|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Przyczajenie
|
Dzisiejszy dzień to jest jakaś masakra,po prostu! Najpierw Niemcy, potem USA a teraz TO. Myślałam, że na meczu mnie krew zaleje:/
![]() Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Śmiałam się wczoraj z Francji, że tyle gwiazd a nie umieją dobrej akcji stworzyć a teraz Anglia robi to samo. Zero zgrania, kreatywnych podań, nic. Nie mam kompletnie pojęcia dlaczego Capello nie wpuścił Joe Cole'a. Po prostu kpina... Ech, żeby tylko nie było kompromitacji ze Słowenią... Idealnie podsumowała to Liquefy, zagrali totalnie, jak Liverpool w zeszłym sezonie. Jak na razie gra faworytów,to jeden wielki śmiech na sali..
#843 |
Zakorzenienie
|
Zmiany sa konieczne. Może ten dzisiejszy mecz wstrzasnie nimi na tyle ze w osatanim meczu wyjda tak pozytywnie "naładowani" ze udowodnią ze nie zapomnieli jak się gra. A co do Karola to bardzo przybiła mnei ta wiadomość. jeszcze wczoraj strona echodnia.eu podawała inf. ze operacja sie powiodła a dzis zupełnie inna wiadomość. Jakos nie mogłam się skupic na meczu gdyz dowiedziałam sie o tym w przerwie spotkania . To smutne. On był naszym liderem zespołu.
Dobranoc wszystkim. ![]()
Edytowane przez asia2285 Czas edycji: 2010-06-18 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Dupa, dupa, dupa.
Szkoda słów w ogóle. A jeszcze potwierdziło się, że Karol Bielecki skończył karierę. To okropne ![]() ![]() Co za dzień!
#845 |
Zakorzenienie
|
Beata, słyszałam dziś o Bieleckim i szczerze szkoda mi Karola. Naprawdę fantastyczny zawodnik i człowiek rzecz jasna. Bardzo optymistycznie nastawiony do życia i świata. Szkoda, wielka szkoda dla reprezentacji.
Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-06-18 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Winter is coming
|
![]() ![]() ![]() Piękny dzień dziś na mistrzostwach, zresztą dobry humor nie opuszcza mnie już od wczoraj ![]() Holandia - Japonia- no będę rozumem i sercem za Holandią, tak więc - 2:0 Ghana-Australia- myślę, że Ghana spokojnie wygra, 2 albo 3 do zera, bo patrząc na Niemców, to Australia słaba jest Kamerun-Dania-liczę na ambitną grę Danii, dali rzyci w pierwszym meczu, ale powinni to sobie z Kamerunem odbić. Niech będzie i 0:1. EDIT: też przeczytałam o Bieleckim i łzy mi w oczach stanęły, bo naoglądałam się piłki ręcznej i szkoda mi go nie tylko jako zawodnika, ale i jako człowieka, naprawdę paskudna sprawa ![]() ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2010-06-18 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Ja wyniki wytypuję sobie już jutro z rana.
Idę spać. Do jutra, fanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi żal Karola Bieleckiego, to musi być straszne, przecież piłka ręczna jakby nie patrzeć była jego życiem a tu tak się to nagle przerwało, masakra
![]() Co do meczu Anglików, cóż, jedyne co mi się podobało i co nie było meeegaa nudne to komentatorskie popisy pana Iwańskiego ![]()
![]() |
#849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Rozeznanie
|
eh panie Bielecki.. bardzo mi przykro. stracił oko? to jest straszne..
ale za całokształt jak najbardziej brawa ![]() lecę i ja, dobranoc ![]()
Hiszpania ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Torreska Czas edycji: 2010-06-18 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Konto usunięte
|
Ja tez ide spac.Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Winter is coming
|
Szampan zakupiony na opijanie porażki Niemców się skończył, więc dobranoc mówię i ja
![]() Jutro mniej emocjonujący dzień, ale jak pokazuje druga kolejka spotkań fazy grupowej-nigdy nic nie wiadomo ![]() ![]() ![]()
#853 |
Zakorzenienie
|
O ludziska wreszcie znalazłam ten wątek!
Mogę się przyłączyć? Jestem meczomaniakiem i mundialomaniakiem ![]() Zazwyczaj byłam całym sercem za Portugalią, ale od kiedy nie ma tam Nuno Gomeza to sama nie wiem (sentyment z lat młodzieńczych i bezpośredni powód zainteresowania piłką nożną - ale to inna historia ![]() Co do moich przewidywań finałowych - stawiałabym na Argentynę - gra piękne mecze, Messi jest rewelacyjny! Jeśli zaś chodzi o dzień dzisiejszy - absolutne hiciory ![]() Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2010-06-18 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Parvati, witaj
![]() Zaryzykuję i obstawię dzisiaj ![]() Holandia-Japonia, myślę, że będzie 2:1 dla pomarańczowych. Ghana-Australia, po przegranym meczu Australijczyków postawiłabym na Ghanę ale, hm. Dobra, Ghana wygra 2:0. Kamerun-Dania, myślę, że tu będą w miarę wyrównane szanse. Gdyby skromnie wygrali Duńczycy, np. 0-1 - nie miałabym nic przeciwko, więc niech zwyciężą. A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-06-19 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Konto usunięte
|
Parvati czesc
![]() Hej dziewczyny ![]() Ja mialam nie obstawiac bo poki co cos to obstawianie marnie idzie, z przyczyn wiadomych ![]() Ale ok: Holandia - Japonia - faworytem meczu jest Holandia ale juz faworytow to na tych MŚ bylo wielu ![]() Ghana - Australia - mysle i mysle i cieżko mi strzelic jakis wynik odnosnie tego meczu. Zaszaleje i powiem ze bedzie 1:0 ale dla ktorej z dryzun to nie wiem, mysle ze obie maja na to szanse ![]() Kamerun - Dania - ten mecz może byc wyrownany, z lekkim wskazaniem na Danię. 1:0 dla Danii. |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja obstawie
![]() holandia-japonia 2:1 ghana-australia: 1:0 kamerun-dania 2:2
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że chociaż moja kochana Holandia nie zawiedzie... Niestety, nie obejrzę meczu, bo między 13 a 15:25 mam egzamin z prawa w drugiej szkole
![]() ![]() ![]()
#858 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
holandia-japonia 1:0 ghana-australia 2:0 kamerun-dania 1:2 Cytat:
![]() słyszałam o Bieleckim - to był nieszczęśliwy wypadek, a przekreślił wszystko... szkoda go, był dobrym zawodnikiem.
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę na podobne wyniki, jednak nie wiem czemu mam przeczucie, że Kamerun-Dania to będzie 0:0 lub max. 1:1 ![]() Futbolowa powodzenia na egzaminie! Mnie tak egzaminowo ominął mecz mojej Portugalii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
Hm... typu na dzisiaj:
Wygra Holandia ![]() Wygra Ghana - polubiłam ich po niedzielnym meczu, dzielnie walczyli, niech wyjdą z grupy! ![]() Oraz... hm, ani Kamerun,ani Dania mnie nie ruszają, ale niech będzie Kamerun ;D
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Konto usunięte
|
Hehe uwinelam sie szybko z zakupami by na mecz sie nie spoznic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Mogłoby się wydawać ze mecz Austarlii z Gahna to najsłabszy mecz ale to MŚ i nikt nie odpuści a wiemy tez ze zapowiadający się ciekawie mecz może być kiepski.
Moje typy: Holandia -Japonia 3:2 Ghana - Australia 0:1 Kamerun - Dania 1:1
#866 |
Konto usunięte
|
No i poki co znowu nie jest tak jak mialo byc
![]() ![]() ![]() No nareszcie. Sneijder moze da znak do zrywu i zaczną grac i strzelać. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-19 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
I jest! Kawalarz Wesley
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, fajny ten Wesley.....
![]()
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
![]() ![]() Nawet udało mi się tak wszystko zorganizować, że zajechałam na 14tą minutę, więc wiele mnie nie ominęło ![]() No i ta piłka mnie dobija. Przyjrzyjcie się, jak łatwo zmienia kierunek, jaki ma dziwny tor lotu. Chłopaki muszą kopać lżej, bo przy mocniejszych trafieniach z reguły leci gdzieś w kosmos. Pierwszy raz spotykam się z tak nieobliczalną piłką...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.