Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 22:51   #841
Miira
Zadomowienie

GG do Miira
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

hahahaha miałam sie nie wypowiadać ale jednak się wypowiem
O co jest ta cała afera? Laski opamiętajcie się! Nie ma sensu drążyć tematu, bo przecież nikt nie był w tej kwiaciarni prócz Pani Kwiaciarki i Niezadowolej klientki (bede tak pisać bo nie pamiętam nicku). Skąd wiecie tak naprawdę kto ma racje, kto zawinił. Czy niezadowolona klientka faktycznie nie powiedziała o jaki bukiet dokładnie chodzi czy Pani kwiaciarka nie usłyszała. Skąd wiecie czy przysłani przez niezadowoloną klientkę ludzie byli nieokrzesani czy uprzejmi.
Jestem zdania że nie można powiedzieć "klient nasz pan". Jeśli faktycznie Niezadowolona klientka zachowywała się niestosownie, nie powiedziała jaki to dokładnie miał być bukiet, nasłani ludzie byli niegrzeczni to się nie dziwie że Pani Kwiaciarka napisała to co napisała. I nie ważne czy świadczy usługi czy nie. Bo i czemu ma milczeć jak biedna owca? Z drugiej strony jeśli Niezadowolona klientka złożyła zamówienie a błąd wynikał ze strony kwiaciarni to owszem mogła napisać że jest niezadowolona itd. A kwiaciarka nie powinna wtedy wszczynać dyskusji.
Nie wiem czy można robić nagonkę na Kwiaciarke bądź na Klientke. Nie było żadnej z was przy nich podczas zamawiania/ odbioru i nie wiadomo gdzie leży prawda.
Także spokojnie same mówicie że każdy ma prawo do wypowiedzenia się tutaj. Więc nie rozumiem tej całej afery.
A w dzień ślubu te wszystkie szczególiki naprawde nie będą takie ważne. Sama przeżywałam wszystko od zaproszeń przez kolczyki po kwiaty. Teraz wspominam chwile patrzenia sobie w oczy podczas przysięgi, pierwszy taniec. a nie czy odcień kwiatów był idealny. Serio serio

Ps. oświećcie mnie jeśli coś pominęłam/źle zrozumiałam może mamy naocznych świadków a ja o tym nie wiem?

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:57
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:10   #842
cindi
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Jeśli faktycznie Niezadowolona klientka zachowywała się niestosownie, nie powiedziała jaki to dokładnie miał być bukiet, nasłani ludzie byli niegrzeczni to się nie dziwie że Pani Kwiaciarka napisała to co napisała.
Owszem, nie było nas tam i nie wiemy co tak naprawdę zaszło. Zarówno forumowiczka jak i kwiaciarka miały prawo wyrazić swoje zdanie. Tak uważam, ale co mi przeszkadzało, to sposób w jaki kwiaciarka się tutaj wypowiadała. Czyli chamsko i w niekulturalny sposób. Jak dla mnie, to mówi samo za siebie i świadczy o człowieku. Tylko i wyłącznie z tego powodu nie chciałabym z tą Panią mieć nic do czynienia.

Dziewczyny, ja nie mogę z tymi fotografami mamy listę 11, których zdjęcia nam się podobają i nie umiemy wybrać. Chyba wylosujemy

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:20   #843
Tenaya24
Rozeznanie

Nie ma tak, że każdemu się dogodzi!! Jak dla mnie cała ta sytuacja jest po prostu śmieszna, bo zrobiono z igły widły. Nie ma co dłużej tego ciągnąć. Pani Kwiaciarka napisała to co miała napisać i zniknęła, każda z nas ma swoje zdanie na ten temat. Nie ma co roztrząsać tego, bo tylko atmosfera na forum jest nieprzyjemna, a nie o to tutaj chodzi Tak więc dziewczynki proponuję nie wdawać się w dalsze dyskusje

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cindi jutro będzie równiuteńki roczek do naszych ślubów

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 06:33   #844
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psuj_a Pokaż wiadomość
Ten lokal nowy w Wysokiem to tych samych ludzi co Karczma w Maciejowie, ale sala aż na 500 osób...pewnie wiesz. Dla Nas ta Karczma to tak na "styk" bo chcieliśmy wprawdzie więcej zaprosić ale to nic-damy rade.

Karczma w Maciejowie to chyba nie to samo co "u Macieja"...

Jeśli chodzi o sale weselne to byliśmy też w Hotelu Lwów i było tak sobie...to samo sądzę o sali Nina w Krasnym...ale każdy ma swój gust. Kto co lubi

Tobie chodzi o ten jeszcze nie wykonczony?
jest inny w centrum nad naszymi sklepami i ośrodkiem bardzo fajnie tam jest i dużo miejsca nawet na 300 osób
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:20   #845
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
Owszem, nie było nas tam i nie wiemy co tak naprawdę zaszło. Zarówno forumowiczka jak i kwiaciarka miały prawo wyrazić swoje zdanie. Tak uważam, ale co mi przeszkadzało, to sposób w jaki kwiaciarka się tutaj wypowiadała. Czyli chamsko i w niekulturalny sposób. Jak dla mnie, to mówi samo za siebie i świadczy o człowieku. Tylko i wyłącznie z tego powodu nie chciałabym z tą Panią mieć nic do czynienia.

Dziewczyny, ja nie mogę z tymi fotografami mamy listę 11, których zdjęcia nam się podobają i nie umiemy wybrać. Chyba wylosujemy
A tych 11 ma wolny Wasz termin?

Co do zdjęć to patrzcie na dwie galerie w sumie najważniejsze przy wyborze: czyli ceremonia i plener.
Zdjęcia z ceremonii mówią jaki fotograf ma warsztat czyli czy robi poprawnie technicznie zdjęcia.

Natomiast plenerowe mówią bardziej o pewnym spojrzeniu na świat i kreatywności fotografa.
Stary 2010-09-17, 11:24   #846
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość

Cindi jutro będzie równiuteńki roczek do naszych ślubów
aaaa, już tylko rok, jeju jak to szybko mija jak sobie pomyśle, co będę czuć za rok to aż się zaczynam stresować
mój TZ też pamiętał o tym, a nawet jego tata zadzwonił i powiedział, że już równo rok wolności
za naszą -1 rocznicę :P

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
A tych 11 ma wolny Wasz termin?

Co do zdjęć to patrzcie na dwie galerie w sumie najważniejsze przy wyborze: czyli ceremonia i plener.
Zdjęcia z ceremonii mówią jaki fotograf ma warsztat czyli czy robi poprawnie technicznie zdjęcia.

Natomiast plenerowe mówią bardziej o pewnym spojrzeniu na świat i kreatywności fotografa.
dziękuję za cenne wskazówki na pewno skorzystamy, na szczęście mój TZ zna się na zdjęciach, bo trochę w tym siedzi, co prawda nie w ślubnych, ale zawsze coś

co do terminu to nie wiemy, teraz chyba napiszemy tym wszystkim maile, więc myślę, że część się wykruszy, ze względu na datę, cenę itp. no ale do końca września już chcę mieć fotografa zaklepanego

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:04   #847
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Hej wszystkim Mam do Was pytanie. Zaczęłam się rozglądać za suknią ślubną. Upatrzyłam sobie jedną rok temu na targach ślubnych, wiem z jakiego była salonu. I teraz pytanie: czy mogę po prostu pójść do salonu i chcieć taką przymierzyć? Czy lepiej najpierw dzwonić, dowiadywać się czy taki model w takim i takim rozmiarze będą mieli, czy trzeba się umawiać żeby przymierzyć wybrany model sukni?
Rzadko bywam na tym wątku, ale im bliżej ślubu i więcej przygotowań to chyba częściej będę tu zaglądać. Pozdrawiam
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 10:18   #848
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Hej wszystkim Mam do Was pytanie. Zaczęłam się rozglądać za suknią ślubną. Upatrzyłam sobie jedną rok temu na targach ślubnych, wiem z jakiego była salonu. I teraz pytanie: czy mogę po prostu pójść do salonu i chcieć taką przymierzyć? Czy lepiej najpierw dzwonić, dowiadywać się czy taki model w takim i takim rozmiarze będą mieli, czy trzeba się umawiać żeby przymierzyć wybrany model sukni?
Rzadko bywam na tym wątku, ale im bliżej ślubu i więcej przygotowań to chyba częściej będę tu zaglądać. Pozdrawiam
Myślę że możesz spokojnie iść, w większości salonów nie trzeba sie umawiać na mierzenie sukni, ale jeśli chcesz mieć pewność to zadzwoń, bo może być tak że w tym samym momencie jakaś panna młoda będzie miała przymiarkę i nikt nie będzie mógł zająć się Tobą. Na pewno nie musisz sie martwić o rozmiar, zwykle są duże żeby każda PMka mogła przymierzyć.
A co to za suknia? pochwalisz sie?
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 10:25   #849
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Myślę że możesz spokojnie iść, w większości salonów nie trzeba sie umawiać na mierzenie sukni, ale jeśli chcesz mieć pewność to zadzwoń, bo może być tak że w tym samym momencie jakaś panna młoda będzie miała przymiarkę i nikt nie będzie mógł zająć się Tobą. Na pewno nie musisz sie martwić o rozmiar, zwykle są duże żeby każda PMka mogła przymierzyć.
A co to za suknia? pochwalisz sie?
Dziękuję za odpowiedź W takim razie w najbliższym czasie ruszam na wycieczkę po salonach, ale najpierw pójdę tutaj -> http://www.vivien-lublin.pl/index.ph...uknie&artid=21 model 2910 Generalnie wiem, że chcę suknię prostą, delikatną, skromną. Koniecznie musi mieć jakieś ramiączka, nie mieć trenu (nie chcę nic ciągnącego się za mną) i nie może być bardzo szeroka na dole. Czyli patrząc na suknie, 3/4 z tego co widzę na wystawach od razu odpada.
Stary 2010-09-18, 13:29   #850
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź W takim razie w najbliższym czasie ruszam na wycieczkę po salonach, ale najpierw pójdę tutaj -> http://www.vivien-lublin.pl/index.ph...uknie&artid=21 model 2910 Generalnie wiem, że chcę suknię prostą, delikatną, skromną. Koniecznie musi mieć jakieś ramiączka, nie mieć trenu (nie chcę nic ciągnącego się za mną) i nie może być bardzo szeroka na dole. Czyli patrząc na suknie, 3/4 z tego co widzę na wystawach od razu odpada.
bardzo ładna sukienka tylko ja bym wolała bez ramiączek bo jakoś nie jestem do nich przekonana, ale koronka piękna
Stary 2010-09-18, 13:50   #851
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
bardzo ładna sukienka tylko ja bym wolała bez ramiączek bo jakoś nie jestem do nich przekonana, ale koronka piękna
Ale ogólnie nie jesteś przekonana do sukni z ramiączkami czy w tej konkretnej jakoś nie widzą Ci się takie? Ja ogólnie wiem, że muszą być ramiączka. Bez bałabym się, że sukienka będzie się ciągle zsuwać i będzie ją trzeba cały czas poprawiać. A że biustu nie mam jakiegoś dużego to obawiam się, że sukienka bez ramiączek nie będzie miała na czym się trzymać i nie będzie to ładnie wyglądać. Ale mogę się mylić bo nie mierzyłam jeszcze żadnej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 15:07   #852
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Ale ogólnie nie jesteś przekonana do sukni z ramiączkami czy w tej konkretnej jakoś nie widzą Ci się takie? Ja ogólnie wiem, że muszą być ramiączka. Bez bałabym się, że sukienka będzie się ciągle zsuwać i będzie ją trzeba cały czas poprawiać. A że biustu nie mam jakiegoś dużego to obawiam się, że sukienka bez ramiączek nie będzie miała na czym się trzymać i nie będzie to ładnie wyglądać. Ale mogę się mylić bo nie mierzyłam jeszcze żadnej.
no właśnie ogólnie nie jestem przekonana do ramiączek, chociaż na początku bałam sie że suknia bez ramiączek będzie sie zsuwać, ale przymierzyłam kilka różnych modeli i w takiej bez ramiączek najlepiej sie czułam i bardzo mi pasowała i zdecydowałam że właśnie taką chcę. Ale oczywiście najlepiej przymierzyć i samemu sie przekonać, mogę Cie tylko zapewnić że nic sie nie będzie zsuwało. Zawsze też można zrobić sobie doczepiane ramiączka
Stary 2010-09-18, 21:19   #853
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
no właśnie ogólnie nie jestem przekonana do ramiączek, chociaż na początku bałam sie że suknia bez ramiączek będzie sie zsuwać, ale przymierzyłam kilka różnych modeli i w takiej bez ramiączek najlepiej sie czułam i bardzo mi pasowała i zdecydowałam że właśnie taką chcę. Ale oczywiście najlepiej przymierzyć i samemu sie przekonać, mogę Cie tylko zapewnić że nic sie nie będzie zsuwało. Zawsze też można zrobić sobie doczepiane ramiączka
Ja się chyba bardzo zasugerowałam tym, że byłam na weselu, na którym PM miała suknię bez ramiączek i ciągle ją sobie poprawiała. Wyglądało to średnio ciekawie, takie ciągłe podciąganie sukni, żeby biust nie wystawał. A druga sprawa to to, ze lepiej czuję się w czymś co ma ramiączka - cokolwiek by to było. Nie noszę nigdy bluzek bez ramiączek, z biustonoszy też nigdy nie odpinam ramiączek i lepiej się czuję jak jakieś, nawet bardzo delikatne ramiączka są. Ale nie zakładam też ze nie zmierzę żadnej sukni bez ramiączek. Dopóki nie zmierzę, nie przekonam się, nie podejmę ostatecznej decyzji. Także wszystko przede mną. Ale najpierw ta upatrzona suknia
Stary 2010-09-18, 23:15   #854
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Ja się chyba bardzo zasugerowałam tym, że byłam na weselu, na którym PM miała suknię bez ramiączek i ciągle ją sobie poprawiała. Wyglądało to średnio ciekawie, takie ciągłe podciąganie sukni, żeby biust nie wystawał. A druga sprawa to to, ze lepiej czuję się w czymś co ma ramiączka - cokolwiek by to było. Nie noszę nigdy bluzek bez ramiączek, z biustonoszy też nigdy nie odpinam ramiączek i lepiej się czuję jak jakieś, nawet bardzo delikatne ramiączka są. Ale nie zakładam też ze nie zmierzę żadnej sukni bez ramiączek. Dopóki nie zmierzę, nie przekonam się, nie podejmę ostatecznej decyzji. Także wszystko przede mną. Ale najpierw ta upatrzona suknia
ta upatrzona suknia bardzo ładna i takie ramiączka bardzo do niej pasują napisz jak wrażenia po zmierzeniu
Stary 2010-09-18, 23:34   #855
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
ta upatrzona suknia bardzo ładna i takie ramiączka bardzo do niej pasują napisz jak wrażenia po zmierzeniu
Na pewno podzielę się wrażeniami. Tylko nie wiem kiedy się wybiorę. Kumpela, z którą miałam iść zaczyna teraz tygodniowy zjazd na uczelni i będzie ciężko znaleźć czas między jej zajęciami a moją pracą. Ale mam nadzieję że już wkrótce zobaczę siebie w tej sukni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-19, 20:15   #856
miamore999
Zakorzenienie

dziewczyny jeśli mowa o ramiączkach jeśli będziecie chciały odpinane, to z własnego doświadczenia chciałam Wam podpowiedzieć, że lepiej jest robić je nie na zatrzaski a na haftki ( albo na coś podobnego). ja miałam ramiączka z koronki takie dość szerokie ( coś ala rękawki na ramiona) i przy tańcach ciągle mi się to wypinało z tych zatrzasków, tak że musiałam to w końcu całkiem zdjąć - a szkoda, bo nadawało uroku sukience, ale mnie już to wypinanie irytowało
Stary 2010-09-19, 21:23   #857
Tanitka
Rozeznanie

Dziewczyny a ja tak całkiem z innej beczki.
chodzi mi o nauki przedmalzenskie najlepiej weekendowe, ile to kosztuje, gdzie się odbywają itp. bo my z Lubym studiujemy zaocznie, więc nie jestesmy w stanie zrobić ich u siebie w parafii za darmo ( a niestety spotkania są co tydzien).
Stary 2010-09-19, 22:34   #858
basienka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja tak całkiem z innej beczki.
chodzi mi o nauki przedmalzenskie najlepiej weekendowe, ile to kosztuje, gdzie się odbywają itp. bo my z Lubym studiujemy zaocznie, więc nie jestesmy w stanie zrobić ich u siebie w parafii za darmo ( a niestety spotkania są co tydzien).
Nauki weekendowe są na Staszica 16 w Lublinie - a kosztują...w czasie naszej obecności ksiądz prowadzący powiedział, że opłata jest ofiarą, jeśli ktoś może to może dać te 150zł, ale jeśli ktoś nie ma, to nie musi dawać. Aby dostać się na te nauki, musisz zadzwonić i się zapisać - najlepiej zróbcie sobie teraz (na przełomie września/października lub w listopadzie) bo jest mało chętnych.Powinniście mieć pozwolenie z jednej z waszych parafii (wg księdza prowadzącego, najlepiej z tej, w której będziecie brać ślub), a więcej szczegółów na stronie: http://www.rodziny.kuria.lublin.pl/strona/index.php?p=6 (jak zauważysz, weekendowe trwają 2 weekendy, ale po nich zostanie Wam już tylko spowiedź). Trwają mniej więcej od 9 rano do ok.13-14.

Edytowane przez basienka666
Czas edycji: 2010-09-19 o 22:36
basienka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 07:06   #859
moniczkar_
Raczkowanie

Cześć dziewczynyNa początku chciałam złozyć życzenia świeżo upieczonym ŻonkomWszystkiego Najlepszego ...Spełnienia marzeń i duużo duużo Miłości
tearaz jak sie poruszyl temat sukien ślubnych to i ja wtrące swoje trzy groszeRadze Wam dziewczyny żebyście teraz już zaczęły sie rozglądać.... są MEEGA WYPRZEDAŻE Poz atym niektóre suknie z kolekcji 2010 można zamówić tylko do grudnia bo pózniej już wchodzi nowa kolekcja..... Ja w sobote byłam w Warszawie w Madonnie ibardzo polecam ten salonPani sie mna profesjonalnie zajęła i chociaz ja sobie wymarzyłam suknie z falbanami to powiedziala że absolutnie mi takiej nie sprzeda bo mi nie pasujeDziewczyny które tam pracują naprawde się znają i potrafią doradzićDzieki temu już wiem która suknia jest tą JEDYNĄ dla mnie
pozdrawiam i życze szczęścia na łowach
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 16:17   #860
Tanitka
Rozeznanie

Dziękuje Basiu to 150 to za parę czy osobę?

Moniczkar jak duże są promocje? podaj jakąś kwotę jeśli znasz.
Stary 2010-09-20, 16:51   #861
moniczkar_
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje Basiu to 150 to za parę czy osobę?

Moniczkar jak duże są promocje? podaj jakąś kwotę jeśli znasz.
moja sukienka z 2900zl na 1990 niestety kolor ecru który mi nie pasuje:/albo widzialam sukienke z 3660 na 2700 .. wiec mysle ze warto pochodzic moze akurat znajdzie sie ta JEDYNA

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-09-20 o 16:52
Stary 2010-09-20, 19:11   #862
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Ja tu nowa ślub i wesele co prawda nie w Lublinie ale większość rzeczy jak suknia, kwiaty załatwiam tutaj więc postanowiłam do Was PMki dołączyć
Stary 2010-09-20, 19:25   #863
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Ja tu nowa ślub i wesele co prawda nie w Lublinie ale większość rzeczy jak suknia, kwiaty załatwiam tutaj więc postanowiłam do Was PMki dołączyć
Witamy Napisz coś więcej o sobie, ślubie i weselu

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 19:46   #864
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Witamy Napisz coś więcej o sobie, ślubie i weselu
ślub i wesele będą w przyszłym roku 1 maja, cywilny już za nami więc teraz tylko "po bożemu" i wesele Sala zaklepana, zespół i fotograf też, kamerzysty nie będzie. A teraz jestem na etapie wybierania sukni korzystając z wyprzedaży. Właściwie to już znalazłam "tą jedyną" i pewnie w tym tygodniu ją zamówię
Stary 2010-09-20, 19:56   #865
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
ślub i wesele będą w przyszłym roku 1 maja, cywilny już za nami więc teraz tylko "po bożemu" i wesele Sala zaklepana, zespół i fotograf też, kamerzysty nie będzie. A teraz jestem na etapie wybierania sukni korzystając z wyprzedaży. Właściwie to już znalazłam "tą jedyną" i pewnie w tym tygodniu ją zamówię

Witamy, witamy pochwal się Twoją "slicznotką"
Stary 2010-09-20, 20:14   #866
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy, witamy pochwal się Twoją "slicznotką"
Moja ślicznotka to Cymbeline Dedicace, to zdjęcie niżej to jak widać katalogowe. A TU zdjęcia "na żywo" które wygrzebałam w internecie

W ogóle dziękuję dziewczyny za powitanie powiedzcie mi jakie Wy suknie wybrałyście
Stary 2010-09-20, 20:27   #867
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Moja ślicznotka to Cymbeline Dedicace, to zdjęcie niżej to jak widać katalogowe. A TU zdjęcia "na żywo" które wygrzebałam w internecie

W ogóle dziękuję dziewczyny za powitanie powiedzcie mi jakie Wy suknie wybrałyście
Witam
Fajna sukienka ..mierzyłam ją..ale wyglądałam w niej jakbym chciała ukryć swoje kobiece kształty ..więc mnie tak nie zauroczyła ..ja dalej poszukuję ..ehhh..ale mam jeszcze troszkę czasu więc się nie załamuje

Pozdrawiam

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 20:33   #868
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Witam
Fajna sukienka ..mierzyłam ją..ale wyglądałam w niej jakbym chciała ukryć swoje kobiece kształty ..więc mnie tak nie zauroczyła ..ja dalej poszukuję ..ehhh..ale mam jeszcze troszkę czasu więc się nie załamuje

Pozdrawiam
ona911 troszkę to znaczy ile
Stary 2010-09-20, 20:42   #869
ona911
Rozeznanie

Cytat:
ona911 troszkę to znaczy ile
Ślub mam 2 lipca...ale na wybór sukienki mam czas do połowy marca...a to dlatego, że moja sukienka będzie szyta nie w salonie więc spokojnie czekam na nowe kolekcje

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 21:36   #870
moniczkar_
Raczkowanie

Cytat:
Witamy Napisz gdzie masz wesele i coś wiecej o sobie Sukienka bardzo ładna duża wyprzedaż w Cymbeline?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości