|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
przepraszam ja mam tyle nauki, że jakas masakra caly czas sie ucze, dopiero we wtorek bede miala spokojnie chwile zajrzec i pogadac
buziaki |
|
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Witajcie dziewczyny co takie puchy
Przepraszam ze nie odzywalam sie od srody ale bylam w szpitalu ![]() Bo tak bolal mnie kregoslup dzisiaj mnie wypuscili na moje zyczenie przestalo mnie bolec a i martwilam sie o Oliwke bo z bylym byla i sie balam czy on sie nia opiekuje po prostu strach mialam i zaraz wlasnie jade po mala i pozniej do was zawitam
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Mysia po łyzwach super
![]() u Nas tylko w sr czw i weekendy mozna pojezdzic wiec czekamy z niecierpliwoscia ![]() zeby znów iscKurde Pati to az tak powazne ? trzymaj sie i zdrowiej ;>
|
|
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
Hello, witam po wielkiej awarii
od rana czatowałam aż wizaż ruszy, bo jakoś tak nudno bez niego wiecie, że nawet powstało mini centrum antykryzysowe - zastępcze forum na czas nieobecności wizażu stworzone przez wizażanki właśnie![]() A teraz się zgłaszać dziewczynki i mówić co u was
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dawno mnie u was nie było..
stęskniłam się ![]() u mnie wiele na głowie, wielkie problemy i głupio mi było nagle się zjawić i wywalać żale na wasze barki..... Myślałam, że wszystko szybko się poukłada... no ale tylko myślałam, dlatego was zaniedbałam troszkę ![]() Ale wróciłam i zostanę myślę o ile mnie nie wykopiecie ;P Myszka co tam u Ciebie ? ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-12-01 o 11:10 |
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
Mysia jakie forum zastępcze? ale fajny pomysł co tam Mysia słychac?![]() Asia ja też do Was powróciłam trzeba się postarac o Nasz wątek zeby nie zginął śmiercią naturalną
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Natula moja kochana
![]() ![]() co tam u Ciebie ? Jak nasz uroczy Filipek ? Daje w kość ? ;P I na studiach jak Ci się podoba i ludzie jak i w ogóle milion pytań ![]() U mnie... hm jutro idę zdawać ten zasrany przedmiot i okaże się co dalej z moim studiowaniem. Z rodzicami rozmowę mam za sobą i myślałam, że będzie ok ale nie jest. Obecnie jestem na etapie zwątpienia i sama nie wiem czego chcę. Zdać i zostać, nie zdać i wyjechać, wyjechać i zacząć coś zaocznie, czy kontynuować to samo... :confuse d: A mama nie przyjmuje do wiadomości, że mogłabym jutro nie zdać, zmienić studia, zacząć je gdzieś indziej... Dobija mnie toZ Tż-tem widzę się za 26 dni więc to jedyny pozytyw i on mi mówi, że już mnie nie wypuści i zostanę u niego na zawsze ![]() a byłam u niego na długi listopadowy łikend i mieliśmy rocznicę ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-12-01 o 11:35 |
|
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
Aś, co Ty za głupotki mówisz, my Cię stąd nigdy nie wykopiemy
![]() A tak właściwie to co Ty studiujesz? Rodzicami się nie przejmuj, oni tak mają, ale w końcu to Twoje życie i jeśli dojdziesz do wniosku, że nie chcesz dalej iść w tym kierunku to chyba nie ma sensu się męczyć. Fajny ten Twój Tż, ja bym tę jego propozycję przemyślała ![]() Natalka, na fora.pl powstało forum dla wizażanek, można je było znaleźć jak próbowało się szukać w necie info czemu wizaż nie działa, tam dziewczyny wspierały się w trudnych chwilach i razem oczekiwały powrotu naszego forum ale z tego co widziałam, międzyczasie rozpętała się wojna na kafeterii jaki to wizaż jest bee i w ogóle![]() A u mnie po staremu w sumie czekam na egzamin, instruktor mi powiedział, że mam dużą szansę by zdać za pierwszym razem (aż w piórka obrosłam jak to powiedział ), tylko mam się nie denerwować - ciekawe jak to zrobić![]() i instruktor tak ładnie do mnie mówi - Andzia a instruktorka - Andżeluś, wiem że jestem jak dziecko, ale taką przyjemność mi to sprawia tak bardzo ich polubiłam, że nie chcę zostawiać tych ludzi
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja studiuję psychologię... Niby wiem, że rodzice to tak mają.. ale trochę kasy władowali w tą moją naukę i dlatego mam takie obawy i się tym przejmuję... Nawet nie wiedziałam o tym forum iinnym. To, że tu się coś popsuło to nie koniec świata przecież. Nie umiałabym już chyba bez wizażu żyć haha No to kochana jak będziesz miała ten egzamin to nawet kciuków nie musimy trzymać jak Ty taki rajdowiec już jesteś Będzie co oblewać a Tymczasem stawiam wszystkim za mój 1000 post ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
Aś
psychologia zawsze wydawała mi się ciekawym kierunkiem, chociaż jak w rzeczywistości to wygląda to nie wiem Jak chcesz to będę jutro trzymać kciuki by Ci się udało bo z jednej strony szkoda rezygnować z czegoś w co włożyło się podejrzewam dużo pracy i pieniędzy, ale z drugiej strony tak jak mówiłam chyba nie warto się męczyć tylko po to by spełnić oczekiwania innych, sama musisz wiedzieć co chcesz![]() Bez wizażu, a przede wszystkim bez was jakoś tak pusto było ![]() I wcale takim rajdowcem nie jestem, zdarza mi się robić głupie błędy, przez co na siebie się wściekam, bo wymyśliłam sobie, że będę dobrym kierowcą i chciałabym wszystko od razu umieć ![]() A w ogóle to wam chyba nie opowiadałam, jak miałam egzamin wewnętrzny, to centralnie przed skrzyżowaniem, weszły mi pod maskę dwie dziewczyny i do mnie z pretensjami: "kur** gdzie!?" mimo, że tam pasów nie było, a ja ładnie się zatrzymałam (nie chcę się znów chwalić, ale instruktorka pochwaliła mnie za szybkość reakcji, bo szybciej od niej hamulec wdusiłam ) no ale instruktorka się wkurzyła na głupotę tych dziewuch, nie wytrzymała, otworzyła okno i do nich: "nie "kur** gdzie" tylko spier***** na pasy" normalnie padłam jak to usłyszałam, od razu ciśnienie się unormowało, uwielbiam tę kobietę W ogóle tyle przygód miałam podczas tego kursu, chyba jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zasypana Wielkopolska pozdrawia Chociaż u Was pewnie podobnie Zaliczyłam ostatnio pierwsze dwie gleby od kilkunastu lat co prawda upadek zamortyzował kożuch na spacery z psem ale jednak pośladek czułam
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() ja tez nie mam na nic czasu- dosłownie jeśli zaczynam robic coś innego oprócz nauki to zaraz mam wyrzuty sumienia, ze powinnam jakis kodeks ryć jutro mam straszne koło i to na 7.30.no powariowali jak ktokolwiek dojedzie na czas przez te zaspyja tez poproszę o kciuki w godzinach 7.30-8.00 ![]() aaaaaaaach nie mogę się doczekać jutra wieczorem, ale cii... nic nie powiem bo zapeszę
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie wróciłam z zajęć i masakra!! pogoda jest okropna wiatr, śnieg, mróz... dobrze, że byłam autem z koleżanką bo chyba bym przymarzła do przystanku;p na ulicach korki, drogi nie odśnieżone.. teraz kawka i wracam do nauki... Agatko to bez zapeszania czekamy na jakieś relacje :P |
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
Dziewczyny w nocy z niedzieli na poniedziałek urodziłam kamień ![]() Wszystkim które mają koła zyczę powodzenia ![]() W zachodniopomorskiem zima też uderzyła na maksa. Mąż nie mógł pracować bo wszystko zamarznięte Gosiu a jak mieszkanko??? Pati jak kręgosłup??? |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kamień ? z nerek ? o matko kochana... ciężko mi to sobie wyobrazić...;/ |
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Z nerek. Wyobraź sobie okropny skurcz pleców, taki że nie wiesz gdzie jesteś. Potem czujesz jak ten ból się rozchodzi, idzie w dół, zaczyna boleć brzuch, podbrzusze, sikasz i nic i w końcu kiedy już myślisz że umierasz on wychodzi. I ulgaaaaaaaaaaaaaaaa. i nic więcej nie pamiętam. Po prostu coś strasznego.
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
![]() na samą myśl a co dopiero to przeżyć ;/ a byłaś u lekarza ? |
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam, dostałam leki ale urologa mam dopiero na poniedziałek. Lekarka jak zobaczyła ten kamień to stwierdziła że powinnam się znaleźć w szpitalu z bólu, a ja nawet tablety nie wzięłam bo nie pomyślałam a później zemdlałam. Określiła mnie mianem twardy zawodnik
Kurde ale co noc zasypiam ze strachem że znów się zacznie.
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień mroźny
![]() Monika..o matko.. naprawdę jesteś twarda..ja sobie nawet nie potrafie wybrazic tego bólu.. mieliście już jakąs zimową wyprawę na sankach?![]() Asiaczek a co to masz za pieska? Mi się jeszcze nie zdarzyło tej zimy zaliczyc orzełka ale jeszcze wszystko możliwe bo to dopiero poczatek![]() Agatka cześc ![]() 3małam od rana za Ciebie mam nadzieję, że Ci dobrze poszło..p.s już nie mogę się doczekac relacji z dzisiejszego wieczoru.... ![]() ![]() Aś kochana za Ciebie też dziś bedziemy 3mac kciuki... ![]() nie wytrzymam Ty już masz 1000 postów..? to gdzie Ty tyle naskrobałas..?![]() Mysia T nasz mały rajdowcu..!! pięknie, że Cię instruktor tak pochwalił nie ma to jak odpowiednia motywacja hehe no to niezły ubaw musisz miec tam z tymi instruktorami a taka fajna atmosfera też jest ważna a jak tam z Tztem?![]() Kochane u mnie tyle śniegu, że to jest jakieś nieporozumienie..:brzydal : ale jeszcze nigdy mnie tak zima nie cieszyła.. jak widzę radośc Filipka z jego wywrotek i orzełków na śniegu i jak patrzę na jego czerwone pucate policzka![]() ![]() Cieakwe gdzie podziewa się Kropelka...?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
U mnie też śniegu duzo i ciągle sypie. Paula zachwycona a Luna, nasz piesek to prostu *******ca dostaje jak wychodzi na dwór. Biega po zaspach że tylko łeb i ogon widać, do domu nie mozna jej zaciagnąć No ale w końcu to pierwszy jej snieg w życiu.Na sankach paula była z tatą w sobote bo ja miałam szkolenie i nie udało mi się wyjść, ale mam nadzieję że dzis to nadrobimy. Z małżem ok. Pogadaliśmy, popłakalismy ( on więcej ) i w poniedziałaek idziemy do psychologa. Ciekawe co z tego wyjdzie. Teraz jest taki kochany, słodki, po prostu Patryczek którego pokochałam. Marzę aby tak zostało ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
No to super Monia..
noo tak pieski też uwielbiaja zabawy w śniegu..ja u mamy mam cane corse..który jest prze wielki ale akrobacje na śniegu robi jak mały York![]() a jak się czujesz...? nie boli Cię już nic..? i jest możliwośc ze tych kamieni bedziesz miec wiecej..?
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
Hej wam, zasypało mnie
wiatr takie zaspy porobił, że ciężko z domu wyjść, jak rano otwierałam drzwi to się okazało, że do połowy są zasypane śniegiem![]() Monia, nawet sobie nie potrafię wyobrazić co Ty dziewczyno musiałaś przeżywać oby to się nie powtórzyło![]() A swoją drogą Ty jesteś z Wałcza nie? Mój tata pracuje gdzieś tam w pobliżu, w Różewie chyba ![]() Agata, co prawda już trochę późno ale i tak przyłączam się do czekających na relację![]() Natalka, z Tż dobrze, tylko tęskno strasznie do niego martwi mnie trochę, że od jakiegoś czasu nigdy nie wiem kiedy się znów spotkamy, wcześniej jakoś zawsze planowaliśmy to ze sporym wyprzedzeniem i miałam powiedzmy coś na kształt stabilizacji teraz co prawda chcieliśmy razem spędzić sylwestra, ale wszystko się posypało i wychodzi na to że i ja i on będziemy siedzieć sami w ten dzień. W tym roku, już go chyba nie zobaczę, ehh.
|
|
|
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zabierz sie kiedyś z ojcem i na kawulca wpadniesz.A z Tżtem to chyba gdzieś daleko od siebie mieszkacie, że tak ciężko Wam się spotkać. Przykre to, bo chciałoby się być przy tej bliskiej osobie jak najwięcej a nie można. I dziękuje Wam dzieczyny za troskę o moje zdrówko Kurde mam problem z Waszymi imionami. Zapamietać ich nie mogę |
||
|
|
|
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
Monia, ja bym chyba nie wytrzymała do poniedziałku ze świadomością, że może tych kamieni być więcej. Lekarka nie bez powodu nazwała Cię twardym zawodnikiem. Trzymaj się
Bardzo chętnie zabrałabym się z ojcem, by wpaść na kawkę, tylko jest mały problem, on tam jedzie na 5 czasem 6 dni, musiałabym mieszkać razem z nim i jego kolegami z pracy przez ten czas, a to by mnie chyba zabiło ![]() Zgadza się, że mieszkam daleko od Tż, on w Łodzi, ja w Bydgoszczy. Najgorsze są zawsze wieczory, jak trzeba się kłaść do łóżka samemu, w ciągu dnia jak się ma zajęcie to jest inaczej ![]() Może lista imion się przyda? ja na początku z niej korzystałam, a z czasem zapamiętałam imiona: Legionistka - Natalka, kropelkaa- Marta ygerna - Agata Babcia Jaga - Asia gg22- Gosia (byle nie Małgosia) MaryśN - to Maryś ![]() Lenka_007 - Marlena asiaczek87 - Asia sun in the winter - Roksana Patrycja183 - Patrycja Nietypowynick - Kaś Lala2506 - Agnieszka Myszowata s - Angelika, ale wolę Mysza Jeśli o którejś zapomniałam, albo co gorsza coś pomyliłam to możecie mnie
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
jestem żyje! weszlam tylko na chwile bo zaraz zbieram sie na cwiczenia i mam jeszcze zaliczenie ogolnie wczoraj mialam wolne i bez wizazu sie nudzilam strasznie bo do wtorku mialam mnostwo nauki, ale juz lepiej ogolnie u mnie snieżyca i bardzo zimno wieczorem Was nadrobie buziaki dla wszystkich |
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() no widzę że coś tu ruszyło ![]() na temat koła nie wypowiadam się- nie mam siły na ten handel ![]() co do wieczora- juz jest problem oczywiście mój tata miał jakies 2-3 lata temu kamień, brrrrrrrr coś strasznego nie mam siły poszła bym spać, ale tez mi się nie chceedit: no żesz ku** jak nigdy nie klnę tak dziś :zly: nigdzie nie ide, bo wielmożny pan M. chce iść spać
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-12-02 o 14:52 |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja się załamie... Mamy już grudzień a ja nie wiem czy dalej studiuje czy nie. Nie przyjechała dziś ta babka bo się rozchorowała i zaś musze tydzień czekać a od środy mi się kolosy zaczynają.... i jak tu byś mądrym i się nie denerwować ?
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
nie denerwuj się Hej kropelka ![]() Myszka ja to Cię rozumiem i ten cały związek na odległość.... ![]() |
|
|
|
|
|
#868 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiadomo rodzice zawsze będą przeżywać itd martwić się, wydali pieniadze, ale też porozmawiaj o tym, że się zastanawiasz nie jesteś pewna itd Cytat:
i jeszcze bez środkow przeciwbólowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno to tylko pomoże waszemu związkowi i go umocni jeszcze bardziej ![]() Cytat:
oni zawsze są tacy biedni zmęczeni bez sił itd Cytat:
a ja dzis szybko do domu wróciłam bo pozlam na zalicznie i na ćwiczenia bylam tam moze 15 min i... światło zgasło na całej ulicy i koniec do domu wróciłam fajnie a akurat bylismy w połowie robienia ćwiczenia po ciemnku sprzątaliśmy wszystko wieć może jeszcze dziś sie wybiore na 20 na aerobik ![]() poza tym dziś u nas już cieplej nie tak jak przez ostatnie 2 dni no i nie pada już chociaz rano totalna zamieć była straszne ciekawe jak tam nasza Gosia z mieszkankiem ![]() trzeba bo tej awarii rozruszać nasz wątek ![]() oglądałyście "top model" wczoraj? ja chcialam, żeby wygrala Ola
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-02 o 18:18 |
|||||||
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia no to wskakuj w pociąg i zrób niespodziankę Tz..
oj ja Was podziwiam dziewczyny ja bym tak nie potrafiła tak na odległosc..![]() Kropelka no kochana dobrze, że jestes a co do zdjęc to zrobię napewno tylko mi się bateria wyładowała w aparacie..a mój synus kochany gdzieś ładowarkę wsadzil i jej nie mogę znaleśc.. Asia...tulę Cię mocno musisz się uzbroic w cierpliwośc i teraz czekac do następnego tygodnia..az babka Was przepyta oby tylko jej nic nie wypadło..i żeby znalazła czas.a moze powinnas isc do dziekanatu? co w takiej sprawie masz zrobic? Agatko..kurdę..jakiś niedociumrany ten M..mam nadzieję ze nie pomyliłam literki w sumie to wiadomo, że moze nie miec czasu miec inne plany coś mu może zawsze wyskoczyc ale wydaje mi się ze na samym początku to On powinien latac za Tobą i się slinic do Ciebie..czekac na spotkanie...nie wiem mi się wydaje, że tylko tracisz czas...chyba ze on inaczej odbiera Wasze spotkania..na innych zasadach..może jako kolega-koleżanka...??![]() kropelka ja oglądałam top model hmm w sumie to bardzo mi się nie podobalay dziewczyny wczoraj miały tyle tapety..i jaks taki dziwny ten finał był..a w sumie od początku byłam za Puliną ale wczoraj mi się nie podobała wyjątkowo..zresztą mi się strasznie nie podobają tak przeraźliwie chude dziewczyny a tu każda z odcinka na odcinek coraz szczuplejsza.. fuj fuj fuj.. dziewczynki która mnie kopnie w dupkę i zmobilizuje mnie do nauki?? ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-12-02 o 20:36 |
|
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam na dzień dobry
ponadrabiam Was wieczorem po pracy ![]() teraz mój nick ma wkońcu jakies przesłanie więc życze Wam tego słonka w te zimowe dni :beczy: ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

i zdrowiej ;>

jeśli zaczynam robic coś innego oprócz nauki to zaraz mam wyrzuty sumienia, ze powinnam jakis kodeks ryć

oby to się nie powtórzyło
na pewno to tylko pomoże waszemu związkowi i go umocni jeszcze bardziej