|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() ![]() bo jakiś wybitnie przystojny to on nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
o tak, psssss
![]() a ten wątek genialny- spadłam z krzesła kilka razy ![]()
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to czo ![]() ![]()
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma za***istą czuprynę ![]() ![]() ej, żeby nie było to Kadziewicz jest mój one & only i zastępstwa nie szukam, kpw? ![]() ![]()
![]() |
#845 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiadomo nie liczy się wygląd tylko CHARYZMA ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
dobra laski, idę spać
![]() branoc, siatkarzy na noc ![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
laski, ja też idę ;P
padam na pysk, mecz mnie wykończył ![]() reszta fotek tumoroł :P kolorowych ;*
#848 |
Zakorzenienie
|
A Kadzisława na rano
![]() zwijam sie branoc ![]()
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie mówcie, że jeszcze śpicie ![]() Nie spać bo Wam dziecko podrzucą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
ja mówię dzień dobry i idę Was podczytywać
![]() Śpicie?? Nie spać! Zwiedzać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |||
Zadomowienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() ![]() ja bede Cie dzis na powtórce wypatrywać drugi set mówisz? ![]() ale Ty sie dziołcha nie pytaj tylko rzucaj. to jest napad. koszulka albo zycie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17662639]bry ![]() nareszcie dotarłam ![]() tęskniło mi się za Wami ![]() lecę nadrabiać te ponad 26 stron spamu ![]() dotarła wreszcie z wygnania! ![]() jeszcze Klaudia tylko i bedzie komplet ![]() nie? ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17664954] P's Ewa za***iaszczy av ![]() dziękować też mnie urzekł od pierwszego wejrzenia ![]() ale do Call sie nie umywa ![]() Cytat:
![]() edit: idę sprzatnac troche przybedę później ![]() Co dostaniesz na Dzień Kobiet? Książka: JEGO DWIE ŻONY!! Przykro mi kochanie... życie jest gorzkie! Taki prezent to niewątpliwa aluzja, że koniec jest bliski. Lepiej znajdź sobie innego ![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-06 o 08:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "pokaż mi swoją klawiaturę... a powiem Ci co jesz" ![]() GRATKIIII ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A słyszałyście oficjalne wyjaśnienie takiego ułożenia barw... Kumpela ze "smolarkowego" nam podrzuciła ![]() ![]() Jakby Ci się dni tygodnia nie pomieszały to byś im on- line kibicowała ![]() Cytat:
![]() ![]() No ja bym nie miała? ![]() ![]() LOL. A co tam będzie siedział ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam Mentosy w promocji bo była podwójna dawka ![]() ![]() NO! Bo ja już myślałam, że Ty o Bartku takie herezje! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No cooo... Na luzaka pojechał ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
dzieeeeń dooooo brryyyy
![]() ![]() zarzucę Wam teraz kilka aplikacji z fejsbooka ![]() lekcja podrywu z ciasteczkowym: Hej piękna! Masz może chleb dla łabędzi? ![]() Siatkarz na dziś: Marcin Możdżonek aka Magnetoo aka Błękitna Stal ![]() ![]() Motylek: i nie ma takiej ****a rzeczy ktorej bym nie mial ****a w dupie ![]() Hasacz implikuje: Masz na mordzie bazar turecki ![]() Tako rzecze Król Julian: Bez lęku spojrzysz śmierci w oczodół, taki z Ciebie archetytyczny bohater ![]() Laska Ci doradzi: Kie GO wHo YA? ![]()
![]() |
#854 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuuu... Lans Pani, lans ![]() Ekhm ![]() ![]() Czy mi się zdawało czy dostałam wczoraj od Ciebie esa, że rozejm miał być??? ![]() I co??? ![]() Boshe!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() SEHR i reszta też mogą być ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łoooo i Panas się przewinął ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17664954]c) Karola... co do Siuraka.... nie wiem, nie widziałam... ale pamietaj, że w każdej plotce jest ziarno prawdy... ale jak to mówi Twoja babcia: "nie liczy się wielkość przyrodzenia tylko sposób pi******nia" także głowa do góry może ma jakieś kosmiczne techniki, pozycje i takie tam inne...[/QUOTE] Mówiłam, że warto nadrobić ![]() I Ty Brutusie!! ![]() Uważaj bo nie pojadę dziś z Tobą na zakupy ![]() A tak poza tym to zakupy będą megaaaa... @ dostałam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#855 | ||
Zakorzenienie
|
ale na tych zdjęciach od Kasi jakiś taki milusiński mi się wydaje
![]() ![]() Cytat:
![]() No luzzzz.... Marti na dwóch Kokosów, Arki sobie kochanka zaklepała to i Ty się rozerwij trochę ![]() (ej kurde to co? Tylko ja taka monogamistka wierna?? Aż wstyd ![]() ![]() ![]() ![]() Mi Kurek nie musi podrzucać ... Niech robi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pechunio ![]() Ej widziałyście nową reklamę z Super Es-em ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo jeśli dobrze pamiętam to tak xD już mam cel, muszę teraz opracować taktykę, ew. poproszę znajomego o pomoc, on już sobie dwie koszulki załatwil ![]() Cytat:
![]() heloł ![]() u mnie znowu śnieg ;/ ja lubię zimę, ale już mam przesyt ;] siedzę dziś cały dzień sama w domu i zastanawiam się co robić... muszę jechać na prawie drugi koniec miasta do koleżanki, a potem to nie wiem :P może trochę mieszkanie posprzątam ![]() ![]()
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() Nienawidze zimy :/ Źle z Tobą ![]() ![]() Oglądam ten blog tv z siatkarskich plusów ![]() Marti -uwielbiam wywiady z Bąkiem... Tak sie słodko zacina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |||
Konto usunięte
|
Nie podrzucili
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dokładnie dokładnie ![]() ![]() ![]() przechlapane masz ![]() Cytat:
![]() te są miszczowskie ![]() ![]() Cytat:
![]() strach się bać was ![]() dzień dobry ![]() zmykam sprzątać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak ![]() ![]() ![]() Panasa mam zdjęcia z konferencji, zaraz zapodam ![]() bo on ma taką sympatyczną twarz ![]() ej wiecie co rozkminiłam ![]() jak Jadar się utrzyma, będą na 8. miejscu i play offy zaczną z 1. drużyną ![]() ![]() mój siatkarz na dziś: Marcin Prus ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- bo ostatnio tak się cieszyłam jak wygrali play out'y z Treflem a potem baraże z BBTS-em Bielsko-Biała... ![]() ![]() raczej dużo wolnego czasu ![]() wiem! obejrzę po raz drugi film ze stud ![]()
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oł gad! ![]() ![]() A ja wczoraj posprzątałam :P:P:P ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dajesh ![]() Nooo ![]() ![]() Zaraz rozkminię kto dla mnie dziś... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Siatkarz na dziś: Pavel Abramov ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hahah też tak sądzę ![]() uuu wesoły Rosjanin ![]() http://img52.imageshack.us/img52/364/69507294.jpg http://img38.imageshack.us/img38/172/32472895.jpg http://img186.imageshack.us/img186/1420/52138811.jpg http://img42.imageshack.us/img42/3720/19478254.jpg ![]()
![]() |
#862 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest, też tak miałam ostatnio ![]() ja po wygranym secie z Reso zaczęłam skakać i krzyczeć, zresztą jak połowa mojego sektora ![]() a zapodaj ![]() będzie szał ![]() ja tego szajsu nie oglądam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fuksiara ![]() ja zaraz sprawdze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() konferencja z SEHRem ![]() ![]() ![]() głupiaś ![]()
![]() |
#864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki jakby znudzony ciut ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To najpierw Ty wypróbuj ten patent. Jak zadziała to ja też wcielam plan w życie... A jak jednak nie wyjdzie to ja sobie siary niepotrzebnie robic nie będę ![]() PS: Aniaaa!!!! Mam coś dla Ciebie: http://www.supervolley.pl/index.php?...yski&Itemid=20 Zwróćcie uwagę na największy autorytet ![]() Może ten sen z Federerem w barwach Skry był proroczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hahaha ![]() ![]()
![]() |
#866 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() biedny Radek Panas ![]() Cytat:
![]() ![]() o nie ![]() zazdraszczamy ![]() ![]() ![]() ![]() a tam ![]() ![]() Cytat:
![]() nie będę im ciuchów w trakcie sezonu kraść ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach och i ech ![]() ![]() ![]() i jak ;> bo chyba nic nie mówiłaś ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
nie tylko na męża
![]() Ale w szczególności ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Konto usunięte
|
No i trzeba się było cieszyć z tego jednego
![]() ale dzisiaj będzie lepiej ![]() ![]() A o ile oglądając śmiałam się niesamowicie przypominając sobie pewne zdarzenia o tyle realizacja nie jest najlepsza, wycięte kilka rzeczy, które miały być i ogólnie jakoś tak srednio ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkłodaaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.