|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
____________________ kochanie, chcę być twoim pytaniem i odpowiedzią życia.
razem z miłością w pakiecie jestem ja. zapakować ? moje oczy o kolorze kwiatu pustyni, należą do ciebie. |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam.
Myśli szalały w mojej czaszce jak stado rozwścieczonych pszczół. Chyba ukąsiły wtedy i wciąż kąsają. To muszą być szerszenie, nie pszczoły. Pszczoły umierają po ukąszeniu. A te myśli nie przestają kąsać. Mam nadzieję, że przeczytałeś kilka dobrych książek, całowałeś kogoś, kto uważa Cię za najlepszego faceta pod słońcem. Nie masz duszy, bo nią jesteś. Ty masz ciało.
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - okradaj do woli ;* Talenciaro
RozowaSkeyterka-ja w takim gronie ? Szoook . Dziękuję < 3 . _______ ` Uczucie ulotne jak bąbelki w gazowanej wodzie . ` Biegła przed siebie nie zważając na zdziwione twarze przechodniów . Z odwagą zdzierała obcasy na nierównym chodniku. Wszystko po to , żeby natychmiast go zobaczyć . Pomimo wszystko . ` Patrząc na jego zdjęcie topiła smutki w gorzkiej czekoladzie . ` Pod kartką zapisaną wulgaryzmami na jego temat kryło się czerwone serce. ` A Ty nie zachwycaj się barwą serc malowanych moją krwią . ` I to przeklęte przeczucie, że jednak mogło być inaczej ...
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
cieszymnieto https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1605 mnie tez cieszy mój opis
powodzenia dalej ![]() Pozwól mi uwierzyć,bo wiara to jedyne co mi zostało. Pozwól mi uwierzyć w życie,w ciebie w nas.Pozwól mi uwierzyć w niebo. Tylko to mi zostało... Zazdrość jest zielonookim potworem.Lepiej nie zadzieraj z potworami. kruche życie..ulotny czas... i co ze mnie zostanie??garść piachu??? kilka pamiątek....nic...nikt nie będzie pamiętał...nie powiedzą ONA była kimś...ONA była warta...z czasem nawet zapomną moje imię...może ktość odwiedzając cmenatrz zatrzyma się na chwile...tylko tyle....bo jestem tylko człowiekiem -skąd wiesz,że to miłość? -bo za każdym razem gdy wraca do domu płaczę a on mówi że jestem głuptaskiem i ociera moje łezki ![]() i proszę bądź jak moja ulubiona sukienka...bądź tylko mój,nie do wyporzyczenia.... ![]() nie zwlekaj,życie jest zbyt krótkie..
|
#845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem, jestem. cały czas. ale tyle tu kłótni, że aż się pisać nie chce ; ).. ii nie kop mnie.. postaram się tu częściej zaglądać. ![]() ** dzisiaj miłość wyznaje się w emotach. czułam jego zapach tak intensywnie jakby stał przy mnie. ukraść mu choćby jedno krótkie spojrzenie. wtedy nie miałam pojęcia, że to dopiero prolog tej znajomości.. mogłabym napisać milion wersów o tym jak cierpię, potem wykrzyczeć to każdemu z was w twarz. klnąc jeszcze głośniej i jeszcze częściej, albo odejść, nie mówiąc nic więcej.. muszę przestać udawać, że jakoś sobie radzę.. już nigdy więcej nie zasypiać.. najpierw uwierzyć w znaki i zyskać nadzieję, a potem stracić wiarę w ich znaczenie. to nie tak, że kręcę sobie w głowie chore filmy, po prostu myślę, czemu co chwilę jesteś kimś innym! próbować zakryć ból, wyjmując z kieszeni kilka uśmiechów, które kiedyś próbowałeś już rozkleić! znalazłam kartkę MIŁOŚĆ obok kartki GÓWNO. skupiasz się na ludziach, co i tak Cię oleją, to nie jest mądry wybór, ale masz prawo do niego. zapomni o mnie każdy, kto mówi: będę pamiętał!
|
|
|
#846 | |
|
Przyczajenie
|
"
Cytat:
Booskie.! Kradnę i nie oddam .! Jesteś wielka.! ;* ______________ współczesne wyrażanie uczuć . czasami naprawdę mnie dobija . bo jak można się cieszyć wirtualnym buziakiem ? ![]() opcje -> nazwa -> edyytuj..
i ci powiem, że zwała niesamowita, kiedy zamiast ' M i s i a c z k a < 3 ' wypisuje do mnie ' n i e z d e c y d o w a n y . c h.u j ' . |
|
|
|
|
#847 | |
|
Raczkowanie
|
Ja wśród takich talentów
? Dziękuję Cytat:
______________________ Zakładam, że moje serce ma strasznie niskie IQ, skoro na miłość swojego życia wybrało właśnie Ciebie. Przepraszam, kompletny bark weny
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
Kofeina w RedBullach & RobCoChcesz & czekoladowe szczescie - okradzione myszki.
Zbliż się! Koniuszkiem języka przejedź po krawędziach mojego uszka, po czym jak najciszej uświadom mnie, że jak nigdy w życiu, tak teraz Ci zależy.
Widzę w nas potencjał na parę. Najmniejszym gestem otul mnie. Ja mając Ciebie była bym najszczęśliwsza, za to Ty mając mnie na pewno nauczyłbyś się na nowo smakować szczęście. *
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Tyle zatrzymanych chwil. Nie dokończonych zdań. Nie wypowiedzianych słów. |
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
this country's like a psychodelic trip .
/ten kraj jest jak psychodeliczny lot/ it's been seven hours and fifteen days since u took your love away . /to już siedem godzin i piętnaście dni odkąd odebrałeś mi swoją miłość/ nothin` can take away these sorrow . /nic nie może odegnać tego smutku/ all the flowers that mama planted in the back yard, all died when u went away . /wszystkie kwiaty, które posadziła mama w ogródku, wszystkie umarły, kiedy odszedłeś/ Kiedy coś zjem, to zaraz tracę apetyt. Poza tym codziennie wieczorem tracę przytomność i odzyskuję ją dopiero rano . to niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ku*wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-04-11 o 22:44 |
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
minimum4znaki -
![]() TwojaKokaina - bardzo mi miło ciutblizej, _mandarynka, OddychamRapem - okradłam ![]() _________________________
Nie chcę rozmowy. Wystarczyłoby mi gdybym mogła stanąć przed Tobą i popatrzeć Ci w oczy. Tyle. Mówili "szczęśliwa", ale tak naprawdę nie była, Jej serce było zranione. Uwilebiam Cię jak za dużo wypijesz, wtedy mogę się do Ciebie dostawiać bez opanowania, nic mnie nie powstrzymuje, bo wiem, że tego mocno chcesz, ale wiem, że nie mogę mieć Ciebie na niby, bo miałabym tylko Twoje ciało, nie serce, które jest mi niezbędne.
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Landrynkowy smak Twych ust... ![]() ************************* *********** - Czuję zapach... - Wiosny? - Nie... Miłości ![]() ************************* ************ "Moje życie jest idealne. Są tylko ludzie, którzy do niego nie pasują..." ************************* ************ Jakoś ostatnio szczęście nie lubi mojego towarzystwa ************************* ************
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
czy wytrzymasz ze mną do końca życia?
powiedz do widzenia sercu które łamiesz późne świty i wczesne zachody,uwielbiałam te widoki
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-04-12 o 12:58 |
|
|
|
#854 |
|
BAN stały
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
uuuu...troszkę miałam nadrabiania, ale jestem
![]() NiewinnaDiablica, m4z- dziekuje kochane ![]() TiS, Tryska, caroline060, blondii69, nydee, Mrs Unfabulous, _mandarynka, grise, Misjaaaa, marikab, _FallenAngel_- upolowane ![]() „Po schodach pniemy się skrzypiących
i z roku na rok bardziej krętych może i cel by jakiś widniał na końcu gdyby nie zakręty” Jesteśmy sobie nie-przeznaczeni To, czego pragnę, jest w zasięgu ręki To, czego nie mam, nie istnieje Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-04-12 o 10:07 |
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie spojrze to widze wszystko czym sie brzydze. sam dawaj przykład, by od innych wymagać. brak ciebie. gdybym przyznała, że nie umiem sie do tego przyzwyczaić.. co wtedy? xxxLOLKAxxx -od zawsze, na zawsze
<3.czekoladowe szczescie-
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
nienawidzę, gdy herbata tak okropnie smakuje samotnością.
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Te moje perełki - wy wiecie
_________________________ ___________ ` Bo gdyby hip hop nie był modny nikt nie miał by szerokich spodni ` / Peja "Geneza" / ` Ludzi się nie rani , rani się drani ` \ Peja "Interesy" / ` Przyjaźni nie zmieniam , na pieniądze nie zamieniam ` / Peja " Kolejny stracony dzień" / .
a teraz patrz, bo właśnie biorę się w garść. Edytowane przez RozowaSkeyterka Czas edycji: 2010-04-12 o 11:18 |
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
unpredictablegirl, rasta lady
dziękuję kochane 'So be a good girl just for the night.' Bądź dobrą dziewczynką tylko na tę noc. 'there's still a little bit of your taste in my mouth.' Wciąż jeszcze odrobina Twojego smaku na moich ustach. 'there's still a little bit of you laced with my doubt.' wciąż jeszcze odrobina Ciebie przetkana z moimi wątpliwościami.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#859 |
|
Przyczajenie
|
Swego serca słuchasz, siebie nie oszukasz
Nie wszystko się wybacza, nie pytaj dlaczego Honor, miłość, szacunek to potęga Słuchaj o czym mówię, czytaj prawdę z moich oczu Mamy siebie, nasze podwórka i tłuste skręty Wolę być znienawidzona niż kochana za kłamstwa Czemu jestem taka zła, to życie, jego wpływ Ulica life street rozumiem wiesz To nie moja wina, że ulice pełne są śmieci Damskie fryzury, ćpuny, bananowe dzieci Dziś wiem kto jest przy mnie w melanżu i w walce Spójrz prawdzie w oczy, nie masz nic do powiedzenia Człowiek o dziwnych lecz własnych poglądach Tak powiem o sobie choć może nie wyglądam Ktoś związał mi ręce i czas najlepszego życia skrada Tak zwany czas młodości, pełen radości Dając zaufanie sama nie ufam Daję radę, a sama innych rad nie słucham Kochaj czynem, a nie w zdaniach Daj się poznać, a ja będę cię osłaniać skacząc w ogień Raz się przejadę - nie zaufam więcej tobie nie pewna jutra, wiem, że liczy się nadzieja Nadzieja w sercu, musi się udać Minuty, godziny i dni są ulotne nie odmówisz ziomom? też należysz do tych złych Więc posyp, puder w nosy pizgaj wódę, nie mów dosyć Życia się uczę Nie chcesz wiedzieć czemu i tak tego nie zrozumiesz Boję się ciebie, a jednak cię pragnę Chcę od ciebie uciec choć idę za tobą Nie wiem gdzie jest sens, nie myślę realnie Tam gdzie zaczyna się noc, a kończy dzień Mimo iż jesteś wszystkim, nie chcę cię krzywdzić więcej Każdy twój gest, każdy twój ruch, najmniejsze drgnięcie Mam teraz przed oczami, jakby to było w tym momencie Problem nie chcę być i nie mogę wannie zamiast wody czekoladowa polewa Chcące spędzić z tobą chociaż chwilę, nawet w kinie Nieomylnie każdy dzień słońcem świeci Niejeden w nią wierzył i się załamał, bo przeżył dramat Lepiej nie bądź uparty, odpuść, bo nic nie zmienisz pamiętaj, że nie tylko tęcza się kolorami mieni Życie nie jest czarno-białe, ma też kolorów paletę Chciałoby się zamknąć oczy i odlecieć stąd jak motyl uśmiech bliskiej osoby dobry na wszystko Rozpala jak ognisko, czujesz wtedy szczęścia bliskość skarbie uśmiechnij się do mnie Witam i o drogę nie pytam, bo doskonale wiem Co, jak i gdzie, wiem czemu tak, czemu nie przecież noc jest piękna - bezsprzecznie księżyc oświetla dachy kamienic A miasto neonami reklam się mieni więc zamiast w domu spać lub umierać z nudów weŹ sprawdŹ, może ta noc będzie pełna cudów Słychać diabła śmiech, on nigdy nie zasypia Pa, idę się przejść w pełni blasku księżyca Noc jak kawa sypana, co pobudza z rana I nie dowiesz się z radia, telewizji, gazet Kim naprawdę jestem i o czym naprawdę marzę Kocham świat z jego wszystkimi kłamstwami. Czy kiedykolwiek miałeś marzenia? Powiedz gdzie masz piękniejszy świat Ja potrafię być z toba tam Dobrze wiesz, że to był twój błąd Znikłaś gdzieś a tak dobrze szło Była sama wśród tych miejsc, gdzie przeżyli raj.. Ona była inna, klejnot w szarym tle Tatuowana róża, przypominała ją schowaj się w mych ramionach Zamknij oczy i przytul się Ona i on Dwoje ludzi i noc Niby nic Może o nas to jest Może skończy się źle Może będzie trwać Gdybyś tylko żył dla mnie Tak jak ja żyję dla ciebie Bo wszystko, czego kiedykolwiek chciałam To ty żyję i oddycham dla ciebie Czuję Twoje emocje Kiedy patrzę w Twoje oczy Poczujesz moje emocje Jeśli spojrzysz w moje oczy Chłopcze, czy nie wiesz, że nie możesz uciec ode mnie? Pamięć ogranicza moją głowę Wiem że wytrzymam tylko wspieraj mnie Złamana róża i roześmiane oczy Czy tego nie widzisz masz to co najlepsze we mnie Dałeś mi odwagę być wszystkim, czym być mogę. Czy nie wiesz, że byłeś moim życiem? Może dojrzałam Troszeczkę za szybko Ja żyję Nietrzeźwo Jest mi wstyd Że tak zachwycam Każdy dzień mojego życia jest wypełniony radością
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie mam Cię dość.
Znowu dotykamy nieba i nic więcej nam nie trzeba. Mogę być ćpunką, jeżeli Ty będziesz narkotykiem. Tylko jak Cię odnajdę w takim kosmosie okiem? a teraz pokaż mi, pokaż mi niebo. |
|
|
|
#861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana On jest boski ! _________________________ __ I znowu idę przed siebie, wraz z tym tłumem, który nie ukoi mój ból.
I nagle okazuję się, że to się już skończyło Nasze marzenia runęły jak zamek z piasku, nasze wspomnienia poszły w niepamięć. Wolę zniszczyć siebie samodzielnie, niż pozwolić na to komuś innemu.
|
|
|
#862 | ||
|
Zadomowienie
|
mam nowego adoratora ; * Cytat:
Cytat:
rzuciłam się sobie w oczy w Waszych listach! ja naprawdę tam widnieję! podkradam ; p _________________ Na bezchmurnym nieboskłonie pragną spocząć drżące dłonie.
Pod kopułą namiętności drzemią słodkie zawiłości. Potajemnie nić stworzona, moja dusza w mgły ramionach. Głaszcz, utulaj, pieść, rozpalaj.. Maluj słowem tak jak malarz. Noc rozjaśniaj ciepłym blaskiem i ukołysz.. wtedy zasnę..
|
|
|
#863 |
|
Przyczajenie
|
Kochaj mnie i dotykaj
Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców ![]() Wszędzie Go szukam, dla Niego chce żyć. Bez Ciebie nie mam gdzie podążać w moim śnie.
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję wszystkim tym, które pamiętały
____________________ ja wymyślę Ci słowa, których sens pojmiesz tylko Ty.
zapomniałeś o tym, że dziewczynie należy się wierność.
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzieli razem na mokrej trawie, wypatrując gwiazd na pochmurnym niebie.
Wszystkie szare dni zmieniasz właśnie Ty. Jesteś moją kroplą deszczu. Wiesz, śniłeś mi się dziś. Twoje objęcie pełne bezpieczeństwa. |
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że nie ma nic złego w tym, że chce się mieć kogoś na wyłączność. To nawet ma swój sens. Ta osoba jest bezapelacyjnie twoja i nic, ani nikt nie zburzy twojego szczęścia. Żadna długonoga blondynka z wielkim biustem i rozchylonymi udami nie zabierze go, żaden czarujący brunet nie zakręci jej w głowie. Już zawsze będzie rano z tobą pić kawę, a wieczorem kłaść się spać w rozciągniętej piżamie. A ty nie będziesz musiała się ciągle starać, bo wiesz, że on nie odejdzie. Zawsze będzie przy tobie. I będzie cię kochał, mówił wierszem, rzucał wyimaginowane róże pod nogi i nosił na rękach. - Już do końca życia chcesz mieć przy sobie zramolałego dziada, który będzie z tobą tylko z przymusu? - Jeśli ten dziad będzie Tobą, to czemu nie?
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
'przyznaje, zazdroszcze jej.
'kłamstwa rządszą Twoim światem. 'pachniesz moją przyszłością. 'za dużo sobie wyobrażasz... 'teraz wszystko będzie po mojej myśli. 'nadal kocham. 'mimo niepowodzeń, szła dalej do przodu. 'Patrząc na nich zrozumiała, że z nią będzie szczęśliwy... 'uważaj na słowa, bo może być za późno by przeprosić.. 'Wisi nademną wielka ,czarna chmura. 'miłość jest rozwiązaniem.
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
RozowaSkeyterka, martiska -
*-------------- ' -jesteś piękna. -a ty jesteś pijany. -ja już dawno nie jestem pijany. a ty nadal jesteś piękna. ' ' czy to nie ironia? spośród milionów facetów na świecie, spotkałam właśnie ciebie. właśnie w tobie się zakochałam. właśnie ty postanowiłeś mnie zranić. ' jedyny plus to to, że nie można się spóźnić, gdy nikt nie czeka. ' I jak debil całymi nocami wpatruję się w telefon, jakbyś mógł zadzwonić do mnie o drugiej lub trzeciej w nocy, nie mając nawet mojego numeru ... ' Nie potrzebne mi już to wymuszone ‘kocham’… 'Chciałam od ciebie tak mało, tak żałośnie mało, że aż się teraz tego wstydzę. ' 'Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie. ' Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-04-12 o 13:42 |
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Choć, przytulę Cię !
![]() Na poduszce zapach twój... Nim otulam się do snu ![]() Nie wszystko już za nami... I czekam tu, wciąż kocham Cię, choć idziesz inną drogą...
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
*Jak mała dziewczynka, zazdrosna o zabawkę koleżanki, choć nie może jej mieć..
*Przekroczone granice możliwości.. *Banalne marzenia, banalna rzeczywistość, banalni MY.. *Świat przepełnione ograniczeniami i murami na drodze. *Przerażająca cisza serca. *Prędzej nastanie koniec świata niż od Ciebie usłyszę "Kocham"
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

. Dziękuję
powodzenia dalej 
i ♥ u 
? Dziękuję 

dziękuję kochane