|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Psychiatra- cz 3
czesc M.
kurde jak ja sie dzis beznadziejnie czuje huh
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje Maczu??
Od rana nastrój siadł??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
no od rana jakos mi zle
brak mi exa do tego znowu nie widze sensu w terapii
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj nazwac uczucia, które się w Tobie dziś pojawiły.
Czy zdarzyło się coś, co mogło je wywołac?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
smutek ktory wynika z tesknoty za exem
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? siedze tu i rycze. znow ![]() -bezradnosc - nie wiem jak zalatwic jedna sprawe urzedowa, zeby bylo najlepiej ![]() -żal... że wraz ze zbędnymi kg zniknął mój biust. przymierzałam dziś milion strojów.. we wszystkich wyglądam jak 10 letni chłopiec aż się popłakałam w przymierzalni..-zazdrość. że wszystkim się udaje, a moje CV składane w ilościach hurtowych pozostają bez odpowiedzi przy każdym spotkaniu ze znajomymi przyklejam sobie do twarzy uśmiech - że niby cieszę się, że kolejnej osobie się udało dawno nie odniosłam żadnego sukcesu
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś jak usłyszałam diagnozę to nogi mi tak się trzęsły że w pierwszej chwili pomyślałam "co to krzesło tak się chybocze" a potem patrzę a to ja
![]() i potem miałam takie fale strachu, że np. idę na dworze i przyszła ta fala a ja się cała kuliłam aż, masakra.. |
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
atkaga: kiedy masz znowu jakąś wizytę i co z lekami??
Odnośnie pracy: czy to jest odpowiedni moment by podejmować zobowiązania? czujesz się na siłach??
|
|
|
#849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spadło mi 13 cm z cycków (ale przy okazji 19 z bioder )ale wiesz co, doszłam do wniosku, że wole mieć zgrabne nogi i mały tyłek niż wielką d. i jakiekolwiek cycki (że wielkie to nie powiem, ale jakieś były ). poza tym dość czesto spotykam sie z modelkami, a one w większosci w ogóle nie mają biustu albo mają bardzo malutki i wcale im to nie przeszkadza, nie maja kompleksów na tym punkcie ![]() a u mnie ogólnie nieciekawie dzisiaj jakoś mi sie nic nie chce. próbowałam sie uczyć, to przeczytałam dwie strony w godzine kurde, wkurza mnie to, że ta matura to jest taki długoterminowy cel, wiec ciagle odkładam te nauke. a gdyby wisiało nade mną widmo sprawdzianu za tydzien, to przeczytałabym te trzy grube w książki w 5 dni niby mam ogromną motywację, ale nie wiem jak sie zmobilizować tak na już.a wczoraj wieczorem sobie troche popłakałam.... poczułam sie jakaś samotna strasznie odrzuciłam prawie wszystkich znajomych przez durną depresje. nie mam sie do kogo odezwać ostatnio i gadam praktycznie tylko z mamą, a wiadomo, że nie o wszystkim z nią pogadam. brakuje mi strasznie faceta z przyjaciółką jakoś nam sie urwał kontakt, zepsuł jej się internet, a jakos mi sie nie chce do niej dzwonic, bo wiem, że i tak nie bedzie miala czasu sie spotkac (facet ).ale odnowiłam ostatnio kontakt z daaawną przyjaciółką z podstawówki i spotykam sie z nią w weekend, bo juz mnie dobija ta samotnosc. a w sobotę może pójdę na zlot maxmodels, to moze tez kogos poznam. ogólnie to mam nastrój do Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:10 |
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy to normalne, że się tak czuję? Jest tragicznie, cały czas jestem zmęczona, nie mam siły podnosić kończyn nawet
Nie mogę spać za bardzo, mam bardzo płytki sen, a wieczorm to już w ogóle. Ledwo oczy mam otwarte, a spać za cholerę nie mogę. Ciągle mi słabo, nie mam energii w ogóle, przejść kilometr to dla mnie jak maraton biegiem, a uwielbiam spacerować. Strasznie się tego boję, jak to się utrzyma ? W maju matura, a ja nawet nie mam siły o tym myśleć. Czy to może przejściowe? Miało mnie aktywizować, a jestem zmulona jak coś ![]()
|
|
|
|
#851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie to dziwne, że po fluanxolu nie możesz spac hmmm Takie objawy sa zupelnie nromalne na poczatku brania. Ale nie zniechecaj sie, nie odstawiaj, bo to ci przejdzie na bank. Spróbuj jakos przetrwać ten czas. Idź do biblioteki, wypożycz góre książek, oglądaj filmy na komputerze itd., to szybciej ci minie ![]() ja mam z kolei straszne bóle głowy odkad zmniejszyłam dawke efectinu zeszłam już o połowe - biore 150 mg, ale juz nie bede bardziej zmniejszac sama. pójde pod koniec lipca do psychiatry.
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Zaproponowano mi wyjazd pod namioty na Węgry. gdy mi przedstawiali plan wakacji to głównie wspominali o winnicach, gdzie 1,5l wina kosztuje 7zł (
) i o basenach. Przy tym drugim zapaliła mi się czerwona lampka. No bo moja akceptacja własnego ciała i sznyty. Przez to mam straszne opory, żeby się wybrać.
|
|
#853 |
|
Konto usunięte
|
jedz!
odpoczniesz, wyszalejesz sie i moze lepiej sie poczujesz
|
|
|
|
#854 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn. mogę spać, ale się wybudzam i zasypiam tak z godzinę po wzięciu nocnej dawki.Coś próbuję robić, chyba dziś z TŻ film pooglądamy jakiś U Was też tak leje? ![]() Gig, a nie możesz zadzwonić do psychiatry i mu/jej o tym powiedzieć? Cytat:
|
||
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, powiesz że masz okres albo że nie masz ochoty się kąpać, przecież nikt Cię nie zmusi, a wakacje to wakacje, nikomu nie zaszkodziły
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to duży plus i chyba tego potrzebuję. A z tym okresem to to dobre jest, nie pomyślałam o tym
|
|
|
#857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też mi sie na poczatku kiepsko spało, ale teraz śpie jak zabita ![]() U mnie lało wczoraj, dzisiaj ladna pogoda, troche chmur, ale ciepło dosc. Nie zadzwonie do niej, bo ona i tak powie, że przez telefon nie bedzie ze mną takich rzeczy załatwiać i musi mnie zobaczyć na żywo, bo ja na peeewno coś kombinuje (ponoć zawsze kombinuje ). A nie chce do niej isc na razie, bo mi szkoda kasy ![]() Euph, ja mam całe uda w bliznach. Są baardzo grube i widoczne, jedna na drugiej dosłownie. Ale chodze na basen i mam głęboko w d. co inni na to. Czasem ktoś na mnie krzywo popatrzy, ale nie rusza mnie to. Musisz sie zdystansować do tego. Jeśli ktoś ma cie z tego powodu potępiać, to znaczy, że jest dupkiem ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ja bym pojechała dla tego wina
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie boję się, bardziej mam wszystko w dupie i nic mi nie sprawia większej radości, ale to i tak postęp. Gig ma rację, trzeba się zdystansować i jechać chociażby dla wina. A ja czekam na TŻ i "Ostatnie tango w Paryżu"
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
hej czy moje poranki zawsze juz beda takie beznadziejne, ledwo wstaje z loza, mam ochote skoczyc z mostu po przebudzeniu, kurde 26 lat mam a czuje sie jak stara baba ktora tylko czeka na smierc
![]() nie mam juz sily przekonywac juz siebie, ze bedzie lepiej bo nie jest ja tez uwazam, ze powinnas jechac zawsze oderwanie od codzienosci
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, muszę się zdystansować ale zawsze ciężko mi to szło. Mam straszne kompleksy na punkcie własnego wyglądu. Jak np jestem w samej bieliźnie to nigdy nie patrzę w lustro, żeby nie wpaść w płacz. A głupia ja dowaliłam sobie jeszcze sznytami. A wino faktycznie kusi :P
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Poczułam dzisiaj energię, jasna cholera, chcę coś robić. Uznałam, że wszystkie moje problemy z ludźmi, rodziną, TŻ wynikają z mojego niespełnienia. Nie mogę się spełniać w związku z kimś, w jakiejś relacji, jeśli sama się nie spełniam w pasjach i zainteresowaniach, tak?
Robię porządek teraz w papierach i zaczynam uczyć się języków, znaczy odkurzać angielski do olimpiady i hiszpański do matury. Nie ma tak. Nie dam się, cholera, mam 18 lat.. |
|
|
|
#862 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Sorry z góry za offtop ale wkurzyłam sie strasznie. Patrzcie na to: http://www.pudelek.pl/artykul/25835/..._i_podbil_oko/ i zobaczcie komentarze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ludzie są obrzydliwi.ups, wydało sie, że czytam pudelka ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- tak w ogóle dziewczyny, to może założymy wątek na społecznosciach wizażowych? bo mi głupio tak tu offtopowac
Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-07-07 o 12:30 |
|||||||
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek na społ. dobry pomysł
Zakładaj! ![]() A jaka będzie nazwa wątku?
|
|
#864 |
|
Konto usunięte
|
jakas psychiczna
tylko bez rymów błagam, bo tam wszystkie są rymowane
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Jak psychiczna to coś z żółtymi papierami ;p
Ale fakt, przydał by się taki wątek bo ileż to można o chorobach gadać
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawciu chcesz się podzielić?
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-07-07 o 13:54 |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
ginekologiczne sprawy, nie będę was obrzydzać przecież nie
tak czy tak lekarz mnie nieźle nastraszył, jakby to było co najmniej śmiertelnie no i psychika moja zareagowała tak a nie inaczej.
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powiedz co to, to ci powiem, czy jest tak strasznie źle ale jestem okropna i ciekawska ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Dziewczyny, znalazłam fajna strone. http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_str...0100128_v1.pdf można tu sobie porównać ceny odpowiedników tych samych leków ![]() ja normalnie płaciłabym co najmniej 50 zł za efectin w mojej dawce, a płace 10 zł, bo znalazłam tanszy odpowiednik i tanią aptekę |
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
aktaga - no chyba nie, ale kurde kłopot jest.. ja w ogóle nigdy nie miałam żadnej operacji, najpoważniejszym zabiegiem było zszywanie kolana bez znieczulenia
więc możliwe że ktoś tam by to olał, a ja się przejmuję. gig - nie będę tak publicznie pisać, zwariowałaś? strasznie źle nie jest ale jestem cytuję "rzadkim przypadkiem"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

spadło mi 13 cm z cycków
(ale przy okazji 19 z bioder
). poza tym dość czesto spotykam sie z modelkami, a one w większosci w ogóle nie mają biustu albo mają bardzo malutki i wcale im to nie przeszkadza, nie maja kompleksów na tym punkcie 
jakoś mi sie nic nie chce. próbowałam sie uczyć, to przeczytałam dwie strony w godzine
kurde, wkurza mnie to, że ta matura to jest taki długoterminowy cel, wiec ciagle odkładam te nauke. a gdyby wisiało nade mną widmo sprawdzianu za tydzien, to przeczytałabym te trzy grube w książki w 5 dni
w sumie to dziwne, że po fluanxolu nie możesz spac hmmm

ludzie są obrzydliwi.