|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nic innego.ZDROWIEJ ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- a wogóle to ciotka dzis do mnie przyjechala
|
|||
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do kina idziemy na "Braci" : http://www.filmweb.pl/film/Bracia-2009-459973 Domyślam się, że nie będzie śmiesznie, ale mam nadzieję, że nie wrócę do domu z depresją. A co do kota - to, żeby mnie pognębić chyba, siostra TŻta wstawiła jego zdjęcie na nk... Ja też CHCĘ!!! Cytat:
Ale się wkurzyłam. Wracałam z zajęć autobusem. Wsiadłam do niego i przysiadłam na najbliższym wolnym miejscu (chciałam przepuścić tabun ludzi pchających się za mną i wstać, stanąć przy drzwiach, bo miałam raptem 2 przystanki do przejechania). A jakaś stara baba rzuciła się na mnie z gębą, że ja to siedzę, a ona taka stara, a stoi. Wkurzyłam się, bo rozumiem, że starszym trzeba ustępować, ale żeby takie sceny robić? ![]() To tak naprawdę kwestia mojej uprzejmości, czy jej ustąpię czy nie... Nienawidzę takich starych bab w autobusach.
|
||
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po zlosci nie ustepuje no bo kurde tak jak mowisz, to moja wola czy ustapie czy nie ![]() znajoma mi kiedys opowiadala jak jechala autobusem z kolezanka ktora byla chora,- kolezanka siedziala (ledwo) a znajoma stala nad nia. nagle wlazla do autobusu jakas baba i zaczela gadac zeby jej ustapic itp a moja znajoma : "Jak miala pani sile zapier.....lac do autobusu to niech ma pani teraz sile stac!"
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie lubie czegos takiego. albo jest kilka wolnych miejsc w autobusie a jakas babka przyjdzie i stanie kolo Ciebie bo ona chce akurat siasc na twoim miejscu ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki
kupiłam Theraflu i Otrivin na katar. Cytat:
|
|
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z Was zna się na kosmetykach mineralnych? Nie mam czasu na przekopywanie całego wątku na wizażu, a właśnie kończy mi się poprzedni podkład i nie wiem, w co warto inwestować...
|
||
|
|
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nikolla87 dokładnie Cię rozumiem.. Edytowane przez izydorek Czas edycji: 2010-06-02 o 17:09 |
|
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
ku... znowu mam napad na allegro a już obiecałam sobie że się nie dam
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
no to ja lepiej bo w ciągu tygodnia zamówiłam 15 rzeczy (ciuchy i kosmetyki) a zapłaciłam dopiero za 5
. Mam nadzieję, że do piatku dam radę zapłacic wszystko. Chyba, że funduszy braknie....
|
|
|
|
#852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też ostatnio mam napad na allegro, ale to z racji takiej, że szukam dla siebie sukienki na wesele (będę świadkową) i nic, totalnie NIC nie wpada mi w oko.. nie wiem, czy mój gust już całkiem się popsuł czy co.. ![]() a tutaj co tak ucichło ? Pewnie wszystkie dziewczyny mają jakieś wypady na Boże Ciało, a ja właśnie siedzę sobie i napawam się ciszą w domu, bo mój bąbel poszedł spać
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
hej ale mnie tu nie było wiec zabieram sie za nadrabiamie
|
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
ale tego mało było co tu tak ostatnio spokojnie a umnie jak zwylke nuda nic sie nie dzieje
i Witam nowa koleżanke a byłyście w niemczech w komunikacji miejskiej tam jak nieustapisz starszej osonie to sie wszyscy tak z byka na ciebie patrza i może coś mówia ale na szczeście ja tak dobra z niemieckiego nie jestem wiec nie rozumiałąm
|
|
|
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też szukam sukienki(sukienek) bo mam aż 4 wesela.masz rację, że nic nie ma na allegro. ja w sumie mam już mniej więcej zarys jaka ma byc (krój i kolor). a jak nic nie znajdę to wybiorę się do sklepu z końcówkami kolekcji i za małe pieniądze kupię fajną kiecę
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
bylam wczoraj na imprezie...czuje sie fatalnie.... i nie przez zbyt duza ilosc alkoholu...
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
mnie znowu ząb boli
zresztą nie rozumiem jak może bolec martwy ząb ![]() kurcze jeszcze moja dentystka jest na urlopie a ja miałam się do niej zgłosic dopiero w środę ![]() no i dostałam @...... ale dzień |
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() facet, ktory mi sie podoba(ł) od dluzszego czasu chcial mnie wczoraj przeleciec na imprezie po czym kwadrans po tej "próbie" przyjechala jego laska októrej nie mialam zielonego pojecia , że w ogole jest po czym chcąc poprawic sobie humor ja prawie sie przespalam z innym kolega ![]()
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Jak u Was z pogodą? U mnie będzie raczej kiepskie Boże Ciało. Wczoraj byłam w kinie, polecam film, co prawda, trochę smutny, ale aktorzy pokazali klasę. Madziula, to widzę, że była noc pełna przeżyć? ![]() Nikolla A ja zaraz pod prysznic i niestety czeka mnie dzień intensywnej nauki. Egzamin w poniedziałek, drugi w środę, a ja na dobrą sprawę jeszcze nie zaczęłam się uczyć... |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
invissible co do pogody, u mnie na razie jest ok
zobaczymy co dalej ![]() co do wiecziru.... dociera do mnie powoli co sie stalo ...
|
|
#863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
madziula0605 czyżby coś w stylu kaca moralnego ? a u mnie z pogodą dziewczyny też nie za bardzo, coś czuję, że kolejny dzień spędzę w domu w dodatku mój TŻ idzie jutro do pracy ![]() a tak w ogóle to dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
izydorek tak jakby
ale nie żaluje nic.
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
no to najważniejsze..
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
tylko jestem teraz pozbawiona złudzeń i nadziei ....
i sama
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj w klubie
))))Cytat:
niezle niezle a ja wczoraj z tż bylam wieczorem.. a dopiero wrocilam z kosciola.... zmeczona jtm.... pffff |
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie do końca jest martwy. Albo boli Cię nie ząb tylko dziąsło bo cos Ci tam zrobiła? Magda. Nie sama, nie sama. To po pierwsze. A po drugie gwarantuję Ci, że znam dobre lekarstwo. Spałam do 14. ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Idę na rower. bbbbziuuuuum!
|
|
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
![]() Tytuł wątku naprawdę interesujący więc postanowiłam zajrzeć, a co tam! szukałam czegoś 'na każdy temat' i trafiłam na Was ![]() co do starszych Pań w autobusie miałam już pare niemiłych zderzeń z tymi stworzeniami ![]() wyrobiłam sobie opinię i zazwyczaj nie ustępuje miejsca, chyba, że jest to osoba .... no wiadomo chora czy coś ale zazwyczaj są to babki które w sklepie potrafią postać z 2 godziny zapychając kolejkę czyli w autobusie też postoją aaa no i taki mały bajer, najlepiej siadać na wyższe siedzenia tam nie każda się pcha z siatami wiem to okropne ale jak na mnie dyszy, sapie i obgaduje jako 'dzisiejszą niewychowaną młodzież' też nie jest mi przyjemnie ![]() rozpisałam się...... więc witam!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

zainteresował mnie tytuł wątku, więc zajrzałam - a że nowe osoby mile widziane, to chętnie się tutaj "przykoleguję" do was
jakiś czas buszuje już po wizażu, ale jakoś tak nie miałam natchnienia na pisanie 

), ale jak chce szybko dojść do siebie, to najczęściej właśnie go kupuję.

Wkurzyłam się, bo rozumiem, że starszym trzeba ustępować, ale żeby takie sceny robić?

przeglądam te kiecki, ale ledwo na oczy widzę..![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)