|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
![]() ![]() ![]() ale tu pustki ![]() ![]()
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Dzień Dobry Mamusie
![]() A ja się właśnie do fryzjera wybieram - mam nadzieje, że będę wyglądać jak człowiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Ditu.. to wkleisz zdjecie w nowej fryzurce..
![]()
#845 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
tu moj maly w lutym ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_vdR4Sx8CNc a tu teraz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=baLZOi_cMqM http://www.youtube.com/watch?v=PURQCClSZxw
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-03-30 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Wtajemniczenie
|
![]()
dziewczyny ale mi coś trzasło w plecach między łopatkami
![]() normalnie ruszać się nie mogę ![]() najgorsze że teraz jestem sama bo tż pojechał na budowe i muszę sobie jakoś radzić z podnoszeniem i karmieniem małej ale boli ![]() nie dość że mnie już chyba kręgi piersiowe nie wiem czy dobrze pisze coś się poprzestawiały i cięzko mi ostatnio było to teraz między łopatkami trzasło chyba się ![]() nawet na wizażu dziś już nie posiedze bo źle mi sie siedzi normalnie nie wiem jak mam się ułożyć żeby nie bolało musiałabym iść chyba do jakiegoś masażysty co by mnie kurde nastawił ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() sama słodycz ![]() ![]() musiałam jeszcze filmik sobie obejrzeć
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Rozeznanie
|
Witam!!!
Trochę mnie nie było, ale na szczęście był weekend więc nie miałam za dużo do nadrabiania ![]() Zdjęcia i filmiki sweeeet ![]() ![]() U nas niestety mały chory ![]() ![]() ![]() Ale na pocieszenie przyszła mi dzisiaj paczka z Hippa ![]() Ola na ograniczenie laktacji możesz pić szałwię, nawet 3 razy dziennie, ale smak jest okropny ![]() Ela brawa dla Olki za przewroty, mój cały czas jeszcze leniwy w tym temacie ![]() No to uciekam do mojego choruszka... |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
hello
![]() wprosiłam się do Was, a ostatnio nie mam ani chwili wolnego - Kicia cały czas marudzi i najchętniej to cały czas na cycu by wisiała:/ Próbujemy zmienić pojazd - z gondoli na spacerówkę i chciałam spytać, czy możecie coś fajnego polecić? ...Bo szczerze mówiąc jestem średnio rozeznana w tym temacie ![]()
#849 |
Zakorzenienie
|
U nas chyba to wina ząbków te ekscesy... mały ma białe kropki an górnych dziąsłach, na dolnych szlaczki i gorzej się go karmi... zmeinie mu smoczki an 2ójki może lepiej mu będzie w końcu już pora
![]() Teraz chwilowo dziecko Anioł... |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | ||||
Zadomowienie
|
witam
my dziś na szczepiniu byłyśmy- Olka waży 7800 ![]() ![]() i coś dziwnego, bo kazały mi teraz przyjść na szczepienie ja Olka skończy 13 misięcy ![]() Cytat:
![]() jabłka jaoś Olce nie wchodzą i sama się pytałam pani dr o rozszerzanie ![]() Daję herbatkę rumiankową (średnio wypija 100-200 na dzień), a dziś kupiłam soczek jabłkowy Cytat:
Wychodzę z założenia, że i taknie dopilnuję i będzie jadła np z ziemi albo zabawkę, którą wcześniej miało w buzi inne dziecko (w żłobku) Cytat:
![]() ale wygimnastykowany ![]() Cytat:
a gdzie rodziłaś? czemu tylko ja nic w szpitalu nie wypełniałam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Wtajemniczenie
|
hej mamusie jest mi troche lżej, musiałam się wybrać z małą do lekarza z wynikami i wyjście było tragiczne na szczęście wózek mam w aucie i niemusiałam się rwać z nim z 3 piętra i jak już wyszłam to pospacerowałam prawie 2 godzinki
![]() ![]() A WYNIKI REWELACYJNE ![]() MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A jakie wyniki miała Agusia że brała żelazo? a jakie ma teraz? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, trzymaj sie...zeby jak najszybciej przeszedl... ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj wyzywa sie wyzywa....jak sie przewraca to potrafi od jednego konca maty do drugiego sie doturlac...a mata ma 150 cm dlugosci... ![]() Oby maluszek szybko zdrowial ![]() Oby jak najdluzej... ![]() ![]() Gratuluje ladnej wagi ![]() ![]() U nas tez kolejne szczepienie dopiero na jesien ![]() Super, ze wyniki ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem dokladnie ile maly wazy, ale ostatnio jak go wazylismy to bylo cos kolo 7700 a to bylo jakis czas temu wiec mysle, ze kolo 8 kg bedzie....zreszta moj kregoslup biedny to potwierdza... ![]() Moje dziecko wlasnie uskutecznia swoja ostatnio ulubiona zlota mysl "Stekam wiec jestem"... ![]()
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Ja dziś zalatana, bylam w pracy i kilka spraw załatwilam. A teraz Tż wrocił i porwal małego na drugi dzisiaj wiosenny spacer, a ja szybko poczytam co u Was. Tarasiu, czy Ty ćwiczysz z płytką Fit- Mama? Ja dopiero dzisiaj odkrylam jakie tak sa fajne cwiczenia do robienia z dzieckiem. Staś piszczał z zachwytu ![]() ![]()
#855 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() widzę ze nowe ząbki są na wątku - gratulacje ![]() co ja siądę do czytania to mały sie wydziera i juz nici z przelecenia wątku a co mowic o napisaniu czegos za tydzień wracam juz do pracy ![]() tez sie cieszę |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
a dajecie swoim dzieciom wapno?? mi dzis lekarka kazała kipić i podawać 2x w tygodniu.
![]() Cytat:
![]() tak 6w 1 szczepiłam. to super! i oby plecy szybko przestały boleć!!! ![]() buuu, ja za miesiąc po długim weekendzie majowym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a pediatra nie moze przepisać tych tabletek? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super! Gdzie Brombi i Gucia?
![]() |
#858 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ![]() ja też strasznie się cieszę bo kupki się napewno polepszą po odstawieniu tego żelaza ![]() a Wam też życzę aby dzieciaczki szybko zdrowiały ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() doktorka mi dziś powiedziała że wyniki są super i to jakoś coś mnożyła czy coś i wychodził jej procent ostatnio wyszło coś mówiła jakies 50% niecałe a dziś 75 % czyli rewelka ale na prawde nie wiem co i jak obliczała ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-03-30 o 17:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest tak, ze maly nie chce pic z piersi juz od dluzszego czasu wiec odciagalam to mleko...az dorobilam sie zapalenia piersi z dwoma dniami goraczki 39 stopni... Teraz tez André nie chce pic a laktator nie odciaga do konca mleka i robia mi sie caly czas zatory. Mam dosyc tych bolacych piersi... ![]() Moje dziecko juz spi... ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie kurcze wiedziałam, ze o coś jeszcze miałam się dziś zapytać pani dr!! ![]() nie masz za dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
#862 |
Wtajemniczenie
|
moja Agusia też już śpi ale dziś jakoś z małą orkiestra szła spać czyli z lekkim marudzeniem i popłakiwaniem , jak nigdy tak nie robiła tak dziś jakaś marudna przed spaniem
wolałabym aby jeszcze posiedziała do 21 ale już trudno jak śpi to niech śpi a juttro jade zafudnować se jakąś kurteczke a małej sukienusie albo jakiś komplecik fajny ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- mamuśki a jak wy liczycie daty następnych miesięcy bo moja niunia jutro według miesięcy ma 3miesiące bo 31.12 sie urodziła a według tych suwaczkow to 2miesiące i 28dni i nie wiem wkoncu czego sie trzymać ? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- hej maminki strasznie mi sie podoba taka kurteczka ale ostatnio mierzyłam podobną i ten cholerny brzuch zawadza i tak fajnie ta kurtka na mnie nie wygląda ![]() a ta tez jest właśnie jak dla mnie superaśna, siorka to by fajnie w niej wyglądała bo ona to taka chudzina jak ja kiedyś http://moda.allegro.pl/item980170028...fcam_m_38.html
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Kochane
![]() Wkoncu jestem z Wami ![]() ![]() Kupiliśmy z Tż laptopa ![]() ![]() ![]() Ponadrabiam co nieco bo tego wszysttkiego nigdy nie nadrobie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2010-03-30 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- kurcze aparat mam rozladowany a telefonem niewidać ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- ale numer chciałam wam zrobić zdjęcie tych złych wyników krwi bo teraz spomnialo mi się że zostawiłam dzisiejsze w aucie ale jutro postaram się wam to podać ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- jesli hemoglobina to skrót HGB to w starym wyniku złym jest tak HGB 10,8 L g/dl a w drugiej rubryce jest tak HGB 11.0 16,5 g/dl czy wypisać wam całe? a nowy dobry wynik moge podać jutro bo zostawiłam w aucie
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-03-30 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Witaj kochana jak fajnie ze jestes znow z nami pisz co tam u ciebie, jak małai oczywiscie wkej foteczke bo juz dawno my jej nie widzialy ![]() Mamusie jaka stosujecie masc na dziasełka przy zabkowaniu bo musze Kamilce jakas kupic ale nie wiem jaka ![]()
![]() |
#867 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje male zasnelo wreszcie.. normalnie ostatnio jest okropny.. krzyczy steka czego tak nie znosze.. i moze tak caly dzien.. eh zaczelo sie wymuszanie.. jak siedzi to jest spokoj a jak lezy w bujaczku to probuje usiasc i steka steka steka i steka.. ah mam dosc ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
my stosujemy DENTINOX
![]() |
#869 | ||
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() mamy jakiś kryzys laktacyjny, małą chce dwa cyce za jednym posiedzeniem, wścieka się strasznie jak natychmiast nie dostanie... Najgorzej jest o 15, już dwa razy wracaliśmy na syrenie, raz ją niosłam pod pachą kawał drogi... Cytat:
![]() A ja właśnie zajrzałam do wątku, żeby zapytać o tą pszczółkę z filmu... Nie pamiętałam, która z Was ją miała... Z jakiej ona jest firmy? Gdzie taką można kupić, ja bardzo, bardzo chcę... Ta duża mata też wypasiona, nigdy takiej nie widziałam... Cytat:
Edit: Właśnie matę znalazłam na allegro... Choć nie wiem czy mój mąż się zgodzi, bo u nas pies by na nią właził... Ale nie bardzo mamy gdzie ćwiczyć przewracanie na brzuszek i plecki...
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2010-03-30 o 21:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Karenina, Andre jest boski
![]() A mój leniuszek ani myśli się obracać. Zaczyna siadać, ale jak z nią ćwiczę obracanie na boczki, to zaczyna się złościć. Jak do czasu kontroli nie zacznie się obracać, to będę musiała zapytać, czy nie powinnam jej wziąć do jakiegoś specjalisty ![]() A tak w ogóle to powinnam zdać pewien raport. Sandra zasypia bez smoczka ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.