Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 10:02   #841
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
ach ach ! cudny!

ale tu pustki nie mam co nadrabiac wiec zagladne do klubu a pozniej moze wlozy wymyje i na jakis spacerek sie wybiorem.. a tak mi se nie chce..;p

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 10:11   #842
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Dzień Dobry Mamusie
A ja się właśnie do fryzjera wybieram - mam nadzieje, że będę wyglądać jak człowiek
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 10:28   #843
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam Ale tu ostatnio puściutko. Ja też się będe zaraz zbierać może mi się uda troche pracy napisać.
I mam pytanko znowu o kupie Wiktor jak ostatnio robił 3-4 dziennie to przestałam mu dawać owoce i teraz robi kupy już nie takie wodniste tylko bardzo zbite, bym powiedziała że lekko uformowane (cóż za opis) czy ktoś też tak ma Ja już nie wyrabiam albo robi po kilka dziennie albo jakieś dziwaczne, brak słów.

Aniu trzymamy kciuki za badanie
Kachula nie wiem ile chcesz wydać na zabawkę ale w jak pisałam w Auchanie jest promocja na tego Szczeniaczka uczniaczka z FP razem z taką piramidką za 119 zł. Taniej na allegro nie kupisz. Wiktor jest zachwycony jak ten szczeniaczek mówi czy spiewa.

Idę się ogarnąć.
Katekate dziekuje za odpowiedz zaraz skocze na all zobacze tego szczeniaczka jak on wyglada

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 10:37   #844
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Ditu.. to wkleisz zdjecie w nowej fryzurce..

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2010-03-30, 11:07   #845
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dziewczynki,

tu moj maly w lutym

http://www.youtube.com/watch?v=_vdR4Sx8CNc

a tu teraz

http://www.youtube.com/watch?v=baLZOi_cMqM

http://www.youtube.com/watch?v=PURQCClSZxw

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-03-30 o 11:09
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:38   #846
aniulka8204
Wtajemniczenie

Angry Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

dziewczyny ale mi coś trzasło w plecach między łopatkami
normalnie ruszać się nie mogę
najgorsze że teraz jestem sama bo tż pojechał na budowe i muszę sobie jakoś radzić z podnoszeniem i karmieniem małej
ale boli
nie dość że mnie już chyba kręgi piersiowe nie wiem czy dobrze pisze coś się poprzestawiały i cięzko mi ostatnio było to teraz między łopatkami trzasło chyba się
nawet na wizażu dziś już nie posiedze bo źle mi sie siedzi normalnie nie wiem jak mam się ułożyć żeby nie bolało
musiałabym iść chyba do jakiegoś masażysty co by mnie kurde nastawił

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

jeju jeju
sama słodycz
musiałam jeszcze filmik sobie obejrzeć
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:02   #847
kamilla123
Rozeznanie

Witam!!!

Trochę mnie nie było, ale na szczęście był weekend więc nie miałam za dużo do nadrabiania

Zdjęcia i filmiki sweeeet Widzę Karenina, że Andre już na nowej macie się wyżywa

U nas niestety mały chory Zaczęło się od kataru w piątek, ale nic nie przechodziło więc poszliśmy wczoraj do lekarza i dostał antybiotyk. Na szczęście płuca ma czyste. Ale normalnie tak się biedaczek męczy, nos zapchany aż mu oczy łzawią i kaszel jeszcze do tego W dzień na szczęście jest w miarę pogodny mimo iż ma taki stan podgorączkowy. W nocy jest trochę gorzej bo ciężko mu oddychać. Mam nadzieję, że do świat wydobrzeje

Ale na pocieszenie przyszła mi dzisiaj paczka z Hippa

Ola na ograniczenie laktacji możesz pić szałwię, nawet 3 razy dziennie, ale smak jest okropny

Ela brawa dla Olki za przewroty, mój cały czas jeszcze leniwy w tym temacie

No to uciekam do mojego choruszka...
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 14:24   #848
eNVi
Przyczajenie

hello
wprosiłam się do Was, a ostatnio nie mam ani chwili wolnego - Kicia cały czas marudzi i najchętniej to cały czas na cycu by wisiała:/
Próbujemy zmienić pojazd - z gondoli na spacerówkę i chciałam spytać, czy możecie coś fajnego polecić? ...Bo szczerze mówiąc jestem średnio rozeznana w tym temacie
Stary 2010-03-30, 15:23   #849
zebra666
Zakorzenienie

U nas chyba to wina ząbków te ekscesy... mały ma białe kropki an górnych dziąsłach, na dolnych szlaczki i gorzej się go karmi... zmeinie mu smoczki an 2ójki może lepiej mu będzie w końcu już pora

Teraz chwilowo dziecko Anioł...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:13   #850
elalank
Zadomowienie

witam

my dziś na szczepiniu byłyśmy- Olka waży 7800 Pani dr jak zwykle była pełna podziwu dla mojego pączusia i jeszcze Olka zaczęła się chwalić podnoszeniem na przewijaku

i coś dziwnego, bo kazały mi teraz przyjść na szczepienie ja Olka skończy 13 misięcy to normalne? bo się dość długo wydaje...

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
Teraz prosze mnie oswiecic, zaczelismy juz 5 mies i nie wiem czy zaczynac wprowadzac sloiczki, jestesmy od jakiegos czasu na modyfikowanym i ostatnio jak bylismy na szczypieniu nic o rozszezeniu diety nam nasza pani doktor nie mowila, mam spokojnie czekac do nastepnego szczypienia czy lepiej zadzwonic i sie dopytac?
I co podajecie do picia? Herbatki, wode? Ile dzieciaczki pija?
ja zaczęłam podawać już marchewkę, a wczoraj był debiut marchewka+ziemniak
jabłka jaoś Olce nie wchodzą
i sama się pytałam pani dr o rozszerzanie i powiedziała że jak już ma skończone 4 miesiące to mogę podawać!
Daję herbatkę rumiankową (średnio wypija 100-200 na dzień), a dziś kupiłam soczek jabłkowy

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
Mam pytanie - czy i jak myjecie nowe zabawki, takie których prać nie można, przed daniem dziecku? Bart zaczyna wszystko ciągnąć i pchać do buźki i nie mam pomysłu jak zrobić, żeby to było w pełni bezpieczne.

Miłego dnia!
ja nie piorę, ale możesz np. przetrzeć mokrą szmatką,
Wychodzę z założenia, że i taknie dopilnuję i będzie jadła np z ziemi albo zabawkę, którą wcześniej miało w buzi inne dziecko (w żłobku)

jaki boski
ale wygimnastykowany

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
U nas niestety mały chory Zaczęło się od kataru w piątek, ale nic nie przechodziło więc poszliśmy wczoraj do lekarza i dostał antybiotyk. Na szczęście płuca ma czyste. Ale normalnie tak się biedaczek męczy, nos zapchany aż mu oczy łzawią i kaszel jeszcze do tego W dzień na szczęście jest w miarę pogodny mimo iż ma taki stan podgorączkowy. W nocy jest trochę gorzej bo ciężko mu oddychać. Mam nadzieję, że do świat wydobrzeje

Ale na pocieszenie przyszła mi dzisiaj paczka z Hippa

Ela brawa dla Olki za przewroty, mój cały czas jeszcze leniwy w tym temacie

No to uciekam do mojego choruszka...
oby szybko wyzdrowiał choruszek!!!! biedactwo małe.

a gdzie rodziłaś?
czemu tylko ja nic w szpitalu nie wypełniałam

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:19   #851
aniulka8204
Wtajemniczenie

hej mamusie jest mi troche lżej, musiałam się wybrać z małą do lekarza z wynikami i wyjście było tragiczne na szczęście wózek mam w aucie i niemusiałam się rwać z nim z 3 piętra i jak już wyszłam to pospacerowałam prawie 2 godzinki ale plecy dalej bolą

A WYNIKI REWELACYJNE

MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 16:32   #852
karolina84
Raczkowanie

Wow jakie wygibasy Andre jest niesamowicie sprawny Z ciekawości zapytam - Kareninko ile waży Andre? Mój waży 8kg i chyba mu ciężko się tak przekręcać.

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

i coś dziwnego, bo kazały mi teraz przyjść na szczepienie ja Olka skończy 13 misięcy to normalne? bo się dość długo wydaje...

czemu tylko ja nic w szpitalu nie wypełniałam
Co do szczepienia to normalne, zapewne szczepiłaś 6w1. My też szczepienie mamy dopiero po 13miesiącu ale jeszcze w międzyczasie trzaśniemy pneumokoki.

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
hej mamusie jest mi troche lżej, musiałam się wybrać z małą do lekarza z wynikami i wyjście było tragiczne na szczęście wózek mam w aucie i niemusiałam się rwać z nim z 3 piętra i jak już wyszłam to pospacerowałam prawie 2 godzinki ale plecy dalej bolą

A WYNIKI REWELACYJNE

MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO
Dobrze że już lepiej, może to jakiś chwilowy nerwoból - oby !!

A jakie wyniki miała Agusia że brała żelazo? a jakie ma teraz?
karolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:56   #853
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ale mi coś trzasło w plecach między łopatkami
normalnie ruszać się nie mogę
najgorsze że teraz jestem sama bo tż pojechał na budowe i muszę sobie jakoś radzić z podnoszeniem i karmieniem małej
ale boli
nie dość że mnie już chyba kręgi piersiowe nie wiem czy dobrze pisze coś się poprzestawiały i cięzko mi ostatnio było to teraz między łopatkami trzasło chyba się
nawet na wizażu dziś już nie posiedze bo źle mi sie siedzi normalnie nie wiem jak mam się ułożyć żeby nie bolało
musiałabym iść chyba do jakiegoś masażysty co by mnie kurde nastawił

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

jeju jeju
sama słodycz
musiałam jeszcze filmik sobie obejrzeć

Oj, trzymaj sie...zeby jak najszybciej przeszedl...

Cytat:
Zdjęcia i filmiki sweeeet Widzę Karenina, że Andre już na nowej macie się wyżywa

Oj wyzywa sie wyzywa....jak sie przewraca to potrafi od jednego konca maty do drugiego sie doturlac...a mata ma 150 cm dlugosci...

Oby maluszek szybko zdrowial

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Teraz chwilowo dziecko Anioł...
Oby jak najdluzej...

Cytat:
jaki boski
ale wygimnastykowany

Gratuluje ladnej wagi

U nas tez kolejne szczepienie dopiero na jesien

Cytat:
A WYNIKI REWELACYJNE

MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO
Super, ze wyniki ok

Cytat:
Napisane przez karolina84 Pokaż wiadomość
Wow jakie wygibasy Andre jest niesamowicie sprawny Z ciekawości zapytam - Kareninko ile waży Andre? Mój waży 8kg i chyba mu ciężko się tak przekręcać.

Nie wiem dokladnie ile maly wazy, ale ostatnio jak go wazylismy to bylo cos kolo 7700 a to bylo jakis czas temu wiec mysle, ze kolo 8 kg bedzie....zreszta moj kregoslup biedny to potwierdza...

Moje dziecko wlasnie uskutecznia swoja ostatnio ulubiona zlota mysl "Stekam wiec jestem"...

Stary 2010-03-30, 17:00   #854
konspiracja
Zakorzenienie

Helloł
Ja dziś zalatana, bylam w pracy i kilka spraw załatwilam.
A teraz Tż wrocił i porwal małego na drugi dzisiaj wiosenny spacer, a ja szybko poczytam co u Was.

Tarasiu, czy Ty ćwiczysz z płytką Fit- Mama? Ja dopiero dzisiaj odkrylam jakie tak sa fajne cwiczenia do robienia z dzieckiem. Staś piszczał z zachwytu

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:10   #855
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Witam

widzę ze nowe ząbki są na wątku - gratulacje

co ja siądę do czytania to mały sie wydziera i juz nici z przelecenia wątku a co mowic o napisaniu czegos
za tydzień wracam juz do pracy

Cytat:
A WYNIKI REWELACYJNE

MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO
tez sie cieszę
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:20   #856
elalank
Zadomowienie

a dajecie swoim dzieciom wapno?? mi dzis lekarka kazała kipić i podawać 2x w tygodniu.

Cytat:
Co do szczepienia to normalne, zapewne szczepiłaś 6w1. My też szczepienie mamy dopiero po 13miesiącu ale jeszcze w międzyczasie trzaśniemy pneumokoki.
aaa, no t dobrze, bo myślałam, że mnie pielęgniarka ściemniała
tak 6w 1 szczepiłam.

Cytat:
A WYNIKI REWELACYJNE

MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO
to super! i oby plecy szybko przestały boleć!!!

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
buuu, ja za miesiąc po długim weekendzie majowym akurat jak juz piękna wiosna bedzie

Stary 2010-03-30, 17:25   #857
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Mam podobnie...
Musisz isc do gina, zeby wypisal ci tabletki na zakonczenie laktacji
A Ty juz konczysz karmienie?
no a pediatra nie moze przepisać tych tabletek?

Cytat:
Mi synek odrzucił pierś jak nie karmiłam tydzień (byłam w szpitalu), nie chciał też pić mojego odciągniętego mleka jak je podgrzałam (nie wiem czemu, ale mu nie smakowało). A jak był głodny to nie dałam rady szybko ściągać więc postanowiłam rzucić w cholerę ściąganie. Ja nie brałam żadnych tabletek bo z reguły lekarz przepisuje bromergon lub coś podobnego, lek ten ma mase skutków ubocznych. Ja jak czułam że piersi mi twardnieją to odciągałam troszkę by pierś nie była twarda i z dnia na dzień musiałam odciągać coraz mniej, coraz mniej aż nie odciągałam wcale. Czasem trochę mleczka samo wyleciało więc musiałam chodzić jeszcze w wkładkach laktacyjnych. Tyle że ja nigdy nie miałam żadnego zatoru więc się nie bałam tak robić.
wydaje się to lepsze niż tabletki...

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
Mam pytanie - czy i jak myjecie nowe zabawki, takie których prać nie można, przed daniem dziecku? Bart zaczyna wszystko ciągnąć i pchać do buźki i nie mam pomysłu jak zrobić, żeby to było w pełni bezpieczne.

Miłego dnia!
Ja jeszcze myję, choc i tak nie sa tak dokładnie wyprane.

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

ale tu pustki nie mam co nadrabiac wiec zagladne do klubu a pozniej moze wlozy wymyje i na jakis spacerek sie wybiorem.. a tak mi se nie chce..;p
Ni e chce Ci sie iśc na spacerek? przecież to najlepsze co może być w ciągu całego dnia. Ja czekam na te chwile z niecierpliwością.

Cytat:
ja zaczęłam podawać już marchewkę, a wczoraj był debiut marchewka+ziemniak
jabłka jaoś Olce nie wchodzą
i sama się pytałam pani dr o rozszerzanie i powiedziała że jak już ma skończone 4 miesiące to mogę podawać!
Daję herbatkę rumiankową (średnio wypija 100-200 na dzień), a dziś kupiłam soczek jabłkowy
a kiedy dajesz tą herbatkę? napisz koniecznie jaki macie schemat jedzenia teraz. No i czy ten gluten dajesz?

Cytat:
MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO
Super!
Gdzie Brombi i Gucia?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:48   #858
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Witam

widzę ze nowe ząbki są na wątku - gratulacje

co ja siądę do czytania to mały sie wydziera i juz nici z przelecenia wątku a co mowic o napisaniu czegos

tez sie cieszę

dzięki dziewczyny
ja też strasznie się cieszę bo kupki się napewno polepszą po odstawieniu tego żelaza
a Wam też życzę aby dzieciaczki szybko zdrowiały

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:

Dobrze że już lepiej, może to jakiś chwilowy nerwoból - oby !!

A jakie wyniki miała Agusia że brała żelazo? a jakie ma teraz?
ojejku a wiesz że ja nie umię tego wyczytać
doktorka mi dziś powiedziała że wyniki są super i to jakoś coś mnożyła czy coś i wychodził jej procent ostatnio wyszło coś mówiła jakies 50% niecałe a dziś 75 % czyli rewelka ale na prawde nie wiem co i jak obliczała

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:44
Stary 2010-03-30, 18:03   #859
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
a dajecie swoim dzieciom wapno?? mi dzis lekarka kazała kipić i podawać 2x w tygodniu.
Nie....

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
A Ty juz konczysz karmienie?
no a pediatra nie moze przepisać tych tabletek?

U mnie jest tak, ze maly nie chce pic z piersi juz od dluzszego czasu wiec odciagalam to mleko...az dorobilam sie zapalenia piersi z dwoma dniami goraczki 39 stopni...
Teraz tez André nie chce pic a laktator nie odciaga do konca mleka i robia mi sie caly czas zatory.
Mam dosyc tych bolacych piersi...

Moje dziecko juz spi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 18:20   #860
elalank
Zadomowienie

Cytat:
a kiedy dajesz tą herbatkę? napisz koniecznie jaki macie schemat jedzenia teraz. No i czy ten gluten dajesz?
herbatkę daję tak między karmieniami, Z reguły jest tak, że Olka zaczyna marudzić jak jej sie chce pić.

No właśnie kurcze wiedziałam, ze o coś jeszcze miałam się dziś zapytać pani dr!! jeszcze nie daję glutenu i zielona jestem w tym temacie!!

Cytat:

Moje dziecko juz spi...
nie masz za dobrze?

Stary 2010-03-30, 18:35   #861
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
nie masz za dobrze?
André zawsze tak chodzi spac...

Stary 2010-03-30, 19:39   #862
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
André zawsze tak chodzi spac...
moja Agusia też już śpi ale dziś jakoś z małą orkiestra szła spać czyli z lekkim marudzeniem i popłakiwaniem , jak nigdy tak nie robiła tak dziś jakaś marudna przed spaniem

wolałabym aby jeszcze posiedziała do 21 ale już trudno jak śpi to niech śpi
a juttro jade zafudnować se jakąś kurteczke a małej sukienusie albo jakiś komplecik fajny

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

mamuśki a jak wy liczycie daty następnych miesięcy bo moja niunia jutro według miesięcy ma 3miesiące bo 31.12 sie urodziła a według tych suwaczkow to 2miesiące i 28dni i nie wiem wkoncu czego sie trzymać ?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

hej maminki strasznie mi sie podoba taka kurteczka ale ostatnio mierzyłam podobną i ten cholerny brzuch zawadza i tak fajnie ta kurtka na mnie nie wygląda
a ta tez jest właśnie jak dla mnie superaśna,
siorka to by fajnie w niej wyglądała bo ona to taka chudzina jak ja kiedyś
http://moda.allegro.pl/item980170028...fcam_m_38.html
Stary 2010-03-30, 20:19   #863
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Kochane

Wkoncu jestem z Wami

Kupiliśmy z Tż laptopa ,wkoncu mam neta ,no i Was

Ponadrabiam co nieco bo tego wszysttkiego nigdy nie nadrobie ,zobacze wasze dzieciaczki bo wogóle ich nie widziałam (wszystkich)

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2010-03-30 o 20:21
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:25   #864
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Witam!!!

Ojej współczuję i zdrówka życzę

Cytat:

A WYNIKI REWELACYJNE

MOŻEMY ODSTAWIĆ ŻELAZO
Gratuluję super wyników Możesz napisać jaki macie wynik hemoglobiny

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:48   #865
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Ojej współczuję i zdrówka życzę

Gratuluję super wyników Możesz napisać jaki macie wynik hemoglobiny
wiecie co ja wam spróbuje zrobić zdjęcie tych wyników bo ja niewiem jak sie to czyta a jak juz wczesniej mówilam to ona coś mnożyła albo dodawała no nie wiem i podawała procent który wyszedł dziś 75%

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

kurcze aparat mam rozladowany a telefonem niewidać

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ale numer chciałam wam zrobić zdjęcie tych złych wyników krwi
bo teraz spomnialo mi się że zostawiłam dzisiejsze w aucie ale jutro postaram się wam to podać

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

jesli hemoglobina to skrót HGB to w starym wyniku złym jest tak

HGB 10,8 L g/dl

a w drugiej rubryce jest tak

HGB 11.0 16,5 g/dl
czy wypisać wam całe?

a nowy dobry wynik moge podać jutro bo zostawiłam w aucie

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-03-30 o 20:49
Stary 2010-03-30, 20:56   #866
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Kochane

Wkoncu jestem z Wami

Kupiliśmy z Tż laptopa ,wkoncu mam neta ,no i Was

Ponadrabiam co nieco bo tego wszysttkiego nigdy nie nadrobie ,zobacze wasze dzieciaczki bo wogóle ich nie widziałam (wszystkich)

Witaj kochana jak fajnie ze jestes znow z nami pisz co tam u ciebie, jak małai oczywiscie wkej foteczke bo juz dawno my jej nie widzialy

Mamusie jaka stosujecie masc na dziasełka przy zabkowaniu bo musze Kamilce jakas kupic ale nie wiem jaka

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 21:11   #867
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

sliczny bobas ijaki sprawny moj tez co chwile sie tak przewraca ale mostka jeszcze nie umie.. ;p za to umie bardzo dobrze szczypac mnie po twarzy

Cytat:
moj filip wazy wedlug wczorajszego wazenia 8700 i tez sie ladnie przewraca

Cytat:

Ni e chce Ci sie iśc na spacerek? przecież to najlepsze co może być w ciągu całego dnia. Ja czekam na te chwile z niecierpliwością.
na spacerek chce mi sie isc ale jak sobie pomysle ze musze wymyc wlosy raz dwa poki sie mlody nie obudzi.. potem je wysuszyc wyprostowac zrobic make up ubrac sie wyniesc wozek ubrac mlodego wyniesc jego to normalnie nic mi sie nie chce

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

Mamusie jaka stosujecie masc na dziasełka przy zabkowaniu bo musze Kamilce jakas kupic ale nie wiem jaka
mhm bobodent chyba

Moje male zasnelo wreszcie.. normalnie ostatnio jest okropny.. krzyczy steka czego tak nie znosze.. i moze tak caly dzien.. eh zaczelo sie wymuszanie.. jak siedzi to jest spokoj a jak lezy w bujaczku to probuje usiasc i steka steka steka i steka.. ah mam dosc tzcie wracaaaj

Fifi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 21:13   #868
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

my stosujemy DENTINOX
Stary 2010-03-30, 21:51   #869
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamuśki
mamy jakiś kryzys laktacyjny, małą chce dwa cyce za jednym posiedzeniem, wścieka się strasznie jak natychmiast nie dostanie...
Najgorzej jest o 15, już dwa razy wracaliśmy na syrenie, raz ją niosłam pod pachą kawał drogi...

Cytat:
Napisane przez karenina19;18233664[SIZE=2
Cudnie się przekręca
A ja właśnie zajrzałam do wątku, żeby zapytać o tą pszczółkę z filmu...
Nie pamiętałam, która z Was ją miała... Z jakiej ona jest firmy? Gdzie taką można kupić, ja bardzo, bardzo chcę... Ta duża mata też wypasiona, nigdy takiej nie widziałam...

Cytat:
ja nie piorę, ale możesz np. przetrzeć mokrą szmatką,
Wychodzę z założenia, że i taknie dopilnuję i będzie jadła np z ziemi albo zabawkę, którą wcześniej miało w buzi inne dziecko (w żłobku)
Jak razy wyprałam super pozytywkę pluszową, to przestała być pozytywką i chyba w niej coś zardzewiało...

Edit: Właśnie matę znalazłam na allegro... Choć nie wiem czy mój mąż się zgodzi, bo u nas pies by na nią właził... Ale nie bardzo mamy gdzie ćwiczyć przewracanie na brzuszek i plecki...

Edytowane przez KarmazynowyKamyk
Czas edycji: 2010-03-30 o 21:59
KarmazynowyKamyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 22:27   #870
gucia6
Zakorzenienie

Karenina, Andre jest boski
A mój leniuszek ani myśli się obracać. Zaczyna siadać, ale jak z nią ćwiczę obracanie na boczki, to zaczyna się złościć. Jak do czasu kontroli nie zacznie się obracać, to będę musiała zapytać, czy nie powinnam jej wziąć do jakiegoś specjalisty

A tak w ogóle to powinnam zdać pewien raport. Sandra zasypia bez smoczka Wystarczy, że jak jest zmęczona ją trochę uspokoję, ponoszę chwilę na rękach i taką zrelaksowaną odkładam do łóżeczka, to czasami zasypia od razu, a czasami pogada jeszcze i potem zasypia. I oczywiście nie wybudza jej już wypadanie smoczka, a i drzemki w ciągu dnia są dłuższe. Tak więc wielki cel osiągnięty

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości