*** Dukanie od 31.10.2010 *** - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 10:22   #841
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***

Cytat:
Napisane przez nati82 Pokaż wiadomość
witam.nie było mnie trzy dni bo byłam u mamusi a tam brak czasu na siedzenie przy kąpie.dieta idzie mi super.dziś 6 dzień(2 dzień warzywek)i spadło 2kilobardzo się cieszę.nie mam ochoty na słodycze ani nic pozatym.super.

trzymam kciuki za was.

Gratuluję zrzuconych dwóch kilo Trzymam kciuki za kolejne wyniki
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 11:09   #842
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Ja też się muszę pochwalić, u mnie 14 dzień diety i -2,9kg, od wczoraj waga spadła mi o 0,8kg, więc nie ma co się łamać chwilowymi zastojami wagi, bo na bank w końcu znowu zacznie spadać
gonnia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 11:24   #843
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gonnia1 Pokaż wiadomość
Ja też się muszę pochwalić, u mnie 14 dzień diety i -2,9kg, od wczoraj waga spadła mi o 0,8kg, więc nie ma co się łamać chwilowymi zastojami wagi, bo na bank w końcu znowu zacznie spadać

Gratuluję
Masz rację, nie ma się zupełnie co łamać zastojami wagi. Podczas warzyw wszędzie piszą, że można mieć wahania, ale waga i tak będzie szła w dół
Kiedy waga pokazuje pierwsze zrzucone kilogramy, to jest to chyba najlepsza motywacja do kontynuowania diety
Stary 2010-11-22, 11:43   #844
kasia loczek
Raczkowanie

GG do kasia loczek

Ja przetrwałam weekend w szkole, jednak okupiłam to właściwie zupełnym niejedzeniem (oprócz pitnych jogurtowa....NIC no i kawy z mlekiem....bez tego bym umarła).
Na szczęście dzisiaj warzywa i zrobiłam sobie jajecznice z pieczarkami , szyneczka i mnóstwem warzyw od wyboru do koloru....czuje się obżarta i nie mam siły wziąć się za coś pożytecznego
Natomiast mam pytanie do monia wawa....KOCHANA Z CZYM TY JESZ TĄ ZUPKĘ PIECZARKOWĄ...napisz proszę

Zapomniałabym moje wyniki po I fazie to 6kg
kasia loczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 12:20   #845
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia loczek Pokaż wiadomość
Ja przetrwałam weekend w szkole, jednak okupiłam to właściwie zupełnym niejedzeniem (oprócz pitnych jogurtowa....NIC no i kawy z mlekiem....bez tego bym umarła).
Na szczęście dzisiaj warzywa i zrobiłam sobie jajecznice z pieczarkami , szyneczka i mnóstwem warzyw od wyboru do koloru....czuje się obżarta i nie mam siły wziąć się za coś pożytecznego
Natomiast mam pytanie do monia wawa....KOCHANA Z CZYM TY JESZ TĄ ZUPKĘ PIECZARKOWĄ...napisz proszę

Zapomniałabym moje wyniki po I fazie to 6kg

W szkole niestety nic nie można znaleźć takiego, co by pomogło w utrzymaniu diety
Świetny wynik masz po I fazie
Stary 2010-11-22, 13:18   #846
Emilius
Raczkowanie

Ja tak Was słcuham (tzn. patrze na Was...zresztą nieważne) i podziwiam za wytrwałość. Ja nagrzeszylam ostatnio, ale juz teraz jestem spowrotem na dobrej ścieżce i juz nie bede głupot robić. Najważniejsze, to zawsze mieć coś gotowego do schrupania, bo jak głód dopada, to sie nie myśli racjonalnie.
Ja dzis 12 dzien diety i dwa kilo mniej od wagi wyjsciowej. Ja jestem zadowolona, uwazam ze to racjonalny spadek. Jednka wiem, ze byloby wiecej gdyby nie moj zgubny pociąg do słodkości. No ale cos za coś. Żeby przypieszyć moje spektakularne (a jakze!) chudnięcie zaraz wsiadam na rower stacjonarny. Bedę łączyć dwie pozyteczne rzeczy. Czytać notatki z dermatologii, bo ucze sie na kolo i przy okazji spale troszke kalorii.

63-62-61-60-59-58-57

Emilius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 13:44   #847
marejta
Zadomowienie

Część dziewczynki po weekendzie, ja podobnie jak wy weekend spędziłam na uczelni, na szczęście w sobotę przetrwałam popijając kefir 0% a w niedziele wypiłam 2 x kawę z mlekiem. Jakoś trzeba sobie radzić, za to miła niespodzianka spotkała mnie wczoraj jak wróciłam do domu Ponieważ moja teściowa też jest na diecie to zrobiła wczoraj nadziewaną paprykę (mięso drobiowe, czosnek, pomidory, przyprawy) zapiekaną w piekarniku i powiem Wam ze wyszło palce lizać
Ale miłą niespodziankę mi zrobiła bo nie dość że jak wróciłam do domu to już miałam obiadek to w dodatku zgodnie z dietą i pyszny. A później naszło mnie na ten chlebek co pisałyście i upiekłam sobie i nie chwaląc się wyszedł super. Mój tż jak mu powiedziałam ze będę piekła chleb to stwierdził że nic dobrego z tego nie może wyjść ale jak chlebek zaczął pachnieć w całym domku to mi się pytał kiedy go z piekarnika wyjmę a na końcu mi go podjadał.
Wczoraj wieczorkiem byliśmy u tż siostry i oczywiście, niezła imprezka, słodycze, drinki, pyszności a ja twardo za to zjadłam szwagrowi cały słoik grzybków w occie i ogórki I pomimo tego ze tak się wczoraj objadłam wchodząc dzisiaj na wagę zobaczyłam -2,9 od wagi wyjściowej

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 14:11   #848
paulina0512
Wtajemniczenie

Swoją wytrwałością motywujecie dziewczyny

ja dziś zaopatrzyłam lodówkę w niezbędne produkty i nie chcę marudzić, ale ta dieta nieźle obciąża mój studencki budżet :P

Dziś pierwszy dzień PW kocham warzywa
paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 14:17   #849
Emilius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Część dziewczynki po weekendzie, ja podobnie jak wy weekend spędziłam na uczelni, na szczęście w sobotę przetrwałam popijając kefir 0% a w niedziele wypiłam 2 x kawę z mlekiem. Jakoś trzeba sobie radzić, za to miła niespodzianka spotkała mnie wczoraj jak wróciłam do domu Ponieważ moja teściowa też jest na diecie to zrobiła wczoraj nadziewaną paprykę (mięso drobiowe, czosnek, pomidory, przyprawy) zapiekaną w piekarniku i powiem Wam ze wyszło palce lizać
Ale miłą niespodziankę mi zrobiła bo nie dość że jak wróciłam do domu to już miałam obiadek to w dodatku zgodnie z dietą i pyszny. A później naszło mnie na ten chlebek co pisałyście i upiekłam sobie i nie chwaląc się wyszedł super. Mój tż jak mu powiedziałam ze będę piekła chleb to stwierdził że nic dobrego z tego nie może wyjść ale jak chlebek zaczął pachnieć w całym domku to mi się pytał kiedy go z piekarnika wyjmę a na końcu mi go podjadał.
Wczoraj wieczorkiem byliśmy u tż siostry i oczywiście, niezła imprezka, słodycze, drinki, pyszności a ja twardo za to zjadłam szwagrowi cały słoik grzybków w occie i ogórki I pomimo tego ze tak się wczoraj objadłam wchodząc dzisiaj na wagę zobaczyłam -2,9 od wagi wyjściowej

Gratuluje wytrwałości i oczywiście chlebka pysznego tez gratuluje. Tylko pozazdrościć i brać przyklad.klask i::r oza:

63-62-61-60-59-58-57

Emilius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 14:27   #850
monias_wawa
Raczkowanie

dla wszystkich za wspaniałą walkę, spadki i motywowanie Tych marudzących!

Forget_me zupka pieczarkowa jest prościutka. Obsmażam na duzym ogniu chwilkę 0,5 kg pieczarek i 1 szalotkę lub pół małej cebuli a następnie zalewam warzywnym lub drobiowym rosołkiem. gotuję tak 20 min doprawiam do smaku i miksuję razem z warzywami z zupy i ugotowanym mięskiem na krem. gdy widze , ze jest za rzadka to rozrabiam łyżke skrobi z chłodnym rosołkiem i zagęszczam. zabielam jogurtem - lub wcale i do tego np. podałabym grzanki z chlebka dukanowego - ja niestety nie mam chlebka bo nie mam jeszcze piekarnika eh.... ps. dla wzmocnienia aromatu można dodać 2 namoczone suszone prawdziwusy. moja tajemnica: jak lubimy pikantniej to podrasowywuję kropelką/podkreślam! kropelką!/ tabasco
monias_wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 14:40   #851
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monias_wawa Pokaż wiadomość
dla wszystkich za wspaniałą walkę, spadki i motywowanie Tych marudzących!

Forget_me zupka pieczarkowa jest prościutka. Obsmażam na duzym ogniu chwilkę 0,5 kg pieczarek i 1 szalotkę lub pół małej cebuli a następnie zalewam warzywnym lub drobiowym rosołkiem. gotuję tak 20 min doprawiam do smaku i miksuję razem z warzywami z zupy i ugotowanym mięskiem na krem. gdy widze , ze jest za rzadka to rozrabiam łyżke skrobi z chłodnym rosołkiem i zagęszczam. zabielam jogurtem - lub wcale i do tego np. podałabym grzanki z chlebka dukanowego - ja niestety nie mam chlebka bo nie mam jeszcze piekarnika eh.... ps. dla wzmocnienia aromatu można dodać 2 namoczone suszone prawdziwusy. moja tajemnica: jak lubimy pikantniej to podrasowywuję kropelką/podkreślam! kropelką!/ tabasco

Dziękuję za przepis, choć to nie ja o niego prosiłam
Pieczarki mam, więc na jutro będę pichcić zupkę Już mnie na nią apetyt bierze
Stary 2010-11-22, 14:53   #852
monias_wawa
Raczkowanie

oczywiście to jest przepis na zupkę Dukanową. Normalna byłby zagęszczona normalną zasmażką i podana z groszkiem ptysiowym

słuchajcie jestem po weekendowych wyskokach po prostu padnięta! oczka mi się zamykają, ziewam, jeść mi się nie chce.

Tania przekąska: poprosić w sklepie by pani pokrajała polędwicę z indyka czy kuraka w grubsze /5 mm/ plastry. Wrzucić na rozdrzaną patelnię by się zrumieniły posypać odrobiną papryki lub zioł prowansalskich lub jak ma kto ochotę i podac z musztardką lub korniszonami. prawie jak parówkatylko w wersji flatted!!!
monias_wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 14:58   #853
MoTyleKsw
Zakorzenienie

monias_wawa prawie jak mortadela

Gratuluję wszystkim spadków. U mnie 21 dzień, czyli równe 3 tyg suma sumarum 5,5 kg na minusie
Co mnie bardzo, przeogromnie cieszy, cellulit zniknął mi w zastraszającym tempie. Jeśli założmy, że wcześniej było 10 to dziś jest to w tej samej skali 3!

Aaaaaaaa zrobiłam pizze, masakra Ciasto jak kauczuk Ale i tak zjadłam więcej niż pół

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 15:04   #854
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monias_wawa Pokaż wiadomość

słuchajcie jestem po weekendowych wyskokach po prostu padnięta! oczka mi się zamykają, ziewam, jeść mi się nie chce.

Ja po weekendzie też zawsze jestem jakaś niedospana i dwa dni muszą minąć, nim dojdę do siebie
Zeszły tydzień cały miałam taki senny, ale to wina mojego teścia, który podarował nam otrzymany od jego sąsiada- czarodzieja gipsowy odlew, który to mieliśmy sobie położyć pod łóżkiem. Miał niby wyłapytwać żyły wodne i zapewniać cudowny sen. Na mnie zadziałało to tak, że mogłabym spać całe dnie W piątek wyciągnęłam to "coś" spod łóżka i od razu widzę różnicę
Stary 2010-11-22, 15:05   #855
kasia loczek
Raczkowanie

GG do kasia loczek

Dziękuję ślicznie monia wawa za przepis bo to ja o niego prosiłam.......u wielbiam te wasze sprawdzone żarełko

Forget me jeśli jesteś to napisz proszę czy do tego twojego chlebka to używasz serka takiego homogenizowanego??
Bo stoję nad nim i dumam

Edytowane przez kasia loczek
Czas edycji: 2010-11-22 o 15:11

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 19:20   #856
kasia loczek
Raczkowanie

GG do kasia loczek

Kurcze dziewczyny niestety ten chlebek mi nie wyszedł, coś chyba zrobilam nie tak (a nawet na pewno), szkoda bo miałam smaka na niego...a tu taki zakalec ze strach próbować.
Proszę o informacje co do temp. piekarnika...może diabeł tkwi w szczegółach??
Nie poddam się podpowiedzcie co mogło wyjść nie tak i dlaczego a chętnie skorzystam z porad i upiekę raz jeszcze
Stary 2010-11-22, 19:54   #857
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

Witam!
moge dolaczyc?
jestem na diecie od dzis mam zamiar schudnac jakies 30kg
Stary 2010-11-22, 20:48   #858
Wikusia1990
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Jestem dzisiaj pierwszy dzień na warzywach. Rewelacja
Po I fazie - 2,7 , czyli nie jest źle
Choć porównując do kasi loczka, to już sama nie wiem ;P Gratuluję kochana !
A i mam jeszcze pytanie. Bo ja zamierzam być 1 dzień na samych proteinkach i jeden na warzywkach, a jak to wygląda u was? Efekty podobno te same co 5/5 ale... sama nie wiem
Wikusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 22:20   #859
ry-bcia
Zadomowienie

mnie się trochę pokomplikowało w życiu osobistym w związku z tym mam doła jak rów mariański ... no i efekt jest taki że na pocieszenie mama zrobiła mój kochany rosół i wiadomo ... nie oparłam mu się
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 22:41   #860
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Cytat:
Napisane przez ry-bcia Pokaż wiadomość
mnie się trochę pokomplikowało w życiu osobistym w związku z tym mam doła jak rów mariański ... no i efekt jest taki że na pocieszenie mama zrobiła mój kochany rosół i wiadomo ... nie oparłam mu się
Ry-bcia nie ma co się łamać, problemy na pewno się rozwiążą, a jeśli chodzi o rosół to trudno, trzeba iść dalej, dziś czytałam, że o takich grzeszkach trzeba szybko zapominać i kontynuować dalej dietę, nie ma co jej przerywać.
Stary 2010-11-22, 22:47   #861
ry-bcia
Zadomowienie

nie przerywam - zrobię dodatkowy dzień białkowy - choć po tygodniu diety u mnie tylko 0,7 kg na minusie

dziewczyny wiem że trochę nie na temat ale...
otwórzcie ten wątek i kliknijcie zwierzakom , nic nas to nie kosztuje a te biedactwa cierpią w schroniskach

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23398346

z góry dziękuję każdej która kliknęła lub rozpowszechniła to wśród znajomych

Edytowane przez ry-bcia
Czas edycji: 2010-11-22 o 22:49
ry-bcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 22:48   #862
Red_Dream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nati82 Pokaż wiadomość
witam.nie było mnie trzy dni bo byłam u mamusi a tam brak czasu na siedzenie przy kąpie.dieta idzie mi super.dziś 6 dzień(2 dzień warzywek)i spadło 2kilobardzo się cieszę.nie mam ochoty na słodycze ani nic pozatym.super.

trzymam kciuki za was.
Gratuluję i tak trzymać też chce już wagę!!!

Cytat:
Napisane przez gonnia1 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę masz rację, nie ma co się przejmować zastojami wagi

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
Witam!
moge dolaczyc?
Witamy! Zdawaj relację. Kilo jest sporo, toteż pewnie na początku spadek wagi będzie duży.

Ja dzisiaj przesadziłam- 5 kawałków sernika Dukana- aż mi brzuch wydęło co oznacza na pewno powiększenie wagi której de facto na razie nie znam Powiedzcie, że nie zaszkodzi prooooooszę

I na pewno kupuję wagę Nie oprę się jej

Red_Dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 22:50   #863
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

nie zaszkodzi

no mnie dzis 1kg ubyl
a waga jest spora- w rok przytylam 23 kg :/
Stary 2010-11-22, 23:06   #864
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Dziewczyny ja tak z innej beczki, co sądzicie o tych problemach z nerkami po/w czasie dukana? piję bardzo dużo, ale i tak trochę się tego boję
Stary 2010-11-23, 00:01   #865
margolka1986
Zakorzenienie

Przyjmiecie nową duszyczkę ?

1szy dzien Iszej fazy za mną
do zrzucenia niecałe 15 kg

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 09:49   #866
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze dziewczyny niestety ten chlebek mi nie wyszedł, coś chyba zrobilam nie tak (a nawet na pewno), szkoda bo miałam smaka na niego...a tu taki zakalec ze strach próbować.
Proszę o informacje co do temp. piekarnika...może diabeł tkwi w szczegółach??
Nie poddam się podpowiedzcie co mogło wyjść nie tak i dlaczego a chętnie skorzystam z porad i upiekę raz jeszcze
Jeśli chodzi o serek to ja właśnie dodałam homogenizowany, piekarnik miałam na 150 przez 30min a potem zmniejszyłam do 100 i piekłam jeszcze ok 30min. Mam piekarnik elektryczny i cały czas pieczenia chlebka miałam go ustawionego na termoobieg Kochana spróbuj jeszcze raz, ze spokojem

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
Witam!
moge dolaczyc?
Witamy
Jest nas coraz więcej, a wiadomo w "kupie siła" no wiecie co mam na myśli razem będzie nam raźniej Wiem co masz na myśli ja przez ostatni rok przytyłam 12 kg i mam zamiar je zgubić + to co udało mi się nazbierać od kiedy jestem z moim tż a sporo tego

Cytat:
Napisane przez Wikusia1990 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Jestem dzisiaj pierwszy dzień na warzywach. Rewelacja
Po I fazie - 2,7 , czyli nie jest źle
Choć porównując do kasi loczka, to już sama nie wiem ;P Gratuluję kochana !
A i mam jeszcze pytanie. Bo ja zamierzam być 1 dzień na samych proteinkach i jeden na warzywkach, a jak to wygląda u was? Efekty podobno te same co 5/5 ale... sama nie wiem
Wikusia ja podobnie jak ty jestem 1/1 nie wiem jak to się ma do spadku wagi, ale uważam, ze tak jest lepiej, bo przynajmniej jedzenie nie jest monotonne tylko dzień zwykły a na drugi dodajesz sobie warzywka A przecież nasz doktorek taki sposób proponuje

A wiecie co moja kochana babcia wczoraj mi powiedziała
Zawsze na mikołaja dostajemy od niej słodycze, wszystkim swoim wnuką i mi (jedynej wnuczce) je daje pomimo tego, że nie jesteśmy dziećmi ale ona mówi że na mikołaja zawsze będziemy od niej je dostawać No i wczoraj do mnie mówi tak: "wiesz co kupowałam dzisiaj słodycze ale tobie nie kupiłam bo jesteś na diecie i żeby cię nie kusiło. Powiedz mi co chcesz czy dostać te pieniążki czy kupić ci jakiś serek albo coś co potrzebujesz do tej swojej diety" No myślałam że puszczę beksę tak mi się jakoś zrobiło, że jest taka kochana i o mnie pomyślała No i oczywiście powiedziałam że ma mi kupić jakieś serki i jogurty

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Przyjmiecie nową duszyczkę ?

1szy dzien Iszej fazy za mną
do zrzucenia niecałe 15 kg
Witaj w naszych skromnych progach

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2010-11-23, 10:09   #867
kasia loczek
Raczkowanie

GG do kasia loczek

Ja piekłam na 180 stopni bez termoobiegu przez godzinkę...spróbuję jednak twoim sposobem.....może kolejne podejście okaże się sukcesem

Jeśli chodzi o moje postępy w odchudzaniu...to błagam dziewczyny nie przyrównujcie się do mnie.......... moja uderzeniowka trwała po pierwsze 7 dni po drugie moja waga wyjściowa jest słoniowa......tak wiec wy przy mnie już teraz jesteście laseczki

Witamy nowych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 12:23   #868
paulina0512
Wtajemniczenie

marejta kochaną masz babcię

Ja dziś P niestety, a na dodatek mam @

Ale robimy sobie ze współlokatorką(ona też jest na dukanie) dzień słodkości zrobimy bezy, nutellę, herbatniki z kremem :P Na początek coś prostego, bo nasze doświadczenia z gotowaniem nie są zbyt wielkie

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 13:24   #869
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Ja piekłam na 180 stopni bez termoobiegu przez godzinkę...spróbuję jednak twoim sposobem.....może kolejne podejście okaże się sukcesem

Jeśli chodzi o moje postępy w odchudzaniu...to błagam dziewczyny nie przyrównujcie się do mnie.......... moja uderzeniowka trwała po pierwsze 7 dni po drugie moja waga wyjściowa jest słoniowa......tak wiec wy przy mnie już teraz jesteście laseczki

Witamy nowych
Wiesz chyba nie tylko twoja waga jest wysoka bo moja też do małych nie należała, a możesz powiedzieć jaką miałaś wyjściową i przy jakim wzroście?
Muszę w sobotę zaciągnąć mojego tż do empiku i kupić sobie książkę dukanową, bo na razie korzystam tylko z internetu i wy mi tu piszecie o jakiś pysznościach a ja nie mam skąd brać przepisów

Powiedźcie mi kochane czy wy przy diecie łykacie jakieś witaminy?

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2010-11-23, 13:55   #870
kasia loczek
Raczkowanie

GG do kasia loczek

Marjetka ja mam jakieś przepisy tylko w pdf wiec jak mi prześlesz @ to ci coś wrzucę.
Natomiast wklejam link na którym również możesz coś znaleźć dla siebie ciekawegohttp://www.dukan.wu.pl/
Jeśli chodzi o moja wagę wyjściowa to 83kg ale mam zaledwie 163 cm tak wiec wyglądam jak mały balonik, teraz jak zgubiłam te 6 kg to praktycznie nikt nie zauważył bo strasznie dużo mi ich jeszcze zostało do zrzucenia
Tutaj tez są jakieś przepisy dla chętnych
http://proteinkach.blogspot.com/2009...dzien-1-p.html
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości