|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
hahahaha
![]() O co jest ta cała afera? Laski opamiętajcie się! Nie ma sensu drążyć tematu, bo przecież nikt nie był w tej kwiaciarni prócz Pani Kwiaciarki i Niezadowolej klientki (bede tak pisać bo nie pamiętam nicku). Skąd wiecie tak naprawdę kto ma racje, kto zawinił. Czy niezadowolona klientka faktycznie nie powiedziała o jaki bukiet dokładnie chodzi czy Pani kwiaciarka nie usłyszała. Skąd wiecie czy przysłani przez niezadowoloną klientkę ludzie byli nieokrzesani czy uprzejmi. Jestem zdania że nie można powiedzieć "klient nasz pan". Jeśli faktycznie Niezadowolona klientka zachowywała się niestosownie, nie powiedziała jaki to dokładnie miał być bukiet, nasłani ludzie byli niegrzeczni to się nie dziwie że Pani Kwiaciarka napisała to co napisała. I nie ważne czy świadczy usługi czy nie. Bo i czemu ma milczeć jak biedna owca? Z drugiej strony jeśli Niezadowolona klientka złożyła zamówienie a błąd wynikał ze strony kwiaciarni to owszem mogła napisać że jest niezadowolona itd. A kwiaciarka nie powinna wtedy wszczynać dyskusji. Nie wiem czy można robić nagonkę na Kwiaciarke bądź na Klientke. Nie było żadnej z was przy nich podczas zamawiania/ odbioru i nie wiadomo gdzie leży prawda. Także spokojnie same mówicie że każdy ma prawo do wypowiedzenia się tutaj. Więc nie rozumiem tej całej afery. A w dzień ślubu te wszystkie szczególiki naprawde nie będą takie ważne. Sama przeżywałam wszystko od zaproszeń przez kolczyki po kwiaty. Teraz wspominam chwile patrzenia sobie w oczy podczas przysięgi, pierwszy taniec. a nie czy odcień kwiatów był idealny. Serio serio ![]() Ps. oświećcie mnie jeśli coś pominęłam/źle zrozumiałam może mamy naocznych świadków a ja o tym nie wiem?
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2010-09-16 o 22:57 |
|
|
|
#842 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
Dziewczyny, ja nie mogę z tymi fotografami mamy listę 11, których zdjęcia nam się podobają i nie umiemy wybrać. Chyba wylosujemy
|
|
|
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma tak, że każdemu się dogodzi!! Jak dla mnie cała ta sytuacja jest po prostu śmieszna, bo zrobiono z igły widły. Nie ma co dłużej tego ciągnąć. Pani Kwiaciarka napisała to co miała napisać i zniknęła, każda z nas ma swoje zdanie na ten temat. Nie ma co roztrząsać tego, bo tylko atmosfera na forum jest nieprzyjemna, a nie o to tutaj chodzi
Tak więc dziewczynki proponuję nie wdawać się w dalsze dyskusje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cindi jutro będzie równiuteńki roczek do naszych ślubów |
|
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobie chodzi o ten jeszcze nie wykonczony? jest inny w centrum nad naszymi sklepami i ośrodkiem bardzo fajnie tam jest i dużo miejsca nawet na 300 osób
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zdjęć to patrzcie na dwie galerie w sumie najważniejsze przy wyborze: czyli ceremonia i plener. Zdjęcia z ceremonii mówią jaki fotograf ma warsztat czyli czy robi poprawnie technicznie zdjęcia. Natomiast plenerowe mówią bardziej o pewnym spojrzeniu na świat i kreatywności fotografa.
|
|
#846 | |
|
Rozeznanie
|
aaaa, już tylko rok, jeju jak to szybko mija
![]() ![]() ![]() mój TZ też pamiętał o tym, a nawet jego tata zadzwonił i powiedział, że już równo rok wolności ![]() Cytat:
na pewno skorzystamy, na szczęście mój TZ zna się na zdjęciach, bo trochę w tym siedzi, co prawda nie w ślubnych, ale zawsze cośco do terminu to nie wiemy, teraz chyba napiszemy tym wszystkim maile, więc myślę, że część się wykruszy, ze względu na datę, cenę itp. no ale do końca września już chcę mieć fotografa zaklepanego
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Mam do Was pytanie. Zaczęłam się rozglądać za suknią ślubną. Upatrzyłam sobie jedną rok temu na targach ślubnych, wiem z jakiego była salonu. I teraz pytanie: czy mogę po prostu pójść do salonu i chcieć taką przymierzyć? Czy lepiej najpierw dzwonić, dowiadywać się czy taki model w takim i takim rozmiarze będą mieli, czy trzeba się umawiać żeby przymierzyć wybrany model sukni?Rzadko bywam na tym wątku, ale im bliżej ślubu i więcej przygotowań to chyba częściej będę tu zaglądać. Pozdrawiam
|
|
|
|
#848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co to za suknia? pochwalisz sie?
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie w najbliższym czasie ruszam na wycieczkę po salonach, ale najpierw pójdę tutaj -> http://www.vivien-lublin.pl/index.ph...uknie&artid=21 model 2910 Generalnie wiem, że chcę suknię prostą, delikatną, skromną. Koniecznie musi mieć jakieś ramiączka, nie mieć trenu (nie chcę nic ciągnącego się za mną) i nie może być bardzo szeroka na dole. Czyli patrząc na suknie, 3/4 z tego co widzę na wystawach od razu odpada.
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ogólnie nie jesteś przekonana do sukni z ramiączkami czy w tej konkretnej jakoś nie widzą Ci się takie? Ja ogólnie wiem, że muszą być ramiączka. Bez bałabym się, że sukienka będzie się ciągle zsuwać i będzie ją trzeba cały czas poprawiać. A że biustu nie mam jakiegoś dużego to obawiam się, że sukienka bez ramiączek nie będzie miała na czym się trzymać i nie będzie to ładnie wyglądać. Ale mogę się mylić bo nie mierzyłam jeszcze żadnej.
|
|
|
|
#852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jeśli mowa o ramiączkach jeśli będziecie chciały odpinane, to z własnego doświadczenia chciałam Wam podpowiedzieć, że lepiej jest robić je nie na zatrzaski a na haftki ( albo na coś podobnego). ja miałam ramiączka z koronki takie dość szerokie ( coś ala rękawki na ramiona) i przy tańcach ciągle mi się to wypinało z tych zatrzasków, tak że musiałam to w końcu całkiem zdjąć - a szkoda, bo nadawało uroku sukience, ale mnie już to wypinanie irytowało
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja tak całkiem z innej beczki.
chodzi mi o nauki przedmalzenskie najlepiej weekendowe, ile to kosztuje, gdzie się odbywają itp. bo my z Lubym studiujemy zaocznie, więc nie jestesmy w stanie zrobić ich u siebie w parafii za darmo ( a niestety spotkania są co tydzien).
|
|
#858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
10 lipiec 2010r. Edytowane przez basienka666 Czas edycji: 2010-09-19 o 22:36 |
|
|
|
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Na początku chciałam złozyć życzenia świeżo upieczonym Żonkom Wszystkiego Najlepszego ...Spełnienia marzeń i duużo duużo Miłości![]() tearaz jak sie poruszyl temat sukien ślubnych to i ja wtrące swoje trzy grosze Radze Wam dziewczyny żebyście teraz już zaczęły sie rozglądać.... są MEEGA WYPRZEDAŻE Poz atym niektóre suknie z kolekcji 2010 można zamówić tylko do grudnia bo pózniej już wchodzi nowa kolekcja..... Ja w sobote byłam w Warszawie w Madonnie ibardzo polecam ten salon Pani sie mna profesjonalnie zajęła i chociaz ja sobie wymarzyłam suknie z falbanami to powiedziala że absolutnie mi takiej nie sprzeda bo mi nie pasuje Dziewczyny które tam pracują naprawde się znają i potrafią doradzić Dzieki temu już wiem która suknia jest tą JEDYNĄ dla mnie![]() pozdrawiam i życze szczęścia na łowach
|
|
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Basiu
to 150 to za parę czy osobę?Moniczkar jak duże są promocje? podaj jakąś kwotę jeśli znasz.
|
|
#861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety kolor ecru który mi nie pasuje:/albo widzialam sukienke z 3660 na 2700 .. wiec mysle ze warto pochodzic moze akurat znajdzie sie ta JEDYNA
Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2010-09-20 o 16:52 |
|
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tu nowa
ślub i wesele co prawda nie w Lublinie ale większość rzeczy jak suknia, kwiaty załatwiam tutaj więc postanowiłam do Was PMki dołączyć
|
|
#863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz coś więcej o sobie, ślubie i weselu
|
|
|
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
ślub i wesele będą w przyszłym roku 1 maja, cywilny już za nami więc teraz tylko "po bożemu" i wesele
|
|
#865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy, witamy pochwal się Twoją "slicznotką"
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja ślicznotka to Cymbeline Dedicace, to zdjęcie niżej to jak widać katalogowe. A TU zdjęcia "na żywo" które wygrzebałam w internecie
W ogóle dziękuję dziewczyny za powitanie
|
|
#867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Fajna sukienka ..mierzyłam ją..ale wyglądałam w niej jakbym chciała ukryć swoje kobiece kształty ..więc mnie tak nie zauroczyła ..ja dalej poszukuję ..ehhh..ale mam jeszcze troszkę czasu więc się nie załamuje ![]() Pozdrawiam
|
|
#868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
troszkę to znaczy ile
|
|
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
Ślub mam 2 lipca...ale na wybór sukienki mam czas do połowy marca...a to dlatego, że moja sukienka będzie szyta nie w salonie
więc spokojnie czekam na nowe kolekcje
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

same mówicie że każdy ma prawo do wypowiedzenia się tutaj. Więc nie rozumiem tej całej afery.
może mamy naocznych świadków a ja o tym nie wiem? 

Wszystkiego Najlepszego ...Spełnienia marzeń i duużo duużo Miłości

..ehhh..ale mam jeszcze troszkę czasu więc się nie załamuje