|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Oj Anima, jak ja bym bardzo chciała rzucic to swinstwo, kiedys nie paliłam prawie 2 mies i wrociłam, ech... Trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania22 a Ciebie nie ciągnie do palenia?
![]() |
#843 | |
Rozeznanie
|
Niestety
![]() Cytat:
![]() |
#844 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Wtajemniczenie
|
A ja kiedys tez palilam, a w sumie od kilku miesiecy chyba 7 czy 8 zero
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Waniliaania gratuluje takiego postępu. Obyś wytrzymała w postanowieniu!!!
Anima a Ty rzucaj!! Widzisz jaką masz motywacje... ![]() Ja też bym wolała Audi... Moze jutro przejde sie po salonach w Lublinie bo tak w rzeczywistości to nastawiłam sie na te dwie a przymierzałam tylko trzy inne... ![]() I równiez uważam ze przedszkole pełni bardzo ważną role w życiu dziecka. Chociaż ja przykładu swoim dzieciom nie dam bo uciekalam z przedszkola a jak juz mnie mama zostawiła to mowi ze słyszała jeszcze w domu mojkrzyk... No i bylam może z 5 razy a pozniej zostawał ze mna w domu moj dziadziuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zadomowienie
|
![]() Łooooo, z tymi stażami jest tragedia normalnie. Qdlatek byłam w Vistuli na Żabiej.Ja i 34 osoby ![]() Anima80 mój facet kopcił sporo i kupił sobie elektroniczna fajkę. Tam są dawki i teraz pali te z minimalną ilościa nikotyny i powiedział nawet wczoraj, że jak by się to zepsuło czy cos to uważa że spokojnie mógł by juz odstawić. Nie pali przy tym normalnych fajek,ani jednej . I jak ostatnio mu się wkład wyczerpał to chciał nawet pociągnać od brata ale się zaksztusił bo " ...to strasznie smierdzi i smakuje ohydnie..." A ja na to -nie możliwe?? ![]() justys1358 spokojnie, ja mam tak samo powoli.A dziś miałam taki sen,że ogólnie nikt sie nie przejmował tym weselem tylko ja. Ło koszmar ![]() marta110882 o super,ze do nas dołaczyłaś ![]() ![]()
#850 |
Zakorzenienie
|
tak normalnie nie ciagnie mnie ale sa momenty ze z checia bym zapalila
![]() ![]() Anima trzymam kciuki zebys wytrwala |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Moj Tz musi rzucic palenie. A On mowi, ze dzidzia skłoni go do tego:/I tak od nowego roku ograniczył palenie do ok.5 dziennie, wiec sukces jakis jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Dobra dziewczynki, idę do dentysty. Troche mi tam zejdzie.Trzymac kciuki,bym z fotela nie uciekła
![]()
#853 |
Zakorzenienie
|
no tak moj maz tez tak mowil. mial rzucic razem ze mna - nie udalo sie, potem od nowego roku - nie palil 3 godziny, a teraz to juz nawet nie mowi kiedy rzuci. krzycze na niego mowie ze smierdzi itd nic nie dziala. przynajmniej przy mnie nie pali w aucie np tak jak wczesniej. ale chcialabym zeby rzucil
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Przyczajenie
|
jeszcze raz serdecznie witam
![]() ![]() Gusiak i Beatrice powodzenia w wyborze sukni Anima trzymam kciuki, żebyś uwolniła się od papierosów Ninuska nie łam się, pewnie coś lepszego się trafi, jeśli chodzi o staż |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Ninuska łoj, ja tez boje sie chodzic do dentysty, ale juz nie musze narazie, bo mam wszystkie wyleczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Ja zaraz ruszam na zajęcia, oj ale mi się odechciało tej szkoły, odzwyczaiłam się ![]() Beatrice, jeśli mogę jeszcze powiedzieć coś o sukni, to wydaje mi się, że w tej nieksiężniczkowej będziesz wyglądała oryginalniej, takich jak Kendra już widziałam na pannach młodych wiele, a takiej delikatniej jak ta druga nie. Ale oczywiście to moje zdanie ![]() Anima, rzucaj to palenie, bo to jest straszny nałóg.I nie poddawaj się!! My z tżtem jesteśmy strasznie wrażliwi na smród fajek, tak się cieszę, że on nie pali! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny z Przedszkolem to tak jest z tymi maluszkami
![]() Ja wiem, bo widziałam wiele przypadków, gdzie maleństwa płakały ![]() Ale najbardziej mnie przeraził widok , kiedy maleństwo z uśmiechem szło do sali, a mama z łzami w oczaach( niewiem czy duma , czy wzruszenie) wołała go żeby jeszcze raz dał buziaka..i Dziecko wtedy widząc płaczącą matke już samo płakało...i był problem... Więc niewiem czy to po części nie wina matek, że niektóre "bobasy" płaczą:/ Co do staży to szok.... Ja właśnie o 13.30 mam rozmowe:/ Troche się boje, ale wydaje mi sie, że nawet byli mną zainteresowani. Narazie nie chce zapeszać ![]() Także wczoraj również się nalatałam.... A co do AUDI to takie audi....hm....no fajne, ale Limuzyną zapewne nigdzie już w życiu nie bede miała okazji pojechać. A ten Pan dorzuca gratis przejazd po Ostrowcu w wieczór panieński z lampką szampana. Także wydaje mi sie spoko ![]() I na sesje również bez żadnych dodatkowych opłat ![]()
#858 |
Zadomowienie
|
Wróciłam. Nie było zle ale od znieczulenia pół nosa mi zdrętwiało
![]() Justys wymieniam stra pląby jeszcze z podstawówki ![]() Qdlatek i fajnie. Mi tez się Limuzyna podoba. Ale już doświadczyłam jak się nią jeździ ![]() marta110882 ciężka sprawa. Wczoraj byłam przekonana na 90% że dostanę ten staż bo i kwalifikacjie miałam, i juz pracowałam na takim stanowisku i lipa. Próbujemy dalej ale nie wiem nawet gdzie i jak ![]()
#859 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już pracowałam w Handlu..
Ale inna branża. Ja Lincolnem też już jechałam, na swojej studniówce ![]() ![]()
#860 |
Zakorzenienie
|
Ninuska ja uraz psychiczny mam wlasnie od pań dentystek z podstawówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
justys1358 a no własnie, na szczęście moj adentystka jest bardzo wyrozumiała i wogóle bardzo dobrze sie nam współpracuje
![]()
#862 |
Rozeznanie
|
Hej!!
Trzymam kciuki dziewczyny za rzucenie palenia i wytrwanie. Z kilku względów: zdrowie, smród, dzieci, finanse. Ja nie paliłam nigdy, mój mąż też nie. Nienawidzę miejsc zadymionych i unikam knajp, w których nie ma wydzielonych miejsc dla niepalących. Ogromnie mnie razi, gdy przychodzą do mnie studenci, od których śmierdzi fajkami. Przez kilka lat mieszkałam z palaczami i nigdy więcej. Mam nadzieje, że w pracy też nie będę miała tej nieprzyjemności przebywania w dymie. Na szczęście w naszym kilkudziesięcioosobowym zespole chemików-doświadczalników nikt nie pali. A co dziwne palą pracownicy administracji i teoretycy ![]() Niestety nadal codziennie jestem narażona na wąchanie choć odrobiny dymu, bo mamy pokój przy klatce schodowej i kolesie z akademika przychodzą tam palić, żeby nie dymić we własnych pokojach. I efekt jest taki, że przez nieszczelne drzwi ten smród wchodzi do nas. Zastanawiam się, jak tu interweniować. Nie będę wychodzić za każdym razem i każdemu z 20 kolesi mówić, żeby mi nie palili pod drzwiami. Ochrona akademika - nic to nie da, bo Ci faceci kumplują się ze studentami. A przecież oficjalny zakaz palenia na korytarzach jest. Nie wiem, co z tym zrobić.
#863 |
Wtajemniczenie
|
Mnie osobiście ten temat nie dotyczy, ale mam w rodzinie mnóstwo osób palących i znajomych również...niestety...
Sama jestem strasznym wrogiem alkoholu i paierosów. Fakt, raz spróbowałam bo uważam, że jesli mamy powiedzieć, że coś jest nie dla mnie, to pierw musze tego spróbować. Ja spróbowałam i uważam, że to nie dla mnie.. Trzymam kciuki za palące wizażanki, aby rzuciły to świństwo ![]()
SZCZĘŚLIWA ŻONA OD 7.08.2010 r. ![]() http://s4.suwaczek.com/20100807650120.png razem od 18.03.2009 r. ![]() Z nadzieją za rękę idę przez ten czas.... ![]() Edytowane przez Qdlatek Czas edycji: 2010-02-25 o 11:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Beatrice trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak pojechałam do Ostrowca na tydzień do mamy,bo chora była,to nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności i nie przejść się po salonach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anima trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gusiak już pewnie poluje na suknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
![]() A najbardziej mnie wkur...... jak wsiadaliśmy do lodowatego samochodu, mróz niemiłosierny a mój Tż odsuwa spokojnie szybę i zaczyna palić. Ło ale się wtewdy wkurzłam. W końcu stał przed samochodem i już. Nie dość,że zimno to jeszcze zamarzaj bo się palic zachciało. Na szczęście już prawie mamy to za sobą. ![]()
#866 |
Zakorzenienie
|
ale ten papierosek zapalony po obiadku jest taki dobry...
dobra nie czytam juz was dzisiaj bo to sie zle skonczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
Jade na rozmowe
![]() Trzymajcie kciuki ![]()
#868 |
Rozeznanie
|
Ania, jest szansa, że przed półtora roku zmieni Ci się odczuwanie smaku i zapachu, i będziesz mocno zaskoczona, że papierosy po urodzeniu dziecka to już nie to. A poza tym dziecko będziesz miała już na zawsze
![]()
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-02-25 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Rozeznanie
|
Qdlatek Trzymam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.