanka w domu. Obecnie mam duży odrost moich naturalnych włosów a dól trochę jasniejszy...
Nie ma znaczenia jakie mam włosy teraz bo kolor zależy od tego jaką wodę się da do tego??
Ale jak różowa ? Jesteś ciepłym typem urody więc nie masz różowej cery przecież, a jesli jej nie masz to w żadnym kolorze mieć nie będziesz
Madlen on wpada w szary-beżowy zimny, weź pod uwagę, że to jest zdjęcie więc trochę oszukuje ten kolor, a realu jest to zimny blond-ale bardzo ładny, ja bym się tym jego zimnem nie przerażała, kojarzysz włosy tej spikerki Agnieszki Szulim ? I według Ciebie jaki ma kolor zimny czy ciepły ?

Jak ma Ci przygotować mieszankę fryzjerka ??? Taką gotową mieszankę musisz nałożyć w ciągu 15 minut od zrobienia ?
Chyba, że dostaniesz składniki i mieszasz sama ?
Odrost ma znaczenie i kolor reszty też, bo jeśli jest duża różnica to co innego idzie na odrost a co innego na resztę
Stary 2010-03-04, 12:12   #862
Madlen__18
Zakorzenienie

Różnica nie duża. A ja dostanę składniki, ile trzeba, zmieszam sama.
No właśnie jak miałam raz jasne włosy to mi wyciągnęło trochę różowośc cery ale to nie był zimny kolor i w dodatku za jasny.

Poszukam tej agnieszki szulim.
Jak mówisz,że to kolor z tych bezpiecznych to będe próbować

M
Stary 2010-03-04, 12:25   #863
Madlen__18
Zakorzenienie

Szulim: o to chodzi??

To drugie foto jest "cieplejsze" bardziej jak u Sochy. Który kolor to ma być Dorinko?

(haha, w moim profilu na n-k mam pinezkę gdzie jest moje zdjęcie z wczesnegoo dzieciństwa:p i tak patrzę właśnie jakie ja tam miałam włosy (że niby to zmniejszy prawdopodobieństwo pudła z kolorem skoro matka natura mi taki dała) i tamten jest podobny bardzoo do tego właśnie,na pewno chłodny... poza tym..: wyglądam jak mały chłopczyk..o rany )

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2010-03-04 o 12:33
Stary 2010-03-04, 12:36   #864
novocaine870
Rozeznanie

cześć

Cytat:
Chodzę teraz na magic bar

Dziś po tym cholerstwie nadal chodzić nie mogę
Ale dobrze..znaczy że działa.
Bo po pilatesie to już grama zakwasika nie miałam- a lubię mieć

hihihi...czyli chcesz zrobić wszystko

Wszelkie aeroby i ćwiczenia interwałowe lepiej wykonywać po siłowni.

Najważniejsze jest urozmaicenie..dlatego fajnie że chodzisz na rózne zajęcia.

Co do jedzenia....jeżeli nie chcesz schudnąć przed treningiem węgle+ białko po treningu to samo.
Jak chcesz coś schudnąć wtedy prze białko, po białko + węgle.
Posiłek potreningowy trzeba zjeść do 40 min po treningu, a przedtreningowy na 1,5 godziny przed.
Białko musi być pochodzenia zwierzęcego (jest łatwo wchłanialne)...wszelkie serki wiejskie odpadają.
Zarówno po jak i przed treningiem nie jedź tłuszczy.

Generalnie najlepszym posiłkiem jest po prostu ryż+ kurczak lub inne mięcho i do tego najlepiej bez dużej ilości warzyw bo błonnik spowalnia wchłaniacie białka.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

To super że jesteś taka zadowolona..znaczy że ja też będę. .Ja już je chcę!! ale póki co to nawet nie wiem czy zostały wysłane

NOVO jak masz czas i ochotę dowiedzieć się więcej wystarczy zerknąć na podforum wizażowe o fitnessie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131
wszystko, wszystko
dzięki
te ćwiczenia wyglądają hardkorowo nie dziwię się, że chodzić nie możesz czytałam kiedyś o tym, ale zajarzyłam dopiero jak otworzyłam stronkę u nas nie ma takich zajęć, a szkoda

Cytat:
Hej.

Obawiam się, że jeśli będę tam siedzieć powiedzmy 2 godziny od tej 10 to może w tym czasie wejść 2 klientów... Jeśli w ogóle . Hmm... Umówię się z koleżankami mamy żeby przychodziły i będę im doradzać . I nie wiem w co się ubrać. Jedynie buty mam... Muszę szybko coś wymyślić bo jutro z rana wybywam do Krk i dopiero w niedzielę wieczorem wrócę.

Mega śpioch ze mnie

powodzenia

Cytat:

Madlen znam ten kolor, miałam taki właśnie -na moich włosach to mieszanka 8.13 +P02 =obie z luocolor
Teraz trochę zmodyfikowałam ten kolor i dodałam złota więcej -luocolor 8.05i jest cieplejszy Na wiosnę chciałam ocieplić się nieco

Ten kolor ze zdjęć jest raczej zimny, to taki beżowy blond, wydaje i się, że on jest bardzo twarzowy i pasuje zarówno do cieplej jak i zimnej karnacji . Z Twojego opisu wynika, że jesteś ciepłym typem urody ale ja bym się tym w ogóle nie przejmowała, jedyne co może się zdarzyć to że będzie ciut za smutno, a to łatwo później ożywić. W kazdym razie kolor jest bezpieczny i polecam Ci go

kuruj się, kuruj

byłam wczoraj w lumpku, kupiłam sobie 2 sweterki - jeden kremowy w rozmiarze 50 a drugi miał być dla mamy, ale przymierzyłam go w domu i chyba jednak go przerobię dla siebie - jest taki trochę a'la narzutkowy, w kolorze beżowo - szarym ( nie mam pojęcia jak ten kolor opisać ) , zapinany na jeden guziczek pod biustem, ma też "kołnież" . Ciężko mi go opisać, w każdym razie wygląda całkiem ciekawie zapłaciłam 12 zł , bo było 50 % taniej

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 13:00   #865
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
wszystko, wszystko
dzięki
te ćwiczenia wyglądają hardkorowo nie dziwię się, że chodzić nie możesz czytałam kiedyś o tym, ale zajarzyłam dopiero jak otworzyłam stronkę u nas nie ma takich zajęć, a szkoda
Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało. Ja żem szalona i dużo czytam w tych tematach
Może ekspertem nie jestem ale sporo wiem

Magic podobno najlepiej spala tkankę tłuszczową i rzeźbi ciało bez przyrostu masy mięśniowej. Strasznie jestem ciekawa efektów.
Stary 2010-03-04, 13:20   #866
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Różnica nie duża. A ja dostanę składniki, ile trzeba, zmieszam sama.
No właśnie jak miałam raz jasne włosy to mi wyciągnęło trochę różowośc cery ale to nie był zimny kolor i w dodatku za jasny.

Poszukam tej agnieszki szulim.
Jak mówisz,że to kolor z tych bezpiecznych to będe próbować
Wydaje mi się, że ten kolor nie wyciągnie różowości cery
Cytat:
Szulim: o to chodzi??

To drugie foto jest "cieplejsze" bardziej jak u Sochy. Który kolor to ma być Dorinko?

(haha, w moim profilu na n-k mam pinezkę gdzie jest moje zdjęcie z wczesnegoo dzieciństwa:p i tak patrzę właśnie jakie ja tam miałam włosy (że niby to zmniejszy prawdopodobieństwo pudła z kolorem skoro matka natura mi taki dała) i tamten jest podobny bardzoo do tego właśnie,na pewno chłodny... poza tym..: wyglądam jak mały chłopczyk..o rany )
Tak, to ta właśnie. Najchłodniejszy jest z pierwszego i trzeciego zdjęcia, drugie to według mnie już spłukany kolor, albo druga opcja zrobiła jak ja teraz-dodała złota do koloru.
Te kolory też się zmywają, i później zmieniają się w zależności od koloru bazowego... Ja teraz dodałam trochę złota do tego koloru i zmienił się, ale nie jestem pewna czy na plus, bo od czasu przyjścia od fryzjera leżę w łożku i nawet nie patrzę zbytnio na siebie Ale nie przejmuje się, bo jeśli za ciepło będzie to znowu wrócę do poprzedniej mieszanki-ważne że już wiem co i jak i z czego
Madlen jaką farbą będziesz farbować ?

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-04 o 13:24
Stary 2010-03-04, 13:38   #867
Madlen__18
Zakorzenienie

Jeszcze nie wiem. Jutro koleżanka jedzie do fryzjerki (koleżanka ma salon kosmetyczny swój, i obok fryzjera to jej dobra znajoma) i będą kombinować. Mają zdjęcia koloru dokładne i jeszcze prześlę moje obecne.
Najbardziej mnie martwi tylko że wyjdą albo za ciemne (i wtedy co, płukanka?) albo zbyt jasne (ale to mało prawdopodobne jak teraz mam włosy ciemne, musiałabym nie wiem jak długo to trzymać ), ale będę się pilnować.

Sory dziewczyny, że tak o tych włosach cały czas, ale jak zwykle najpierw podejmuję decyzje a potem się boję czy to dobry pomysł)
Muszę się przekonać czy blond zupełnie nie jest dla mnie czy ostatnio gdy miałam jasne po prostu bardzo spudłowałam z kolorem.
(chociaż jak patrzę na n-k tam jest jedno zdjęcie w jasnych..tragicznie nie było ale jednak to nie to)

M
Stary 2010-03-04, 14:01   #868
DianaM
Zadomowienie

Cześć.

Haniu oddałam głos.
Stary 2010-03-04, 14:26   #869
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć.

Haniu oddałam głos.
oooo dzień dobry mamusi
Jak Twoi chłopcy???
Stary 2010-03-04, 17:34   #870
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Mega śpioch ze mnie

Cytat:

Dorinko imponujesz mi.Masz większą wiedzę niż niejedna fryzjerka

Cytat:
ja w sumie 7 par, ale pozbyłam się jednak tych szpilek, więc 6 razem z tymi, co przyjdą.

Ja jednak ambitnie się z łóżka ruszyłam, ale powiem ci, że codziennie po pracy wracam prosto do domu i praktycznie śpię cały dzień albo po prostu leżę, nie mam na nic siły
7 par szalejesz

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć.

Haniu oddałam głos.
cześć

Lecę zaraz do Tżta.Jutro mnie podwozi do pracy (i przyjeżdża po mnie), bo mam imprezę firmową po pracy, więc może już dzisiaj się wprawię i otworzę winko tak na spokojni, bo pobudka o 5.45

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości