|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
sory za komentarze ale mnie osobiście rozśmieszyło to że niby ma byc wielkie halo bo ty strzelasz focha.
#842 |
Rozeznanie
|
mordki
![]() ogarnij się. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Inf mi też właśnie jest zimno ...
#843 |
Wtajemniczenie
|
Inf zdrowiej
![]() Blanka to widzę że z S. robi się coraz milej ![]()
#844 |
Zakorzenienie
|
Blanka ja w szkole zmarzłam. oni wgl coś odpieprzają.
jak było zimno to nie palili. na dworze +20 a oni pala. ![]() Uni. ![]()
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2010-05-05 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zadomowienie
|
hej ;*
nadrobiłam jakieś 15 stron i nie miałam za bardzo czasu żeby zapisywać co komu odpisać więc odpiszę tak trochę ogólnie. wybaczcie ![]() Cali trzyma kciuki żeby tym razem się udało ![]() O aparacie na zęby : to wale nie boli ;P mnie po złożeniu bolało 3 dni ;] a drutów nie miałam zmienianych tylko czasami mi naciągała je czy coś takiego i wtedy mnie bolało przez 1 dzień ![]() ![]() Świr KAŻDA z nas była kiedyś nowa, KAŻDA nie ogarniała kto jak ma na imię, kto z kim jest ale do tego idzie się przyzwyczaić.. ja na początku zapisywałam sobie na kartce nicki, imiona i nazwę photobloga żebym wiedziała kto jest kto ![]() Inf nie warto się kłócić, potem nas zbanują i będziemy miały.. ![]() I PRZEPRASZAM ŻE RESZCIE NIE ODPISUJĘ ALE PEWNIE BYM COŚ POPRZEKRĘCAŁA ![]() ![]() Bound, Klau, Wob, Mari, Martyś, Kara, Morf, Uni, Blanka, Just ;* i reszta jeśli kogoś pominęłam ;* ![]()
Edytowane przez Claaudiaa Czas edycji: 2010-05-05 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Rozeznanie
|
Uni no to tak ogólnie gadaliśmy
![]() ![]() Inf no zawsze tak jest pala wtedy kiedy nie powinni ![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
Inf - Niestety takich lekarzy, dentystów, ortodontek jest mega dużo.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
Claudia cześc
![]() idę bo po lekcje jeszcze muszę iśc. pa ![]()
#849 |
Zakorzenienie
|
Clau - Nie wymienia Ci drutów? Ciekawe ;d
Pa Uni. Mi kolega skserował lekcje i przesłał na gg. ;D A co do tego palenia w szkole, u nas mieli umowę podpisaną do 30 kwietnia. A teraz zamarzamy. ;P Edytowane przez nierealnaaa Czas edycji: 2010-05-05 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Rozeznanie
|
idę też baj
![]()
#851 |
Zadomowienie
|
Uni, Blanka paa ;*
Kara no właśnie nie ;P dlatego zdziwiłam się jak o tym napisałaś ![]() miałam aparat przez rok i 3 miesiące i ani razu nie miałam zmienianych drutów ![]()
#852 | ||
Rozeznanie
|
a żyje jakos, smażę go teraz
![]() ![]() ![]() Cytat:
Spójrz, kiedy założyłam konto. W sierpniu 2008 roku. Zobacz, jak niewiele mam postów. Wiesz dlaczego? Na wizażu istnieje jeszcze jeden wątek '94, na którym kiedyś CHCIAŁAM się udzielać. Tylko widzisz, cholernie nie umiałam się wpasować tam. Nie obrażałam jednak nikogo, wzięłam, spakowałam się i na ponad rok zniknęłam z wizażu. Może powinnaś wziąć przykład, a z Magdą gadać na gg skoro takie z Was kumpelki? Tylko nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że przyjaźni z tego nie bedzie. Bo kto będzie zachwycał się Waszym światowym życiem? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Papa Blanka.
To dziwne Clau. Mi co miesiąc zmienia na mocniejszy. tzn. ostatnio jedynie nie zmieniła, ponieważ na dole mam już najmocniejszy jeszcze na góre ostatni łuk i niedługo zdejmujemy aparat! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Rozeznanie
|
Hej Clau
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Morf..my naszczescie nie mamy zadnych prasowek..
![]() Magda...wiec udzielaj sie ale tez i odp.bo to wazne dla Nas..wiemy ze Nas nadrabiasz i interesujesz sie..a nie tylko soba..a jesli nie ma Cie przez dluzszy czas to ok rozumiem zdarza sie..rob wtedy tak jak Kinga nadrob kilka wczesniejszych stron i git ![]() Pati..mi ciagle wychodzi tak miedzy 35cm a 40cm..ale nie chce mi sie wierzyc ze mam takie dlugie bo to raczej nie mozliwe..jeszcze gdybym wyprostowala to dluzsze by byly..a nie wiem czy to ty mowilas kiedys o tej maseczce WAX kupilam..i normalnie jak tak po glowie sobie ruszalam to czulam takie malenkie wloski..;D Kasia..po pierwsze nie uzywaj slowa KAZDA bo ja nei napisalam ze Twoja sytuacja to patologia i wypraszam to sobie..a jesli chodzi o Magde to juz chyba wszystko wyjasnione..blog sluzy o pisaniu tylko o sobie forum polega na odp rowniez innym! Inf..spokojnie ..nie ma sie co denerwowac ![]() Uni...jak bedziesz tak opuszczac szkole to bedzie trzeba Cie ostro sprac..! nie no przepraszam teraz propaguje sie bezstresowe wychowanie ;p Nierealna..moja orto. tez starsza jest..ale ma swoje humory i czasami mnie denerwuje...kurda chyba jej sie wkoncu spytam czy ona tak na szybko mi tak to zakalda czy co..bo ja chce miec kolorowe heh ! ;p a i ja balona umiem ![]() Claudia..widze ze kolejna "byla" aparatka ;D pioncha! ja tam mam zmieniany drut..ale wkurza mnie to ze te gumki przezroczyste zaklada tak na calosc a nie na poszczegolny zamek. tak sie powinno robic ?;p reszta <333
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2010-05-05 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Marakuia - Zapytaj jej się czy ma kolorowe gumki. Powinna mieć, moja ma całą paletę kolorów. ;D I zawsze mam dylemat który kolor wybrać, a gdy już kolor wybiorę to zastanawiam się nad sześcioma odcieniami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Morf hej ;* jak tam makaron ? :P
Kara ja też nigdy nie mogłam się zdecydować jaki kolor zakładać ![]() Mari pjona ![]() dopiero pod koniec miałam jedną na wszystkie, wgl. to kiedyś jedną gumkę zjadłam przez przypadek ![]()
Edytowane przez Claaudiaa Czas edycji: 2010-05-05 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
BAN stały
|
Pati – ja właśnie wziełam sobie też z archiwum na Onecie.
Mari - ;* A co do aparatów. To chyba jako jedna z nielicznych nie mam :P Morf – wy macie dziwne te prasówki :P My spisujemy wydarzenia z całego wygodnia. I mówimy tylko, które według nas było najważniejsze. Magda – sorry, ale nie zawaliłas tylko ten weekend bo prawie zawsze mówiłaś tylko o sobie a do nas odpowiedzi żadnych. A poza tym każda była nowa i się jakoś wkręciła. Świr – wiesz jeśli ktoś kocha to nie zrywa z powody sceny zazdrości. Jakie z tego wnioski ? Nie kochałaś go. Dało się użyć ostrzejszych słów no ale Bana nie chcę dostać. A przecież mój R. jest zazdrosny. Fakt ma swoje za uszami. Ale nie traktuje mnie źle. Jest zazdrosny. I ty jestes ostatnia osoba która mogła by udzielać mi rad. I to co ty piszesz to jest głupie. Fakt ja mam w domu swojego kompa. I mam dostęp do niego kiedy chce. Ale mam dużo nauki. Mam R. teraz obecnie mama tata i siostra SA za granica więc pilnuje młodszego brata. Muszę dopilnować żeby zjadł, żeby się dobrze ubrał, żeby niczego do szkołynie zapomniał, muszę odbrabiać z nim lekcje. I popatrz z wszystkim jestem nabierząco. Moja doba trwa chyba 48 godzin prawda? A jak nie masz tak rozbudowanego słownika że nie wiesz co powiedzieć to po prostu nie komentuj. Powiedziałam ci o patologii wprost bo taka jest prawda. Jestes zalosna i smieszna. Według tego co piszesz to mieszkasz z rodzicami w jednym pokoju w którym spia oni i ty z chłopakiem (smiech na sali) i twoi rodzice jak by się dowiedzieli co z nim wyprawaisz to nie pozwolili by ci z nim być i tudzież o wszystkim wiedza i jednoczesnie nawet się z nim pry nich nie calujesz bo mogli by cos powiedziec. O to na tyle do twojego chorego swiata. Masz racje widzę czubek swojego nosa. I wiesz nie będę się kryła jeszcze z tym, że jestem bardziej ogarnieta od ciebie. Może jestem i ślepo zakochana. Może i wykręci mi jeszcze nie jeden numer. Ale ja go kocham i miłość zwycięża wszystko. I zajdę na pewno dalej niż ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Clau - Jak to jedna gumka na wszystkie? Nie czaję. ;D
W ogóle dziewczyny, o co chodzi z tą szybką odpowiedzią na dole?;d |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#860 |
BAN stały
|
Nierealna - chodzi o to , że ona jest szybka :P
Nie no żartuje. Tzn. ona nie odtwarza się w edytorze tlyko odrazu wysyła :P |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Nierealna..nom zapytam..bo nawet nie chodzi o te kolorowe tylko nie chce miec takich przeciagnietych przez cale bo mnie denerwuja..wiadomo wiecej jedzienia zachodzi no i do tego te przezroczyste troche zolkna.. ;/
Claudia..ja kiedys kawalek gumki odgryzlam..a pierscien z tylu to mi chyba z 3 razy spadl..dwa razy z jej winy a raz z mojej..Wy tez macie takie klopoty z orto. <moja to robi to chyba tylko dla kasy> zle trafilam ale co zrobic... ![]() Cali.. ![]() Bound..mialas napisac! ![]() no i moglabym tu wymieniac dziewczyny ktore ostatnio malo pisza..np. Klau albo Wob ! ![]() tymczasem ide na majowke a pozniej a ostatnio katecheze przedmalzenska.. ![]()
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Smarkulo - Ja jestem nie kumata.
![]() Marakuia - o co chodzi przeciągane przez całe?;d Edytowane przez nierealnaaa Czas edycji: 2010-05-05 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
BAN stały
|
Mari - ja na majówke za godzinę ;P
a co wam mowia na tychnaukach przed małżeńskich ? |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Rozeznanie
|
Marakuia, po co na nauki przedmałżeńskie? xD
Gdzie Bound? ![]() lecę na angielski -.-' ale mi się nie chce... pa ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
BAN stały
|
klikni pod wypowiedzia którejś ODP. takie na pomarańczowo i piszesz tam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Pa Morf. No właśnie, i po co na nauki?;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
MaRaKuIa- ja to się uzależniłam od tego
![]() Morfina123- miło ![]() Też mam aparat ,a z tego co wiem to też jest taki na zamki czy jakoś tak i gumek tam po prostu nie ma : p |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Smarkulo ;* Już zczaiłam.;D
ooo i Magne kolejna aparatka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Któraś mnie nazwała kujonem ![]() ![]() Pisałyście o jakiś prasówkach-u mnie to chyba w szkole nie ma czegoś takiego ![]() ![]()
#870 |
Zakorzenienie
|
Inspir, jaką masz średnią? tzn. jaką około będziesz miała ;D
Boże, uzależniłam się od piosenki Muchy - Dzwonię.. ;3333333333333333 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.